مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84) +----- موضوع: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-FSW-2014) |
RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 13-03-2015 یکی از دوستان به نام farshid_m63 ازشون بیمه خواستن. ایشون 75 امتیاز داشتن. از آیدیشون اینطور برداشت میشه که متولد 1363 باشن و 30 سال سن دارند. ایشون فوق لیسانس دارند. یعنی در بهترین حالت تا 24 سالگی مشغول درس بودن. از طرفی +6 سال سابقه زدن برای کار. نمیدونم این همزمانی کار و تحصیل باعث شده ازشون بیمه بخوان یا نه؟! چون امتیازشون که خیلی خوب بوده. این که کار و تحصیلشون مرتبط بوده رو نمیدونم. RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 13-03-2015 از یکی از دوستان دیگه به نام tahayazdani هم بیمه خواستند. ایشون هم +6 زدن و 69 امتیاز با سن 26-30 این که کار و تحصیلشون مرتبط بوده رو نمیدونم. RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 13-03-2015 (13-03-2015, 02:33 PM)'matraki' نوشته: درمورد بیمه : هر سه تا تو یک شهر بودند؟
کلا پیچیده شده. مگر این که همونی که گفتم، اگر پرسیدند بگید یه پروژه ای بود که به صورت مقاطعه کاری یا پیمانکاری تو اون شرکت منحل شده انجام میشده و طبق قرار داد بیمه شما رو اون شرکت میداده. باز چون اون شرکت منحل شده امکان اثباتش نیست و احتمالا چون 9 سال مرتبط با بیمه دارید گیری بهتون نمیدن. RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - el_kiani2 - 13-03-2015 ای بابا چرا انقدر سخت میگیرید وقتی میرید اداره بیمه بهتون میگه سابقه بیمه از چه سالی تا چه سالی میخواین شما هر زمانی را میخواهید بگید و تازه مثلا اگه از چند تا شرکت سابقه همزمان داشته باشید فقط بیمه هایی که از شعبه ی مذکور رد میشده میتونه گرفته بشه. مثلا من از شعبه ی 1 شهر خودمون برام بیمه رد میشده و به صورت همزمان از شعبه ی 2 هم همینطور اما وقتی میرم شعبه ی 1 فقط سوابق بیمه ی شعبه ی 1 میتونه واسم بگیره . مگر اینکه درخواست داده باشم که تمام سوابق بیمم در یک شعبه جمع بشه. منم در مورد استعلام فکر کردم اگه میتونستن ااستعلام بگیرن درخواست بیمه نمیکردن میرفتن توی سایت و خودشون چک میکرون. RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - matraki - 13-03-2015 (13-03-2015, 04:08 PM)el_kiani2 نوشته: ای بابا چرا انقدر سخت میگیرید وقتی میرید اداره بیمه بهتون میگه سابقه بیمه از چه سالی تا چه سالی میخواین شما هر زمانی را میخواهید بگید و تازه مثلا اگه از چند تا شرکت سابقه همزمان داشته باشید فقط بیمه هایی که از شعبه ی مذکور رد میشده میتونه گرفته بشه. مثلا من از شعبه ی 1 شهر خودمون برام بیمه رد میشده و به صورت همزمان از شعبه ی 2 هم همینطور اما وقتی میرم شعبه ی 1 فقط سوابق بیمه ی شعبه ی 1 میتونه واسم بگیره . مگر اینکه درخواست داده باشم که تمام سوابق بیمم در یک شعبه جمع بشه. منم در مورد استعلام فکر کردم اگه میتونستن ااستعلام بگیرن درخواست بیمه نمیکردن میرفتن توی سایت و خودشون چک میکرون. پس راهکار شما اینه که فقط یک دوره خاصی از سوابق اظهار بشه منم دقیقا همین کار رو کردم و الان لیستی که دادم برای ترجمه فقط اون دوره است اما از دیروز شکی درجانم نفوذ کرده که نکنه برن استعلام کنن یا سایت رو چک کنن و به خاطر همین گفتم برم لیست کلی رو پرینت بگیرم بدم ترجمه و یک نامه ضمیمه کنم که تو ایران کارفرما خودش رو مقید به پرداخت بیمه نمیکنه و بیمه به طور دقیق و کلی فقط از طرف شرکتها و ارگانهای دولتی رد میشود و این تناقض در لیست بیمه ای من از دست من خارج بوده! نظر شما چیه؟ RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - el_kiani2 - 13-03-2015 (13-03-2015, 04:20 PM)matraki نوشته: پس راهکار شما اینه که فقط یک دوره خاصی از سوابق اظهار بشه منم دقیقا همین کار رو کردم و الان لیستی که دادم برای ترجمه فقط اون دوره است اما از دیروز شکی درجانم نفوذ کرده که نکنه برن استعلام کنن یا سایت رو چک کنن و به خاطر همین گفتم برم لیست کلی رو پرینت بگیرم بدم ترجمه و یک نامه ضمیمه کنم که تو ایران کارفرما خودش رو مقید به پرداخت بیمه نمیکنه و بیمه به طور دقیق و کلی فقط از طرف شرکتها و ارگانهای دولتی رد میشود و این تناقض در لیست بیمه ای من از دست من خارج بوده!