![]() |
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA) |
RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 16-09-2013 تعداد محدودی از دانشگاهها دانشنامه رو میخوان (اگر هم نداشته باشی میگن گواهی پایان نامه تحصیلات بده بیاد) و یا اگر در حین تحصیل باشی میگن که نامه بیار که تا اون ترم خوندی وگرنه بله اکثر دانشگاهها نمیخوان من هم راجع به سوال دوم دوستمون سوال دارم: اخه افسر که باید ریزنمرات ترجمه شده و دانشنامه و سایر موارد رو ببینه دیگه لازمه seal کنیم بعد اون باز کنیم تو سفارت تا ببینه؟ فک نکنم نگه داره چیزی رو درسته؟ بااحترام RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - spt - 17-09-2013 (16-09-2013, 12:30 AM)'Leopold' نوشته: سلام، باید از دانشنامه هم چند سری ترجمه داشته باشیم؟ مگه دانشگاه ها فقط موقع ثبت نام دانشنامه رو نمیخوان؟ اگه اینطوریه که یک دونه کافیه! سلام، همون یه سری کافیه اگه منظورتون برای ثبت نام هست دقیقا (منظورم اینه که پذیرش گرفتید و رفتید و میخاید اصلش رو نشون بدید همراش یه ترجمه کافیه)
سلام ، نه نمیخاد سیل بشه... معمولا مدارک ترجمه شده رو نگه میدارن اما بعضی وقتا بعضی سفارتا پس میدن بعضی مدارک رو... کدوم سفارت منظورتونه؟ موفق باشید ![]() RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 17-09-2013 منظورشون سفارت امریکاست دوست عزیز...!! بااحترام RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - MaMi - 17-09-2013 در سفارت امریکا، ریزنمرات رو از من و خیلی از دوستان دیگه نخواستند، از طرفی دیگه، دوستانی هم بودند که ریزنمراتشون رو Seal نشده به افسر دادند و مشکلی نبود. بنظر من که نیازی به Seal بودن نیست. البته همونطور که شاهین عزیز گفت، در مورد کشورهای اروپایی، وضعیت فرق میکنه و گاها باید ریزنمرات Seal شده ارائه داد.
RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - blur - 18-09-2013 دقیقا بهمون دلیل که خیلی از دانشگاه ها مدارکو مهرو موم شده میخوان! خب اونا هم باز میکنن! ولی مهر و موم کردن جنبه رسمی تر و معتبرتری داره. RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - alpachino10 - 22-10-2013 دوستان میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم: 1-دانشگاه لیسانس من ریزنمرات ترجمه شده نمیده و باید خودم ببرم دارالترجمه تا ترجمه شه. حالا می خواست ببینم وقتی ریزنمرات ترجمه شد و مهر دادگستری خورد آیا باید باز ببرمشون دانشگاه تا واسم بزاره داخل پاکت خوده دانشگاه یا با همون مهر دادگستری دانشگاه ها قبول میکنن؟ (واسه آمریکا میخوام) 2- آیا دانشگاه های آمریکا ترجمه دانشنامه لیسانس و فوق رو هم در زمان اپلای می خوان یا میشه بعد از پذیرش بهشون ارائه کرد؟ (من چندتا دانشگاه رو دیدم واسه خود اپلای نمی خواستن، میخواستم ببینم بقیه هم اینجوری هستن یا نه) متشکرم RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 22-10-2013 (22-10-2013, 05:48 PM)'alpachino10' نوشته: دوستان میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم: دوست عزیز آیا ریز نمراتتون رو آزاد کردین و مهر وزارت علوم خورده(یعنی تایید شده)؟ در غیر اینصورت اول این رو بدونین که مدارک مهر justice نمیخوره ولی ممکنه مهر مترجم بخوره (یعنی ترجمه میزنن و مهر ترجمه میخوره) ولی اگه رسمی و ازاد شده باشه مهرهای وزارتین هم میخوره
