آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - automotive - 17-08-2017

(18-07-2017, 03:40 PM)Mobiiin نوشته: سلام دوستان
معدل کل 18 . ترم 6 کارشناسی نوشیروانی بابل هستم رشته مکانیک . سطح زبانم هم خوبه و مطمعنم تافلو 90-100 و ایلتسو 6.5-7 بتونم بیارم شایدم بیشتر و یک سال هم میمونم تا اپلای واگر شد یک پروژه و رکمندیشن میگیرم.
به نظرتون شانسم واسه کدوم دانشگاه ها بالاتره؟ و ایکه اسکولار شیپ لازم دارم و اگه ندن ویا پارشال باشه نمیتونم برم فول فاند میخوام دیگه .  و اینکه تافل بدم یا ایلتس؟ اخه خوندم که واسه سیتیزن شیپ ایلتس جنرال میخوان. خوندن gre تاثیری داره که وقت بزارم؟
برنامم اینه که بعد خوندن مستر مستقیم جذب جایی شم و کار کنم به جای دکتری خوندن با این حساب به نظرتون کدوم کشور اپلای کنم بهتره که بازار کارش واسه مکانیک ومکاترونیک خوب باشه؟
سلام
هرکدام که راحت تر هستید، آیلتس جنرال 6 چیزی نیست که نگران کننده باشر حتی اگر تا به حال در امتحان آیلتس شرکت نکرده باشید.
اگر صرفا برای کانادا قصد اقدام دارید در GRE شرکت نکنید.
در دانشگاه و کارآموزی عالی باشید و تفاوت زیادی نمیکند در کدام کشور حضور دارید، برای مکانیک (به صورت جنرال) و برای مکاترونیک نیز به همین صورت کار وجود دارد.
با استاد خود صحبت کنید که به فاند کامل نیاز دارید.

(25-07-2017, 08:56 AM)بهزاد بابایی نوشته: سلام و خسته نباشید 
من حدودا الان 4 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم ولی دوسالشو بیمه نبودم و دوسال هست که بیمه دارم.
به نظرطون سابقه کار شانس را برای گرفتن اسکالرشیپ برای ارشد دانشگاه های کانادا زیاد می کنه؟
و در نهایت باید چه جوری employment letter را تهیه کنم؟
ممنون
سلام،
شاید اینگونه باشد، به هر حال شما بر روی موضوع خاصی تجربه بیشتری دارید و اگر بتوانید استادی در حیطه کاری خود پیدا کنید، [email=می@توانید]می@توانید[/email] از سابقه کار خود بهره مند شوید.(صرفا برای نشان دادن تسلط و نه چیز دیگر)
این نامه به صورت کلی پس از پذیرش و ثبت نام به شما تعلق می‌گیرد (اگر RA یا TA باشید)، اگر منظور شما نامه ای است که مستقیم با ویزای کار به کانادا بروید، از جزئیات این موضوع بی اطلاع هستم.

(09-08-2017, 08:31 PM)Ieee1996 نوشته: با سلام خدمت دوستان منظور از backlogs در دانشگاه های کانادا چیه ؟؟؟

سلام
منظور واحد(های) درسی است که زیر 10 باشد. (درس‌ها پاس نشده باشند یا به عبارتی Failed شده‌ باشند).

(14-08-2017, 03:19 PM)alborz_a_1988 نوشته: سلام خسته نباشین...
من ۲۹ سالمه، لیسانس مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار) از دانشگاه آزاد دارم...البته تازه درسم تموم شده و گپ تحصیلی فقط بین دیپلم و کارشناسی وجود داره.
معدل کارشناسی من ۱۸/۸۰ و یا بالاتره. (هنوز چند تا درس رو حساب نکردم)
اوضاع زبانم خوبه و به راحتی میتونم IELTS با نمره 6.5 و یا شاید 7 بگیرم. (در صورت لزوم GRE هم شرکت میکنم)
احتمالا با یکی از اساتید روی یه مقاله کار کنم واسه تقویت رزومه.
سابقه کاری ندارم متاسفانه.

