نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 14-07-2015 (14-07-2015, 10:05 AM)delbina نوشته: سلام درود 1- دوست من همونطور که میبینین ایشون نمیخواد روشن بگه میخوادنتون یا نه! خودش هم تاکید کرده همه چی دست admission committee هستش و اینجاست که به نوعی فقط گفته اپلای کن و از بین تمام اپلای کننده ها انتخابتون بکنه یا نه بستگی به رزومتون داره! جواب استاد کاملا بستگی به خود استاد داره و نه نحوه ایمیل زدن شما. چون معمولا دانشجویان ایمیل تمپلیت دارند و همون رو میزنند و تقریبا ایمیل اکثر دانشجوها از نظر محتوا یکسانه. 2- وقتی ایمیل میزنید، یعنی خواهان فاند هم هستید و این رو نیاز نیست در ایمیل تاکید کنید. مگر اینکه استاد بگه قطعا برت میدارم که اون موقع شما به راحتی و رک میتونید در مورد فاند بپرسید. پ.ن: جواب این استاد طوری نیست که ادامه بدید به نظر من. حتی میتونم بگم تمپلیته چون در مورد رزومتون حرف نزده. بااحترام، ترکان RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - فرید - 14-07-2015 (14-07-2015, 10:05 AM)delbina نوشته: سلام خیلی سخت که بتونید در امریکا استادی پیدا کنید که بگه حتما به شما فاند میده و اینکار در نهایت انجام بده. کلا ایمیل زدن به استادهای امریکایی خیلی فایده نداره مگر اینکه رشته خاصی باشید یا استادی بخواهید در دانشکده متفاوت پیدا کنید. برای دانشگاه خوب باید تعداد بسیار زیادی ایمیل بزنید تا بتوانید یک استاد پیدا کنید. حسن ایمیل زدن به استادها در زمان مناسب اینه که می توانید چند تا استاد پیدا کنید که با کار شما همخوانی داره و قصد گرفتن دانشجو دارند. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - versacnz - 20-07-2015 سلام دوستان من در سوالی که از استادا برای گرفتن پذیرش برلی بهار 2016 داشتم. یکی از استادا این چنین جواب داده: I’d recommend you to send your application for Spring 2016. من دقیقا متوجه نشدم که منظور ایشون اینه که مدارکمو واسشون بفرستم یا این که مدارکمو موقع شروع application واسه دانشگاه بفستم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Emir - 20-07-2015 (20-07-2015, 08:58 PM)versacnz نوشته: سلام دوستان من در سوالی که از استادا برای گرفتن پذیرش برلی بهار 2016 داشتم. یکی از استادا این چنین جواب داده: با سلام دوست عزیز منظور استاد شما اینه که ,مدارک خود را برای پذیرش ترم بهار به ادمیشن افیس بفرستین . بطور کلی در برداشتن شما با قطعیت جواب نداده و منتظر دیگر اپلیکشن ها هم هست . با تشکر RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mgorji - 09-08-2015 دوستان من از یک پروفسور چنین جوابی دریافت کردم This is not possible for the fall 2015 For September 2016 you must follow the official rules http://www.hec.ca/en/programs_training/phd/index.html At this stage I cannot guarantee any personal participation or funding به نظرم میرسه که ایشون فکر کردند من انتظاری غیر معمول دارم در حالی که ایمیل من کاملا رسمی و معمول بوده آیا بقیه اساتید هم همین برداشت رو دارند انگار که فکر می کنند ما انتظار اعمال نفوذ از طرف ایشان داریم اگر این طور هست پس اصلا ایمیل زدن چه فایده ای داره؟! جالب اینجاست که این جواب رو استادی از دانشگاه های کانادا میدن ممنون از شما RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - nasim1234 - 09-08-2015 (09-08-2015, 08:09 PM)mgorji نوشته: دوستان من از یک پروفسور چنین جوابی دریافت کردم نگران نباشین. این یه جواب معمولیه و مشکل از ایمیل شما نیست. توجه داشته باشید که همه اساتید توانایی اینکه یه