آکادمیا کافه
تشکیل پرونده در وزارت علوم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: تشکیل پرونده در وزارت علوم (/Thread-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - mohammad_x123 - 23-03-2013

سلام، 
برای معافیت تحصیلی برای امریکا، آیا فقط I-20 کفایت میکنه یا باید نامه ی پذیرش هم باشه؟ راستش من فقط I-20 رو دریافت کردم.
در ضمن، من الان میخوام وقت ویزا بگیرم، منتهی بعد تعطیلات باید برم دنبال کارهای معایفت تحصیلی.
حالا میخواستم بدونم کل این پروسه از شروع اقدام برای گرفتن معافیت تحصیلی تا گرفتن گذرنامه چقدر طول میکشه تا من برای همون حدود وقت بگیرم.
بخصوص این پروسه ی آزاد کردن مدارک کاشناسی و ارشد چقدر طول میشکه؟
با تشکر

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - MaMi - 23-03-2013

(23-03-2013, 12:57 PM)'mohammad_x123' نوشته: سلام، 
برای معافیت تحصیلی برای امریکا، آیا فقط I-20 کفایت میکنه یا باید نامه ی پذیرش هم باشه؟ راستش من فقط I-20 رو دریافت کردم.
در ضمن، من الان میخوام وقت ویزا بگیرم، منتهی بعد تعطیلات باید برم دنبال کارهای معایفت تحصیلی.
حالا میخواستم بدونم کل این پروسه از شروع اقدام برای گرفتن معافیت تحصیلی تا گرفتن گذرنامه چقدر طول میکشه تا من برای همون حدود وقت بگیرم.
بخصوص این پروسه ی آزاد کردن مدارک کاشناسی و ارشد چقدر طول میشکه؟
با تشکر

دوست من، همون طور که در این ارسال هم اشاره شده، برای ادامه تحصیل در امریکا، تنها ارائه I-20 کفایت میکند. مدت زمان لازم برای این فرآیند، به پیگیری شما بستگی داره، جز گذرنامه که در حالت معمول بین 7 الی 10 روز زمان میبره، سایر مراحل (تائید وزارت علوم، ارجاع به نظام وظیفه، سپردن وثیقه و دریافت نامه از نظام وظیفه برای مدیریت گذرنامه) با پیگیری، در یک هفته هم قابل انجام است.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - mohammad_x123 - 23-03-2013

(23-03-2013, 07:44 PM)'MaMi' نوشته: دوست من، همون طور که در این ارسال هم اشاره شده، برای ادامه تحصیل در امریکا، تنها ارائه I-20 کفایت میکند. مدت زمان لازم برای این فرآیند، به پیگیری شما بستگی داره، جز گذرنامه که در حالت معمول بین 7 الی 10 روز زمان میبره، سایر مراحل (تائید وزارت علوم، ارجاع به نظام وظیفه، سپردن وثیقه و دریافت نامه از نظام وظیفه برای مدیریت گذرنامه) با پیگیری، در یک هفته هم قابل انجام است.

خیلی ممنون از راهنمائی شما.
راستش من بیشتر نگران طول کشیدن پروسه ی آزاد کردن مدرک کارشناسی و ارشد هستم.
قبل عید که برای کارشناسی اقدام کردم گفتند 2 هفته طول میکشه و تا مدرک کارشناسی رو نخرم، نمیتونم برای ارشد اقدام کنم. راهی نیست که بشه اینکار رو سریعتر انجام داد که سریعتر برای گذرنامه اقدام کرد؟
با تشکر مجدد.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - mohammad_x123 - 25-03-2013

سلام،
یکی از مدارک مورد نیاز برای دریافت معافیت تحصیلی نمره تافل هست.
متاسفانه من بعد 50 روز هنوز کارنامم رو دریافت نکردم، میخواستم بدونم وزارت علوم کارنامه ی آنلاین تافل رو قبول میکنه یا حتما باید کارنامه رسمی باشه.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - MaMi - 25-03-2013

(23-03-2013, 09:04 PM)'mohammad_x123' نوشته: خیلی ممنون از راهنمائی شما.
راستش من بیشتر نگران طول کشیدن پروسه ی آزاد کردن مدرک کارشناسی و ارشد هستم.
قبل عید که برای کارشناسی اقدام کردم گفتند 2 هفته طول میکشه و تا مدرک کارشناسی رو نخرم، نمیتونم برای ارشد اقدام کنم. راهی نیست که بشه اینکار رو سریعتر انجام داد که سریعتر برای گذرنامه اقدام کرد؟
با تشکر مجدد.

