بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) |
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - tahamh94 - 07-08-2015 (07-08-2015, 12:03 AM)eliroz نوشته: سلام دوست عزیز ممنون از شما. فقط ی سوال دیگه(ببخشید سوالام زیاده واقعا) چه چیزی باید تو رزومه داشته باشم که بشه بگفت شانس بروس گرفتن بالا هست؟ رتبه دانشگاه ارکانزاس در اقتصاد چقده؟ همین طور دانشگاه علامه اگه اطلاع دارید. این شخصی که میفرمایید تو نتایج همین انجمن هستش؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 07-08-2015 (07-08-2015, 12:30 PM)tahamh94 نوشته: ممنون از شما. فقط ی سوال دیگه(ببخشید سوالام زیاده واقعا) چه چیزی باید تو رزومه داشته باشم که بشه بگفت شانس بروس گرفتن بالا هست؟ دوست عزیز باید سعی کنی روی زمینه پژوهشی که دوست داری روش کاری، مانور بدی. اگه بتونی برای ایده ات پروپوزال هم داشته باشی خیلی خوبه. رتبه جهانی دانشگاه آرکانزاس بین 79 تا 100، کالج سم والتون رتبه 50 رو بین بیزنس اسکول های آمریکا داره. دانشگاه علامه رنک جهانیش حدود 2500 هست. به نظرم خیلی به رنک اهمیت نده. چون ما واقعا اقتصادمون جهان سومه و هنوز تو دانشگاه هامون منابع 1980 تدریس میشه ، در حالی که در دانشگاه های دنیا منابع بروز دارن. تو دیتابیس اگه نگاه کنین ، دوستایی بودن با نمرات مشابه شما، حتی بالاتر از حداقل ها، اما ریجکت شدن. پس سعی کنید، گزینه هایی رو مدنظر قرار بدین که شانس بالاتر برای دریافت فاند داشته باشه. نه ایشون نتایج شون در دیتا بیس نیست. RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - tahamh94 - 08-08-2015 (07-08-2015, 09:48 PM)eliroz نوشته: دوست عزیز بابت پاسخ به سوالاتم بینهایت ممنونم ی خواهش اگه میشه بفرمایید چطور این شخصی که فرمودید در دانشگاه ارکانزاس هست رو پیدا کنم؟ ممنونم RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - ehsanzaribaf - 08-08-2015 سلام خوشحال میشم نظرتون رو راجع به شانس فلوشیپ گرفتن از ساپینزا رم واسه دکتری اقتصاد بگید 3.42 از 4 معدل فوق MBA از مولتی مدیا مالزی 13.5 لیسانس مدیریت بازرگانی آزاد تهران مرکز 7 سال سابقه کار شرکت مپنا بازرگانی بین الملل آیلتس 7 دارم ولی دانشگاه چیزی ازم نخواست در این خصوص. مقاله ندارم ولی پایان نامه فوقم (A شد نمرش)به صورت کتاب چاپ شده توسط یه موسسه آلمانی به اسم Lambert Academy ریکامندیشن لتر از استاد دانشگاه نداشتم ولی از مدیران ارشد شرکتمون که مشاور استراتژیک و اقتصادین داشتم. ممنون RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 04-09-2015 (08-08-2015, 03:19 PM)ehsanzaribaf نوشته: سلام سلام دوست عزیز معدل فوق و زبان که مشکلی ندارن ولی به نظرم چیزی که الزامی هست برای محیط آکادمیک باید لااقل یک ریکام آکادمیک داشته باشی و این خیلی میتونه کمک کنه. در مورد این دانشگاه و نحوه گزینش اون اطلاعی ندارم و نمیدونم رشته شما رو برای دکترای اقتصاد مورد پذیرش داره یا نه. در اینکه مدیریت و اقتصاد رشته های نزدیکی هستن، شکی نیست . شانس پذیرش به گروه پذیرش و پروپوزال شما که همراستا با کارهای تحقیقی اونا باشه ، بستگی داره RE: اپلاي - mona - 02-12-2015 (01-12-2015, 06:07 PM)آناهيتابينش نوشته: با سلام سلام، با توجه به اینکه دانشگاه ها در رشته اقتصاد در مقطع دکتری معمولا تاکید میکنند که فرد ارشد و لیسانس اقتصاد داشته باشه، به نظر نمیاد شانس بالایی در این رشته در دانشگاه های خوب داشته باشین ، در مورد اروپا هم همین طور میباشد اما خب دانشگاه های سطح پایین تری ممکن است این شرط را نداشته باشند و به طور مقایسه ای