آکادمیا کافه
مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 29-05-2012

(29-05-2012, 03:52 PM)Saeid نوشته: در مورد 3 که گفتین ارشد کم برمیدارن و عیب به نظر من کاملا برعکسه. معمولا متقاضیه ارشد برا امریه کمه و شما با دید مثبت به این قضیه نگاه کنید. اتفاقا اگر لیسانس بودید شانستون کم بوده. این تعداد سهمیه ها با توجه به تجربه سالهای قبلشونه. حتی احتمال داره اون 2 نفر که میگین پر نشه!!!
دقیقا همین طوره که سعید جان گفت، به عنوان مثال، زمانی که من خودم برای امریه اقدام کردم، تعداد متقاضیان کارشناسی حدود 70 نفر بود! ولی فقط 3 نفر کارشناسی ارشد، تقاضا داده بودیم! الان ما هر سه نفر، امریه هستیم و تعدادی از دوستان کارشناسی در پادگان مشغول به خدمت!
مهم اینه که شما دیدت رو عوض کنی و به این محدودیت هایی که گفتی، به عنوان یک فرصت بهتر برای خودت نگاه کنی...من پیشنهاد میکنم حتما کتاب های آنتونی رابیز رو هم در دوران آموزشی ات یک نگاهی بندازی! Smile

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - akbar_saeedi - 01-06-2012

سلام دوستان
این ک میگن باید کارت سبز و مدارک دیگه رو حداقل 2 ماه قبل از تاریخ اعزام ب سازمان مربوطه بدیم، چقدر جدیه؟
میدونید خب درسته ک رقابتیه و پارتی....و این میتونه بهانه ای باشه ک راحت جایگزین بشی ولی خب اگه اصل بر این باشه ک اون نهاد واقعا میخواد کمک کنه و تو رو جذب کنه چی؟
بازم باید 2 ماه زودتر؟
اخه من هرچقدرم خوش شانس باشم یک هفته ایی کارت سبزم دیرمیرسه و جدا تحت فشارم...

سپاس

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 01-06-2012

(01-06-2012, 03:13 PM)akbar_saeedi نوشته: این که میگن باید کارت سبز و مدارک دیگه رو حداقل 2 ماه قبل از تاریخ اعزام به سازمان مربوطه بدیم، چقدر جدیه؟
(در مورد مدرک تحصیلی) این ارسال رو ملاحظه بفرمائید...در ضمن این مورد کاملا بستگی به اداره/سازمانی داره که شما میخواهید از آنجا امریه دریافت کنید و معمولا هم با توجه به تاریخ فارغ التحصیلی و ارسال مدارک، ادارات اصطلاحا با شما راه خواهند آمد.
(در مورد کارت سبز) این ارسال رو مشاهده کنید...بالاخره اون ادراه/سازمان از یک طریقی باید مطمئن بشه که شما اقدام کردی (مدارکتون رو ارسال کردی) برای سربازی یا نه؟!
ضمن اینکه اینکه فکر نمیکنم با یک هفته مشکلی داشته باشند (بهترین و مطمئن ترین راه، مراجعه به کارگزینی اداره مربوطه است و خلاص!)

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - akbar_saeedi - 26-06-2012

سلام بچه ها من جدا به حد توان برا امریه تلاش کردم اما ظاهرا حداقل باید 4 ماه صبر کنم و اون هم قطعی نیس که موفق بشم
برا همین فک کنم همین برم پادگان بهتره ،نیس؟
ولی نمیدونم چرا چون پادگان آدم آزاد نیس و نمیتونه لب تاپی mp4 ی چیزی ببره فک میکنم اون طرف دنیاس....نمیدونم بینم چقدر میشه با این شرایط زبان و gre خوند؟

شما بودید با اهداف این چنینی مینداختید عقب برا امریه یا اینکه میرفتید پادگان؟

سپاس

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 26-06-2012

(26-06-2012, 12:41 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها من جدا به حد توان برا امریه تلاش کردم اما ظاهرا حداقل باید 4 ماه صبر کنم و اون هم قطعی نیس که موفق بشم
برا همین فک کنم همین برم پادگان بهتره ،نیس؟
ولی نمیدونم چرا چون پادگان آدم آزاد نیس و نمیتونه لب تاپی mp4 ی چیزی ببره فک میکنم اون طرف دنیاس....نمیدونم بینم چقدر میشه با این شرایط زبان و gre خوند؟
شما بودید با اهداف این چنینی مینداختید عقب برا امریه یا اینکه میرفتید پادگان؟
دوست من، به سوال شما (پادگان/امریه) در این ارسال و ارسال های قبل از آن پاسخ داده شده است...!
شما پادگان تشریف میبری تا پایان ساعات اداری است، نمیدونم چرا شما مدام فکر میکنید که کل دوران خدمتتون رو در پادگان و پشت درهای بسته هستید!؟! کلا در پادگان که تشریف دارید (تا پایان ساعات اداری) کلا هیچ کاری جز اطاعت نمیتونید انجام بدهید (حتی اگر عملا کاری هم نداشته باشید باید منتظر دستور مافوق باشید) پس خواندن زبان و GRE در ساعات اداری عملا منتفی است.
شما هدفتون چی هست از سربازی؟!؟ (گذشتن از این مانع/سد عظیم برای قدم گذاشتن در راه رسیدن به هدف های بزرگترتون یا گذروندن دوران سربازی در اداره یا سازمانی که شاید حتمالش به سمت صفر میل میکنه!) بعد از سربازی اونجا مشغول به کار بشوید) این رو ابتدا باید برای خودتون روشن کنید....

