آکادمیا کافه
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-IELTS)
+----- موضوع: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - ice - 23-09-2013

(23-09-2013, 04:05 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. بچه ها چرا کسی جواب سوالای منو نمیده Sad((((((
در اینجا از amirhossein راهنمایی خواستم راجع به منابع آیلتس. گفتن 8تا کتاب اصلی آیلتس رو حتما بخونم. حالا من نمیدونم این 8تا کتاب اصلی کدوما هستن. همونجا هم پرسیدم فعلا جواب ندادن. میخوام زودتر شروع کنم. کسی میدونه 8تا منبع اصلی آیلتس کدومن؟

همه منابع خوب آیلتس رو می تونید در کتابخانه پیدا کنید. احتمالا منظورشون Cambridge Practice Tests هست که الان شده 9 جلد و در کتابخانه هست. اول یه نگاهی به Target Band 7 بندازید تا با ساختار و شیوه پاسخدهی آشنا بشید. بعد یکی از آزمون های جلدهای 5 تا 9 رو بدید تا سطح کلی خودتون رو پیدا کنید. معمولا می شه نمره به دست آورده رو تا 2 نمره (بسته به زمان و میزان تمرینتون) بهبود داد.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - pari pari - 24-09-2013

سلام روشنک جان.
فکر میکنم منظورشون کتاب های cambridge هست که از 1 تا 9 داره.
منابع مناسب آزمون آیلتس رو میتونی از تاپیکش پیدا کنی در کتابخانه هم میتونی پیداشون کنی.
موفق باشی

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - spt - 27-09-2013

(18-09-2013, 01:58 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان.
نامزدم زبانش در حد دبیرستان و دانشگاهه و فقط 1ترم کلاس زبان رفته جدیدا در آموزشگاه کیش کتاب Total English همون سطح اولش رو خونده. یک سال فرصت داره تا آزمون. به نظرتون چیکار باید بکنه در این یک سال تا خودش رو برسونه به 6 یا 6.5؟ اصلا میشه؟

به نظر من بهترین راه برای ایشون اینه که کلاس خصوصی بره و هر روز حداقل 5 ساعت زبان بخونه...
ممکنه راه های راحت تری هم باشه اما ریسک داره و اگه واقعا بتونه روزی 5 ساعت (حداقل) زبان بخونه همراه با کلاس خصوصی دیگه خیالش راحت میشه که تا یه سال دیگه مدرک میگیره...
اگه خیلی خلاصه بگم بهتون باید کلا همه ی کاراش رو بیخیال بشه و زبان بخونه...  وگرنه کارش خیلی راحت نیست...
موفق باشید    Smile

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - roshanak25 - 27-09-2013

(27-09-2013, 04:31 AM)'spt' نوشته:
به نظر من بهترین راه برای ایشون اینه که کلاس خصوصی بره و هر روز حداقل 5 ساعت زبان بخونه...
ممکنه راه های راحت تری هم باشه اما ریسک داره و اگه واقعا بتونه روزی 5 ساعت (حداقل) زبان بخونه همراه با کلاس خصوصی دیگه خیالش راحت میشه که تا یه سال دیگه مدرک میگیره...
اگه خیلی خلاصه بگم بهتون باید کلا همه ی کاراش رو بیخیال بشه و زبان بخونه...  وگرنه کارش خیلی راحت نیست...
موفق باشید    Smile
ممنونم از اینکه جواب دادین. بخاطر اینکه در کلاسهای عمومی فرصت بیشتری برای اسپیکینگ هست فک میکردم کلاس عمومی بهتره. تاکیدتون برای کلاس خصوصی به خاطر فشرده بودنشه یا چیز دیگه ای؟ مثلا اگه کلاسهای فشرده آموزشگاه بره (که هر ترمش 1ماه طول بکشه)بازم به نظرتون کلاس خصوصی بهتره؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Torkan - 27-09-2013

