آکادمیا کافه
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا (/Thread-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 19-03-2019

وقتی غیبتتون بیشتر از یک سال باشه یه مقدار مشکل ساز هست و بهتر بود قبل از خروج پاس سفید می گرفتین. متاسفانه از توضیحات وبسایت USCIS اینطور برداشت میشه که نمیشه خارج از آمریکا برای اون اپلای کرد ولی اشاره شده که میتونید درخواست اون رو بدین که پاس سفید برای پیکاپ به سفارت یا دفتر DHS در خارج از آمریکا فرستاده بشه. اینگه موقع برگشت گیر بدهند یا خیر هم به شرایط و نظر افسر بستگی داره و در موارد زیادی به دادن یک تذکر اکتفا میشه.

==============

If you are in the United States as a lawful permanent resident or conditional permanent resident, you may apply
for a Reentry Permit. You must be physically present in the United States when you file the Reentry Permit

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - امبر اشکان - 01-04-2019

سلام و ممنون از پاسخ و راهنمایی شما
ممنون میشم در خصوص درخواست پاس سفید برای پیکاب که فرمودید و اینکه چه فرمی و چگونه به سفارت و دفتر DHS در خارج از آمریکا فرستاده بشه منو راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنونم از محبتتون

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 02-04-2019

پست اول تاپیک زیر رو بخونید، فرم ها اشاره شده:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-مراحل-گرفتن-برگه-عبور-پاس-سفید-Travel-Document-Re-entry-permit

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - مهمان - 06-04-2019

با سلام و وقت بخیر من بدلیل نگهداری از پدرم مدت 5 سال هست که به امریکا سفر نکردم و الان که فوت کرده میخواهم برگردم و زندگی کنم به نظر شما زمینی ورود کنم یا هوایی؟و از کدوم سمت به نظر شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 08-04-2019

نگفتین وضعیت تون از نظر اقامتی چی هست؟ اگر گرین کارت دارین که غیبت تون خیلی طولانی بوده و بهتره از فرودگاه های خلوت تر شانستون رو امتحان کنید. اگر شهروند هستین مشکلی نخواهید داشت و فرقی نمی کنه از چه فرودگاهی یا مبدا ورودی وارد بشین.

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - مهمان - 08-04-2019

(06-04-2019, 08:40 AM) نوشته: با سلام و وقت بخیر من بدلیل نگهداری از پدرم مدت 5 سال هست که به امریکا سفر نکردم و الان که فوت کرده میخواهم برگردم و زندگی کنم به نظر شما زمینی ورود کنم یا هوایی؟و از کدوم سمت به نظر شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

(08-04-2019, 03:21 AM)M1KE نوشته: نگفتین وضعیت تون از نظر اقامتی چی هست؟ اگر گرین کارت دارین که غیبت تون خیلی طولانی بوده و بهتره از فرودگاه های خلوت تر شانستون رو امتحان کنید. اگر شهروند هستین مشکلی نخواهید داشت و فرقی نمی کنه از چه فرودگاهی یا مبدا ورودی وارد بشین.
سلام ممنون از راهنمایتون .گرین کارتی هستم .منزل اقولم لس انجلس هست .من زیاد اشنایی ندارم لطف میکنید راهنمایی کنید از کدوم فرودگاه بیام ؟در ضمن نظرتون درباره این که با ویلچر وارو بشم چی هست؟

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 10-04-2019

ایالت کالیفرنیا عمدتا لیبرال هست و از دید مهاجرتی سخت گیری کمتری نشون میده به همین دلیل لس آنجلس هم به نظرم انتخاب بدی نیست. منتهی چون غیبت تون خیلی طولانی بوده:
۱- هرگونه مدارکی که نشون بده همچنان ارتباط تون رو حفظ کردین (گواهینامه، حساب بانکی، اجاره نامه، غیره) رو همراه داشته باشید.
۲- مدارکی که نشون بده دلیل غیبت تون موجه بوده (مثلا مدارک پزشکی پدر و برگه فوت و غیره). در مورد ویلچر نظر شخصی من منفی هست.

