آکادمیا کافه
تحصیل در اتریش - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)
+----- انجمن: تحصیل در اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)
+----- موضوع: تحصیل در اتریش (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - rulany - 19-10-2014

(19-10-2014, 04:14 PM)'ماه سبز' نوشته: سلام
لطفا منو راهنمائی کنید، من لیسانس تکنولوژی معماری دارم و 1 سال فارق التحصیل شدم با معدل 14.5 و آیلتس 6.5، هیچ مقاله ای ندارم و میخواستم بدونم با این شرایط میتونم برای ارشد معماری در یکی از دانشگاهای خوب اتریش اقدام کنم؟
اگر مهم باشه اینم بگم که من 6 سال سابقه کاردارم و الان هم مشغول به کار هستم.
ممنون که وقت گذاشتید

سلام
به نظر من شما مشکل خیلی خاصی نباید داشته باشید .البته تعداد دانشگاه ها در اتریش محدود هست و بزگترین مشکل اتریش این که در اتریش دانشگاه هایی که کورس انگلیسی ارائه بدن زباد نیست و اکثرا به المانی هست.اگر شما مدرک زبان المانی داشتید که 100% پذیرش میگرفتید .اما باز هم اگر بتونید دانشگاهی رو پیدا کنید که  انگلیش ارائه بده میتونید امید وار باشید

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - violet_m - 06-11-2014

سلام.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
من لیسانس عمران دارم.ناپیوسته بودم.معدل 13.5.دانشگاه غیرانتفاعی.زبان انگلیسیم خوبه ولی مدرکی ندارم.المانی هم بتازگی شروع کردم به خوندن.اونم مدرک ندارم.مدارکمو فرستاده بودم تی او وین که قبول نکرد برا لیسانس مجدد بهم پذیرش بده.البته من هم قبل از اینکه دوباره بررسی کنن طبق ایمیل هاشون خواسته بودم مدارکمو پس بفرستن.کسی ایده ای داره که من کدوم دانشگاه بفرستم مدارکمو که مطمئن باشم پذیرش میدن بهم؟

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - Shihan - 06-11-2014

(06-11-2014, 12:09 AM)'violet_m' نوشته: سلام.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
من لیسانس عمران دارم.ناپیوسته بودم.معدل 13.5.دانشگاه غیرانتفاعی.زبان انگلیسیم خوبه ولی مدرکی ندارم.المانی هم بتازگی شروع کردم به خوندن.اونم مدرک ندارم.مدارکمو فرستاده بودم تی او وین که قبول نکرد برا لیسانس مجدد بهم پذیرش بده.البته من هم قبل از اینکه دوباره بررسی کنن طبق ایمیل هاشون خواسته بودم مدارکمو پس بفرستن.کسی ایده ای داره که من کدوم دانشگاه بفرستم مدارکمو که مطمئن باشم پذیرش میدن بهم؟

شما مدرکت که حاضر نیست خب چطور میخوای اقدام کنی؟؟؟ باید مدارکت موجود باشه. ضمن اینکه چون معدلت پایینه برای دانشگاههای تراز بالا اقدام نکن بهتره درخواست بدی و ببینی با شرایطت قبولت میکنن بعد مدارکت رو بفرستی. دقیق نمیشه اضهار نظری کرد که کدوم بهتره و کدوم نقص مدرک نمیگیره.

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - violet_m - 06-11-2014

کدوم مدرکم حاضر نیست؟زبان ها منظورتونه؟بقیه مدارکم کامل و حاضره.
همه ی دانشگاهها میگن مدارکتو بفرست تا بررسی کنیم و بعد جواب میدن.قبلش هیچی نمیگن.
مثلا شهرهایی مثل سالزبورگ و اینسبوروک و دانشگاههای اف اچ مناسب هستن؟
بنظرتون با اشتغال بتحصیل پیام نور لیسانس اقدام کنم بهتر نتیجه نمیگیرم؟مثلا تو رشته ای مثل جغرافی!(که علاقه دارم بهش)

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - Shihan - 06-11-2014

(06-11-2014, 12:50 PM)'violet_m' نوشته: کدوم مدرکم حاضر نیست؟زبان ها منظورتونه؟بقیه مدارکم کامل و حاضره.
همه ی دانشگاهها میگن مدارکتو بفرست تا بررسی کنیم و بعد جواب میدن.قبلش هیچی نمیگن.
مثلا شهرهایی مثل سالزبورگ و اینسبوروک و دانشگاههای اف اچ مناسب هستن؟
بنظرتون با اشتغال بتحصیل پیام نور لیسانس اقدام کنم بهتر نتیجه نمیگیرم؟مثلا تو رشته ای مثل جغرافی!(که علاقه دارم بهش)

خب پس مشکلی نداره که مدارکتون تکمیله. 
من دلیل شما رو برای رد کردن مدارک شما برای دانشگاه صنعتی وین رو متوجه نشدم. 
کلاً اگر قراره برای اتریش اقدام کنید بهتره اکثر دانشگاههای اتریش رو مد نظر قرار بدید. همه مشکل ایجاد نمیکنند.
منظور از جمله اخرتون رو نفهمیدم!!!

