آکادمیا کافه
ویزای همسر دانشجو F2 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: ویزای همسر دانشجو F2 (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-F2)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - sivrez - 29-12-2014

سلام. من در حال حاضر با ویزای توریستی در آمریکا هستم. این دومین باری است که با این ویزا به آمریکا سفر می کنم. 1 سال است که نامزد دارم. خانواده اصرار دارند که من در آمریکا پذیرش بگیرم و ویزایم را به F1 تغییر بدم.  خودم دوست دارم که به ایران برگردم و اول ازدواج کنم و بعد برای F1 و F2 اقدام کنم که طی این 2 سال همسرم کنارم باشد. اما اطرافیان تاکید می کنند که احتمال اینکه ویزا نگیریم زیاد است و با برگشتن به ایران و دوباره اقدام کردن، فرصت بزرگی را از دست می دهم. نمی دانم اگر اینجا ویزایم را تغییر بدهم، میتوانم عقد غیابی کنم و برای F2 برای همسرم اقدام کنم یا احتمال اینکه ریجکت شود زیاد است یا کم؟ نمی خواهم عقد کنم و اگر او ویزا نگیرد، 2 سال از هم دور باشیم. نمره های دانشگاه و toeflم خیلی خوب هستند و می دانم که به راحتی پذیرش میگیرم. حالا می خوام اول نظر دیگران رو بدونم. اگر راهی هست که بتونم این 2 سال همسرم را کنارم داشته باشم، ممنون می شم کمکم کنید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - M1KE - 29-12-2014

تا جایی که من اطلاع دارم ویزای توریستی آمریکا رو نمیشه به ویزای دانشجویی تغییر داد و می بایست از بیرون از آمریکا برای ویزای دانشجوی اقدام کنید.

(29-12-2014, 12:07 AM)'sivrez' نوشته: سلام. من در حال حاضر با ویزای توریستی در آمریکا هستم. این دومین باری است که با این ویزا به آمریکا سفر می کنم. 1 سال است که نامزد دارم. خانواده اصرار دارند که من در آمریکا پذیرش بگیرم و ویزایم را به F1 تغییر بدم.  خودم دوست دارم که به ایران برگردم و اول ازدواج کنم و بعد برای F1 و F2 اقدام کنم که طی این 2 سال همسرم کنارم باشد. اما اطرافیان تاکید می کنند که احتمال اینکه ویزا نگیریم زیاد است و با برگشتن به ایران و دوباره اقدام کردن، فرصت بزرگی را از دست می دهم. نمی دانم اگر اینجا ویزایم را تغییر بدهم، میتوانم عقد غیابی کنم و برای F2 برای همسرم اقدام کنم یا احتمال اینکه ریجکت شود زیاد است یا کم؟ نمی خواهم عقد کنم و اگر او ویزا نگیرد، 2 سال از هم دور باشیم. نمره های دانشگاه و toeflم خیلی خوب هستند و می دانم که به راحتی پذیرش میگیرم. حالا می خوام اول نظر دیگران رو بدونم. اگر راهی هست که بتونم این 2 سال همسرم را کنارم داشته باشم، ممنون می شم کمکم کنید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - MaMi - 29-12-2014

تبدیل وضعیت یا همون status توریستی (B-1) به F-1 از داخل امریکا هم، امکان پذیر است، در صورتی که در زمانی که شما با وضعیت B-1 در امریکا هستید، در دانشگاهی در امریکا پذیرش گرفته و درخواست تبدیل وضعیت تون از B-1 به F-1 مورد تائید قرار بگیره. در غیر این صورت باید از امریکا خارج شده و تقاضای ویزای F-1 کنید. اطلاعات بیشتر در این زمینه رو هم میتونید از سایت USCIS نگاه کنید.
باز هم تاکید میکنم، تغییر Visa مسئله ای کاملا متفاوت از تغییر Status است. Visa صرفا برای ورود شما به امریکا است و Status مربوط به مدت زمانی که شما در امریکا به صورت قانونی (تحت هر کدوم از کلاسه بندی ها) ساکن هستید.

