![]() |
پذیرش از نروژ در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- موضوع: پذیرش از نروژ در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD) |
RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - soilman - 15-08-2014 با سلام در مورد نکته ای که گفتید همه دانشگاه های اسکاندیناوی اینجوری نیست.شما به محض اینکه نمره ی قبولی رو بگیرین نمرتون ثبت میشه.تا 5 بار شما مجازین که امتحان بدین تا درس رو پاس بشید.اینگونه تعبیر نشه که بله چقدر خوب درسا آسونه و اینا.بعضا دیده شده که طرف تا مرحله ی 4 ام رفته تا تونسته پاس بشه یا نمره ای بالاتر از 3 بگیره. (15-08-2014, 10:23 PM)'saaaaam' نوشته: RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - spt - 16-08-2014 دوستان عزیزم 5 بار امتحان نمیگیرن.... 3 بار امتحان میگیرن و اگه نتونید نمره ی قبولی بیارید (یعنی فِیل) میتونید با هماهنگی با استاد و در صورت قبول کردن استاد (که بعضی وقتا قبول نمیکنن) یک بار دیگه امتحان بدید... اگه نمره ی قبولی بیارید همون 3 بار بیشتر نمیشه مگه اینکه درس رو دوباره بردارید در ترم بعد و دوباره سر کلاس برید..... 5 بار صحیح نیست حداقل در فنلاند مطمئنم.. و البته توی سه بار امتحان هم باید دقت کنید که هر دفه سخت تر میشه... موفق باشید ![]() RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Hasegava - 05-09-2014 (05-09-2013, 01:36 PM)'Mr-Voltage' نوشته: یا سلام من یه سوال دارم
میگم کلا واسه اپلای کردن دکتری در اروپا باید دنبال موقعیت های خالی بگردیم که آگهی میکنن؟یعنی مثه آمریکا و کانادا اینطوری نیستش که با استاد هماهنگ کنی و آنلاین فرم پر کنیم؟ RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Simon2007 - 10-09-2014 (05-09-2014, 09:15 PM)'Hasegava' نوشته: سلام
دقیقا سیستم اروپا اینطوریه که موقیعت رو که یک موقعیت شغلی هم محسوب میشه پیدا میکنید و براش اپلای میکنید. اگر با استاد تماس بگیرید و بتونید مجابش کنید شما همونی هستید که اون میخواد که کلا حله. البته معمولا یک مصاحبه هم پشت بندش میزارن که ببینن میتونن با شما 5 سال کار کنن. ضمن اینکه حقوق بگیر میشید مالیاتم ازتون کم میشه که البته بعدا کار اقامتتون رو آسون میکنه. نروژم که معروفه به حقوق های بالا. شادزی RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Hasegava - 10-09-2014 (10-09-2014, 12:00 PM)'Simon2007' نوشته: پس اینجوری که پیداست باید توی این سایت های آگهی دهنده ثبت نام کنیم در واقع مثه این کاریابی خودمونه
RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Simon2007 - 10-09-2014 (10-09-2014, 12:12 PM)'Hasegava' نوشته: سلام
چرا همیچن کاری کنید؟ خودتون میتونید دانشگاه ها رو قسمت کارش رو زیر نظر داشته باشید تا فرصتی اعلام شد براش اقدام کنید. به هر حال پذیرش گرفتن از اروپا که معمولا بدون حقوق هم نیست کمی زحمت داره ولی ارزش داره. اگر رشته اتوت نفتی و انرژی باشه نروژ خیلی عالیه. فقط یک مشکلی که داره اینه که از دوستان شنیدم کسانی که میخوان اقامت بگیرن اینجا کلا پاسپورت ایرانشون باید باطل شه. یعنی نمیشه دو ملیت داشته باشید فقط نروژی. نمیدونم هنوز این قانون پابرجاست یا خیر. ولی خوب از طرف دیگه میدونم شهرونداش برای رفتن به امریکا ویزا لازم نداشتن. اگر این قوانین تغییر نکرده باشه. شادزی RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - elahe_gh64 - 13-09-2014 سلام دوست عزیز من یه سوال در خصوص این صحبتتون که گفتین در دوره دکتری اگر با پوزیشن خالی اقدام بشه شغل محسوب شده و حقوق تعلق میگیره و موارد دیگه...داشتم. میخواستم بدونم یعنی اگر کسی بتونه استادی رو در دانشگاه دولتی به عنوان سوپروایزری مجاب کنه و ازش بتونه پذیرش بگیره در این صورت دیگه اون دانشجوی دکتری حقوقی دریافت نمیکنه؟ و مگه به این صورت نیست که هر دانشجوی دکتری در نروژ حقوق ماهیانه دریافت میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. (27-07-2014, 06:20 PM)'saaaaam' نوشته: RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - saaaaam - 13-09-2014 (13-09-2014, 05:30 PM)'elahe_gh64' نوشته: سلام دوست عزیز سلام دوست خوب
اگر استادی شما را بخواد و پذیرش بگیری شغل محسوب نمیشه چون شما فقط پذیرش گرفتی و با ویزای دانشجویی میای و حقوقی هم دریافت نمی کنی ![]() اما اگه استاد پیدا کنی و پوزیشن هم باشه و اپلای کنی و برنده بشی ویزای کاری می گیری و حقوق هم داری ![]() RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Aliasgharbaziar - 20-12-2014 سلام دوستام میخاستم منو راهنمایی کنید .من لیسانس برق قدرت با معدل 13.98 در دانشگاه ازاد و فوق لیسانسم با معدل 15.58 در دانشگاه ازاد سابقه 5 سال کار در دانشگاه ازاد به صورت هیات علمی . دارای 15 isi معتبر در ژورنالهای معتبر با ifبالا . ایا شانسی برای گرفتن فاند در مقطع دکترا در حوزه اسکاندیناوی دارم . در ضمن زبان هم دارم میخونم برا ایلتس امتحان میدم . لطفا دوستتان را راهنمایی فرمایید RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 21-12-2014 (20-12-2014, 06:56 PM)'Aliasgharbaziar' نوشته: سلام دوستام میخاستم منو راهنمایی کنید .من لیسانس برق قدرت با معدل 13.98 در دانشگاه ازاد و فوق لیسانسم با معدل 15.58 در دانشگاه ازاد سابقه 5 سال کار در دانشگاه ازاد به صورت هیات علمی . دارای 15 isi معتبر در ژورنالهای معتبر با ifبالا . ایا شانسی برای گرفتن فاند در مقطع دکترا در حوزه اسکاندیناوی دارم . در ضمن زبان هم دارم میخونم برا ایلتس امتحان میدم . لطفا دوستتان را راهنمایی فرمایید دروود بر شما.
دوشت عزیز مقالات شما بسیار چشمگیر و لایق ستایش است اما متاسفانه معدل هر دو مقطع شما پایینه به نظرم ممکنه برای نروژ خیلی شانس نداشته باشی چون رقابت بسیار زیاده و از طرفی رشته قدرت تنها در 2 دانشگاه تروندهیام و دانشگاه اگدر و ناریوک ارائه میشه به نظرم برای سوئد و دانمرک هم اقدام کنید. سوئد ممکنه مناسب تر باشه چون رشته قدرت متعدد تر است. در واقع شانستون بین ابین هست و نمیشه دقیق گفت تنها باید رزومه اینده رو بهبود بدهد و مکاتبه با استاد و دنبال موقعیت خالی بگردید. |