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - violet_m - 07-11-2014

من لیسانس عمران دارم.با نامه قبولی ارشد پارسال میخواستم پذیرش ارشد بگیرم از تی او.که ندادن.اشتغال به تحصیل خواستن.گفتم خوب لیسانس مجدد بدین.گفتن الا و بلا باید عدم ممانعت داشته باشم.و من هم قبل از اینکه برا لیسانس بررسی کنن.گفتم پس بفرستن مدارکمو.چون دیدم دارن گیر میدن.
مثل اینکه بچه ها با اشتغال به تحصیل پیام نور بهتر از لیسانس غیرانتفاعی نتیجه گرفتن.میخوام تو یه رشته که خیلی با لیسانسم فرق میکنه(جغرافی)پذیرش بگیرم.
انگار ارزش اشتغال به تحصیل پیام نور بیشتر از لیسانس غیرانتفاعیه!
نمیدونم پیشنهادی دارین؟

RE: پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - Shihan - 07-11-2014

(07-11-2014, 02:55 AM)'violet_m' نوشته: من لیسانس عمران دارم.با نامه قبولی ارشد پارسال میخواستم پذیرش ارشد بگیرم از تی او.که ندادن.اشتغال به تحصیل خواستن.گفتم خوب لیسانس مجدد بدین.گفتن الا و بلا باید عدم ممانعت داشته باشم.و من هم قبل از اینکه برا لیسانس بررسی کنن.گفتم پس بفرستن مدارکمو.چون دیدم دارن گیر میدن.
مثل اینکه بچه ها با اشتغال به تحصیل پیام نور بهتر از لیسانس غیرانتفاعی نتیجه گرفتن.میخوام تو یه رشته که خیلی با لیسانسم فرق میکنه(جغرافی)پذیرش بگیرم.
انگار ارزش اشتغال به تحصیل پیام نور بیشتر از لیسانس غیرانتفاعیه!
نمیدونم پیشنهادی دارین؟

من دقیق این مورد رو نمیدونم. اما مشکل اصلی به نوع دانشگاهه نه از نوع اشتغال به تحصیل وممانعت. خلاصه این مورد رو بهتره از دوستان بیشتر بپرسی والا همه میدونن که تفاوتی نباس باشه. رشته غیر مرتبط هم خیلی از رشته فوق شما دوره!!! شاید بهتر باشه در این مورد هم سوال بپرسی. 

تحصیل - poooooria - 14-12-2014

با سلام . من شرایط اقامت تو اتریش برام جور شده لیسانس مهندسی صنایع دارم ولی علاقه ای به ادامه دادن این رشته ندارم و میخوام وقتی رفتم اونجا و کارام ردیف شد و زبان رو یاد گرفتم در رشته مربیگری فوتبال ادامه بدم و در این رشته حرفه ای بشم . میخواستم بدونم آیا امکان تحصیل در این رشته در اتریش برای من وجود داره یا نه ؟ میشه وارد این رشته شد و اگر دانشگاهی و دوره ای داره اسمش چیه . لطفا منو کاملا راهنمایی کنید

RE: تحصیل - Andre - 14-12-2014

(14-12-2014, 05:28 PM)'poooooria' نوشته: با سلام . من شرایط اقامت تو اتریش برام جور شده لیسانس مهندسی صنایع دارم ولی علاقه ای به ادامه دادن این رشته ندارم و میخوام وقتی رفتم اونجا و کارام ردیف شد و زبان رو یاد گرفتم در رشته مربیگری فوتبال ادامه بدم و در این رشته حرفه ای بشم . میخواستم بدونم آیا امکان تحصیل در این رشته در اتریش برای من وجود داره یا نه ؟ میشه وارد این رشته شد و اگر دانشگاهی و دوره ای داره اسمش چیه . لطفا منو کاملا راهنمایی کنید

اینکه مربیگری فوتبال در دانشگاههای اتریش به زبان انگلیسی ارائه بشه، کمی بعیده (باید جستجو کنید)، اما خوب UEFA کلاسهای خودشو داره و میشه در اونا ثبت نام کرد. هزینه ها زیاده. اگر از پس هزینه ها برمیاین گزینه های داخل UK رو در نظر بگیرید. همانطور که احتمالاً میدونید مربگیری فوتبال در بعضی از دانشگاههای UK تدریس میشه که فکر نکنم کمک هزینه و یا چیزی مشابه دریافت کنید.  لینکهای زیر رو ببینید.

RE: تحصیل در اتریش - alisamadi - 01-01-2015

اینجانب  متولد 1368 فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در مقطع کارشناسی رشته مهندسی نفت گرایش بهره برداری از منابع نفت و گاز با معدل 13.50 قصد دارم به همراه همسر خود که لیسانس صنایع غذایی در دانشگاه پیام نور هستند جهت ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت کنیم .از حضور محترم شما خواستارم در زمینه هزینه تحصیل و چگونگی پذیرش در دانشگاه وین یا یکی از شهر های اتریش در رشته خود و همینطور در زمینه ی مخارج زندگی و اجاره منزل و کسب کار، بنده را راهنمایی فرمایید و همینطور بفرمائید در کدام دانشگاه من میتوانم در رشته خود ادامه تحصیل بدهم.منتظر پاسخ شما هستمامیدوارم بتوانم با یاری شما و در کنار شما مراحل مهاجرت خویش را پشت سر بگزارم.با سپاس فراوان علی صمدی