سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nanock - 06-01-2014 (06-01-2014, 12:05 AM)'Charming' نوشته: خودم نقل قول نمیکنم دوستان دیگه هم نظرشون رو بدن( چون خودم واقعا عاشق این دانشگاه هستم) خیلی ممنون از پاسختون، راستش حق دارید عاشق همچین دانشگاهی باشید چون واقعا هم دنبال شخصی با تحقیقات ارزنده هستند...تو یه سایتی میخوندم که یکی از دانشجویان ام آی تی(ایرانیه) یک الگوریتمی ارائه داده که پهنای باند رو در سیستم ها مخابراتی 4 تا 5 برابر زیاد میکنه...این یعنی اینکه اونا تونستن شخص مورد نظرشون رو پیدا کنن.... واما من.... واقعیتش دیگه خسته شدم شب و روز تا حالا نداشتم و همیشه خوندم یه جورایی راه بوعلی رو میرم(بیش بخوان) .... از اینکه استادم نمیتونه راهنماییم کنه خسته شدم.... از اینکه دست و پام بسته اس ولی باید پرواز کنم خسته ام نمیدونم چی کار باید بکنم... ولی ناامید نیستم... یه راه طولانی به نظرم میرسه که میخوام بگم و نظرتون رو بدونم... 1- نظرم اینه که میخوام برم سربازی و تو این مدت یه برنامه ای دارم و اونو پیاده بکنم...بعدش میخوام دوباره ارشد بخونم تهران یا شریف.... بعد بهشون (پرینستون) ثابت کنم که من هم همونم.....نظرتون چیه؟ 2- البته یه راه هم دارم اونم اینه که به قول شما ایده باارزشی از خودم نشون بدم و بگم بیا اینم از من!!! ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 06-01-2014 (06-01-2014, 01:04 AM)'nanock' نوشته: سلام
راستش من منظورتون رو از اینکه " در هنگام سربازی برنامه ای دارین " متوجه نشدم؟ منظورتون میخواین روی مثلا یه مقاله یا یه ایده کار کنین؟ خوب حقیقت اینه که کار نشد نداره ولی واقعیت اینه که کار با روش مخصوص خودش قابل انجام هستش. این که دوباره ارشد بخونید و به چه قیمتی رو خودتون باید تصمیم بگیرید اونم بعد دوران سربازی که خوب تا موتور گرم بشه زمان میبره. ایا اگه بعد ارشد از ابن دانشگاه پذیرش نگرفتید زندگیتون به عقب میفته یا مهم نیست براتون؟ اینا سوالاتی هستش که دقیقا باید جوابش رو پیدا کنین... اگر واقعا به جاهای بلند فکر میکنید و این توانایی رو در خودتون میبینید که فارغ از مسایل درسی مثلا معادلات و دروس مثلا مدار و الکترونیک و میدان موج که در واقع فقط بحث خوندن هستش بتونید مقاله ها و یا ایده های خوبی هم داشته باشید این خیلی خوبه... ولی بازم میگم تازه بعد دوسال سربازی دو سال هم ارشد بخون و بعد یکم هم سن بالا میره اونوقت ادامه راه سخت میشه... در حالت کلی ولی من این رو که دوستمون گفتن کاملا قبول دارم: اصرار برای ورود به یه دانشگاه خاص اونم تو یه کشور دیگه با فرهنگ و شیوه متفاوت درسی اونم برای اولین بار ممکنه در نهایت باعث خستگی روح بشه. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - M1KE - 06-01-2014 دست و پاتون بسته است بال هاتون که بسته نیست! ولی خب جدای از شوخی، ببینید این خوبه که انسان افق دیدش گسترده باشه و بزرگ فکر کنه چون باعث حرکت رو به جلو میشه ولی از سوی دیگه گاهی ایده آل گرایی و کمال گرایی محض هم می تونه باعث بشه انسان خیلی از موقعیت های پیش روی خودش رو نبینه و از اونها استفاده نکنه. من دوستان زیادی رو در دانشگاه داشتم که می تونستند در همان سال های ابتدایی در رتبه های حدود 100 تا 300 که واقعا دانشگاه های عالی هستند پذیرش بگیرند ولی انقدر روی 8-7 دانشگاه برتر دنیا وقت و هزینه گذاشتند که یک سری شون اصلا بی خیال پذیرش گرفتن شدند و در نهایت در یک جایی مشغول کار شدند و یک سریشون هم بعد از 7-6 سال دوندگی دیگه راضی شده بودند از فلان دانشگاه فلان کشور 10 هزار نفری هم که شده پذیرش بگیرند و فقط «بروند». خب این به نظر من اصلا خوب نیست و اتلاف استعداد و فرصت هاست. در اینجا دو نکته هست. اول اینکه باید امکانات و شرایط اولیه رو هم در نظر گرفت. مثلا برای یک چوپان بیسوادی که تا 50-40 سالگی بیسواد بوده همین که در اون سن همت کرده و سواد خوندن و نوشتن رو یاد بگیره مثل گرفتن یک مدرک