می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: گفتگوی خودمانی کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: گفتگوی خودمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +--- موضوع: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ (/Thread-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%AA%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D9%85%D9%84-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F%D8%9F) |
RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - nixe2006 - 15-12-2016 با سلام. من الان بیشتر از دوساله که در آلمان هستم. و خواستم بهتون بگم که فقط اولش یکم مشکله چند ماه اول ولی بقبه اش بستگی به خودتون داره و میتونین برای اوقاتتون برنامه ریزی کنین و کمتر احساس ناراحتی کنین. مثلا اگه با جمع خوشحال میشین دوستانی پیدا کنین و دورهمی داشته باشین اگر هم مثل من منزوی هستین فعالیتهای زیادی وجود داره که میتونین انفرادی انجام بدین. ورزش، رفتن به جاهای مورد علاقه، سفر، یادگیری زبان با امکاناتی که در اختیارتونه مثلا اینترنت پرسرعت.دوره دیدن در کلاسهایی که مجانی ارائه میشه من خودم چون خانم هم هستم کلاس آشپزی رفتم و هم بهم خوش گذشت هم خیلی چیز یاد گرفتم.حتی شبکه های ایرانی میتونین تماشا کنین. توصیه میکنم اخر هفته ها کار کنید چون دلگیره.برای من فقط اون دوره ای که نمیدونستم روزمو چطور بگذرونم سخت بود. بعد از اینکه رو غلطک افتادین و درامدی داشتین میتونین تفریحهای خوبی بکنید.تنهایی سخت بود ولی باعث پیشرفتم شد چون میتونستم خودم باشم و بدون دخالت دیگران واسه زندگیم تصمیم بگیرم. یک روزه تو خونه موندن اذیتم میکرد اما الان مدیتیشن میکنم و تو خونه هم ارامش دارم.روزهایی هست که بلیل بد بودن اب و هوا زندگی در آلمان کند میشه.باید واسه خودتون برنامه داشته باشین من در این روزها کتاب میخونم.آلمان کشوریه که برای همه سلیقه ها جایی پیدا میشه که اونجا احساس خوبی کنن.اگه رقصیدن خوشحالتون میکنه کلوب.تا فردا صبح میتونم یک عالمه جا بنویسم که با رفتن بهش خوشحال شین.تا حالا تو رودخونه وسط جنگل شنا کردین؟البته باید اشنا به رودخونه بود که خدای نکرده اتفاقی نیوفته. استخرهای خیلی خوبی هم داره. بعد یکسال آلمان میشه کشور دومتون.باید رفت جلو و به نگرانیها مجال نداد.برای من تجربه خوبی بود.با همه سختیهاش.با خانوادتون هم در تماس میمونین. جای نگرانی نیست.موفق باشید. RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - Sepid97 - 01-10-2018 منکه میخوام هر جوری شده از ایران بِرَم اگه لاتاری قبول شَم دیگه این واقن معجِزه س ،به نظرم تو ایران اصن جای پیشرفت نیس اینکه بتونی به هدفات برسی ،اونجا شاید اولاش یکم سخت باشه ولی کم کم عادت میکنی بعدِ یه مُدَت و اینکه واقَن ارزششو داره RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - M1KE - 02-10-2018 به جای اینکه به چیزهایی دل ببندید که حالت شانسی دارند و احتمال موفقیت در اونها کمتر از یک درصد هست روی روش هایی سرمایه گذاری و برنامه ریزی کنید که مسیر مشخص و تضمین شده تری دارند (مثل برنامه ریزی برای گرفتن پذیرش تحصیلی). این روش ها ممکنه سخت تر باشند و وقت بیشتری ببرند ولی احتمال اینکه شما رو در نهایت به اهدافتون برسونند خیلی بیشتر هست. RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - saaaaam - 03-10-2018 سلام دوستان نظر کاملا درستی دادن من هم پنج سال شده از ایران خارج شدم و دیگه کم کم جا افتادم چیزی که اینجا فهمیدم اینه که هر چقدر سر گرمی بیشتری داشته باشید کمتر دلتنگ می شوید مثلا من اسب سواری تیر اندازی شنا اشپزی و بازی با پلی استیشن و دور دور با ماشین اینجا برام کاملا سرگرم کننده شده و حتی اخیرا دوره دیگه اصلا دلتنگ نمی شم تا می تونید دوست بگیرید و سرگرمی انتخاب کنید RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - M.p2 - 05-10-2018 ...حس غربت گرفته ام RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - saaaaam - 06-10-2018 (05-10-2018, 02:50 AM)M.p2 نوشته: ...حس غربت گرفته ام حس غربت با گذر زمان کم و کمتر می شود بطوری که پس از چند سال ممکنه شما در سفر به ایران به دلایل بسیازی حس غربت کنید |