رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 13-10-2013 (13-10-2013, 12:40 AM)'Pouyan.B' نوشته: با سلام! من دانشجوي مهندسي مکانيک در ايران هستم اما به دلايلي قصد انصراف و اخذ مدرک شما داری برای ایتالیا اقدام میکنی که دانشگاههاش در لیسانس و فوق بیشتر شهریه دارن. پس ایتالیا جزو اون کشورهای رایگان نیست!
ایتالیا بیشتر رشته و دانشگاهاش برای لیسانس باید به زبان ایتالیایی بخونی. ممکنه برخی دانشگاهها باشن که طراحی رو به انگلیسی در لیسانس داشته باشن اما من ندیدم شاید پلی میلان داشته باشه. به دلیل نبود یه سایت جستجو برای رشته های خاص شما باید اولویت رو سایت دانشگاه بزارید. به نظرم مهمترین بخش برای تحصیل در ایتالیا در مقطع لیسانس نمره زبان ایتالیایی و معدل دیپلم شماست. خیلی نیازی به داشتن رزومه و احیاناً اوردن این جور موارد که اشاره کردی نیست. بهتره ضمناً فیلد خودت رو به طراحی نزدیک کنی تا بخوای مکانیکی صحبت کنی. RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - elesa - 16-10-2013 سلام. من ارشد زیست شناسی سلولی دارم. معدل ارشدم 17.66 هستش. سه تا مقاله آی اس آی فرستادم به ژورنالها و هنوز under review هستش. آیلتس آکادمیک 6 دارم. خیلی جاها برای کورسهای انگلیسی زبان دکترا سرچ کردم متاسفانه برا این رشته خودم تا حالا موفق نبودم جایی پیدا کنم تو ایتالیا. اینو میدونم که تو دانشگاههای مختلف دکترای رشته های بیولوژی هم آزمون کتبی دارن و هم مصاحبه شفاهی. با امتحانش مشکلی ندارم ولی متاسفانه خیلی کم دیدم که دروس این رشته به زبان انگلیسی ارائه بشه چون زبان ایتالیایی اصلا بلد نیستم و شنیدم حتی اگه هم خود درس به انگلیسی ارائه بشه ولی اگه ایتالیایی بلد نباشیم خیلی به مشکل بر میخوریم... میخواستم بدونم کسی در جریان دکترای رشته های بیولوژی به انگلیسی هست؟ یا اگه میخوام انگلیسی دکترا بخونم کلا بی خیال ایتالیا بشم؟ پیشاپیش ممنون. RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Pouyan.B - 16-10-2013 متشکرم - اما یک سوال دیگه! برای اینکه یک رشته ای رو به زبان ایتالیایی در ایتالیا بخونی حتما باید مدرک زبان ایتالیایی رو در حین اپلای کردن ارائه بدی؟؟؟ RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - ARNAVAZ - 17-10-2013 درود شما باید تا قبل از ددلاین (مدارک)، مدرک زبان ایتالیایی از مدرسه ایتالیایی رو در تهران گرفته باشین و آپلود کنید در سایت دانشگاه. (16-10-2013, 11:59 PM)'Pouyan.B' نوشته: RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - arvejh - 05-12-2013 سلام دوستان من برای مقطع لیسانس مکانیک می خوام اقدام کنم آیا دانشگاهی تو ایتالیا هست که برای مقطع کارشناسی مکانیک آلفاتست نداشته باشه؟؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 08-12-2013 (05-12-2013, 11:40 AM)'arvejh' نوشته: سلام دوستان متاسفانه نمیشه. برای مقطع لیسانس به زبان ایتالیایی و از پس ازمون باید بر بیای. اما چیز اصن پیچیده ای نیست.
نگران نباش RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - djkeivan - 21-12-2013 سلام ... خسته نباشین واقعا که اطلاعات در حد عالی بوده مرسی حالا میرم سره سوالهای خودم ... مهندسی تکنولوژی معماری دارم و واسه فوق در گرایش معماری پایدار میخوام برای ایتالیا اقدام کنم به زبان ایتالیایی و چون مشخصا وظیفش به عهده خودمه دنبال یک دانشگاه خوب از بولونیا یا فلورانس به سمت جنوب ایتالیا تا باری یا ناپل میگردم که در این رشته کورس انگلیسی نداشته باشه حالا شما میتونید راهنمایی کنید ؟! سوال دومم اینه که امکان دادن بورس یک دانشگاه نسبت به دانشگاه دیگه فرق داره ؟! یعنی مثلا پولیتکنیک میلان امکان بورس شدن ازش بیشتره نسبت به مثلا دانشگاه جنوا ؟! RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 22-12-2013 (21-12-2013, 09:30 PM)'djkeivan' نوشته: سلام ... خسته نباشین واقعا که اطلاعات در حد عالی بوده مرسی دروود بر شما.
دوست عزیز، ملاحظه کنید شما در ابتدا باید بدونی که ایتالیا در این رشته خیلی سرامده و دانشگاههای زیادی در این روند دخیل هستن اگر دنبال موفقیت و کسب تجربه علملی بالایی هستی من توصیه میکنم دانشگاه خیلی خوب تحصیل کنید مثلاً فلورانس و بولونیا دو دانشگاه خیلی خوب در رشته شما هستن و رشته معماری رو به ایتالیایی ارائه میدن. در خصوص بورس باید عرض کنم بجز بورس کشورهای جهان سوم که در بیشتر ایالتها یکی است اما عنوان بورس متفاوته! سایر بورسها که توسط دانشگاههای دیگر و خود دانشگاه ارائه میشه کمی متفاوته! مثلاً میلان و بولونیا میزان کمک هزینه دانشگاهشون متفاوته. در خصوص امکان بورس باید عرض کنم هر دانشگاه که رنک بالاتری داره بودجه کمک تحصیلی بیشتری بهش تعلق میگیره و مسلماً باید بیشتر و متعدد باشه. ازاد اندیش باشی RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - ali89 - 07-02-2014 سلام من رفتم تو سایت دانشگاه جنوا اما همش به زبان ایتالیایی بود ، فقط اگه بشه یه توضیح کلی در مورد این دانشگاه بدید ممنون میشم. ( در مورد ددلاین و مدارک مورد نیاز، حالا اگه link خاصی هم بود اگه محبت کنین ممنون میشم) RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 07-02-2014 (07-02-2014, 01:02 AM)'ali89' نوشته: سلام دانشگاه جنوا برخی رشته های علوم پایه و پزشکی و انسانی رو در مقطع دکتری به انگلیسی پوشش میده و باقی دوره ها بیشتر به زبان ایتالیایی می باشند. ضمناً اینجا شما میتونی به لینک دانشجویان خارجی دانشگاه دسترسی داشته باشی و این قسمت هم به بخش بین الملل که اگر سوالی داشتی ایمیل بزنی. من رشته های مهندسی رو نتونستم به انگلیسی پیدا کنم.
|