انتخاب کنند یا فقط داشتن ارشد اقتصاد را ملزم بدانند . اگر منظور شما از رشته اقتصاد مالی، یکی از گرایش های زیرمجموعه اقتصاد است، متاسفانه باید بگویم شانس شما کم یا متوسط رو به پایین ( با توجه به سطح دانشگاه ) میباشد، اما اگر منظور شما رشته finance میباشد ، شانس شما متوسط و متوسط رو به بالا است که بتوانید از یک دانشگاه خوب هم پذیرش بگیرید . در مورد فاند میتوانید از سایر بخش های فروم سوال نمایید، که راهنماهای بسیار خبره ای دارند . چون انتظار میره کسی که رشته اقتصاد با هر گرایشی را انتخاب میکند در مقطع دکتری ،حداقل 12 واحد کلان محض و 12 واحد خرد محض را گذرانده باشد ، به اقتصاد سنجی مقطع لیسانس و ارشد مسلط باشد و همچنین درسهای مثل بخش عمومی 1 و 2 را گذرانده باشد و سایر درسهای مقطع لیسانس . رشته اقتصاد از جمله رشته هایی است که دروس مقطع لیسانس و ارشد آن همدیگر را و در نهایت خرد و کلان را با ریاضی و آمار و اقتصادسنجی کامل میکنند به صورت منسجم . در نهایت باید گفت ، شانس دارید اما شاید در رشته های مشابه تر به بک گراند علمی خود ، موفق تر عمل کنید و دانشگاه های بهتری پذیرش بگیرید ، در هر صورت اگر اقتصاد مالی میخواهید، پایان نامه ای قوی مبنی بر اقتصاد سنجی یا اقتصاد کلان سنجی بنویسید در مورد بازارهای مالی، و باید حرفی نو برای گفتن داشته باشد و از آن ، مقاله isi خوبی در یکی از مجله های تاپ اقتصاد بتوانید چاپ کنید . این جوری حد اقل کمی خود را به اقتصاد نزدیک میکنید . موفق باشید RE: اپلاي - Emir - 02-12-2015 (01-12-2015, 06:07 PM)آناهيتابينش نوشته: با سلام (02-12-2015, 02:08 AM)mona نوشته: سلام، با سلام ممنون از دوست عزیز مونا . ببینین دوست خوبم چرا خودتون رو به دردسر میندازین. پذیرش برای رشته اقتصاد و مدیریت واقعا دشواره خیلی دشوار. شما میتونین رو همون صنایع یه مقاله خوب در رابطه با موضوعات روز بنویسین و راحت اپلای کنین . به این نکته اشاره کنم که در برخی کشور ها و دانشگاه ها برای دکتری اقتصاد GRE الزامی هیت ولی برای صنایع نه مثلا کانادا . شانس پذیرش در رشته های قابل مقایسه با رشته های اقتصادی نیست . من خودم لیسانس مدیریت صنعتی و فوق مدیریت مالی دارم و اپلای در این رشته ها رو دشوار میبینم / فکر کنم شما میتونین برای اقتصاد مالی اقدام کنین ولی شانستون زیاد نیست نه اینکه اقتصاد نخوندین بلکه به خاطر پذیرش سخت در این رسته ها هستش . من توصیه ام اینه به فکر صنایه در کانادا یا امریکا باشین. البته اینا نظرات منه و در اخر شما باید تصمیم عاقلانه بگیرین . موفق باشین RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - sb_urmia - 15-12-2015 مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD رشته مورد نظر: همه گرایشهای اقتصاد (البته چون کارهای پژوهشیم در زمینه انرژی و مالی هستند فکر میکنم همین دو تا گرایش مناسب باشه برام) معدل لیسانس: 17.76 (رتبه دوم بودم اگه مهم باشه! ریاضیم خوبه و نمرات ریاضیم همه بالای 17 هستن. ریاضی 1 = 20 ریاضی 2 = 17 اقتصاد ریاضی = 18 دیگه چی؟) رشته لیسانس: اقتصاد نظری دانشگاه لیسانس: ارومیه معدل ارشد: 17.95 (رتبه 4 - پایان نامه 20 - 5 تا از مقالاتم از پایان نامم هست - در پایان نامم از سه تا مدل اقتصادسنجی مختلف استفاده کردم (روشهای غیرخطی) - ) رشته ارشد: اقتصاد محض دانشگاه ارشد: ارومیه مدرک زبان انگلیسی: در دست اقدام سایر مدارک زبان: جی آر ای هم در دست اقدامه! مقالات خارجی: 1 آی اس آی سابمیت کردم فعلا! مقالات داخلی: 3 تا آی اس سی- 2 تا علمی-پژوهشی کنفرانس: 2 تا بین المللی - 1 ملی تالیف کتاب: - سابقه کار: - سایر مدارک: آشنایی