![]() |
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2015-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87) |
RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 11-05-2014 همون نامه گواهی مانده حساب بانکی بگیرید کفایت می کنه. حدود 60-50 میلیون تومن از یک نفر فرض کنید در حساب بگذارید و فرداش نامه رو بگیرید و بعد دوباره پول رو به صاحبش برگردونید. منتهی با خودتون دست کم 5 تا 10 هزار دلاری ببرید که در ماه های اول به مشکل نخورید. در مورد مکان تفاوتی نداره هر جایی رو می تونید انتخاب کنید. ترجیحا بهتره یک جایی رو انتخاب کنید که یک آشنایی چیزی در اونجا داشته باشید و آدرس اونها رو بدین ولی نه به عنوان حامی مالی بلکه به عنوان آشنا. (10-05-2014, 11:32 PM)'jhantin' نوشته: سلام به دوستان RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 11-05-2014 (11-05-2014, 02:11 AM)'M1KE' نوشته: همون نامه گواهی مانده حساب بانکی بگیرید کفایت می کنه. حدود 60-50 میلیون تومن از یک نفر فرض کنید در حساب بگذارید و فرداش نامه رو بگیرید و بعد دوباره پول رو به صاحبش برگردونید. منتهی با خودتون دست کم 5 تا 10 هزار دلاری ببرید که در ماه های اول به مشکل نخورید. در مورد مکان تفاوتی نداره هر جایی رو می تونید انتخاب کنید. ترجیحا بهتره یک جایی رو انتخاب کنید که یک آشنایی چیزی در اونجا داشته باشید و آدرس اونها رو بدین ولی نه به عنوان حامی مالی بلکه به عنوان آشنا. ممنونم از شما دوست عزیز .
هنوز هیچ اینکی واسه فرم ds-260 نیستش و من میخوام بدونم که تو این لیست آدرس اونجارو میخواد یا نه . آخه تو فرم 230 یه قسمت هستش که زده آدرس جایی که میخواین تو آمریکا زندگی کنید . RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 11-05-2014 بچه ها یه سوالی . یکی از دوسنام زنگ زده به یه کسی در آنکارا که این کارهای پر کردن فرم و مدارک رو انجام میده و ازش پرسیده من و دوستم میخوایم با هم ازدواج کنیم تا قبل از اینکه فرم -ds-260 را پر کنیم که بتونم اونجا مرید بزنیم ( یعنی مثلاً تاریخ عقد دو روز قبل از تاریخ ارسال فرم ها باشه ) ولی اون آقا میگه که با این کار به شما ها توی یک تایم وقت سفارت نمیدن و حدود 6 ماه وقت سقارتتون با هم فرق میکنه . میخواستم ببینم آیا این صحت داره ؟ آخه شرایط من هم همینطور . میگه حتماً باید تایم عقدتون کلاً قبل از برنده شدن طرف یعنی قبل 1 می که جواب ها اومد باشه . کسی پیزی میدونه ؟ RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 11-05-2014 اگر شما بعد از قبولی با فردی ازدواج کنید این ذهنیت برای اداره مهاجرت به وجود میاد که این ازدواج صوری هست و صرفا با هدف گرفتن گرین کارت برای نفر دوم هست. برای اطمینان معمولا به ازدواج هایی که قدمت نداشته باشند گرین کارت مشروط می دهند (به همسر و نه به نفر اصلی) و اگر بعد از 2 سال همچنان اون ازدواج پابرجا بود گرین کارت اون نفر دوم رو 10 ساله می کنند. روال کار در نتیجه اینطور هست که شما ابتدا برای خودتون گرین کارت بگیرید و بعد که ازدواج کردین برای ایشون درخواست گرین کارت کنید. الان ممکنه ازدواج شما رو صوری ارزیابی کنند و اگر هم قبول کنند به احتمال زیاد گرین کارت مشروط با مدت اعتبار 2 ساله به ایشون می دهند. RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 12-05-2014 (11-05-2014, 09:58 PM)'M1KE' نوشته: اگر شما بعد از قبولی با فردی ازدواج کنید این ذهنیت برای اداره مهاجرت به وجود میاد که این ازدواج صوری هست و صرفا با هدف گرفتن گرین کارت برای نفر دوم هست. برای اطمینان معمولا به ازدواج هایی که قدمت نداشته باشند گرین کارت مشروط می دهند (به همسر و نه به نفر اصلی) و اگر بعد از 2 سال همچنان اون ازدواج پابرجا بود گرین کارت اون نفر دوم رو 10 ساله می کنند. روال کار در نتیجه اینطور هست که شما ابتدا برای خودتون گرین کارت بگیرید و بعد که ازدواج کردین برای ایشون درخواست گرین کارت کنید. الان ممکنه ازدواج شما رو صوری ارزیابی کنند و اگر هم قبول کنند به احتمال زیاد گرین کارت مشروط با مدت اعتبار 2 ساله به ایشون می دهند. خیلی ها بهمون گفتن که موردی نداره ازدواج کنیم الآن تا قبل ارسال فرم 260 و بعد اطلاعات رو مرید پر کنیم و بعد یک ایمیل از طرف kcc میاد که میگه اطلاعات همسر و عقدنامتونو بفرستید
RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 12-05-2014 KCC مسوول تصمیم گیری در مورد صوری بودن یا نبودن ازدواج نیست بلکه افسر سفارت در این مورد تصمیم می گیره. در هر حال من همیشه سعی می کنم راهکار محافظه کارانه تر رو که مطمئن باشه به دیگران پیشنهاد بدم و روش هایی رو که احتمال مشکل در اونها باشه رو پیشنهاد نمی دم هر چند خیلی ها ممکنه اون کار رو انجام داده باشن و به مشکلی هم نخورده باشن. تصمیم گیری نهایی با خودتون هست. RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 12-05-2014 (12-05-2014, 11:26 AM)'M1KE' نوشته: KCC مسوول تصمیم گیری در مورد صوری بودن یا نبودن ازدواج نیست بلکه افسر سفارت در این مورد تصمیم می گیره. دوست عزیز شما درست میگید . من هم همیشه به همه همین طور پیشنهاد میکنم . ولی در این مورد فکر میکنم که من کاره دیگه ای نمیتونم بکنم . بهترین کار این هست که بالآن عقد کنم و اطلاعاتم رو بفرستم . و در هنگام مصاحبه مدارکی با خودم ببرم دال بر اینکه من حف راست رو میزنم و سوری ازدواج نکردم . مثل سابقه دوستیمو همراه با عکس و فیلم که نشون بده این رابطه طولانی بوده و حتی پرینت مکالمات تلفنی . در هرصورت فکر میکنم که بهترین مار همین باید باشه . امیدوارم که مشکلی پیش نیاد . باز هم ازت ممنونم بابت پیشنهادت .
RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 14-05-2014 با سلام دوباره من همسرم برنده شده و باید فرم 260 رو پر کنه . آیا من هم باید پر کنم ؟ فرم 230 و 122 هم باید پر بشه یا ایکه اونا لازم نسیت و نمی خواد ایمیل کنیم یا پست کنیم . RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 14-05-2014 در سال های گذشته فرم های 230 و 122 به صورت دستی پر می شد و فرستاده می شد ولی در حال حاضر می بایست فقط فرم 260 که از 19 می به صورت آنلاین در دسترس خواهد بود توسط خودتون و همسرتون به صورت آنلاین پر بشه و Submit بشه. سفارت آمریکا در سال های اخیر به سمت آنلاین کردن فرم ها و سیستم گرفتن وقت کرده. در مورد این فرم و چگونگی پر کردنش سعی می کنم همین هفته سر فرصت یک توضیحاتی رو بنویسم. من فایل pdf فرم DS-260 رو برای اینکه ذهنیتی در مورد فیلدها و قسمت های مختلف اون داشته باشید به پیوست می گذارم ولی توجه داشته باشید که ملاک فرمی هست که به صورت آنلاین می بایست پر بشه و ممکنه دقیقا مشابه این فرم نباشه و با گذر زمان قسمت هایی از اون در فرم آنلاین تغییر کنه. RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - jhantin - 14-05-2014 (14-05-2014, 11:48 AM)'M1KE' نوشته: در سال های گذشته فرم های 230 و 122 به صورت دستی پر می شد و فرستاده می شد ولی در حال حاضر می بایست فقط فرم 260 که از 19 می به صورت آنلاین در دسترس خواهد بود توسط خودتون و همسرتون به صورت آنلاین پر بشه و Submit بشه. سفارت آمریکا در سال های اخیر به سمت آنلاین کردن فرم ها و سیستم گرفتن وقت کرده. در مورد این فرم و چگونگی پر کردنش سعی می کنم همین هفته سر فرصت یک توضیحاتی رو بنویسم. مرسی از پاسخ . ولی من که case number ندارم برای ورود که پر بکنم . جریان چطوری میشه ؟ یعنی بابید همون case number همسرمو وارد بکنم . و قسمت iam the با گزینه های attorney , petitioner , .... را چی باید بزنم .
|