سوال من اینه که چقدر برای پذیرش Master با فاند از کانادا شانس دارم؟ (در صورت گرفتن مدارک زبان)
و اینکه برای گرفتن فاند مقاله لازمه یا فقط شانس من رو بالا میبره؟ اگر بالا میبره چقدر؟

موضوعات مورد علاقه: هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و به خصوص دیتا ماینینگ.

مرسی...

سلام
با توجه به معدل شما، اگر از دانشگاه معتبری نیز فارغ‌التحصیل شده باشید احتمال دریافت فاند بالا خواهد بود (البته نمره زبان بالا فراموش نشود)
مقاله نیاز نیست و احتمال پذیرش را بالا می‌برد.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - fatima204 - 20-08-2017

دوستان اگر دانشجوی دکترای روزانه باشیم میتونیم مدرک ارشدو با پول آزاد کنیم
من ریز نمرات ترجمه رسمیمو با هر ترفندی بود گرفتم اما شنیدم برای ثبت نام در دانشگاه مقصد (با فرض قبولی ) باید دانشنامه ارشد باشه . درسته؟ میشه با پول آزادش کردیا باید انصراف بدم بعد؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - automotive - 21-08-2017

(20-08-2017, 03:59 PM)fatima204 نوشته: دوستان اگر دانشجوی دکترای روزانه باشیم میتونیم مدرک ارشدو با پول آزاد کنیم
من ریز نمرات ترجمه رسمیمو با هر ترفندی بود گرفتم اما شنیدم برای ثبت نام در دانشگاه مقصد  (با فرض قبولی ) باید دانشنامه ارشد باشه . درسته؟ میشه با پول آزادش کردیا باید انصراف بدم بعد؟

دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کردم در ازای دریافت سفته (اگر مبلغ را اشتباه نکنم) 1 میلیون تومانی دانشنامه مقطع قبلی شما را برای مدت 24 ساعت در اختیار شما قرار می‌داد، من از قوانین آزاد سازی مدارک بی اطلاع هستم و سایر دوستان بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد.
برای این موضوع سوال کنید و اگر این امکان وجود داشت، با دارالترجمه صحبت کنید که یک روز باید مدرک شما را ترجمه کنند (اصل مدرک را به آن‌ها نشان بدهید و فکر کنم یک کپی برای ترجمه کافی باشد و اصل را فقط برای اطمینان نگاه می‌کنند.

بعدا هم دوباره با سفته دانشنامه را دریافت کنید و از کشور خارج کنید که بسیار ارزانتر از خرید مدرک است!

پی نوشت: فکر نمی‌کنم در هیچ مرحله‌ای از این راه نیازی به انصراف وجود داشته باشد، شاید اشتباه می‌کنم، اما تا ویزا را دریافت نکرده‌اید انصراف ندهید (پس از آن نیز در صورت لزوم انصراف بدهید).

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 21-08-2017

(20-08-2017, 03:59 PM)fatima204 نوشته: دوستان اگر دانشجوی دکترای روزانه باشیم میتونیم مدرک ارشدو با پول آزاد کنیم
من ریز نمرات ترجمه رسمیمو با هر ترفندی بود گرفتم اما شنیدم برای ثبت نام در دانشگاه مقصد  (با فرض قبولی ) باید دانشنامه ارشد باشه . درسته؟ میشه با پول آزادش کردیا باید انصراف بدم بعد؟