(25-03-2013, 10:45 AM)'mohammad_x123' نوشته: سلام،
یکی از مدارک مورد نیاز برای دریافت معافیت تحصیلی نمره تافل هست.
متاسفانه من بعد 50 روز هنوز کارنامم رو دریافت نکردم، میخواستم بدونم وزارت علوم کارنامه ی آنلاین تافل رو قبول میکنه یا حتما باید کارنامه رسمی باشه.

در مورد سوال اول، همون طور که در اینجا هم اشاره شده، متاسفانه راهی وجود نداره و شما تا مدارک تحصیلی تون رو آزاد نکنید، نخواهید تونست برای گذرنامه اقدام کنید.
در مورد سوال دوم، کارنامه تافل من بعد از حدود 60 روز به دستم رسید (آگوست امتحان دادم و کارنامه اواخر اکتبر بدستم رسید)! بنظرم به وزارت علوم زنگ بزنید و سوال کنید در این مورد (تا جایی که من از دوستان شنیدم، خیلی در این مورد سختگیری نمیکنند)

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - araz8968 - 15-07-2013

سلام من فوق لیسانس در ایران خوندم منتها آموزش محور یعنی پایان نامه نداشتم الان برای مستر 2 از دانشگاههای فرانسه اقدام کردم آیا من میتونم از وزارت علوم مجوز خروج بگیرم؟ شنیدم باید برای یک مقطع بالاتر پذیرش داشته باشم تا معافیت تحصیلی بگیرم.درسته؟ من میتونم برم؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - MaMi - 15-07-2013

(15-07-2013, 02:46 PM)'araz8968' نوشته: سلام من فوق لیسانس در ایران خوندم منتها آموزش محور یعنی پایان نامه نداشتم الان برای مستر 2 از دانشگاههای فرانسه اقدام کردم آیا من میتونم از وزارت علوم مجوز خروج بگیرم؟ شنیدم باید برای یک مقطع بالاتر پذیرش داشته باشم تا معافیت تحصیلی بگیرم.درسته؟ من میتونم برم؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
طبق قوانین نظام وظیفه، شما در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید، بنابراین در صورتی که در مقطع دکتری پذیرش داشته باشید، میتونید از معافیت تحصیلی برای خروج از کشور استفاده کنید.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - araz8968 - 15-07-2013

خیلی ممنون
به این ترتیب من نمیتونم برم؟ هیچ راهی وجود نداره؟ یعنی نمیتونه این معافیت ، ادامه معافیتی که دارم تلقی شه؟ چون ما آموزش محور بودیم پایان نامه نداشتیم

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - pdvhbr - 21-07-2013

سلام. من یک سوال داشتم. من بزودی مدرک زبان آلمانی ZD می گیرم(مدرک مورد نیاز برای ویزا گرفتن از سفارت) و دانشگاهی که براش در مستر افدام کردم، به من پذیرش مشروط میده به شرط اینکه اونجا سر کلاسهای آلمانیشون بیشنم و قبل از شروع ترمم مدرک DSH (مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه های آلمانی زبان در آلمان)رو بگیرم. یکی از دوستانم رفته بود وزارت علوم و بهش گفته بودن که شما باید 1000 ساعت آموزش زبان دیده باشی اینجا و ما پذیرش مشروط رو قبول نداریم. البته این دوستم هنوز نامه ی پذیرشش رو دریافت نکرده. آیا این قضیه صحت داره؟ یعنی در صورت مشمول سربازی بودن و نداشتن مدرک DSH نمیشه از کشور خارج شد؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - Shihan - 12-08-2013

(17-03-2013, 07:59 PM)'saeb65' نوشته: سلام دوستان
اگه از یه دانشگاه پذیرش داشتیم که نیاز به نمرهٔ زبان نداره باز اجازه خروج نمیدن؟
من نمرهٔ زبان ندارم

شما زمانی که مدارکتون رو برای وزارت علوم برای امور چون ارز دانشجویی و غیره ارسال میکنید باید یکی از ازمونهای بین المللی یا معادل اون چون MCHE , TOLIMO رو داده باشید و حداقل نمره قبولی رو کسب کنی. ازمونش سخت نیست.