با نرم افزارهای اقتصادی که در پایان نامه و مقالاتم استفاده کردم (البته متاسفانه برنامه نویسی فعلا بلد نیستم ولی تو برنامه دارم که بعد از آزمونهای زبانم حتما آر یاد بگیرم)- ربکام یکی از استاد راهنمام که 100% میگیرم ولی احتمالا بتونم لاقل یکی هم از اساتید دیگه بگیرم - همه مقالاتم اسمم بعد از اسم استاد یا اساتید هست دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی): فول فاند که حتما و ضروریه... و رنک دیگه حداقل زیر 150 - 200 باشه. ترجیحا امریکا ولی نشدم عیبی نداره. مهم رنک و فاند هست. همه پستهای این موضوع رو خوندم و کلی استرس گرفتم. ناامید شدم. الان من کلی وقت گذاشتم که زبانم رو تقویت کنم... ولی اینجا دارم میخونم که برا اقتصاد نمیشه فاند گرفت و پذیرش سخته و ... برا همین قبل نمرات زبانم شرایطم رو گذاشتم اینجا. ممنون میشم راهنمایی کنید که ادامه بدم مسیرمو یا کلا بیخیال بشم! فروردین میخوام تافل بدم خیلی بالا هم نباشه فکر کنم بالای 95 رو دیگه بگیرم. زبانم خوبه. شهریور جی آر ای میخوام بدم. فعلا شروع نکردم جی آر ای نظری ندارم که در چه سطحی هستم. کلا نمیدونم چی باید بخونم فعلا! بالا خوندم که باید 12 واحد خرد و 12 واحد کلان پاس میکردیم. الان دارم فکر میکنم ما 8 واحد از هرکدوم پاس کردیم. 2 تا درس خرد 4 واحدی خرد و 2 تا 4 واحدی کلان. اونوقت چه میشه کرد؟ مواردی که به ذهنم رسید رو نوشتم. اگه چیز دیگه ای هم لازمه اضافه کنم. بازم ممنون RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Emir - 15-12-2015 (15-12-2015, 12:43 AM)sb_urmia نوشته: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD سلام همشهری دوست عزیز رزمتون خیلی خوبه , معدلاتون عالی هستن بخصوص لیسانس و نمرات ریاضی . من بشخصه با فرض تافل و جی ار ای خوب حتما شانس شما رو بالا میبینم . هم امریکا , کانادا , و حتی اروپا و استرالیا . ولی امریکا و کانادا رو در نظر بگیر . تا اینجا با این رزومه اومدی حیفه دست بکشی . . رو نمرات تافل و جی ار مترکز شو . من شانست رو خوب میبینم . موفق باشی RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - maryam.m - 27-12-2015 سلام یک راهنمایی از دوستان می خواهم من قصد دارم پاییز سال آینده(2016) برای اپلای اقدام کنم ولی به خاطر درگیری مقالات هنوز به طور جدی برای خواندن زبان شروع نکردم. سطح زبان من هم در حد متوسطه. هنوز یکسال از تاریخ دفام نگذشته. یک مقاله علمی پژوهشی داخلی که مستخرج از پایان نامه است، دارم و روی مقاله دوم که این هم مستخرج از پایان نامم است دارم کار می کنم و قصد دارم برای ژورنال های ISI بفرستم. یک مقدار نگرانم از اینکه زمان گذاشتن روی این مقاله باعث شود که از گرفتن نمرات خوب آزمون های زبان غافل بشوم. موضوع مقاله جدید است و خیلی زمان می برد (البته بیشتر تخمین ها انجام شده) به نظرتون راه حل چیست؟ دیگه مقاله رو ادامه ندم و تمرکزم رو روی تافل و جی آر ای بذارم؟ زمان زیادی هم نیست تقریبا 9 ماه (تا آخر شهریور) وقت دارم. از اواخر شهریور تا الان درگیر مقاله دوم بودم و زمان زیادی براش گذاشتم و دلم نمی آید کنار بگذارم (البته اول قصد داشتم برای ژورنال داخلی بفرستم که بعد تصمیم به ژورنال انگلیسی شد) راه حل منطقی چیست؟ دلیل اینکه اصرار بر مقاله دوم و انگلیسی دارم به دلیل دانشگاهیه که در مقطع لیسانس خوندم و اینکه باعث نشه که پذیرش از یک دانشگاه خوب رو از من سلب کنه. لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه آزاد واحد قائم شهر با معدل 16.56 و فوق لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 18.02 واقعا بهترین راه حل چیست؟ |