دوست عزیز آزاد کردن ریزنمرات رسمی و دانشنامه همزمان هست و من مطمئن نیستم با هر ترفندی که به کار بردین ریزنمرات رسمی رو به شما داده باشند. اگر راهکار و ترفندتون قانونی بوده لطفا اینجا هم به اشتراک بگذارید تا سایر دوستان هم استفاده کنند. اما پاسخ سوالاتتون:
1- بله، شما می تونید حین تحصیل در دوره روزانه، مدارک مقاطع قبل رو با پرداخت پول آزاد کنید. مانعی نیست. 
2- برای اغلب دانشگاه ها می تونید با ریزنمرات غیررسمی هم اپلای کنید اما پس از پذیرفته شدن، از شما دانشنامه و ریزنمرات رسمی رو خواهند خواست. ممکنه قبل از صدور نامه رسمی پذیرش درخواست بشه و یا مهلتی داده شه که طی اون باید ارائه بدید. 
3- اگر از دوره دکترا انصراف بدین، احتمال زیاد جریمه خواهید شد. من افراد زیادی رو می شناسم که حین تحصیل در دوره دکترا پذیرش گرفتند، اما انصراف رسمی ندادند. فقط دوره رو رها کردند. که قاعدتا در این حالت، مدارک مقاطع قبل فقط با پرداخت هزینه می تونه آزاد شه نه از روش عدم کاریابی و یا ارائه سابقه کار. 

(21-08-2017, 09:38 AM)automotive نوشته: دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کردم در ازای دریافت سفته (اگر مبلغ را اشتباه نکنم) 1 میلیون تومانی دانشنامه مقطع قبلی شما را برای مدت 24 ساعت در اختیار شما قرار می‌داد، من از قوانین آزاد سازی مدارک بی اطلاع هستم و سایر دوستان بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد.
برای این موضوع سوال کنید و اگر این امکان وجود داشت، با دارالترجمه صحبت کنید که یک روز باید مدرک شما را ترجمه کنند (اصل مدرک را به آن‌ها نشان بدهید و فکر کنم یک کپی برای ترجمه کافی باشد و اصل را فقط برای اطمینان نگاه می‌کنند.

بعدا هم دوباره با سفته دانشنامه را دریافت کنید و از کشور خارج کنید که بسیار ارزانتر از خرید مدرک است!

پی نوشت: فکر نمی‌کنم در هیچ مرحله‌ای از این راه نیازی به انصراف وجود داشته باشد، شاید اشتباه می‌کنم، اما تا ویزا را دریافت نکرده‌اید انصراف ندهید (پس از آن نیز در صورت لزوم انصراف بدهید).

دوست خوبم، خواستم در مورد ترجمه رسمی مدارک این رو یادآور بشم که برای ترجمه رسمی دانشنامه و ریزنمرات، مدارک باید مهر تایید وزارت علوم رو داشته باشه. گرفتن تاییدیه وزارت علوم، معمولا چندین هفته طول می کشه و نمیشه یک شبه ریزنمرات رو گرفت و ترجمه کرد و پس داد. مگراینکه منظور شما ترجمه غیررسمی باشه که در این صورت با ریزنمرات لاتین غیررسمی دانشگاهها تفاوتی نداره و فکر می کنم آیتم دوم منطقی تر و کم دردسر تر باشه.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - pegyyy - 21-08-2017

(21-08-2017, 09:38 AM)automotive نوشته: دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کردم در ازای دریافت سفته (اگر مبلغ را اشتباه نکنم) 1 میلیون تومانی دانشنامه مقطع قبلی شما را برای مدت 24 ساعت در اختیار شما قرار می‌داد، من از قوانین آزاد سازی مدارک بی اطلاع هستم و سایر دوستان بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد.

