![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D) صفحات
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
|
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mohamadreza5560 - 10-03-2016 با سلام خدمت دوستان گرامی کاردانی تاسیسات الکتریکی دانشکده فنی انقلاب تهران ۱۲:۱۰ کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۸ چون ناپیوسته بوده جمع کاردانی و کارشناسی میشه ۱۵ کارشناسی ارشد برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت دانشگاه شریف ۱۸:۰۵ آیلتس ۷.۵ مقاله ۱ isi RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ali.aboutalebie - 14-03-2016 نقل قول: سلام دوستان RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - salmajun - 14-03-2016 (10-03-2016, 03:01 AM)nasim1234 نوشته: اگه ارشدتون شیمی معدنی بوده چطور میخواین برای بیو اقدام کنید؟ مرسی از جوابتون. نه ارشدم کریستالوگرافی بوده. اما هم به بیو علاقه دارم و هم تا جایی که من دیدم (با توجه به سرچ اندکی که داشتم البته) اکثرا پست های دکتری شیمی در زمینه بیو و ارتباط شیمی و دارو بوده. اما اصراری ندارم. میشه راهنمایی کلی بکنید منو؟ اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. ممنون RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 15-03-2016 (14-03-2016, 12:09 PM)salmajun نوشته: مرسی از جوابتون. نه ارشدم کریستالوگرافی بوده. اما هم به بیو علاقه دارم و هم تا جایی که من دیدم (با توجه به سرچ اندکی که داشتم البته) اکثرا پست های دکتری شیمی در زمینه بیو و ارتباط شیمی و دارو بوده. اما اصراری ندارم. میشه راهنمایی کلی بکنید منو؟ اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. ممنون بله متوجه شدم. ببینید بدون سابقه ریسرچ مرتبط تغییر گرایش کمی مشکله. در فرصت باقی مونده اگر هنوز دانشجویید درس مرتبط با بیو بردارید اگر درس نمیتونید بردارید و فارغ التحصیل شدید میتونید با یک آز بیو همکاری کنید. خلاصه یه جوری باید زمینه ر وفراهم کنید اگر نه نوشتن sop خیلی سخت میشه. ضمنا یه استاد ایرانی هم جدیدا کرنل اومده و چون تازه داره آزمایشگاهش رو راه میندازه خوب پذیرش میده. دانشکده food science هستن ایشون چک کنید میبینید. خواستین یه بررسی کنید شاید رزومتون به ایشون بخوره. ضمنا تا جایی که من دیدم خیلی هم تاکید رو زمینه کاری خاصی ندارن و از همه بک گراندها دارن قبول میکنن. سوال دیگه ای بود بپرسین ![]() RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - MBA_DBA - 19-03-2016 سلام پیشاپیش سال نو مبارک سوالی از دوستان دارم با این شرایط چقدر امکان قبولی دارم؟ چاپ ۲۴ مقاله: ۹ isc در مالزی ۱ isc در قزاقستان ۲ isi ایران ۱ isi هند ۳ isi جمهوری چک ۲ isi اکراین ۱ Scopus ایتالیا ۳ Scopus پاکستان ۲ Scopus هند جمعا ۲۴ مقاله ژورنالی و همایش ها: ۴ همایش بین الملل ترکیه ۱ همایش بین الملل دبی ۱ همایش بین الملل مالزی ۲ همایش ملی ایران جمعا ۸ همایش تمام مقالات هم انگلیسی هستند. گواهینامههای Oxford certificate eQual assurance certificate DNW certificate Euro science certificate ۲ مدرک حسابداری از سازمان فنی و حرفه ای یکی سطح خوب یکی خیلی خوب. ۱۸ ماه سابقه معادل از انجمن مالی ایران مسلط به نرم افزارهای MSP Win QSB Hooloo Rafee 6, 7 Peyvast EndNote همراه با گواهینامه آن تالیف ۱ جلد کتاب در ۵۰۳ صفحه در زمینه رشته خودم طول دوره کارشناسی ۶ ترم در دانشگاه پیام نور با نمره پروژه ۱۹/۵۰ و معدل ۱۵/۳۳ در رشته مدیریت بازرگانی طول دوره ارشد ۳ ترم در دانشگاه پیام نور با نمره پایان نامه ۲۰ و رتبه عالی پایان نامه و معدل ۱۵/۵۱ در رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل ۳ توصیه نامه عالی هم از اساتید دارم. متولد ۱۳۷۱ هم هستم. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - zsmzsm - 21-03-2016 سلام. من لیسانس اقتصاد دارم دانشگاه اصفهان معدل 13.74 و فوق دانشگاه آزاد تهران مرکز معدل 18.20. 2 سال سابقه کار دارم تو بورس تهران و یک سال در شهرداری تهران. 1 مقاله الزویر اکسپت شده دارم داره پالبیش میشه و یک مقاله علمی پژوهشی داخلی دانشگاه علوم تحقیقات. دلیل اینکه معدل لیسانس ام پایینه اینکه زمان دانشجویی یه مجله علمی دانشجویی داشتم مدیرمسئول و سردبیر بودم و مجله هم رنکینگ داشت و ... وقتم رو می گرفت و ... چند تا مدرک حرفه ای مالی دارم از بورس اوراق بهادار تهران. دارم زبان می خونم واسه GRE و IELTS . آیلتس 7 میتونم بیارم. 6.5 دارم. شانس من رو برای کانادا می فرمایید همراه با فاند. ممنونم از وقتی که صرف می کنید. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ali.aboutalebie - 26-03-2016 سلام دوستان. من مجدد شرایطم رو میگم خواهشا اگه کسی میتونه لطف کنه نظرشو بهم بگه.واقعا موندم چه کنم. من 32 سالمه .لیسانس مکانیک سیالات دانشگاه سراسری ارومیه (معدل14.02) ارشد تبدیل انرژی دانشگاه سراسری بیرجند(معدل 16.20( مقالات:2ژورنال isi -یک کنفرانس داخلی- یک ژورنال داخلی در مجله علمی پژوهشی که به شرح زیر می باشند: یک ژورنال ( imp:0.7 (international journal of cfdنفر سوم- دیگری Computational physics با imp2.5 نفر آخر (4/4). این مقاله تو کل Computational physics جزو 10most downloaded شناخته شد و NASA هم این ژورنال رو در سایت رسمیش چاپ کرد. یک مقاله کنفرانسی داخلی به زبان انگلیسی- یک مقاله علمی پژوهشی داخلی هم دارم. 2ترم تدریس در دانشگاه آزاد در گروه مکانیک به عنوان استاد 1ترم حل تمرین انتقال حرارت 4سال سابقه کار مفید در شرکت معتبر در زمینه هیدرولیک دارم و 3certificate از موسسه Festoآلمان در ایران دارم. زبان: هنوز اقدام نکردم و امسال میخواهم برایtoefl اقدام کنم. واقعیتش نمی دونم چقدر شانس دارم که اگر زبانم به حد مطلوب برسه بتونم پذیرش با فول فاند بگیرم.اصلا شانس در دانشگاه های در حد متوسط یا خوب دارم یا خیر؟ میدونم زبان مهمه اما موندم که اگه زبانم اکی بشه می تونم اقدام کنم یا خیر؟ من زمینه کاریم گاز رقیق بوده که پروژه ارشدم رو با دانشگاه امیرکبیر مشترک برداشتم اما در این زمینه تو کانادا کم کار میکنن. من چه جور میتونم با استادی کار کنم که مرتبط نباشه اما بتونم نظرشو جلب کنم؟ سوال دیگه اینکه دیر نیست؟تا درسم تموم شه 39 سالم میشه واسه کار پیداکردن دیر نیست؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Matinking - 30-03-2016 (26-03-2016, 02:26 AM)ali.aboutalebie نوشته: سلام دوستان. من مجدد شرایطم رو میگم خواهشا اگه کسی میتونه لطف کنه نظرشو بهم بگه.واقعا موندم چه کنم. سلام - علی رغم نه چندان شناخته شده بودن دانشگاه های محل تحصیلتون، بالنسبه مقالات خوبی دارید... ولی معدل کارشناسی تون خیلی پایین هست و معدل ارشدتون هم top نیست... در کانادا روی مینیمم های معدل خیلی حساسند... به علاوه اساتید هم در انتخاب applicant روی این فاکتور کم مانور نمیدن... به هر حال اگر فرض کنیم سراغ دانشگاه هایی میرید که مینیمم معدل مورد نظر graduate office زو meet می کنید، "جلب نظر استاد" اولین و آخرین تلاش مهم شما برای پذیرش خواهد بود... - زمینه کاری نه چندان فعال مشکلی هست که در بعضی case ها وجود داره... راه حل بالقوه ای که برای این مشکل به ذهن من میرسه این هست سعی کنید element های multidisciplinary موجود در مطالعات و مقالاتتون رو bold کنید و روی اونها هم مانور بدید... مثلا به عنوان کسی که روی gas engineering متمرکز بوده، احتمالا اگر در فاز استخراج کار کرده باشید، از geology هم دید دارید... یا اگر در فاز process کار کردید، بعید هست از process engineering در مهندسی شیمی دید نداشته باشید... اگر به چنین زمینه های مشابهی هم علاقه مند باشید ممکن هست بتونید اساتید در این حوزه ها رو هم جذب کنید... - و نهایتا اینکه... اولا که recruitment نیروهای با سابقه و کمی مست تر نسبت به تازه فارق التحصیل شده ها در کارهای leading role و پروژه enterprise که تجربه نقش مهمی رو ایفا می کنه، کم اتفاق نمی افته... ثانیا... رقم خوردن فصول زندگی ربطی به اعداد نداره... 