![]() |
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) |
RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - مانیا ر - 11-01-2015 باسلام من مدرک ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه علم و صنعت گرفتم با معدل 17.18 و رتبه سوم کارشناسیمم دانشگاه صنعتی کرمانشاه با معدل 15.72 میخوام بدونم که شانسی واسه فاند گرفتن از ntnu دارم یا نه؟ هیچ مقاله ای ندارم فعلا..مدرک زبانمم فعلا نگرفتم. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - فرید - 11-01-2015 (11-01-2015, 03:31 PM)'مانیا ر' نوشته: باسلام سلام
اگه اشتباه نکنم این انشگاه نمره زبان نمی خواهد. معدلت متوسط و مقاله هم نداری. باید بتونی استادی که پزیشن دکترا داره پیدا کنی واین بستگی به زمینه کاری و نامه نگاری داره. اگر فقط در این دانشگاه دنبال پذیرش باشی شانست کمه. یک مقداری هم بحث های مربوط به گرفتن ویزا نروژ پارسال مطرح بود که اگر اون مشکلات هنوز باشه شانست کمتر هم میشه. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - mohammadg - 16-05-2015 سلام دوست عزیز میشه گفت تمام پست ها رو مطالعه کردم و باید از وقت و دقتتون برای پاسخ دادن به سوالات تشکر کنم. شرایط خودم رو ذکر میکنم امیدوارم برای کسب راهنمایی کافی باشند من لیسانس فیزیک از دانشگاه بیرجند با معدل 14.81 و ارشد مهندسی پلاسما (فیزیک مهندسی) از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با معدل 17.16 دارم. 2 مقاله کنفرانسی 6 مقاله علمی پژوهشی و 4 مقاله ژورنالی با ایمپکت خوب دارم. یک کتاب ترجمه کردم، تافل 107 دارم و مسلط به دو نرم افزار شناخته شده مهندسی( کامسال و فلوئنت). موضوع پایان نامم ترکیبی از شبیه سازی (با فلوئنت) و کار تجربی بوده و مقالاتم این رو تایید میکنه. برای اثبات توانایی در نرم افزار کامسال (یا کامسول) هم دو پروژه که یکی در حد یک تز کارشناسی ارشد است انجام دادم و در حال چاپ مقاله در این خصوص می باشم البته چون لایسنس ندارم فقط میتونم داخلی ولی به زبان انگلیسی چاپ کنم. فرانسه هم میدونم ولی مدرکی ندارم. اساتیدم هم رضایت کامل از کارم رو دارند و بین المللی هم هستند یعنی یکیشون در شرایط فعلی مدرس یکی از دانشگاههای کانادا است و دیگر قبلا آمریکا بوده و برگشته ایران. میشه گفت گرفتن کمک هزینه تحصیل برام مهمه و بر خلاف تصورم شنیدم کشور های اروپایی مخصوصا نروژ بهترین فاند ها رو میدن. خواهشم اینه که: اولا مشخص بفرمایید امکان دریافت کمک هزینه رو دارم و تقریبا از چه دانشگاههایی در نروژ (مرتبط با نانو، پایان نامه هم در این خصوص بوده و حتی کارهای پژوهشی بعد) دوم اینکه درصورت عدم دریافت کمک هزینه یا همون بورس تحصیلی آیا باز هم حقوق یک دانشجوی دکترا که عموما ذکر میکنند برای یک زندگی دانشجویی کفاید میکنه رو دارم. (البته به این مورد پاسخ فرموده بودید ولی شفافیت کافی رو نداشت) سوم این که ایا در هر زمان که موقعیت خالی بود امکان اپلای و ارتباط با استاد فراهمه (درست مثل فنلاند) یا برنامه ای مشابه دانشگاههای امریکا اجرا میشه پیشاپیش از صبر و بردباریتون تشکر میکنم RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 16-05-2015 (16-05-2015, 12:27 AM)'mohammadg' نوشته: سلام دوست عزیز میشه گفت تمام پست ها رو مطالعه کردم و باید از وقت و دقتتون برای پاسخ دادن به سوالات تشکر کنم. شانس گرفتن بورس در رشته های علوم خوبه. شما معدل لیسانست پایینه اما رزومه خوبی داری.
