آکادمیا کافه
مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Behnoush - 07-03-2012

بچه ها یه سوال.
من این ایمیل رو از دانشگاه برگن نروژ دریافت کردم :
you are among the best candidates for the PhD position at the Department of Biomedicine, University of Bergen, Norway. We would like to call you in for an interview. Please forward your skype-ID to me and be ready for the interview on monday, 12th of march, from 13.00-16.00 central european time.

منظورشون اینه که من تو این فاصله زمانی پای کامپیوتر بشینم و اسکایپم آن باشه تا زنگ بزنن ؟ یعنی ساعت خاصی رو مشخص نمی کنن ؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Pejman - 07-03-2012

تبریک بهنوش جان!

آره دیگه ساعت و تاریخ رو از قبل معلوم کردند. تو اون بازه تماس خواهند گرفت. ایشالا که موفق بشی.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Behnoush - 12-03-2012

من امروز یه مصاحبه از طریق اسکایپ با دانشگاه برگن نروژ داشتم . قرار بود در فاصله ساعت 1-4 بعد ازظهر به وقت اروپای مرکزی تماس بگیرن ولی ساعت دقیق رو نگفته بودن . فکر میکنم با کل کاندیداها تو همین بازه مصاحبه کردن و احتمالا منم نفر آخر بودم چون نیم ساعت آخر باهام تماس گرفتن . خلاصه سه ساعت پای کامپیوتر بدون اینکه تکون بخورم نشستم Big Grin
پوزیشن مربوط به دپارتمان Biomedicine و برای رشته Neurooncology ( سرطان شناسی مغز و اعصاب ) بود. استاده کارش اختصاصا روی گلیوبلاستومای انسانی ( خطرناکترین و رایج ترین تومور مغزی) هست . ( من اطلاعات تخصصی رو هم مینویسم برای اینه که ممکنه به درد هم رشته های خودم بخوره )
سوالاتی که پرسید :
چی شد که برای این پوزیشن اپلای کردی و فکر کردی مناسبه ؟
یکم از کارای قبلیت بگو ؟ به طور خاص چه تکنیک های آزمایشگاهی رو کار کردی نام ببر
با کار تیمی مشکلی نداری؟
قبلا توی تیمی که کار میکردی با کسی مشکل نداشتی و اگه داشتی چطور برطرفش کردی ؟
آیا دچار استرس میشی توی کار ؟ مثلا اگه نتونی با زمان بندی ای که داشتی پیش بری .
سه تا دلیل خوب بگو که من تورو انتخاب کنم نه بقیه رو .
کی میتونی کارتو شروع کنی ؟
و اینکه گفت قسمت زیادی از کارت تزریق ویروس ها و مواد مختلف به مغز موش و خرگوش خواهد بود با این قضیه مشکلی نداری ؟ و اینکه برای این کار به اندازه کافی خونسرد هستی که دچار استرس نشی چون کار خیلی حساسیه

کلا مصاحبه کوتاه در حد یه ربع بود و سوالات رو خیلی سریع پرسیدن. مصاحبه کننده یه خانوم یه اقا بودن. کیفیت صدا هم با اسکایپ چندان جالب نبود. یه سوال هم من پرسیدم.
همین

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Behnoush - 16-03-2012

من امروز یه مصاحبه با یه استادی از دانشگاه استراسبورگ فرانسه داشتم . بخدا اگه یه کلمه از حرفاشو فهمیده باشم Smile)) شدیددددد لهجه فرانسوی داشت و من اصلا احساس نمی کردم یه نفر داره انگلیسی حرف میزنه. فقط الکی هی میگفتم yes yes و no no . خودشم هی وسط حرفاش میخندید منم نمیفهمیدم به چی میخنده الکی باش می خندیدم . فقط شانس اوردم از من چندتا سوال بیشتر نپرسید و بیشتر خودش داشت درباره پروژه هاش حرف میزد. منم که نمیفهمیدم اصلا الکی هی میگفتم veryyy interesting Smile)))) رایج ترین کلمات و اصطلاحات رشته مارو چنان با لهجه فرانسوی میگفت که من فکر می کردم اولین باره میشنوم و میگفتم نهههه نمیدونم این چیه؟ جدیده ؟ خلاصه داستانی بود Big Grin
گفت من تو و یه پسره لهستانی رو انتخاب کردم برای مصاحبه که بینتون باید یکیو انتخاب کنم و هنوز با اون مصاحبه نکردم . که دیگه با این اوضاع فکر کنم قطعا همون لهستانیه رو انتخاب کنه Big Grin
با نیم ساعت تاخیر هم زنگ زد .

