![]() |
ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2) +----- موضوع: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - Babak - 24-10-2012 بعید میدونم که تو زمان باقی مونده بتونید همه کارها رو انجام بدید. شما تافل و GRE دادید؟ برای گرفتن پذیرش به نمراتشون احتیاج دارید. اگر امتحان ندادید و ثبتنام نکردهاید، احتمالا به ددلاینهای امسال نخواهید رسید. در کل اگر شما فکر میکنید که بعدا میتونید پذیرش بگیرید و با پذیرش وارد امریکا بشید، بهتون توصیه نمیکنم که این راهی که الان مدنظرتون هست رو دنبال کنید. این راه یک مقدار ریسک داره و ممکنه با تغییر ویزای شما موافقت نشه. برای توضیحات بیشتر در این مورد این موضوع رو ببینید. RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - jared - 25-10-2012 ممنون بابک جان تافل دارم ولی GRE نه ! من منظورم اینه هر جوری شده بمونم حالا واسه ویزای تحصیلی نشد، نمیشه یعنی کار بکنم؟ کسی نیست که سابقه کار کردن تو امریکا داشته باشه؟ حتی کار غیر قانونی RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - Babak - 26-10-2012 گرفتن ویزای کار شرایط خاص خودش رو داره و فقط در تاریخ معینی باز میشه و ویزاهای کار صادر شده از اول اکتبر هر سال اعتبار دارند. یعنی حتی اگر شما موفق به گرفتن ویزای کار بشید، ویزای کار شما اکتبر سال آینده معتبر خواهد بود. در نتیجه امکان تبدیل ویزای فعلی به ویزای کار در مدت زمانی که ویزای فعلی شما اعتبار داره وجود نداره. موندن در امریکا به صورت غیرقانونی و کار کردن به صورت غیرقانونی اما بحث دیگری است و از مباحث این فروم خارجه. طبیعیه که من به هیچ کس چنین چیزی رو توصیه نمیکنم، برای این که موندن به صورت غیرقانونی باعث میشه که شما شانس ورود قانونی و گرفتن ویزای امریکا در آینده رو تا حد خیلی زیادی از دست بدید. به عقیده من برای شما که مدرک کارشناسی ارشد دارید و تافل هم امتحان دادید و به نظر میرسه که میتونید از امریکا پذیرش بگیرید و به صورت قانونی وارد این کشور بشید و از مزایای اجتماعی امریکا بهرمند بشید، کار و اقامت غیرقانونی در امریکا اشتباهه. RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - mohamad0014 - 23-07-2013 ویزای برای شرکت در کنفراس ها B1 هست؟ و اینکه چه مدارکی زمان مصاحبه نیاز هست؟ ممنون RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - MaMi - 23-07-2013 (23-07-2013, 01:20 PM)'mohamad0014' نوشته: ویزای برای شرکت در کنفراس ها B1 هست؟ بله، برای شرکت در کنفرانس شما به ویزای B-1 نیاز دارید.
مدارک لازم در زمان مصاحبه رو هم میتونید از اینجا نگاه کنید، که شامل هدف از مسافرت (نامه دعوت به کنفرانس)، Social Tie (هر مدرکی که نشون بده شما بعد از اتمام کنفرانس به کشورتون باز خواهید گشت) و گواهی تمکن مالی است (به این منظور که آفیسر قانع بشه که شما از پس هزینه سفر و اقامت در زمان کنفرانس، در امریکا بر خواهید اومد). البته این مدارک جدا از مدارک معمول و لازم برای درخواست ویزا (گذرنامه، تائیدیه فرم DS-160، رسید پرداخت هزینه مصاحبه و عکس) است. RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - nina.manager - 09-09-2013 سلام من از طرف شرکت برای گذروندن یک دوره اموزشی در منسوتا می خوام برای ویزا اقدام کنم.از طرف شرکت امریکایی برای تاریخ 2 تا 4 اپریل 2014 دعوت نامه دارم.در ضمن در تاریخ 29 تا 31 مارچ 2013هم یک کنگره هست که می خوام اون رو هم شرکت کنم.(کاملا مرتبط با شغلم) اول اینکه نوع درخواست ویزام چی باید باشه؟ من با سفارت انکارا تماس گرفتم برای گرفتن وقت ولی اصلا زنگ نمی خورد.ظاهرا گرفتن وقت انلاین شده درسته؟ من تا چه تاریخی اگه وقت سفارت بگیرم خوبه؟ چه توصیه ای دارید برای گرفتن وقت هر چه سریعتر سفارت و بالا بردن احتمال گرفتن ویزا؟ ممنون RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - Babak - 09-09-2013 شما باید درخواست ویزای B-1 کنید. به نظرم اگر حدود ۳-۴ ماه قبل از تاریخی که میخواهید اونجا باشید، یعنی حدودا اواخر نوامبر، وقت بگیرید خوبه. وقت گرفتن هم الان فقط به صورت آنلاین هست و میتونید به موضوعهای مناسب در انجمن گرفتن وقت سفارت مراجعه کنید تا اطلاعات تکمیلی رو به دست بیارید. RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - nina.manager - 09-09-2013 سلام من خیلی اورژانسی نیاز دارم که جوابمو بدین.ممنون می شم. من از طرف شرکت برای گذروندن یک دوره در امریکا می خوام اقدام کنم.هزینه سفرم با شرکته و از طرف شرکت امریکایی هم دعوت نامه دارم.من باید اواخر مارچ حتما اونجا باشم چون دعوت نامم دد لاین داره.اگه تا کی بتونم وقت سفارت بگبرم مناسبه؟ مدارکی که باید ببرم چی هستش؟ می خوام از سفرات انکارا اقدام کنم. می شه لینک مستقیم فرم DS-160 رو برام بزارید.؟ممنون می شم از لطفتون RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - Babak - 10-09-2013 من که پاسخ شما رو در بالا دادم. روال گرفتن وقت از آنکارا در این موضوع توضیح داده شده. لینک DS-160 هم در اینجا وجود داره. بعد از گرفتن وقت به شما صفحهای نمایش داده میشه که مدارک مورد نیاز رو درش نوشته. RE: ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره - aris22 - 05-10-2013 سلام من دعوتنامه برای شرکت در کنفرانسی در کارولینای شمالی دارم. کنفرانس قراره روز 11 ژانویه 2014 شروع شه. میخوام بدونم الان که 5 اکتبر هست اقدام برای ویزا بکنم می توونم به کنفرانس برسم یا خیر؟ در ضمن بعد از اتمام کنفرانس می توونم داخل آمریکا برای تغییر ویزا مثلا ویزای توریستی به ویزای دانشجوئی اقدام کنم.؟ ممنون یه سوال هم دارم برای فقط کنجکاوی خودم ... اگه با ویزای شرکت در کنفرانس به آمریکا برم و بعد همونجا تقاضای پناهندگی بدم آیا شرایط سختی برام ایجاد خواهد شد یا خیر؟ چقد این مسئله امکان پذیر هست ؟ بازم از راهنمائیتون ممنونم |