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - Amirbzmd - 07-05-2019

با سلام
من گرين كارت دارم و به علت ممنوع الخروجي و سربازي به مدت ٣ سال به امريكا سفر نكردم و ٥ روز قبل از ايران بليط گرفتم تا براي ادامه زندگي به امريكا برم، در فرودگاه دوحه به علت مراجعه دير از سوار شدن به پرواز جلوگيري شد و الان از سفارت براي ويزاي SB1 درخواست وقت ملاقات كردم. كه هنوز پاسخ ندادند. با توجه به سختگير بودن مامور دم گيت دوحه احتمال ميدم شايد اگر مامور مهربان تري بود اجازه ميداد به لس انجلس برم و اونجا بام برخورد بشه . خواستم بپرسم بنظرتون اگر بجاي سفارت الان برم بليط ديگه اي بگيرم و شانسمو با مامور ديگه اي امتحان كنم اينكار Irregular Behavior به حساب مياد و برام پيامد بدي داره؟ در واقع اينكه اونا ميفهمن كه من چند روز قبل نذاشتن برم؟

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 07-05-2019

منظورتون از «مراجعه دیر» را متوجه نشدم. مراجعه دیر به فرودگاه (مثلا نیم ساعت قبل از پرواز) یا اینکه مراجعه دیر به آمریکا بعد از سه سال؟

اگر حالت اول باشه که طبیعی هست. ماموران فرودگاه اجازه دارند از سوار شدن افراد به هواپیما بعد از زمان مشخصی (حدود نیم ساعت قبل از پرواز) جلوگیری به عمل بیارن. در این حالت می تونید پرواز دیگه ای بگیرید و هیچ اهمیتی هم نداره.

اگر منظورتون حالت دوم هست، تا جایی که من اطلاع دارم ماموران فرودگاه دوحه اجازه ندارند از سوار شدن فردی که گرین کارت «معتبر» داره جلوگیری کنند. تصمیم گیری در مورد اینکه فرد اقامتش رو ترک کرده یا خیر به عهده افسر مرزی در مبادی ورودی آمریکاست و نه ماموران کشورهای ثالث مثل قطر یا امارات. اما اگر گرین کارت منقضی شده می تونند و می بایست از سفارت درخواست ویزای SB کنید (وقتی خروج بیشتر از یک سال بوده باشه و از قبل برگه عبور نگرفته باشید می بایست نشون بدین که غیبت موردنظر خارج از کنترل شما بوده. مدارک ممنوع الخروجی یا سربازی احتمالا برای اثبات این موضوع موثر باشه).

RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - Amirbzmd - 08-05-2019

با تشكر از پاسخ شما، منظورم بيرون بودن از امريكا براي بيش از يكسال(سه سال) بود . متاسفانه مامور امريكا دم گيت جلو منو گرفتن و گفتن به علت تاخير در بازگشت گرين كارت شما ارزش نداره و بايد جهت گرفتن ويزا به سفارت مراجعه كنيد ولي گرين كارت منو پس دادن. هنوز ٧ از تاريخ انقضا گرين كارت من باقي مونده ممكنه كه بدون توجه به اون تاريخ به علت تاخير در بازگشت منقضيً شده باشه ؟
و اينكه خواستم بپرسم چقدر امكان داره اگر بدون مراجعه به سفارت از كشور ديگه اي مثل تركيه اقدام كنم شانس داشته باشم كه بتونم سوار هواپيما بشم و با افسر مرزي در مورد تاخير صحبت كنم؟ و أيا به طور كل ممنوع الخروجي بعلت سربازي دليل محكمه پسندي هست يا نه؟!
پيشاپيش از پاسخ دهي شما بسيار سپاسگزارم