برای ترجمه رسمی نیاز به تایید وزارت علوم هست. بعد از آپلود مدارک در سامانه دانشگاه محل تحصیل باید تایید کنه بعد ازون وزارت علوم تایید میکنه بنابراین نمیشه با وثیقه گذاشتن مدارک رو ترجمه رسمی کرد. به علاوه دارالترجمه در تمام مدت ترجمه و دریافت مهر وزارت خارجه و دادگستری اصل مدارک رو پیش خودش نگه میداره و قبول نمیکنن که از کپی مدارک ترجمه زو انجام بدن. به نظر من بهترین راه اینه که ایشون با ریزنمرات غیر رسمی برای پذیرش اقدام کنن. بعد از قطعی شدن پذیرش اقدام به آزاد سازی مدرک بکنن.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - automotive - 21-08-2017

@butterfly

با توجه به توضیحات شما چند سوال بسیار مهم برای من پیش آمده است.اینجانب کاردانی را در دانشگاه دولتی و کارشناسی را در دانشگاه آزاد گذرانده‌ام.

1. اصل دانشنامه کاردانی پس از چندین سال به صورت خودکار مهر شده و برای دانشگاهی که از آن فارالتحصیل شده‌ام ارسال می‌شود (هنوز استعلام نکرده‎ام)، به بنده اعلام شده که اگر عجله دارم باید شخصا برای مهر وزارت علوم اقدام کنم، با توجه به صحبت‌های شما آیا پس از اینکه این مدرک به صورت خودکار (طی روند عادی اداری) منقش به مهر وزارت علوم شد، پس از آن نیز دوباره باید خودم ریز نمرات و دانشنامه کاردانی را برای مهر وزارت علوم به تهران بیاورم یا خیر؟

2. اصل دانشنامه دانشگاه آزاد پس از 3 ماه و منقش به مهر خود دانشگاه آزاد و با هولوگرام ارائه شده که به گفته خود سازمان نیازی به مهر وزارت علوم نیست، آیا من باید اصل دانشنامه و ریزنمرات دانشگاه آزاد را نیز برای منقش کردن به مهر وزارت علوم به تهران بیاورم؟
یا باید با استفاده از اداره کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی برای این مورد اقدام کنم؟

پی نوشت: لطفا با جزئیات راهنمایی کنید، به دلیل تعداد بسیار نادر افرادی که اپلای می‌کنند، اطلاعات دانشگاه‌ها و دارالترجمه‌ها متناقض است و به توضیحات دقیق نیاز دارم.

با تشکر و احترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - e700b - 21-08-2017

سلام
شانس پذیرش مستر و فول فاند از دانشگاه های تاپ کانادا بدون مقاله و با معدل 18.3 مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و تافل بالای مینیمم (هنوز شرکت نکردم ولی ایشالا نمرم خوب خواهد بود) چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Torkan - 21-08-2017

(21-08-2017, 07:19 PM)e700b نوشته: سلام
شانس پذیرش مستر و فول فاند از دانشگاه های تاپ کانادا بدون مقاله و با معدل 18.3 مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و تافل بالای مینیمم (هنوز شرکت نکردم ولی ایشالا نمرم خوب خواهد بود) چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
کدام یونی خوندید؟
کم هست دوست عزیز شانس. پیش بله ولی فاند اونم فول فاند نه. این رو در نظر بگیرید که دانشگاهها تمایلشون برای دادن فاند بیشتر برا دکتری هست. دلایلش هم قبلا گفتم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - e700b - 22-08-2017

(21-08-2017, 08:45 PM)Torkan نوشته: سلام
کدام یونی خوندید؟
کم هست دوست عزیز شانس. پیش بله ولی فاند اونم فول فاند نه. این رو در نظر بگیرید که دانشگاهها تمایلشون برای دادن فاند بیشتر برا دکتری هست. دلایلش هم قبلا گفتم.

پلی تکنیک
کدوم دانشگاه ها اونوقت راحت تره با این اوصاف؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Torkan - 22-08-2017

(22-08-2017, 10:02 AM)e700b نوشته: پلی تکنیک
کدوم دانشگاه ها اونوقت راحت تره با این اوصاف؟

عرض کردم. ممکنه پذیرش بگیرید حتی از تاپ ها ولی فاند مساله جداست. برا ارشد گرفتن  فاند اونم از اول کار راحتی نیست واقعیت.