آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - pejmaan - 16-07-2017

(16-07-2017, 08:55 AM)Torkan نوشته: عزیزم شما میگید میخواید برای فوق مجدد اپلای کنید. خب کسی حتی اگر بخواد برای فوق مجدد اپلای کنه باید هرماه با مدارک فوقش مدارک لیسانس رو هم اپلود کنه یا در اصل نشون دانشگاه بده.
حالا اگر شما برای دکتری میخواید اپلای کنید که اون دیگه بحثش جداست. گفتم gre بدید تا با نمره بیشتر حداقل اون نمره پایین لیسانس رو کمی اثرش رو کم کنید وگرنه بعضی از دانشگاهها اصلا نمیخوان.
برا کانادا واقعا رو معدل حساس هستند من بعید میدونم پذیرش بدن شاید دانشگاههای خیلی پایین اونم بدون فاند که خب ارزش نداره.

پس فرمودید GRE 310 هم کارساز نیست! نظر شما بر این است که برای دکترا اقدام کنم؟ چون شنیدم ۲ سال آخر تحصیل مد نظرشان هست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Torkan - 16-07-2017

(16-07-2017, 09:02 AM)pejmaan نوشته: پس فرمودید GRE 310 هم کارساز نیست! نظر شما بر این است که برای دکترا اقدام کنم؟ چون شنیدم ۲ سال آخر تحصیل مد نظرشان هست.

واللا چاره ای ندارید. گفتم شما برای اینکه مستر بخونید نمرات لیسانستون رو نگاه خواهند کرد. دکتری هم همینطور حتی. حالا برخی دانشگاههای غیر مطرح یا به قول خودمون کالج ممکنه پذیرش بدن ولی واقعا ارزش نداره در انها درس خواندن. اخه این نمره جی ار ای معمولی هست دیگه برا یه دانشجوی مدیریتی. اصلا ممکنه دانشگاهی نخواد از شما این رو. برید خودتون به apply requirement های چند دانشگاه نگاه کنید اون موقع دستتون میاد چی به چیه. به شنیده ها خیلی اهمیت ندید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - pejmaan - 16-07-2017

(16-07-2017, 09:08 AM)Torkan نوشته: واللا چاره ای ندارید. گفتم شما برای اینکه مستر بخونید نمرات لیسانستون رو نگاه خواهند کرد. دکتری هم همینطور حتی. حالا برخی دانشگاههای غیر مطرح یا به قول خودمون کالج ممکنه پذیرش بدن ولی واقعا ارزش نداره در انها درس خواندن. اخه این نمره جی ار ای معمولی هست دیگه برا یه دانشجوی مدیریتی. اصلا ممکنه دانشگاهی نخواد از شما این رو. برید خودتون به apply requirement های چند دانشگاه نگاه کنید اون موقع دستتون میاد چی به چیه. به شنیده ها خیلی اهمیت ندید.

نگاه که کردم. معدل ۲ سال آخر رو می خوان و در مورد GRE چیز خاصی ذکر نشده. احتمالا با کمی تلاش ۳۲۰ هم قابل کسب هست. تصورم این هست که برای دکترا میشه ولی فوق رو نمی دانستم که مطرح کردم. چون شنیدم که برخی کشورها مدرک MBA را به عنوان سابقه کار قبول دارند و اجازه می دهند که فوق مجدد خوانده شود.
نهایتا از اینکه در حد اطلاعات خود راهنمایی فرمودین سپاسگزارم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Mobiiin - 18-07-2017