(29-12-2014, 12:07 AM)'sivrez' نوشته: سلام. من در حال حاضر با ویزای توریستی در آمریکا هستم. این دومین باری است که با این ویزا به آمریکا سفر می کنم. 1 سال است که نامزد دارم. خانواده اصرار دارند که من در آمریکا پذیرش بگیرم و ویزایم را به F1 تغییر بدم.  خودم دوست دارم که به ایران برگردم و اول ازدواج کنم و بعد برای F1 و F2 اقدام کنم که طی این 2 سال همسرم کنارم باشد. اما اطرافیان تاکید می کنند که احتمال اینکه ویزا نگیریم زیاد است و با برگشتن به ایران و دوباره اقدام کردن، فرصت بزرگی را از دست می دهم. نمی دانم اگر اینجا ویزایم را تغییر بدهم، میتوانم عقد غیابی کنم و برای F2 برای همسرم اقدام کنم یا احتمال اینکه ریجکت شود زیاد است یا کم؟ نمی خواهم عقد کنم و اگر او ویزا نگیرد، 2 سال از هم دور باشیم. نمره های دانشگاه و toeflم خیلی خوب هستند و می دانم که به راحتی پذیرش میگیرم. حالا می خوام اول نظر دیگران رو بدونم. اگر راهی هست که بتونم این 2 سال همسرم را کنارم داشته باشم، ممنون می شم کمکم کنید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - M1KE - 29-12-2014

ظاهرا و این طور که در این سایت (سوال دوم) خوندم این روال قانون برای قدیم بوده و در حال حاضر برای F1 ها درخواست ها قبول نمیشه.

Q: Can a person on a visitor visa, if he gets admission to a school and gets an I-20, be able to change his status to student?

No. Previously, U.S. law permitted persons entering on tourist B-2 visas to change status to F-1 visas. That is no longer the case. A non-immigrant wishing to study in the U.S. must apply from their country of origin or residence if they wish to study in the U.S. on an F1 visa.

به عبارتی این احتمال وجود داره که اصل قانون رو در سایت شون برنداشته باشن ولی در موردش سخت گیری اعمال بشه. در هر حال، تا زمانی که با چنین تغییر وضعیتی موافقت نشه امکان تحصیل وجود نداره.

با این احتساب اگر هزینه اش زیاد نباشه و در زمان معقولی هم پاسخش بیاد شاید ارزش اون رو داشته باشه که برای اون اقدام بشه. چون در این صورت حتی اگر همسر ایشون نتونند ویزای F2 رو بگیرند امکان انصراف از دانشگاه وجود داره و بهتر از حالتی هست که هر دو نفر از بیرون از آمریکا ریجکت بشن (در حالت اول به فرض موفقیت آمیز بودن ویزای F1 و ناموفقیت آمیز بودن ویزای F2، انصراف از دانشگاه به صورت اختیاری صورت می گیره ولی در حالت دوم انصراف از دانشگاه به صورت اجباری انجام میشه). 

(29-12-2014, 10:07 AM)'MaMi' نوشته:
تبدیل وضعیت یا همون status توریستی (B-1) به F-1 از داخل امریکا هم، امکان پذیر است، در صورتی که در زمانی که شما با وضعیت B-1 در امریکا هستید، در دانشگاهی در امریکا پذیرش گرفته و درخواست تبدیل وضعیت تون از B-1 به F-1 مورد تائید قرار بگیره. در غیر این صورت باید از امریکا خارج شده و تقاضای ویزای F-1 کنید. اطلاعات بیشتر در این زمینه رو هم میتونید از سایت USCIS نگاه کنید.
باز هم تاکید میکنم، تغییر Visa مسئله ای کاملا متفاوت از تغییر Status است. Visa صرفا برای ورود شما به امریکا است و Status مربوط به مدت زمانی که شما در امریکا به صورت قانونی (تحت هر کدوم از کلاسه بندی ها) ساکن هستید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - MaMi - 29-12-2014

(29-12-2014, 10:52 AM)'M1KE' نوشته: ظاهرا و این طور که در این سایت (سوال دوم) خوندم این روال قانون برای قدیم بوده و در حال حاضر برای F1 ها درخواست ها قبول نمیشه.
Q: Can a person on a visitor visa, if he gets admission to a school and gets an I-20, be able to change his status to student?
No. Previously, U.S. law permitted persons entering on tourist B-2 visas to change status to F-1 visas. That is no longer the case. A non-immigrant wishing to study in the U.S. must apply from their country of origin or residence if they wish to study in the U.S. on an F1 visa.
به عبارتی این احتمال وجود داره که اصل قانون رو در سایت شون برنداشته باشن ولی در موردش سخت گیری اعمال بشه. در هر حال، تا زمانی که با چنین تغییر وضعیتی موافقت نشه امکان تحصیل وجود نداره.
با این احتساب اگر هزینه اش زیاد نباشه و در زمان معقولی هم پاسخش بیاد شاید ارزش اون رو داشته باشه که برای اون اقدام بشه. چون در این صورت حتی اگر همسر ایشون نتونند ویزای F2 رو بگیرند امکان انصراف از دانشگاه وجود داره و بهتر از حالتی هست که هر دو نفر از بیرون از آمریکا ریجکت بشن (در حالت اول به فرض موفقیت آمیز بودن ویزای F1 و ناموفقیت آمیز بودن ویزای F2، انصراف از دانشگاه به صورت اختیاری صورت می گیره ولی در حالت دوم انصراف از دانشگاه به صورت اجباری انجام میشه). 

