![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - narges46 - 24-04-2013 سلام.خسته نباشید.من فارغ التحصیل در رشته ی محیط زیست ،گرایش آلودگی های محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم تحقیقات اهواز با معدل 21/16هستم.کارشناسی رو هم از ئانشگاه شهید چمران اهواز گرفتم با معدل 12/16.2 سال سابقه ی کار در زمینه ی محیط زیست و بهداشت دارم و همچنین 2 سال سابقه ی تدریس در دانشگاه علمی کاربردی دارم.سابقه ی پژوهشی هم 1 مقاله ی داخلی و یک مقاله ی آی اس آی دارم.به نظر شما میتونم برای دکترا در آلمان بورسیه بگیرم؟چطور میتونم اساتید دانشگاه رو پیدا کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 24-04-2013 (24-04-2013, 01:05 AM)'narges46' نوشته: سلام.خسته نباشید.من فارغ التحصیل در رشته ی محیط زیست ،گرایش آلودگی های محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم تحقیقات اهواز با معدل 21/16هستم.کارشناسی رو هم از ئانشگاه شهید چمران اهواز گرفتم با معدل 12/16.2 سال سابقه ی کار در زمینه ی محیط زیست و بهداشت دارم و همچنین 2 سال سابقه ی تدریس در دانشگاه علمی کاربردی دارم.سابقه ی پژوهشی هم 1 مقاله ی داخلی و یک مقاله ی آی اس آی دارم.به نظر شما میتونم برای دکترا در آلمان بورسیه بگیرم؟چطور میتونم اساتید دانشگاه رو پیدا کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید ضمن عرض خوش امدگویی به شما.
باید خاطر نشان کنم رزومه خوبی دارید، حال اگر بتونید نمره زبان بالایی رو اخذ نمایید ممکنه شانس فاند هم وجود داشته باشه، چون رشته شما به لحاظ متقاضی و رشته پرطرفدار نیست، بهتره قبل از پرداختن به موقعیت خالی در دپارتمانها به مکاتبه با اساتید فکر کنید. برای جستجو اساتید باید در دپارتمان خودتان بدنبال staff faculty بگردید که از اون قسمت به اساتید و راههای مکاتبه باهاشون ارتباط پیدا خواهید کرد. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - m.parsapour - 25-04-2013 سلام. خسته نباشید. من دو ماه هست که از دانشگاه بوعلی رشته مکانیک کارشناسی ارشد طراحی کاربردی با معدل 15.5 فارغ التحصیل شدم. معدل لیسانسم هم 15.5 هست.نمره پایان نامه در لیسانس و ارشد هردو بیست شدم. سربازی هم ندارم یک مقاله ISI که یک ماه هست چاپ شده و چهار مقاله کنفراسی دارم. یک مقاله ISI در حال داوری و یکی در حال نگارش دارم. یک کتاب آموزش نرم افزار maple دارم . یک ترم هم TA بودم تو لیسانس. به نرم افزار های رشتم مسلط هستم و یک مدرک فنی حرفه ای برای یکیش دارم با نمره 95 از 100 آیلتس6 (speaking:6.5,writing:6,reading:6,listening:5.5 مدرک آیلتسم 6 ماه مونده تا انقضا دو تا سوال داشتم: یکی اینکه شانس برای تحصیل phd در دانشگاه های آلمان همراه با فاند دارم؟ مثل RWTH , technical munich و دومی اینکه آیا نمره آیلتسم کمه؟ و مدت انقضاش کافیه با باید دوباره آزمون بدم؟ اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 25-04-2013 (25-04-2013, 12:27 PM)'m.parsapour' نوشته: سلام. خسته نباشید. دروود بر شما.
شانستون برای پذیرش مناسبه، اما این 2 دانشگاه کمی سخت گیر می باشند شاید بدلیل معدل ارشد که کمی پایین است، اما با معدل لیسانس و کارهای پژوهشی ممکنه پوشش داده بشه، نمره ایلتس برای دکتری بهتره بالای 6.5 باشه و معادل 90 در تافل. به نظرم مکاتبه با استاد و جستجو در بخش موقعیت خالی دانشگاه رو فراموش نکنید. اگر انقضاش 2 ماه دیگه است ممکنه استادی که از تز شما خوشش اومده مشکلی با نمره زبانتون نداشته باشه (این مورد رو دیدم که عرض می کنم) اما اگر روند عدم پاسخگویی توسز اساتید پیش اومد بهتره ازمونی جدید رو ثبت نام کنید. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - زهره ماین - 03-05-2013 با سلام و خسته نباشید . ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که کدوم دانشگاههای آلمان واسه رشته معدن تاپ هستش؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 03-05-2013 (03-05-2013, 03:12 PM)'زهره ماین' نوشته: با سلام و خسته نباشید . دروود.