دانشجو رو مستقیم بگیرن ندارن چون بعضا باید دانشکده فاند رو تقبل کنه و استاد فقط supervisor هست. یا حداقل دو سال اول اینطوره. اما بعضی اساتید خودشون از اول برای RA میگیرن و فاند هم میدن. ایمیل زدن بیشتر برای پیدا کردن اساتید دسته دوم هست! شما همچنان ایمیل بزنین به هر استادی که به کارش علاقه دارین چون تا جواب ندن نمیفهمیم جزو کدوم دسته هستن! RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mgorji - 09-08-2015 (09-08-2015, 08:44 PM)nasim1234 نوشته: نگران نباشین. این یه جواب معمولیه و مشکل از ایمیل شما نیست. توجه داشته باشید که همه اساتید توانایی اینکه یه دانشجو رو مستقیم بگیرن ندارن چون بعضا باید دانشکده فاند رو تقبل کنه و استاد فقط supervisor هست. یا حداقل دو سال اول اینطوره. اما بعضی اساتید خودشون از اول برای RA میگیرن و فاند هم میدن. ایمیل زدن بیشتر برای پیدا کردن اساتید دسته دوم هست! شما همچنان ایمیل بزنین به هر استادی که به کارش علاقه دارین چون تا جواب ندن نمیفهمیم جزو کدوم دسته هستن!دوست گرامی ممنونم این پاسخ فقط به معنای عدم توانایی استاد در گرفتن دانشجو است یا ممکنه ایشون این جواب رو به این خاطر داده باشن که از رزومه من خوششون نیومده سپاس RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - nasim1234 - 10-08-2015 (09-08-2015, 09:14 PM)mgorji نوشته: دوست گرامی ممنونم من نمی گم خوششون نیومده میگم شما و توانایی هاتون fit کار ایشون نبوده. کلا پروسه ایمیل زدن به اساتید بیشتر گشتن و پیدا کردن اون استادی که کارش شما بخوره که دو طرفه هست یعنی وقتی ایمیل میزنین میگین من علاقه مند شدم اگه اون هم به رزومه شما علاقه مند بشه و بخواد بیشتر بدونه خب مصاحبه تعیین میکنه. اگر دوست داشتین ایمیلی که بهشون زدین رو با حذف اسم ها و مشخصات بفرستین تا دقیق تر درباره متن ایمیلتون حرف بزنیم ولی در کل نگران جواب های منفی نباشین. انقدر جواب منفی میگیره هرکس تا بالاخره یه استاد مناسب پیدا میشه. یا دانشکده ای بدون استاد میگیره فرد رو RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mgorji - 10-08-2015 دوستان سلام من این پاسخ رو در یافت کردم Thank you for your email. Unfortunately I am not working any more at NYU Stern. My affiliation is in fact both University of Florence and FGV/EAESP in Sao Paulo.
If you have any interest I might find 1 year scholarship and introduce you to the Ph.D program.
Please let me know if this can help!
این یعنی در صورت دریافت این اسکالرشیپ فقط یکسال هزینه من تامین می شه؟!
آیا این جواب نشون میده رزومه من از نظر ایشون قابل قبول بوده؟ الان من باید در رابطه با ایمیل ایشون چه کنم؟ باهاشون گفتگو رو ادامه بدم؟
ممنون از شما
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 10-08-2015 (10-08-2015, 10:36 AM)mgorji نوشته: دوستان سلام درود دوست من این استاد در NYU کار میکرده ولی حالا در دو دانشگاه فلورانس و دانشگاهی در برزیل کار میکنه. شما اگر واقعا علاقه دارید، ایشون نظرش مثبت هست. ایشون گفتن اگر شما بخواهید میتونه شما رو معرفی کنه برای SCHOLARSHIP یکساله که دانشگاه خواهد داد. (به نظر استاد خودش فاند نداره). البته نگران سالهای بعد هم نباید بود چون معمولا اگر دانشجوی خوبی باشید بهتون فاند اختصاص داده میشه. یعنی خوب کار کنید استاد خودش تلاش میکنه RA جور کنه براتون. اگر واقعا علاقه دارید به کارهاش یک ایمیل تشکر بزنید بابت اینکه شما رو در نظر گرفته و بگید دقیقا باید چیکار کنید. از کجا باید شروع کنید(حالا چه اپلای و چه کارهای دیگه) بااحترام، ترکان |