سلام دوستان
معدل کل 18 . ترم 6 کارشناسی نوشیروانی بابل هستم رشته مکانیک . سطح زبانم هم خوبه و مطمعنم تافلو 90-100 و ایلتسو 6.5-7 بتونم بیارم شایدم بیشتر و یک سال هم میمونم تا اپلای واگر شد یک پروژه و رکمندیشن میگیرم.
به نظرتون شانسم واسه کدوم دانشگاه ها بالاتره؟ و ایکه اسکولار شیپ لازم دارم و اگه ندن ویا پارشال باشه نمیتونم برم فول فاند میخوام دیگه . و اینکه تافل بدم یا ایلتس؟ اخه خوندم که واسه سیتیزن شیپ ایلتس جنرال میخوان. خوندن gre تاثیری داره که وقت بزارم؟
برنامم اینه که بعد خوندن مستر مستقیم جذب جایی شم و کار کنم به جای دکتری خوندن با این حساب به نظرتون کدوم کشور اپلای کنم بهتره که بازار کارش واسه مکانیک ومکاترونیک خوب باشه؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - shapol46 - 25-07-2017

سلام دوستان
نمی دونم جای مناسبیه یا نه ولی آیا کسی می دونه شهید بهشتی ریزنمرات موقت ارشد رو به انگلیسی می ده یا نه؟ هر چی پیشخوان زنگ می زنم جواب نمیدن, شهرستان هم هستم نمی تونم برم بپرسم. قبلا انگار تو سایت بود الان هیچ حرفی ازش نزده. قیمتشم مهمه برام چون دالترجمه گفتن 48 تومن می گیرن. گفتم اگه همون حدودا میشه به همون دالترجمه بگم ترجمه کنن.
مرسی

RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - بهزاد بابایی - 25-07-2017

سلام و خسته نباشید 
من حدودا الان 4 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم ولی دوسالشو بیمه نبودم و دوسال هست که بیمه دارم.
به نظرطون سابقه کار شانس را برای گرفتن اسکالرشیپ برای ارشد دانشگاه های کانادا زیاد می کنه؟
و در نهایت باید چه جوری employment letter را تهیه کنم؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Ieee1996 - 09-08-2017

با سلام خدمت دوستان منظور از backlogs در دانشگاه های کانادا چیه ؟؟؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - nasrinm - 10-08-2017

سلام
من در حال حاضر دانشجوی ارشد دانشگاه سراسری روزانه و فارغ التحصیل دوره کارشناسی سراسری روزانه هستم. بیش از 3 سال از فارق التحصیلی دوره کارشناسیم میگذره.
این رو میدونم که برای آزادسازی مدرک ارشد از طریق عدم کاریابی، باید بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنم ولی قبلش باید مدرک کارشناسیمو آزاد کنم. در یکی از بخشنامه های مربوط به عدم کاریابی وزارت علوم، در بند 4، این جمله نوشته شده که " اعلام عدم کاریابی در مقاطع بالاتر، تعهد خدمت دانش آموختگان را در مقاطع تحصلیی قبلی نیز لغو می نماید. لازم است دانش آموخته به ترتیب از مقطع پایین تر نسبت به لغو تعهد خدمت اقدام کند."
سوالهای من از این جمله اینجاست که :
1. آیا معنی این جمله اینه که اگر در مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم و  از طریق عدم کاریابی اقدام به آزادسازی مدرک کردم و کاری برای من پیدا نشد،  میتونم مدرک کارشناسیم رو هم بدون پرداخت هزینه آزاد کنم؟ اگر برداشت من درست باشه، این مسئله با پیش نیاز آزاد بودن مدرک کارشناسی در تناقضه.
2. "لازم است دانش آموخته به ترتیب از مقطع پایین تر نسبت به لغو تعهد خدمت اقدام کند" این یعنی چی؟ من چه موقع باید اقدام به آزادسازی مدرک کارشناسیم بکنم با در نظر گرفتن اینکه نخوام هزینه ای پرداخت کنم؟

