آکادمیا کافه
گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: گرفتن وقت سفارت امریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B2)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - elenjoon - 27-09-2012

(27-09-2012, 09:38 PM)m.ost نوشته: دوست عزیز اول پیشنهاد میکنم آرامش داشته باشین، من براتون توضیح میدم Smile
اگر شما متقاضی دوره زبان انگلیسی هستین (یعنی برای تحصیل در دوره های زبان دارین میرین) بله وقت اضطراری شامل حال شما نمیشه. شما باید وقت عادی بگیرین. در پست اول این تاپیک نحوه گرفتن وقت عادی توضیح داده شده. در اولین دوشنبه اول هرماه شما میتونین برای ماه بعد وقت بگیرین. یعنی هفته بعد دوشنبه شما میتونین این کار رو انجام بدین. ساعت 10 صبح به وقت ایران(میشه 8:30 به وقت استانبول) باید شروع به تماس گرفتن با این شماره 0017034392317 بکنین. بعد اگر موفق بشین تماس بگیرین یک مدتی هم باید پشت خط باشین تا گوشی رو بردارن.
شما میتونین انتخاب کنین با اپراتور انگلیسی زبان صحبت کنین و یا فارسی زبان، پس نگران این مسئله نباشین.
پین یک شماره هست. اونها در مقابل خدمتی که به شما میدن در این روز 20 دلار پول میگیرن. این پین هم مثل رسیده. شما پول دادی رسید گرفتی. ببینین شما همون ویزا کارت رو دمه دست داشته باشین. بعد اپراتور که گوشی رو برداشت شما میگین وقت مصاحبه میخواین. خودش میپرسه ازتون که پین داری؟ شما میگین نه. بعد میگه کردیت کارت داری (ویزا کارت هم میشه) شما میگین بله. بعد خودش مشخصات کارت رو از شما میپرسه. به اسم کیه. تاریخ اعتبارش تا کیه. کجا صادر شده. بعد شما منتظر میمونین که اپراتور یک شماره پین به شما بگه.
این شماره رو یادداشت میکنین. ولی کاربردی براتون نداره. مگر اینکه مثلا بعد از اینکه شما موفق به گرفتن وقت شدین همون روز دوباره زنگ بزنین و بخواین روز مصاحبه رو عوض کنین. یعنی این 20 دلار که از کارت شما برداشت شده برای یک روز اعتبار داره.
بعد اپراتور وقت های خالی رو بهتون میگه. بعد شما انتخاب میکنین از بینشون.

واقعا چیز سختی نیست، نگران نباشین. خود اپراتور بهتون میگه چی میخواد و چیکار کنین. شما فقط زنگ بزنین بعد اگر گوشی رو برداشتن بگین وقت میخواین. دیگه خود اپراتور راهنماییتون میکنه.
امیدوارم توضیح کافی باشه.
سلام
یه دنیا سپاسگذارم...خیالم راحتتر شد ...
فقط اون موضوع که پین یه روز اعتبار داره چیه؟یعنی همون یه روز اول که بهم وقت میده و شماره پین میده ..تا اخر اون روز پین میسوزه؟ پس یه وقت دم در سفارت ازم پین نخوان؟؟؟
یه سوال دیگه ..توی یکی از تاپیکهای دوستان خوندم که برای پرداخت انلاین sevis ویزا کارت رو قبول نمیکنه و اخطار میده ..حالا من که فقط با هزار بدبختی ویزا کارت تهیه کردم.... اگه الان صحت داشته باشه و قبول نکنه الان باید چکار کنم ؟ به کی بگم از کجا پیدا کنم ؟چکار کنم؟

بازم ممنونم دوست گرامی

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - m.ost - 27-09-2012

خیر دمه سفارت از شما پین نمیخوان. سوالات در مورد SEVIS رو لطفا در تاپیک های مرتبط با خودش مطرح کنین. در مورد کارت اعتباری هم به این انجمن مراجعه کنید. در مورد تهیه کارت های اعتباری هم همونجا توضیح داده شده.