19... 29... 39... یا 79 همه اعدادی هستند که می تونند موید سنی باشند که در این اون ها می تونید با یک تصمیم درست به پشتوانه planning و اراده، پیشرفت های قابل توجهی در شئون مختلف زندگی کسب کنید... ![]() براتون آرزوی موفقیت دارم RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Morteza J - 30-03-2016 درود دوستان. از دوستان با تجریه می خوام منو مورد راهنمایی صمیمانشون قرار بدن. خودم از سال 2011 اطلاعات راجع به پذیرش حسابداری از آمریکا جمع کردم و خیلی چیزا دستگیرم شد. (مثلا یکیش اینه که اکثرا فکر می کنن GMAT بدن بهتره چون احتمالا داوطلبا جی مت میدن و اگه ما جی آر ای بدیم قابل مقایسه نیستیم ولی این مطلب طبق مکاتباتی که با دانشگاه UCLA داشتم کاملا اشتباهه. توی حسابداری اکثرا GRE میدن و اگه کسی هم GMAT بده تاثییر منفی روی پذیرشش نداره یعنی بحث قابل مقایسه بودن مطرح نیست) حالا برگردیم سر رزومه: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا رشته مورد نظر:حسابداری معدل کاردانی: 19.93 رتبه اول رشته کاردانی: حسابداری دانشگاه کاردانی: آزاد معدل لیسانس: 19.41 رتبه اول رشته لیسانس: حسابداری دانشگاه لیسانس: دولتی کرمان معدل ارشد: تا الان 19.67 رتبه اول رشته ارشد: حسابد اری دانشگاه ارشد: دانشگاه تهران مدرک زبان انگلیسی: الان امتحان نمیدم چون اگه نمره کم بشه و دوباره امتحان بدم هر دو نمره به دانشگاه ریپورت میشه که اینو دوست ندارم سایر مدارک زبان: ندارم مقالات خارجی: ندارم فعلا مقالات داخلی: ندارم فعلا کنفرانس: 1 ملی 2 بین المللی تالیف کتاب: 3 تا سابقه کار: 2 سال در زمان مقطع کاردانی به عنوان پاره وقت به عنوان Bookkeeper از مهر 1394 تا الان که تا پایان مقطع ارشد میشه حدود 2 سال در موسسه حسابرسی سایر مدارک: ندارم دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی): 1. آمریکا (زیر 50 یا زیر 100 بیشتر شهرهای بزرگ مطرحه تا دانشگاه) 2. کانادا 3. استرالیا بدرود RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ali.aboutalebie - 02-04-2016 (30-03-2016, 08:27 AM)Matinking نوشته: سلام دوست عزیز بسیار تشکر میکنم از اینکه وقت عزیزتون رو برای من گذاشتید و پاسخ دادید. متاسفانه معدل لیسانسم خوب نیست اما با یکی از دوستانم که در UBC هست صحبت میکردم میگفت مشکلی نیست و فکر کنم منظورش این بود که معدل ارشدم بد نیستو یا اینکه معدل آخرین مقطع ملاکه!!!! می دونم تاپ نیست ولی فکر میکنم حداقل معدل 15 باشه اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم از صنعتی بابل با معدل لیسانس 14 و فوق 17/5 و البته داشتن 9 مقاله ISI از امریکا پذیرش با فاند عالی گرفت. از استرالیا هم از گروه 8 پذیرش داشت اما الان امریکاست. در هر صورت فکر میکنم تنها راهم تلاش و داشتن امیده.معدلم رو که دیگه نمیتونم کاری کنم .شاید نمره زبان خوب و احیانا GRE بتونه راهی به روم باز کنه. در مورد سن نیز درسته همه اعداد موید سنی هستند که میشه تصمیم گرفت اما وقتی 40 سالم شه یافتن کار فکر میکنم کمی سخت باشه چون هدفم موندن اونجاست و نه برگشت به ایران. در مورد سابقه کار هم که فرمودید، مگه برای استاد مهمه که من چند سال سابقه کار دارم؟ |