سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) |
RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 06-01-2014 (06-01-2014, 02:19 PM)'Elias.Saber' نوشته: من کشورهای اروپایی رونمیدونم ولی فک کنم این شرایط برای هر دانشگاه متفاوت بشه و بهترین مرجع همونREQUIREMENT هایی هست که تو سایت نوشته
از امروز دانشگاهها باز میشه و جوابتون رو میدن ولی شما هر چی تو قسمت REQUIREMENT FOR APPLY نوشته همون رو اجرا کن خیر منظور از ددلاین زمانی هست که باید تمام مدارک رو براشون فرستاده باشی(یعنی اگر مثلا ریزنمرات رو خواسته دانشگاه باید بفرستی) اینطور نیست که بعد ددلاین بفرستی و قبول کنن مگر دانشگاه یه چیز دیگه نوشته باشه: مثلا نوشته باشه مدارک فقط انلاین بعد پذیرش اصلش رو بیار یا پست کن... شما منتظر نباش و زودی برو اون قسمت رو تو سایت پیدا کن ببین چی نوشته (دانشگاه به دانشگاه) فرق داره اگه گفته باید پست کنی حتما این کار رو بکن...در ضمن نگران نباش میرسه تا ددلاین مدارکت البته اگه زود بجنبی. RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Simon2007 - 06-01-2014 (06-01-2014, 02:19 PM)'Elias.Saber' نوشته:
سلام
بهترين محل اخذ اطلاعات در اين مورد سايت دانشگاهه. قبول دارم گاهي سايتها كمي باعث شردرگمي ميشه اما تمركز روشون باعث ميشه بزودي مسلط بشيد. برخي دانشگاه ها صراحتا نوشتند كه كليه ي مدارك بايد قبل ددلاين رسيده باشه حتي توصيه نامه ها. بهتره اين شرايط براشون رعايت شه. اما عمده ي دانشگاه تاريخ ددلاين رو براي پرداخت في و سابميت فرم قرار دادن و مدارك معمولا تا 1-2 بعد هم برسه قبول ميكنند. اما شما حتما سايت دانشگاهتون رو چك كنيد معمولا برخي دانشگاه ها يك MAnual دارند كه ميشه دانلود كرد و همه چيز در اون گفته شده. هستند برخي دانشگاه ها كه ميگن مثلا مدارك و غير رسمي آپلود كنيد و اگر پذيرش شديد مدارك رو دانشگاه بفرسته برامون.من تعدادشون رو كم دسته بندي ميكنم اگرچه داره بيشتر ميشه. سايت دانشگاهتون رو خوب مطالعه كنيد. شادزي RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - book - 14-02-2014 آیا میشه در زمان اپلای فقط ریز نمره ها رو فرستاد؟چون من برای خرید مدرک ارشدم باید ده میلیون بدم.البته مدرک لیسانسم رو م خوام بخرم و اون به صورت رسمی ترجمه میشه. RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 14-02-2014 (14-02-2014, 04:13 PM)'book' نوشته: آیا میشه در زمان اپلای فقط ریز نمره ها رو فرستاد؟چون من برای خرید مدرک ارشدم باید ده میلیون بدم.البته مدرک لیسانسم رو م خوام بخرم و اون به صورت رسمی ترجمه میشه. دوست عزیز بله چرا نمیشه.
اکثر دانشگاهها فقط ریزنمرات رو میخوان و بعدا میگن ترجمه دانشنامه و مدرکتون رو بیارین. دانشگاههای اندکی هستن که دانشنامه رو هم میخوان. به قسمت admission requirement , how to apply برین همش رو نوشته. بااحترام [برش] تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4 - siahsefid - 23-03-2014 سلام من سوالی دارم ممنون میشم جواب بدین برای اپلای کردن مقطع دکترا GPA مربوط به نمره های دوره ی لیسانس میشه یا ارشد یا هر دو؟ یا دوسال اخر تحصیل ؟نمره ی تز ارشد هم در محاسبه باید وارد بشه یا نه؟ممنون RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - yousi - 25-03-2014 (23-03-2014, 11:30 AM)'siahsefid' نوشته: سلام من سوالی دارم ممنون میشم جواب بدین برای اپلای کردن مقطع دکترا GPA مربوط به نمره های دوره ی لیسانس میشه یا ارشد یا هر دو؟ یا دوسال اخر تحصیل ؟نمره ی تز ارشد هم در محاسبه باید وارد بشه یا نه؟ممنون سلام دوست من
GPA یا همون معدل برای پذیرش دکتری هم کارشناسی و هم کارشناسی ارشد رو لحاظ میکنند. فکر کنم نمره تز نبایستی در معدل کارشناسی ارشد لحاظ بشه. RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - siahsefid - 25-03-2014 سلام دوست عزیز ممنون از توجهتون.شما بر چه اساس میگید که نمره ی تز نباید وارد بشه؟ [برش] دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد - Vanquisher - 13-04-2014 سلام دوستان. من دو ماه دیگه از پایان نامه ارشدم دفاع میکنم.از طرفی مشمول خدمت سربازی هستم.چند روز پیش با یک استاد از دانشگاه کینگستون لندن مکاتبه کردم و ایشون واسه phd به من offer داد.حالا میخواستم بدونم ریز نمرات رو براش بفرستم فعلا کافیه و ایا ریز نمرات دوره کارشناسی هم نیاز هست.اگر از من دانشنامه اصلی رو خواست چیکار کنم؟ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید. [برش] دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد - blur - 13-04-2014 (13-04-2014, 12:26 AM)'Vanquisher' نوشته: سلام دوستان. شما فارغ التحصیل دانشگاه آزاد که باشید مدرکتون بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اصولا آزاده. به استاد بگین که دو ماه دیگه دفاع می کنید. مشکل چیه دقیقا؟
RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 13-04-2014 (13-04-2014, 12:26 AM)'Vanquisher' نوشته: سلام دوستان. برای تکمیل یه نکته بگم که استاد هیچ وقت دانشنامه اصلی رو نمیخواد و بیشتر ریزنمرات مهمه (هم کارشناسی و هم ارشد)...اگر چیزی پرسید به راحتی توضیح بدین که دانشنامه رو دیر میدن و ....
دانشگاه آزاد ریز نمرات نهایی را به هیچ وجه به افراد مشمول نمی دهد . ریز نمرات را قبل از اینکه فارغ التحصیل شوید سعی کنین دریافت نمایید. روال اداریش رو بپرسین بهتون میگن کار سختی نیست چند تا تاییدیه داره و مهر و از این جور چیزا... بهتره از خود دانشگاه ازاد هم سوال کنید. در ضمن : زمانی که پذیرش را دریافت کردید و کارهای مرتبط با نظام وظیفه و وزارت علوم را انجام دادید نامه ای از نظام وظیفه میگیرید که باید ببرید به امور فارغ التحصیلان دانشگاه خودتان ، دانشگاه ، شماره نامه را در کامپیوتر و پرونده وارد می کند و یک نامه با ای مضمون که برای فرد دادن ریزنمره اصلی و دانشنامه بلامانع است. من اینا رو از دوستم که ازاد میخوند دو سال پیش یادم میاد باز دوستانی که تازه تموم کردن میتونن توضیحات بدن. بااحترام |