آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع PhD در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+---- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - negar.d - 28-07-2015

با سلام 
می خواستم بدونم با داشتن این رزومه برای چه دانشگاههایی در سوئد اقدام کنم ؟ و آیا شانس گرفتن فاند رو دارم یا نه ؟
کارشناسی مکانیک - سراسری معدل 14
کارشناسی ارشد مکانیک - سراسری 15.80
3 تا مقاله ISI
1 مقاله کنفرانس بین المللی
تافل 80

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 28-07-2015

درود بر شما
کار بسیار سختی دارید چون متاسفانه معدل لیسانس و نمره تافل شما کمی پایین است و معدل فوق لیسانس تان هم چندان بالا نیست.
بویژه اینکه رقابت برای دکتری در سوئد بسیار شدید است

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - morteza narvan - 03-10-2015

با سلام 
 من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه Lund دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3

یه پوزیشن باز شده بود برای دکتری مهندسی مکانیک منم تو سیستم شون اپلای کردم.  یه ایمیل اومده بررسی میکنن بهمون خبر میدن.... میخواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دارم
متشکرم

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - Shihan - 03-10-2015

(03-10-2015, 12:27 AM)morteza narvan نوشته: با سلام 
 من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه Lund دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3

یه پوزیشن باز شده بود برای دکتری مهندسی مکانیک منم تو سیستم شون اپلای کردم.  یه ایمیل اومده بررسی میکنن بهمون خبر میدن.... میخواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دارم
متشکرم

به نظرم شانست خیلی مناسبه. توصیه میکنم برای کشورهای دیگر هم مد نظر داشته باشید. مانند کانادا یا استرالیا و حتی المان.

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - elmi_chem - 01-03-2016

با سلام و خسته نباشید
با رزومه زیر می توانم برای دانشگاه های سوئد اقدام کنم؟  آیا شانس گرفتن فاند رو دارم ؟

1- کارشناسی شیمی محض از دانشگاه پیام نور با معدل 15.04
2- کارشناسی ارشد شیمی فیزیک از دانشگاه محقق اردبیلی با معدل 16.49
3- دو مقاله ISI استخراج شده از پایان نامه که در هر دو اسم سوم هستم. 
4- مدرک زبان در حال اقدام 

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - Shihan - 01-03-2016

(01-03-2016, 02:35 PM)elmi_chem نوشته: با سلام و خسته نباشید
با رزومه زیر می توانم برای دانشگاه های سوئد اقدام کنم؟  آیا شانس گرفتن فاند رو دارم ؟

1- کارشناسی شیمی محض از دانشگاه پیام نور با معدل 15.04
2- کارشناسی ارشد شیمی فیزیک از دانشگاه محقق اردبیلی با معدل 16.49
3- دو مقاله ISI استخراج شده از پایان نامه که در هر دو اسم سوم هستم. 
4- مدرک زبان در حال اقدام 

دوره دکتری در سوئد بسیار رقابتی است و شما نمره زبان بالایی باید بیاری و همچنین بهتره با استادی در ارتباط باشی. بدنبال موقعیت خالی بگرد در رشته های علوم موقعیت زیاد در دانشگاههای اروپا بعضاً تعریف میشه.

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - Mehdi93 - 23-03-2016

سلام
رشته بنده مهندسی عمران است و پوزیشن های خیلی کمی در گرایش سازه دکترا در سوئد میبینم
پیشنهاد شما برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های سوئد چیست؟ ایا اگر به یک استاد ایمیل بزنم و اوکی او را بگیرم این پذیرش همراه با حقوق است؟ یا فقط پوزیشن های دکترا که در سایت های دانشگاه اعلام میشود شامل دریافت حقوق می باشند؟
لطفا اگر امکان دارد بفرمایید که پذیرش دکترا در سوید و نروژ به همراه دریافت حقوق است یا باید جداگانه بورس دریافت کنیم؟

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - PeymanSa - 23-03-2016

(23-03-2016, 01:02 PM)Mehdi93 نوشته: سلام
رشته بنده مهندسی عمران است و پوزیشن های خیلی کمی در گرایش سازه دکترا در سوئد میبینم
پیشنهاد شما برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های سوئد چیست؟ ایا اگر به یک استاد ایمیل بزنم و اوکی او را بگیرم این پذیرش همراه با حقوق است؟ یا فقط پوزیشن های دکترا که در سایت های دانشگاه اعلام میشود شامل دریافت حقوق می باشند؟
لطفا اگر امکان دارد بفرمایید که پذیرش دکترا در سوید و نروژ به همراه دریافت حقوق است یا باید جداگانه بورس دریافت کنیمسلا
سلام ... تا اونجا که من میدونم تو اعلام هر پوزیشنی حقوق ماهیانه (با یا بدون در نظر گرفتن مالیات)، مدت پروژه و اهداف تحقیقاتیش  توش اعلام میشه ... فاند پوزیشن قاعدتا برای کسی که در application  پذیرفته بشه در نظر گرفته میشه ...پیشنهاد میکنم کشورهای دیگه رو هم مدنظر داشته باشید چونکه برای سوئد شما قاعدتا Chalmers و KTH  رو میتونید روش حساب باز کنید که بسیار رقابت برای ورود بهش سطح بالایی داره...

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - fo-eng - 26-09-2016

می خواستم بدونم شانس گرفتن فاند رو دارم یا خیر ؟
کارشناسی کامپیوتر - آزاد با معدل ۱۶/۰۶
کارشناسی ارشد کامپیوتر - آزاد معدل 16.30
۲ ISI دارم روشون کار میکنم.
موضوع پایان نامه ام هم یک موضوع به روز (بیگ دیتا) هست که گفته شده شانسم رو خیلی بالا می بره.

واسه مدرک زبان هم شروع کردم و سابقه تدریس هم دارم.
بیشتر مد نظرم داشنگاههای سوید هست ولی می گن واسه کانادا اقدام کنم. میخواستم ببینم شانس دارم؟
با تشکر

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - mahboobi64 - 27-01-2017

باسلام و خسته نباشید

من برای دانشگاه گوتنبرگ (مقطع دکترا) درخواست داده بودم الان آخرین وضعیت من را نوشته:

Contract has been signed

اگر کسی اطلاع داره که این جمله چه مقصودی را میرساند لطفا کمک نماید. آیا به پیشرفت روند امیدوارم باشم؟

چون هنوز با من مصاحبه ای هم انجام ندادند، پس قرار داد با چه کسی امضا شده است؟!

سپاسگزارم