RE: مصاحبه تلفني با استادان - MaMi - 16-03-2012

(16-03-2012, 01:32 PM)Behnoush نوشته: من امروز یه مصاحبه با یه استادی از دانشگاه استراسبورگ فرانسه داشتم . بخدا اگه یه کلمه از حرفاشو فهمیده باشم Smile)) شدیددددد لهجه فرانسوی داشت و من اصلا احساس نمی کردم یه نفر داره انگلیسی حرف میزنه....
با نیم ساعت تاخیر هم زنگ زد .
امیدوارم موفق باشید دوست من Smile
من یک سوال دارم، ببخشید که کاملا بی ربطه به این تاپیک! (خودم هم گزارشش خواهم کرد Wink) شما امتحان TOEFL که دادید PBT هستش مگه که اینقدر مصاحبه انجام می دهید؟! تعداد مصاحبه های شما از تعداد مصاحبه های سخنگوی محترم دولت هم بیشتره Wink

Smile))) آره این یازدهمین یا دوازدهمین مصاحبه من بود.
من امتحانم pBT دادم ولی کلا توی رشته های ما هم مصاحبه مرسومه. دوستای هم رشته ای من هم زیاد مصاحبه داشتن اما من دیگه رکورد دارم Big Grin

یه نکته ای در مورد این مصاحبه آخری به نظرم اومد اونم اینکه استاده هرچی بیشتر صحبت می کرد من به لهجه ش عادت میکردم و آخراشو بهتر متوجه شدم. یعنی اگه گوشمون عادت کنه به لهجه شون مسلما درکش راحتتره برای همین فکر کنم گوش دادن پادکست های سایت نیچر برای کسایی که با استادای غیر انگلیسی زبان میخوان مصاحبه کنن بی فایده نباشه بخصوص که اکثر این پادکست ها شامل مصاحبه با محققین و استاد های اروپایی و اسیایی هست.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Nasim67 - 16-03-2012

یه مسئله ای که خیلی برای من استرس زاست همین مصاحبه با اساتید است!

بهنوش جان با توجه به اینکه تافل هم PBT دادید،میشه لطفا بگید سطح Speaking تون چطوری بوده؟(البته با توجه به نمره ای که برای Versant English Test کسب کردید مشخصه مهارتتون خوب بوده اما کلا میخوام حس خودتونو بدونم) یا به چه نحوی برای این مصاحبه ها آماده شدید؟
اگر بقیه دوستان که تجربه مصاحبه داشتن نیز پاسخ بدن،خیلی ممنون میشم.
مرسی

RE: مصاحبه تلفني با استادان - soilman - 16-03-2012

(16-03-2012, 02:54 PM)Nasim67 نوشته: یه مسئله ای که خیلی برای من استرس زاست همین مصاحبه با اساتید است!

بهنوش جان با توجه به اینکه تافل هم PBT دادید،میشه لطفا بگید سطح Speaking تون چطوری بوده؟(البته با توجه به نمره ای که برای Versant English Test کسب کردید مشخصه مهارتتون خوب بوده اما کلا میخوام حس خودتونو بدونم) یا به چه نحوی برای این مصاحبه ها آماده شدید؟
اگر بقیه دوستان که تجربه مصاحبه داشتن نیز پاسخ بدن،خیلی ممنون میشم.
مرسی
نسیم جان استرسی نداره
فقط آدم باید سعی کنه استرس رو از خودش دور کنه - بار اولش سخته ولی بارهای دیگه راحت تر میشه....
البته بستگی به سطح مصاحبه و تعداد مصاحبه کننده ها هم داره ولی حتی شده بار اول مصاحبه رو خراب کردید ولی دستتون میاد که چیز زیاد ترسناکی نیست و راحت تر میشه
برای من یکی مثلا مصاحبه با شخصیت های اکادمیک و صحبت در مورد چیزهای تخصصی خیلی راحت تره تا بخام در مورد یه موضوع معمولی با یکی حرف بزنم...بستگی داره نقاط قوتتون چی باشه و شرایط مصاحبه چگونه پیش بره ولی با حفظ خونسردی می تونید در آخرش از خودتون احساس رضایت داشته باشید و افسوس نخورید Angel

نسیم جان
من اول یه لیست از تمام سوالات احتمالی تهیه کردم و برای هر کدوم هم یک جواب نوشتم بعد خودم بلند بلند از خودم پرسیدمشون و جواب دادم. چندبار این کارو بکنی هم تقریبا جوابا رو حفظ میشی هم اینکه 90 درصد سوالایی که میپرسن از همین لیسته . در مورد کارای قبلی و سی ویت هم سعی کن کاملا بهشون مسلط باشی . کلا نگران نباش چون سوالا یا عمومی هست که جواباش راحته و همیشه یه تعداد سوالات روتین و تکراری هستند یا سوالات تخصصی هست و درباره تحقیقات خودت میپرسه که هیچکس اندازه خودت بهشون تسلط نداره. سعی کن با انرژی و اعتماد به نفس کامل جواب بدی و هرجا هم متوجه نشدی اصلا ایرادی نداره که بخوای تکرار کنه. خودشونم شمرده صحبت میکنن و متوجه این قضیه هستن که این زبان دوم شما هست .
کلا بارای اول یکم استرس داره بعد عادت میکنی . من که امروز ده دقیقه قبل از مصاحبه تازه از خواب بیدار شدم Big Grin