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - elenjoon - 28-09-2012

سلامی دوباره دوست گرامی..
منظورتون از اینکه تاریخ اعتبار پین یه روز است چیه؟ یعنی پین بعد از اون یه روز میسوزه و باطل میشه..میگم یه وقتی دم در سفارت ازم پین نگیرن ...؟؟؟؟
مورد بعدی اینکه در یه تاپیک از یکی از دوستان خوندم که برای پرداخت sevis کارت اعتباری ویزا رو قبول نمیکنه..و اخطار میده..حال تکلیف من بیچاره که فقط کارت ویزا با هزار بدبختی تونستم پیدا کنم چیه؟ اگه واقعا گفته اون دوستمون درست باشه تکلیف من چیه؟من نه با کسی در این زمینه اشنایی دارم و مطمئنن هم دیگه نمیتونم کریدیت کارت پیدا کنم..چون خمین کارت اعتباری ویزا رو هم با هزار ویه بدبختی گیر اوردم///

ممنونم اگه بازم یه دادم برسید
با تشکر

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - smile - 20-11-2012

سلام
من چون فرم I20 ام دیر حاضر شد نتونستم برم برای مصاحبه
دیروز به آنکارا ایمیل زدم و وقت اضطراری خواستم جواب دادن که تا فوریه وقتها پر شده
ترکمنستان هم گفته تا ژانویه
کسی آژانس سراغ داره که من بتونم وقت بگیرم؟

ممنون

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - m.ost - 20-11-2012

(20-11-2012, 09:19 AM)smile نوشته: سلام
من چون فرم I20 ام دیر حاضر شد نتونستم برم برای مصاحبه
دیروز به آنکارا ایمیل زدم و وقت اضطراری خواستم جواب دادن که تا فوریه وقتها پر شده
ترکمنستان هم گفته تا ژانویه
کسی آژانس سراغ داره که من بتونم وقت بگیرم؟

ممنون
سلام
منظورتون این هست که یک آژانسی باشه که براتون وقت بگیره از آنکارا؟ بهتره خودتون وقت بگیرین تا بدین به یک آژانس. همونطور که در پست های قبلی هم توضیح داده شده، شما میتونستین بدون I20 وقت عادی بگیرین. یعنی دوشنبه اول ماه برای ماه بعد. یعنی مثلا دوشنبه 3 دسامبر برای ژانویه. شما میتونین سایر سفارت ها مثلا ارمنستان رو هم امتحان کنید.
در هر صورت اگر چاره ای ندارین جز مراجعه به آژانس، آژانس ها مختلفی این کار رو انجام میدن میتونین تماس بگیرین بپرسین.

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - smile - 21-11-2012

سلام
مرسی از راهنماییتون
من الان دوباره ایمیلی که آنکارا بهم زده رو خوندم اینو نوشته

Due to high demand, U.S. Embassy Ankara’s
capacity for expedited appointments until the month of December has
been filled. We apologize that we cannot accommodate your request at
this time.

من نوشته بودم تو دسامبر وقت میخوام پس چرا نداده؟

یکی از بچه ها که 2 روز قبل از من ایمیل زده بوده بهش وقت دادن

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - m.ost - 21-11-2012

(21-11-2012, 10:59 AM)smile نوشته: سلام
مرسی از راهنماییتون
من الان دوباره ایمیلی که آنکارا بهم زده رو خوندم اینو نوشته

Due to high demand, U.S. Embassy Ankara’s
capacity for expedited appointments until the month of December has
been filled. We apologize that we cannot accommodate your request at
this time.

من نوشته بودم تو دسامبر وقت میخوام پس چرا نداده؟

یکی از بچه ها که 2 روز قبل از من ایمیل زده بوده بهش وقت دادن

سلام
البته واقعا غیر ممکن نیست تو دو روز پر بشه وقت ها، به خصوص وقتی متقاضی زیاد باشه. در هر صورت تا زمانی که درخواست شما مورد تائید قرار نگیره، نمیتونین تماس تلفنی داشته باشین و ناچار هستین سایر سفارت ها (ایروان، عشق آباد، دبی،...) رو امتحان کنید. گاهی پیش میاد که بر اساس معیارهایی بعضی درخواست ها توسط سفارت قبول میشه بعضی نه.

RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - amir1980 - 16-11-2013

سلام
کسانی که دارن واسه گرفتن ویزا از انکارااقدام می کنند (pass request ) شدن .خواهش می کنم راهنمایی کنند که به چه طریقی پاسپورت رو می رسانند ؟شخصا میروند؟
ارزان ترین راه و مطمئن ترین راه با توجه به تجربتون چی بوده ؟
مرسی