اگه به فرض محال استعلام کردن و متوجه شدن اون موقع توضیحات اضافه را بدید. البته این نظر شخصی من هست باز تصمیم با خودتون هست. اما هرچه پرونده از پیچیدگی و توضیحات غیر ضروری کمتری برخوردار باشه بنظر من خیلی بهتره RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - sarane - 13-03-2015 سلام راستش هنوز اپدیت و مدیکال نیومده برام. اما بحث هاش رو دنبال میکنم. من زمانی که میخواستم مدارک بفرستم تازه رفته بودم شرکت دولتی برای همین از سایت تامین اجتماعی پرینت گرفتم و به عنوان بیمه کاری ترجمه کردم و فرستادم. حالا میخوام بدونم به نظرتون این بیمه کلا قابل قبوله یا باید از خود شعب بیمه گرفته بشه ؟؟؟ البته من پرینت رو بردم کارگذاری مهر زد بعد دارلترجمه با مهر دادگستری بهم داد. RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 13-03-2015 (13-03-2015, 04:20 PM)'matraki' نوشته: پس راهکار شما اینه که فقط یک دوره خاصی از سوابق اظهار بشه منم دقیقا همین کار رو کردم و الان لیستی که دادم برای ترجمه فقط اون دوره است اما از دیروز شکی درجانم نفوذ کرده که نکنه برن استعلام کنن یا سایت رو چک کنن و به خاطر همین گفتم برم لیست کلی رو پرینت بگیرم بدم ترجمه و یک نامه ضمیمه کنم که تو ایران کارفرما خودش رو مقید به پرداخت بیمه نمیکنه و بیمه به طور دقیق و کلی فقط از طرف شرکتها و ارگانهای دولتی رد میشود و این تناقض در لیست بیمه ای من از دست من خارج بوده!همیشه بحث هایی در باره چک کردن آنلاین بوده اگر چک کنند چجوری میخواهید توجیه کنید؟ حداقل یه راه حلی رو انتخاب کنید که قابل توجیه باشه. و راه حل های بیشتری رو جلوتون بزاره! مثلا اگر قبل از نامه های کاری بیمه رو چک کرده بودید این اتفاق نمی افتاد و یک گواهی کار هم برای اون مینوشتید. الان دقت کنید به این موضوع که چیزی تحویل بدید که بتونید در موردش توضیحات قوی بدید! RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - matraki - 13-03-2015 (13-03-2015, 05:20 PM)shubizkumbuli نوشته: همیشه بحث هایی در باره چک کردن آنلاین بوده بله احتمالش هست چک کنند اما آیا آمار وب سایت معتبره؟ اگر قایل استناد بود چرا ازما میخواهند سوابق نشان بدیم چرا خودشون چک نمی کنند؟ اگر به فرض مثال چک کنند من میتونم بگم که زمانی که به بیمه شعبه 22 تهران مراجعه کردم اونها این پرینت رو به من دادند و من اطلاعی از وب سایت نداشتم.واز آنجایی که در شرکت قدیمی برای من فقط یکماه بیمه رد شده و اونهم بخاطرفرارکارفرما از بیمه بوده من اطلاعی از سوابق بیمه ای خودم نداشتم. اگر بقول دوستان بخوام اول خودم رو متهم کنم و بعد تبرعه وجه خوبی نداره! به نظر من توجیه اینکه در طول اون دوسال فقط یکماه اونهم حدود 8 ماه پس از استخدام برای من بیمه رد شده و بعد با یک وقفه یکماهه بمدت 3 ماه از جای دیگر بیمه رد شده و بعد دوبار به مدت یکسال بیمه رد نشده تا شروع بیمه ازیک شرکت جدید خیلی مسئله رو برای اونها مشکوک نمیکنه. بله اگه من از اول میدونستم بیمه چک میشه اول لیست رو میگرفتم و بعد فرمهارو مطابق اون پر میکردم ولی من چون مرجعم فقط سایت اپلای ابرود بود اونجا همه بطور جد می گفتند مدارک اضافی نفرستید و منهم نفرستادم! RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 13-03-2015 (13-03-2015, 06:35 PM)'matraki' نوشته: بله احتمالش هست چک کنند اما آیا آمار وب سایت معتبره؟ اگر قایل استناد بود چرا ازما میخواهند سوابق نشان بدیم چرا خودشون چک نمی کنند؟
بعله. البته در اونجا هم چندین تاپیک کاملا مرتبط با بیمه بود که اگر میگشتید پیدا میکردید.
بحث نفرستادن و بحث این که یه روزی مجبور شید بفرستید خیلی فرق می کنه. من توصیه می کنم شتاب زده عمل نکنید. همه تاپیک های بیمه رو بخونید. از بچه های ویزا آفیس ها ورشو و آنکارا هم کمک بگیرید. چون گیر بیمه رو اونا بیشتر بوده. احتمالا اون ها بهتر کمک کنند. من جای شما بودم 5000 صفحه ورشو و آنکارا رو صفحه به صفحه برای بیمه سرچ می کردم. اطلاعات خوبی بدست میارید. لطفا اگر تصمیم به این کار گرفتید یه خلاصه هم برای دوستان قرار بدید. من خودم خوشبختانه گیر بیمه ای ندارم برای همین انگیزه ای برای خوندنشون ندارم وگرنه براتون این کار رو میکردم. |