و در کل آیا راهی هست که بشه مدرک کارشناسی رو بدون پرداخت هزینه آزاد کرد؟

سایت وزارت علوم برای دسترسی به بخشنامه ها : http://mad.saorg.ir/EDUS/file.aspx

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 10-08-2017

(10-08-2017, 04:54 PM)nasrinm نوشته: سلام
من در حال حاضر دانشجوی ارشد دانشگاه سراسری روزانه و فارغ التحصیل دوره کارشناسی سراسری روزانه هستم. بیش از 3 سال از فارق التحصیلی دوره کارشناسیم میگذره.
این رو میدونم که برای آزادسازی مدرک ارشد از طریق عدم کاریابی، باید بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنم ولی قبلش باید مدرک کارشناسیمو آزاد کنم. در یکی از بخشنامه های مربوط به عدم کاریابی وزارت علوم، در بند 4، این جمله نوشته شده که " اعلام عدم کاریابی در مقاطع بالاتر، تعهد خدمت دانش آموختگان را در مقاطع تحصلیی قبلی نیز لغو می نماید. لازم است دانش آموخته به ترتیب از مقطع پایین تر نسبت به لغو تعهد خدمت اقدام کند."
سوالهای من از این جمله اینجاست که :
1. آیا معنی این جمله اینه که اگر در مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم و  از طریق عدم کاریابی اقدام به آزادسازی مدرک کردم و کاری برای من پیدا نشد،  میتونم مدرک کارشناسیم رو هم بدون پرداخت هزینه آزاد کنم؟ اگر برداشت من درست باشه، این مسئله با پیش نیاز آزاد بودن مدرک کارشناسی در تناقضه.
2. "لازم است دانش آموخته به ترتیب از مقطع پایین تر نسبت به لغو تعهد خدمت اقدام کند" این یعنی چی؟ من چه موقع باید اقدام به آزادسازی مدرک کارشناسیم بکنم با در نظر گرفتن اینکه نخوام هزینه ای پرداخت کنم؟

و در کل آیا راهی هست که بشه مدرک کارشناسی رو بدون پرداخت هزینه آزاد کرد؟

سایت وزارت علوم برای دسترسی به بخشنامه ها : http://mad.saorg.ir/EDUS/file.aspx

سلام دوست عزیز؛ 
1- بله، شما موقع پر کردن فرم در کاریابی آخرین مقطع تحصیلی و مدرک رو کارشناسی ارشد انتخاب می کنید و موقع دریافت نامه لغو تعهد، شما دو نامه دریافت می کنید یکی برای دانشگاه کارشناسی یکی برای دانشگاه کارشناسی ارشد. حتی اگر هر دو رو یک دانشگاه بودید. 
2- منظور اینه که از نظر روال انجام آزاد کردن مدرک، شما بعد از گرفتن نامه ها، ابتدا تشریف می برید دانشگاه کارشناسی و دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی رو می گیرید بعد همراه نامه مربوط به کارشناسی ارشد و یک کپی از دانشنامه کارشناسی باید برید دانشگاه کارشناسی ارشد و دانشنامه و ریزنمرات ارشد رو بگیرید. 
من خودم دقیقا به همین نحو، مدارکم رو آزاد کردم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - alborz_a_1988 - 14-08-2017

سلام خسته نباشین...
من ۲۹ سالمه، لیسانس مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار) از دانشگاه آزاد دارم...البته تازه درسم تموم شده و گپ تحصیلی فقط بین دیپلم و کارشناسی وجود داره.
معدل کارشناسی من ۱۸/۸۰ و یا بالاتره. (هنوز چند تا درس رو حساب نکردم)
اوضاع زبانم خوبه و به راحتی میتونم IELTS با نمره 6.5 و یا شاید 7 بگیرم. (در صورت لزوم GRE هم شرکت میکنم)
احتمالا با یکی از اساتید روی یه مقاله کار کنم واسه تقویت رزومه.
سابقه کاری ندارم متاسفانه.

سوال من اینه که چقدر برای پذیرش Master با فاند از کانادا شانس دارم؟ (در صورت گرفتن مدارک زبان)
و اینکه برای گرفتن فاند مقاله لازمه یا فقط شانس من رو بالا میبره؟ اگر بالا میبره چقدر؟

موضوعات مورد علاقه: هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و به خصوص دیتا ماینینگ.

مرسی...