به نظر من که البته تافل دادم و نه ایلتس ایشون وقت زیاد دارن به راحتی متونن وقت بذارن و اون نمره روگرفتن هم زیاد سخت نیست
بهتره اگه کلاس میرن خصوصی باشه منظورم چند نفره (3 یا 4 نفر حالا به خاطر هزینه میگم)
در حالت کلی من خودم خودخوانی رو بیشتر به کلاس ترجیح میدم ولی خوب دیگه چون شما سوال کردین از تجربیات دوستان خودم دیدم که کلاس عمومی فقط چند ترم به درد میخوره واسه اشنایی با زبان وگرنه بقیش بیشتر حالت اقتصادی داره نه واقعا اموزش
به خاطر همون موسساتی که با تعداد نفرات کم کلاس برگزار میکنن خوبه
باز نظر من
بااحترام

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - spt - 28-09-2013

(27-09-2013, 12:50 PM)'roshanak25' نوشته:
ممنونم از اینکه جواب دادین. بخاطر اینکه در کلاسهای عمومی فرصت بیشتری برای اسپیکینگ هست فک میکردم کلاس عمومی بهتره. تاکیدتون برای کلاس خصوصی به خاطر فشرده بودنشه یا چیز دیگه ای؟ مثلا اگه کلاسهای فشرده آموزشگاه بره (که هر ترمش 1ماه طول بکشه)بازم به نظرتون کلاس خصوصی بهتره؟

فقط بحث اسپیکینگ نیست...  تو کلاس خصوصی به خاطر اینکه هزینه ی زیادی آدم میده مجبوره بشینه بکوب بخونه و در کنارش تکالیف زیادی داده میشه که مجبوره انجام بده...   
کلا کلاس خیلی مهم نیست و زبان یاد گرفتن مثل موسیقی یاد گرفتن یا رانندگی یاد گرفتنه...  آدم باید خودش تمرین کنه یاد بگیره...    
تاکید من بیشتر به خاطر اینه که مجبور میشه بخونه...   آموزشگاه پیچوندنش راحت تره تا کلاس خصوصی!!   
به هر حال بدونید که کار سختیه و وقت کمه و خیلی باید تلاش کنه..  فرقی نداره چه نوع کلاسی بره باید حتما هر روز کار اصلیش زبان خوندن باشه تا بتونه از اون سطحی که هست توی یه سال برسه به سطحی که مد نظرشه..
موفق باشید   Smile

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - saman1989 - 07-10-2013

سلام بر همگی. اونطور که توی سایت گشتم برای کانادا هم تافل مورد پذیرش هست و هم آیلتس و بستگی به دانشگاه داره. حالا من 2 سال فرصت دارم که با سطح زبان Intermideate یکی از این آزمون ها رو بخونم. البته اونجایی که من زندگی می کنم کلاس تافل نیست و فقط آیلتس برگزار میشه. حالا 1. به نظر شما اگه من این 2 سال رو کلاس آیلتس برم و بعد تافل بدم مشکلی پیش میاد یا نه؟ چون کلآ از لهجه بریتیش خوشم نمیاد و همچنین تا حالا هرچی کتاب خوندیم همش American بوده و این سبک حرف زدن بیشتر برامون آشناست. 2. هر دو آزمون بخشهای Academic و General دارن؟ و اینکه برای پذیرش لزومی هست که هر دوتا شرکت کنیم و جداگونه مطالعه کنیم یا در ضمن مطالعه یکی اون یکی هم تا حدودی قلقش میاد دست آدم؟ و آخر سر با روزی 3 ساعت مطالعه منظم ظرف دو سال در هر چهار Skill میشه به نمره حدود 7.5 امید داشت و بنده زمان کافی دارم.؟ سوآلم خیلی خیلی کلی شد [img]images/smilies/undecided.gif[/img]عذر میخوام [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - blur - 07-10-2013