من در مورد سخت گیری ها و ... اطلاعی ندارم، ضمنا تجربه شخصی من در این مدت در امریکا ثابت کرده که در این موارد، سایت های دولتی همواره اطلاعات کاملا به روز و معتبری دارند (حتی اگر تاریخ اطلاعات مربوط به سال 2010 باشه)، منظور اینکه من هم اون سایتی که شما اشاره کردید رو دیدم ولی هیچ وقت به شخصه مبنای تصمیم گیری ام رو بر اساس سایتی که به طور واضح ذکر کرده private non-lawyer website قرار نخواهم داد. بنظرم ایشون اگر خیلی اصرار به این کار دارند میتونند زنگ بزنند به USCIS

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - sivrez - 30-12-2014

اول از همه ممنون از کمکتون. من جریان تغییر status و ویزا رو می دونم. مشکل من اینه که اگر بخوام اینجا status م رو عوض کنم، می خوام ببینم چه راهی دارم برای اینکه نامزدم هم بتونه F2 بگیره. می دونم که می تونم باهاش عقد غیابی کنم اما نمی دونم اگر این کارو انجام بدم به اون F2 می دن یا نه. اگر ندن، ترجیح می دم برگردم ایران و همراه اون برای F1 و F2 اقدام کنم اما می دونم که اگر به یکیمون ویزا ندن به اون یکی هم نمی دن که در این صورت من فرصت تحصیل توی آمریکا رو از دست می دم. اما نمی دونم احتمال اینکه بهمون ویزا ندن کمه یه زیاده. حالا بین این دو راه موندم و واقعا اینجا کسی اطلاعات کافی نداره که کمکم کنه. ممنون می شم اگر میدونید کدوم راه مطمئن تره راهنماییم کنید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - mobin joon - 15-02-2015

سلام 
من ۲سال هست که آمریکا هستم با ویزای ف‌‌۲ می‌خوام برای ویزیت برم ایران و دوباره برای ویزا اقدام کنم می‌خواستم بدونم که چقد احتمال داره که دوباره بهم ویزا ندان.با پسرم می‌خوام برم ایران یه پسرم سیتیزن هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.آیا این ریسکو بکنم یا نه

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - M1KE - 15-02-2015

در کل که شرایط ویزای آمریکا خیلی قابل پیش بینی نیست ولی از اونجاییکه یک بار قبلا ویزا گرفتین و کلیرنس رو گذروندین به نظرم احتمال اینکه بار دوم بتونید دوباره ویزا بگیرید بیشتر از نگرفتنش هست. اگر کارتون ضروریه که چاره ای نیست ولی اگر ضروری نیست به نظرم به شرطی اقدام کنید که اگر نتونستین دوباره ویزا بگیرین زیاد ناراحت نشین. همین طور اگر خواستین دوباره اقدام کنید بهتره دوباره از همون سفارت قبلی اقدام کنید.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - mobin joon - 16-02-2015

ممنون
من دو تا پسر دارم که یکیشون اینجا دنیا اومده و سیتیزن هست.آیا این یک امتیاز محسوب می‌شه برای راحتر گرفتن ویزا یا خیر.
با سپاس فراوان

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - M1KE - 16-02-2015

روی کاغذ تمام متقاضیان ویزاهای غیر مهاجرتی می بایست ثابت کنند که بواسطه ویزای موردنظر قصد موندن در آمریکا (قصد مهاجرتی) رو ندارند. داشتن آشنایان خیلی نزدیک اثبات این قضیه رو کمی سخت می کنه. با این حال اینطور هم نیست که داشتن یک آشنا لزوما به رد ویزا منجر بشه. به ویژه اگر سن و سال فرزندتون کم باشه و در آینده نزدیک نتونه برای شما درخواست گرین کارت بده شما می تونید اینطور ادعا کنید که صرفا قصد دیدار از خانواده رو دارین و قصد موندن ندارید. برداشت این موضوع دیگه به نظر افسر بستگی داره و کمی سلیقه ای میشه ولی از اونجاییکه یک مرتبه از سفارت موردنظر بدون مشکل ویزای غیر مهاجرتی گرفتین احتمال اون زیاده که همچنان بتونید از همون سفارت دوباره ویزا بگیرید.

در هر حال داشتن فرزند سیتیزن مزیتی برای ویزای غیر مهاجرتی محسوب نمیشه و شما همچنان در مصاحبه می بایست هدف از سفرتون رو دیدار و بازدید اعلام کنید و نه موندن همیشگی در آمریکا. بعدها که ایشون سن لازم رو داشته باشند می تونند برای شما درخواست گرین کارت بدن.