دوست عزیز شدیدا بستگی به دانشگاه داره (اصلا نمیشه گفت به هیچ وجه) بعضی دانشگاهها میگن official این یعنی قطعا داخل پاکت حالا مهر justice باشه نباشه مهم نیس البته من همش رو زدم تا خیالم راحت شد...بعضی ها میگن آپلودی باشه کافیه...بعضی ها میگن unofficial این یعنی ترجمه کنین همینطوری بفرستین شما قطها برای اطمینان بپرسین از دانشگاههای مربوطه... اکثرا که نمیخوان ولی اگه بدوننن درس رو تموم کردین یکم پیله میکنن.. ولی در حالت کلی نه لازم نیس مثلا من دقیقا یادمه unm به خاطر اینکه گفته بوده یعنی زده بودم درسم رو تموم کرده ازم خواست اون رو ولی اکثرا نمیخوان... اگر هم بخوان بعضا میگن اگر هم دانشنامه نشد یه نامه بگیر از دانشگاه اون رو ترجمه کن که کاملا غیر رسمیه نگران دانشنامه نباش زیاد پیروز باشی RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - alpachino10 - 22-10-2013 (22-10-2013, 06:19 PM)'Charming' نوشته: خیلی ممنونم دوست عزیزم. دانشگاه فوقم ریزنمرات رو به صورت ترجمه شده و با هولوگرام بهم داد. هرچند که مهر Unofficial روی پاکتش زده ولی میتونم باهاش اپلای کنم. اما متاسفانه دانشگاه لیسانسم هیچ جوری قبول نکرد که این کارو بکنه (حتی گفتم من ریزنمرات رو خودم میبرمشون دارالترجمه ،فقط شما مثل دانشگاه فوقم اونا رو بزارید تو پاکت و مهر Unofficial بزنید) . قبول نکردند. مجبور شدم پول آزادسازی مدرک لیسانس رو بدم.بهم گفته هفته بعد بیا. فکر کنم بعد از اینکه دانشگاه دانشنامه رو بهم داد باز یه مدت هم باید درگیر تاییدشدنش توسط وزارت علوم باشم تا بعدش بتونم ریزنمرات رو بدم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه (فیلمی داریم تو ایران بخدا!)
دوستم پارسال واسه 6 دانشگاه آمریکا اپلای کرد ولی واسه هیچ کدومشون ترجمه دانشنامه های لیسانس و فوق رو ازش نخواستن. فقط ترجمه ریزنمرات رو فرستاد. واسه همین هم من نرفتم دنبال ترجمه دانشنامه (چون باید پول ازادسازیش رو بدم و دلم نمیخواد تا رفتنم اکی نشده الکی پول آزادسازی مدرک رو بدم.) RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 22-10-2013 (22-10-2013, 08:12 PM)'alpachino10' نوشته: خوب مگه شما دوست عزیز پول ازاد سازی ریزنمرات لیسانس رو ندادید؟ پس دانشنامه رو هم میتونید بگیرید و تمام(بله پس نیازی نیس به ترجمش)
اگر هم مال فوق رو نگرفتید که بلاخره اگه قصد رفتن دارید باید بگیرید (البته اینکه پذیرش بگیرید بعد هم حرف منطقیه کاملا ) ولی اگه قصد رفتن دارید کم کم فکر اون رو هم بکنید بله شما اگه بخواین ترجمه رسمی بکنین باید بره ریزنمرات و دانشنامه واسه تایید به وزارت علوم (طول میکشه ولی شما فوری اقدام کن که وقت از دست نره) بله متاسفانه دانشگاهها بسیار متفاوت هستن به خصوص بعضی شهرها شور همه چی رو درآوردن پیروز باشی RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - alpachino10 - 22-10-2013 (22-10-2013, 08:18 PM)'Charming' نوشته: در واقع من دارم از طریق کاریابی مدارکم رو آزاد می کنم. ولی از شانس من چون دانشگاه لیسانسم زیر بار دادن ریزنمره نرفت مجبور شدم 1 تومن بدم و مدرک لیسانسم رو آزاد کنم. (با کاریابی یکی دو ماه بعد از زمان اپلای مدرکم آزاد میشد و اگه میخواستم واسه اون صبر کنم نمیتونستم اپلای کنم.). باز خدا رو شکر دانشگاه فوقم گیر نداد وگرنه فکر کنم اونجا باید 6 7 میلیونی پیاده میشدم!
شما اطلاع دارید از زمانی که دانشگاه دانشنامه رو بهم میده چقدر طول میکشه تا وزارت علوم اون رو تایید کنه؟ باید واسشون پست کنم انگار و توی سیستمشون ثبت کنم درخواستمو، درسته؟ |