(07-10-2013, 03:44 PM)'saman1989' نوشته: سلام بر همگی. اونطور که توی سایت گشتم برای کانادا هم تافل مورد پذیرش هست و هم آیلتس و بستگی به دانشگاه داره. حالا من 2 سال فرصت دارم که با سطح زبان Intermideate یکی از این آزمون ها رو بخونم. البته اونجایی که من زندگی می کنم کلاس تافل نیست و فقط آیلتس برگزار میشه. حالا 1. به نظر شما اگه من این 2 سال رو کلاس آیلتس برم و بعد تافل بدم مشکلی پیش میاد یا نه؟ چون کلآ از لهجه بریتیش خوشم نمیاد و همچنین تا حالا هرچی کتاب خوندیم همش American بوده و این سبک حرف زدن بیشتر برامون آشناست. 2. هر دو آزمون بخشهای Academic و General دارن؟ و اینکه برای پذیرش لزومی هست که هر دوتا شرکت کنیم و جداگونه مطالعه کنیم یا در ضمن مطالعه یکی اون یکی هم تا حدودی قلقش میاد دست آدم؟ و آخر سر با روزی 3 ساعت مطالعه منظم ظرف دو سال در هر چهار Skill میشه به نمره حدود 7.5 امید داشت و بنده زمان کافی دارم.؟ سوآلم خیلی خیلی کلی شد [img]images/smilies/undecided.gif[/img]عذر میخوام [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

بله البته سوالتون کلیه...ولی راه رو اشتباه نرین...یکی رو انتخاب کنید و روش تمرکز کنید....اگه کلاس آیلتس برین در حد بالا رفتن معلومات عمومیتون به تافل کمک خواهد کرد. چون بالاخره دوتا آزمون جدان و بهتره منابع مربوط به خودشون کار بشه.... البته اسپیکینگ رو از هر راهی بتونین تقویت کنید خوبه. ببینید بخش شما برا پذیرش دانشگاه باید آیلتس آکادمیک بدین و جنرال فکر کنم برا مهاجرته... اگه از این شاخه به اون شاخه برین راندمانتون پایین میاد. تصمیم بگیرین و تمرکز کنین

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - saman1989 - 07-10-2013

من با دو تا از استادهایی که آیلتس رو تدریس می کنن حرف زدم و گفتن که فرق آنچنانی نخواهد کرد که کدوم رو امتحان بدی چون آکادمیک هست مگر یه خورده تو  Speaking و  Lestening. حالا دو سال زمان کافی ای هست به نظرتون؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - mahnaz103 - 07-10-2013

(07-10-2013, 10:35 PM)'saman1989' نوشته: من با دو تا از استادهایی که آیلتس رو تدریس می کنن حرف زدم و گفتن که فرق آنچنانی نخواهد کرد که کدوم رو امتحان بدی چون آکادمیک هست مگر یه خورده تو  Speaking و  Lestening. حالا دو سال زمان کافی ای هست به نظرتون؟

سلام
من فقط تجربه ی لسینینگم رو میگم بهتون تا امیدوار بشید Big Grin
من دایره لغاتم خوب بود اما لسنینگ صفر بودم تقریبا چون اصلا نه کلاس رفته بودم نه خودم کار کرده بودم! اما با گوش دادن به فایل صوتی  ده پونزده تا کتاب داستان سطوح پائین و سپس سطوح بالاتر ، لسینینگم خیلی خیلی خوب شد! از صفر به سطح اینترمدیت رسیدم Smile
حالا هرچه بیشتر گوش میکنم به سطوح بالاتر بیشتر پیشرفت میکنم ....
به نظر من شما اگه دایره لغتتون رو خوب کنید خیلی راحت طی چند هفته یا یکی دوماه لسینینگتون خوب میشه و با تمرین بیشتر و استفاده از کتابهایی که فایل صوتی دارند و سوال و پاسخ،راحت میتونید خودتونو آماده کنید برای این مهارت Smile
حالا سایر مهارت ها هم همینطور!! در درجه ی اول لغت مهمه بنظر من ! دوسال هم زمان مناسبیه ....البته باید دید سطحتون الان چیه ! فکر میکنم که بستگی به علاقه و تلاش خودتون داره همه چی 
موفق باشید Smile