دانشگاههای قوی در حوزه رشته شما رو به تفکیک اینجا ارائه کردم. لطفاً روی لینک ها بروید. لینک1 / لینک2 / لینک3 / لینک 4 / لینک 5 RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - alirezaz - 03-05-2013 سلام شرایط من به این صورته لیسانس مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه ازاد شیراز با معدل ۱۶.۶۲ ارشد مکانیک از دانشگاه ازاد با معدل ۱۸.۹۰ ۱ مقاله داخلی دارم. از اینکه به اساتید دانشگاه مختلف ایمیل زدم برای دکترا و یا جواب نگرفته ام یا شرفیت دانشجو های دکترا شون پر بود خسته شدم. می خواهم با هزینه شخصی برای تحصیل دکترا به دانشگاه دلفت هلند و یا میلان ایتالیا بروم،ایا کسی نظری دارد؟ ایا تحصیل دکترا در در دانشگاه ها رایگان می یاشد؟ ممنون می شوم از دوستان عزیز پس از مطالعه این پست ایده و نظر خود را به من بدهند. ایا کسی فکر می کنه من بتونم از دانشگاهی بتوانم بورس بگیرم؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - spt - 04-05-2013 (03-05-2013, 04:25 PM)'alirezaz' نوشته: سلام شرایط من به این صورته دوست عزیز...
خیلی پیش میاد که آدم خسته بشه از این کارا و به هر حال فاند گرفتن کار راحتی نیست.... اما به همین راحتی امید خودتون رو از دست ندید... اگه بخاید با هزینه ی شخصی برید انتخاب های زیادی براتون وجود داره که میتونید براش تلاش کنید.... و خیلی از بچه ها پیش اومده که رفتن یه جایی و بعد از یه سال پروژه ی پولی گرفتن.... در مورد دانشگاه خاص نمیتونم نظر بدم اما فقط میگم که اگه خوب و درست تلاش کنید موفق میشید... شاید ایمیل خوب نمیزنید و شاید رزومه تون رو خوب ننوشتید و شاید... اسکاندیناوی غیر از سوئد رو تلاش کنید، آلمان و اتریش رو هم همینطور.... حتی بلژیک... من یکی از دوستام سال 2009 از دلف پذیرش گرفت برای دکترا بدون بورس که فک کنم سالی 8600 یورو باید شهریه میداد... اما مطمئن نیستم از این بابت... میلان رو هم نمیدونم واقعا... به هر حال موفق باشید و دست از تلاش بر ندارید ![]() RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - مانا رییسی - 16-05-2013 سلام من دانشجوی کارشناسی علامه طباطبایی بودم و همزمان ادبیات انگلیسی ومترجمی زبان انگلیسی خوندم (معدل 28/17و04/17) دوره کازشناسی ارشد رو هم معدل 88/16 از دانشگاه آزاد تهران گرفتم (ادبیات انگلیسی). زبان انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی رو خوب بلدم و آیلتس 8 شدم. کمی هم آلمانی بلدم (کلاس میرم). مشکلم اینه که به علت بیماری (افسردگی حاد) استاد مشاورم پس از دو سال از شروع پایان نامه عاقبت مجبور به تعویض استاد شدم . به این دلیل پروسه پایان نامه خیلی طولانی شد. مقاله ISI ندارم. آیا من شانسی برای پذیرش در دانشگاه های آلمان دارم؟ سئوال دیگه این که اگر بخوام با مدرک مقطع کارشناسی مترجمی ام برای فوق اقدام کنم می تونم یا نه؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - elhamme - 17-05-2013 درود وقت بخیر این شرایط برادر من هست ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. لیسانس مکانیک ( ساخت و تولید) با معدل 16/44 و ارشد مکانیک (طراحی کاربردی) با معدل 18.50 از دانشگاه آزاد دارن. 2 سال سابقه تدریس و یک مقالهIsi و آیلتس 7.5 و می تونن معرفی نامه هم از اساتیدشون تهیه کنن شانس اینکه ایشون بتونن فول فاند بگیرن در آلمان چقدر هست؟ و شما توصیه می فرمایید برای کدوم دانشگاه اقدام کنن؟ |