کارشناسی ارزش داره و هم برای خودش و هم برای دیگران می بایست تحسین برانگیز باشه و به هیچ عنوان اون رو دست آورد کوچگی تلقی نکنه. خیلی از افرادی هم که در ایران دنبال گرفتن پذیرش از هاروارد و پرینستون هستند تازه در دوران کارشناسی یا ارشد متوجه این موضوع شدند و طبیعیه که باید کلی وقت رو صرف کنند که باعث میشه خیلی از فرصت های دیگه از دست بروند. اینها هم اگر بتونند از 1000 دانشگاه برتر -- حالا بسته به معدل و توانمندی هاشون کمی بالاتر یا پایین تر -- پذیرش بگیرند در جای خودش خیلی ارزشمنده و نباید وسواس و سخت گیری بیش از حد به خرج داد. جدای از شرایط اولیه ای که اشاره کردم گاهی باعث میشه دستیابی به یک سری چیزها معقول و عملی نباشه، نکته دوم هم امکاناتی هست که فرصت های دست پایین تر برای ما فراهم می کنند. یعنی گاهی اون موقعیت میانی مثل سکوی پروازی میشه که در آینده دستیابی به هدف اولیه (یا یک چیزی معادل اون) رو برای فرد عملی می کنه. مثلا یکی از دوستان من برای ارشد به یک دانشگاه متوسط کانادا رفتند و بعد برای دکترا به یک دانشگاه خوب آمریکا و بعد هم در همان دانشگاه استاد شدند. منتهی در این مسیر هم واقعا تلاش کردند. به احتمال خیلی زیاد اگر ایشان از همان ابتدا تمام وقت و انرژی خودشون رو روی اون دانشگاه خوب آمریکا می گذاشتند نمی تونستند به اینجایی که الان هستند برسند و اون دانشگاه متوسط کانادایی سکوی پرتاب ایشون شد. حتی اگر ایشون نمی تونستند به اون دانشگاه آمریکایی هم بروند و فقط مدرک دانشگاه کانادایی رو بگیرند در مقایسه با اون دوستی که بعد از 7-6 سال به دانشگاه های بورکینافاسو هم راضی شده بودند بهتر از فرصت ها و توانمندی هاشون استفاده کرده بودند. در مجموع حرف من این هست که شما تا جایی که می تونید بلندپروازی کنید و ذهنتون رو به سمت افق های دور سوق بدین ولی وقتی فرصتی خودش رو نشون داد اون رو از دست ندهید چرا که می تونه در آینده سکوی پرواز شما برای هدف اولیه بشه و اگر هم نشه خودش ارزشمند هست. سعی کنید بهترین نمره زبان و جی آر ای و مقاله ای که می تونید رو به دست بیارین ولی برای طیف وسیعی از دانشگاه ها که حتی تا 500 هم به نظر من خیلی خوب هست وقت بگذارید و در هر کدوم که پذیرش بهتری گرفتید همون رو بگیرید و برای پله بعدی دوباره انرژی جمع کنید. بسیاری از نگرانی ها و رنج های بشر ریشه در خواسته های دست نیافتنی او و ساخته دست خودش هستند. نیازهای بشر محدود و قابل پاسخگویی هستند ولی خواسته هایش نامحدودند و لزوما قابل ارضا شدن نیستند. (06-01-2014, 01:04 AM)'nanock' نوشته: RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - b.e.h.z.a.d - 05-02-2014 با سلام من دانشجوی ارشد زلزله هستم.مدتیه دنبال دانشگاهی میگردم که رشتمو داشته باشه اما متاسفانه زیاد توفیق نداشتم. ممنون میشم کشورها و بالاخص دانشگاههایی که مهندسی زلزله در آنها تدریس میشه بهم معرفی کنین. اگرم جای این سوال اینجا نیست لطفا راهنماییم کنید کجا میتونم جوابشو بگیرم. تشکر RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 06-02-2014 (05-02-2014, 07:20 PM)'b.e.h.z.a.d' نوشته: با سلام سلام
من مطمئن نیستم ولی فک کنم رشته شما Seismology باشه درسته؟ اگر اسم رشتتون رو سرچ بکنین حتما پیدا میکنین. مثلا من این رنکینگ رو پیدا کردم برای این رشته در آمریکا. در هر صورت اگه رشته ای خیلی خاص هم باشه بالاخره یک رشته شبیه به اون پیدا میشه. مهم اینه که معادل درست انگلیسیش رو جستجو کنبن. اکثر بچه هایی که پذیرش میگیرن خودشون اینکار رو میکنین. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - M1KE - 06-02-2014 به صحبت های m.ost گرامی اضافه کنم که مهندسی زلزله یکی از گرایش های مهندسی عمران هست و معمولا با Earthquake Engineering یا Engineering Seismology شناخته میشه. وقتی Seismology بدون عبارت مهندسی جستجو بشه فقط لرزه شناسی از دیدگاه ماهوی مدنظر هست که یکی از گرایش های زمین شناسی هست و معمولا در دپارتمان زمین شناسی و منابع طبیعی دانشگاه ها قرار داره که صرفا خود گسل ها و لرزه ها رو مستقل از اثری که روی طراجی سازه ها می گذارند بررسی می کنند. در حالی که در مهندسی سازه اگرچه می بایست یک آشنایی کلی با ماهیت پدیده زلزله هم وجود داشته باشه بیشتر اثر اون روی رفتار سازه ها و در نتیجه پارامترهای طراحی اونها مدنظر هست و گرایش اون هم طبیعتا در دپارتمان مهندسی دانشگاه ها قرار داره. این هست که در خیلی از دانشگاه ها استادانی که روی مهندسی زلزله کار می کنند ممکن هست که در گرایش سازه Structural Engineering فعال باشند به ویژه استادانی که در مباحث دینامیک سازه ها (Dynamics of Structures) فعال هستند به احتمال زیاد روی مباحث زلزله هم کار می کنند و از این نظر شاید بد نباشه که دانشگاه هایی که گرایش سازه رو هم دارند نگاه کنید چون به احتمال زیاد خیلی از استادان اونها روی زلزله هم کار می کنند. در کل دانشگاه های زیادی روی مباحث زلزله کار می کنند و همونطور که m.ost گرامی هم اشاره کردند بهتر هست که به سایت دانشگاه ها سر بزنید و در دپارتمان مهندسی در قسمت مهندسی عمران ببینید گرایش های Earthquake Engineering یا Engineering Seismology یا Structural Engineering دارند یا خیر که دو حالت اول که مشخصا مربوط به خود شما هست و حالت سوم هم در اغلب موارد بالاخره یکی دو تا از استادان اون گرایش پیدا می شوند که روی مباحث زلزله هم کار کنند. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - atefeh_J - 06-02-2014 با سلام دوستان من یک سوال داشتم من رشته لیسانسم فیزیک است و رشته ارشدم مهندسی الکترواپتیک(گرایش لیزر) ، بیشتر دانشگاهها دپارتمان برقشان این رشته را دارند. از آنجایی که من درس های رشته الکترونیک را پاس نکردم مشکلی پیش نمیاد برای مکاتبه با استادهای دپارتمان برق؟ یک سوال دیگه هم داشتم می تونم قبل از گرفتن نمره جی آر ای و آیلتس به استادها ایمیل بزنم ببینم نظرشان چی است راجع به رزومه ام؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Babak - 06-02-2014 (06-02-2014, 09:39 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام یکی از دوستان من هم در قدیم رشته فیزیک خونده بود و بعدا در امریکا در دپارتمان برق در رشته اپتیک ادامه تحصیل داد. به همین خاطر به نظر میرسه که مشکلی در این زمینه نباشه و احتمالا میتونید درستون رو در دپارتمان برق هم ادامه بدید. ضمنا مکاتبه با استادها هیچ پیش شرط خاصی نداره و شما با هر شرایطی میتونید مکاتبه با استادها رو شروع کنید. نداشتن نمره زبان و GRE هم مشکل خاصی برای مکاتبه با استادها ایجاد نمیکنه.
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - hamid bgh - 23-02-2014 سلام دوستان من ترم 2 ارشد عمرانم . معدل کارشناسیم 14.48 و الان معدلم 16.5 . زبانم ضعیف به نظرشما میشه تو یک سال به تافل و جی ار ای رسید . و اصلا با این شرایط برا دکترا تو امریکا بهم پذیرش و فاند میدن . مرسی RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - reza_1st - 23-02-2014 (23-02-2014, 03:42 AM)'hamid bgh' نوشته: سلام دوستان
سوال شما بیشتر به بخش شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا مربوط میشه ولی بطور خلاصه یک سال زمان کافی هست برای زبان و GRE بشرطی که خوب وقت بذارین. شما حرفی از مقاله نزدین، و نمیدونم الان مقالهای دارین یا دارین روش کار میکنین یا نه. اینکه همهی کارها رو میشه تو یه سال جمع کرد یا نه، خیلی بستگی به خودتون داره، ولی من پیشنهادم اینه که هرچقدر ممکنه سعی کنید معدلتون رو بهتر کنید، و همچنین روی پایاننامهتون خوب وقت بذارین و سعی کنید تو این یه سالی که مهلت دارین دست کم یکی دوتا مقاله خوب داشته باشی و تو این مدت پایه زبانتون رو هم تقویت کنید. سال بعد رو برای امتحانهای زبان بخونید و امتحان بدین. اینطور یه سال بیشتر طول میکشه ولی با رزومه خیلی بهتر و دست پر اپلای میکنید و شانستون خیلی بهتر میشه.
|