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - arvin67 - 17-08-2012

با عرض سلام و خسته نباشید

نیازمند شدید به راهنمایی و کمکتون دارم

لیسانس صنایع غذایی هستم

من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست

جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!

منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه

تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 17-08-2012

(17-08-2012, 08:12 PM)arvin67 نوشته: لیسانس صنایع غذایی هستم. من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم. همه چیش حله. واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست. جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه! منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه. تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟
دوست من، شما میتونی تاریخ اعزامت رو همون طور که در این ارسال اشاره شده عقب بندازی، ولی تمدید یک مقدار ریسک داره که در نهایت تصمیم با خودتون است که بپذیرید این ریسک رو یا نه. ضمنا برای شروع مراحل اداری امریه، شما از همون ابتدا نیازی به تحویل برگه سبز نداری، من و تعدادی از دوستانم، با همون برگه ای که دانشگاه مبنی بر فارغ التحصیلی صادر کرد، مراحل اداری امریه رو طی کردیم و وقتی برگه سبز اومد، اون رو به اداره مربوطه تحویل دادیم.
در پایان لازم به یادآوری است که؛ ارسال پست تکراری بر خلاف قوانین فروم است، از اینکه با رعایت قوانین فروم، ما رو در افزایش هر چه بیشتر کیفیت فروم یاری می کنید سپاسگزارم Smile

RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - arvin67 - 17-08-2012

(17-08-2012, 08:46 PM)MaMi نوشته:
دوست من، شما میتونی تاریخ اعزامت رو همون طور که در این ارسال اشاره شده عقب بندازی، ولی تمدید یک مقدار ریسک داره که در نهایت تصمیم با خودتون است که بپذیرید این ریسک رو یا نه. ضمنا برای شروع مراحل اداری امریه، شما از همون ابتدا نیازی به تحویل برگه سبز نداری، من و تعدادی از دوستانم، با همون برگه ای که دانشگاه مبنی بر فارغ التحصیلی صادر کرد، مراحل اداری امریه رو طی کردیم و وقتی برگه سبز اومد، اون رو به اداره مربوطه تحویل دادیم.
در پایان لازم به یادآوری است که؛ ارسال پست تکراری بر خلاف قوانین فروم است، از اینکه با رعایت قوانین فروم، ما رو در افزایش هر چه بیشتر کیفیت فروم یاری می کنید سپاسگزارم Smile
خیلی ممنون که جواب دادین
ولی همونطور که گفتم جهاد کشاورزی برگ سبز رو حداکثر تا 10 مهر میخواد و نمیتونم عقب بندازم و خودشونم گفتن که برگ اعزامت رو + مدارک مورد نیاز باید تا 10 مهر تحویل بدی
بدجوری گیر افتادم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.اه

[جداشده] مراحل اقدام برای معافیت پزشکی‌ - amir-mr57 - 21-08-2012

(21-08-2012, 01:12 AM)MaMi نوشته:
سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
1- جواب سوال شما خیر است چون "مشمولين تا زماني كه اشتغال به تحصيل دارند نمي‌توانند از معافيت پزشكي برخوردار گردند - منبع " من به شخصه اولین بار است که میشنوم، کسی در حین تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام کرده باشد! Undecided

2- اگر شما پس از پایان تحصیلات، برای معافیت پزشکی اقدام کنید و حائز شرایط دریافت معافیت پزشکی نباشید، تاریخ اعزام شما معمولا اولین زمان خالی اعزام خواهد بود. چون معمولا برای دریافت امریه، ادارات مربوطه، حداقل 2 ماه قبل از اعزام، از شما برگه سبز اعزام بدون غیبت میخواهند، یکم کار دریافت امریه مشکل تر میشه، مخصوصا در مورد اداراتی که متقاضی زیاد دارند. سوالاتتون در مورد امریه هم میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
موفق باشید Smile
ببخشید باز اینجا پرسیدم !
دوست من ،بنده آشنا دارم تو اون اداره مورد نظر برای امریه.من دقیق متوجه نشدم.من مثلا برام تاریخ اعزام بزنند باز هم میتونم برم دنبال امریه ؟ یا قبل تاریخ اعزام باید با اداره هماهنگ شده باشم ؟ متوجه شدین چی گفتم ؟! Undecided
من این قضیه برگ سبز رو متوجه نشدم !

برم دنبال معافی یا ریسکه ؟!

مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 21-08-2012

(21-08-2012, 10:32 AM)amir-mr57 نوشته: دوست من ،بنده آشنا دارم تو اون اداره مورد نظر برای امریه.من دقیق متوجه نشدم.من مثلا برام تاریخ اعزام بزنند باز هم میتونم برم دنبال امریه ؟ یا قبل تاریخ اعزام باید با اداره هماهنگ شده باشم ؟ متوجه شدین چی گفتم ؟! Undecided
من این قضیه برگ سبز رو متوجه نشدم!
شما قبل از اینکه برگ سبز (برگه ای که در آن به شما اعلام میشه که کی باید تشریف ببری برای آموزشی) هم بیاد، میتونی به ادارات مرجعه کنی و درخواست بدی برای امریه گرفتن و وقتی که برگه اعزامت (برگه سبز) اومد، میتونی مراحل درخواستت رو نهایی کنی. معمولا اداراتی که امریه می دهند، اعلام می کنند که شما باید برگه سبز خودتون رو حداقل حدود دو ماه قبل از آموزشی رفتن به اداره تحویل بدی. به همین دلیل به نظر من حتما از اداره مربوطه (قسمت کارگزینی) بپرس که مدارک رو تا کی میتونی بهشون تحویل بدی Smile