در نروژ نمیشه دقیق نظری داد چون متقاضی بسیاری هستن و بدنبال استاد یا موقعیت خالی در هر زمانی از سال میتونی اقدام کنید. دانشجوی دکتری در نروژ برای اون کار مصوب میشه و حقوق دریافت میکنه. شما بهتره بدنبال دانشگاهها و گرایش خودت بگردی و استادت رو پیدا کنی. studyinnorway بهترین راه برای پیدا کردن دانشگاه هست. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - mohammadg - 17-05-2015 (16-05-2015, 10:08 PM)'Mr-Voltage' نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز
به این سایتی که فرموده بودید سر زدم بسیار گویا و مفید بود و فقط یک مشکل اساسی داشت و اینکه مقطع دکترا تعریف نشده بود و فقط برای ارشد و کارشناسی بود. با این پیش زمینه که شاید دکترا هم زیر مجموعه مستر است به بعضی گزینه ها سر زدم ولی طول دوره 2 سال ذکر شده بود. در این خصوص راهنمایی می فرمایید با تشکر [برش] علوم سیاسی - sherz - 23-06-2015 با درود فراوان.سوالم اینه که برای رشته جامعه شناسی در دانشگاه های نروژ در کدام مقطع( کارشناسی یا کارشناسی ارشد ) اقدام به درخواست ویزای دانشجویی کنم؟لطفا کمک کنید RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 24-06-2015 (23-06-2015, 11:44 PM)sherz نوشته: با درود فراوان.سوالم اینه که برای رشته جامعه شناسی در دانشگاه های نروژ در کدام مقطع( کارشناسی یا کارشناسی ارشد ) اقدام به درخواست ویزای دانشجویی کنم؟لطفا کمک کنید بله میشه اما این رشته به ندرت پیدا میشه باید بیشتر دنبال رشته های علوم انسانی بگردید و بخش علاقمندی استاد رو هم بررسی کنید. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - sepandarmaz - 01-07-2015 سلام من مهندسی برق - الکترونیک دانشگاه آزاد با معدل 13.4 ارشد هم برق -قدرت دانشگاه آزاد با معدل 17 یک مقاله ISI هم دارم تافل یا آیلتس ندارم ولی زبانم ضعیف نیست چندتا سوال دارم . مهمترین مسئله واسم full found هست . 1 واسه phd اصلا باید چطور اقدام کنم؟ 2 . حقوق میدن واسه phd؟ 3. هزینه هارو میشه فقط با حقوق اونا پوشش داد ؟ ممنون RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 01-07-2015 (01-07-2015, 01:42 AM)sepandarmaz نوشته: سلام شانست برای دکتری خیلی بالا نیست. اما با این حال اقدام کنید. 1- باید در نروژ بدنبال وب سایتهای کاریابی بگردید و یا در دانشگاه بدنبال job vacancy که بتونید پیدا کنید. 2- بله. 3- بله. به اندازه ای است که به مشکلی بر نخوردید. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - houra7 - 25-07-2015 با سلام من لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه بوعلی سینا و ارشد مهندسی عمران از دانشگاه شهید بهشتی دارم با معدل 17. همینطور یه مقاله ISI اکسپت شده و یکی هم در مرحله ادیتینگ هست. زبانم خوبه و میدونم با مقداری مطالعه آیلتس رو قبول میشم، البته تا الان در آزمونش شرکت نکردم. میخواستم برای دکتری واسه یکی از دانشگاه های نروژ اقدام کنم، پیشنهاد شما کدوم دانشگاهه؟و اینکه از کجا شروع کنم؟ اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم. ممنونم. |