آکادمیا کافه
تحصیل در دانمارک - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- انجمن: تحصیل در دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- موضوع: تحصیل در دانمارک (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: تحصیل در دانمارک - ForeverBlue - 11-01-2015

درود بر شما

متاسفانه عملا برای مقطع ارشد امکان گرفتن کمک هزینه وجود ندارد.  شما با رزومه ای که دارید میتوانید پذیرش ارشد بگیرید ولی با شهریه و بدون کمک هزینه و بورس و ..

معمولا اساتید دانشگاه های اروپایی تا زمانی که با خودشان کار نکرده باشید و با خودشان مقاله و کتاب و .. ارائه نداده باشید هم تمایلی به کمک هزینه دادن ندارند.

RE: تحصیل در دانمارک - roya_veniz - 31-07-2015

سلام من دانشجوی ترم آخر ارشد اقتصاد هستم
دارای دو مقاله isi i هستم
و کارشناسی از پیام نور معدل 13
و معدل ارشد بدون پایان نامه البته دفاع نکردم هنوز 16
زبان امتحان ندادم
دانشگاه اروپا کدوم برای فایند بهتره؟ و آیا دانمارک مناسبه
و شانسم چقدر است ؟

RE: تحصیل در دانمارک - Emir - 31-07-2015

(31-07-2015, 01:03 AM)roya_veniz نوشته: سلام من دانشجوی ترم آخر ارشد اقتصاد هستم
دارای دو مقاله isi i هستم
و کارشناسی از پیام نور معدل 13
و معدل ارشد بدون پایان نامه البته دفاع نکردم هنوز 16
زبان امتحان ندادم
دانشگاه اروپا کدوم برای فایند بهتره؟ و آیا دانمارک مناسبه
و شانسم چقدر است ؟

با سلام 
دوست عزیز لطف  کنین نمره زبان را بیان کنین. 
و دوما اسم مجلاتی که در انها چاپ کردین رو بگین تا راهنمایی کنیم . 
با تشکر

RE: این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - noushin67 - 28-09-2015

سلام.
من از خدمت مشاوران گرامی سوال داشتم و چون تازه عضو شدم نمیدونستم باید دقیقا کجا سوالمو مطرح کنم.
من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد هستم در رشته آمار یاضی دانشگاه خوارزمی تهران که احتمالا در ماه آینده دفاع خواهم کرد و معدلم حدودا 17 خواهد شد.
شوهرم در حال گرفتن اقامت در دانمارک می باشد.
بدون گرفتن اپلای و درصورت اقامت در دانمارک چگونه میتوانم دز دانشگاه های دانمارک پذیرش بگیرم؟
ممنون.

RE: این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - ForeverBlue - 28-09-2015

(28-09-2015, 03:02 PM)noushin67 نوشته: سلام.
من از خدمت مشاوران گرامی سوال داشتم و چون تازه عضو شدم نمیدونستم باید دقیقا کجا سوالمو مطرح کنم.
من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد هستم در رشته آمار یاضی دانشگاه خوارزمی تهران که احتمالا در ماه آینده دفاع خواهم کرد و معدلم حدودا 17 خواهد شد.
شوهرم در حال گرفتن اقامت در دانمارک می باشد.
بدون گرفتن اپلای و درصورت اقامت در دانمارک چگونه میتوانم دز دانشگاه های دانمارک پذیرش بگیرم؟
ممنون.

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

در صورتی که همسر شما اقامت داشته باشند، تنهای مزیتی که خواهید داشت این است که تحصیلات در کل اتحادیه اروپا برای شما رایگان خواهد بود.
اما سایر موارد مانند جستجوی رشته و مکاتبه با اساتید و اپلای در سایت دانشگاه و .... را باید انجام دهید. این مراحل در جزوه سایت توضیح داده شده است.

RE: تحصیل در دانمارک - sharif - 20-10-2015

سلام من رشته ام مهندسی برق هست معدل 14.90 یک مقاله ieee مستخرج از پروژه کارشناسی دارم و نمره پروژه کارشناسی 20 میخاستم بدونم امکانش هست از این کشور پذیرش با فاند بگیرم ؟مد نظرم DTU هست

RE: تحصیل در دانمارک - Emir - 20-10-2015

(20-10-2015, 12:50 PM)sharif نوشته: سلام من رشته ام مهندسی برق هست معدل 14.90 یک مقاله ieee مستخرج از پروژه کارشناسی دارم و نمره پروژه کارشناسی 20 میخاستم بدونم امکانش هست از این کشور پذیرش با فاند بگیرم ؟مد نظرم DTU هست

با سلام وخوش امدین به فروم . 
دوست غزیز واقعیتش تحصیلات تکمیلی در دانمارک بجز دکتری شهریه دار هستند . در ضمن فاند برای ارشد خیلی مشکله اونم برای معدل ۱۴.۹۰ . 
مقاله شما خوبه و ارزش,خوبی داره . 
ولی نمیتونم بگم اپلای نکن . شانستون رو امتحان کنین گرچه من شانستون رو بالا نمیبینم . 
بهترین راه شما ادامه تحصیل در المان و فنلاند هست که رایگان هستند . البته اگه زودتر نجنبین فنلاند هم پولی میشه . 

موفق باشین .

RE: تحصیل در دانمارک - hosseinit - 14-11-2015

با سلام و احترام
خواهشمند است شرایط بنده را برای بورس دکتری ارزیابی نماید.
کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه باهنر کرمان- معدل 14.38
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی پردیس فارابی دانشگاه تهران-معدل 16.91
در حال گذراندن دوره ایلتس-نمره احتمالی تا 4 ماه بعد 6.5
مقالات 9عدد و 1 کنفرانس بین المللی
نام ژورنال:
European Online Journal of Natural and Social Sciences
-MAGNT Research Report
-Journal of Scientific Research and Development
-Arth Prabhand: A Journal of Economics and Management
-International Journal of Basic Sciences & Applied Research
-Research Journal of Recent Sciences
-Journal of Middle East Applied Science and Technology
http://www.ekonomie-management.cz/en/(ISSN (Print) 1212-3609, ISSN (Online) 2336-5604),...
- همكاري در برگزاري سمينار چالش هاي مديريت در ايران در دانشگاه باهنر كرمان
- گواهينامه مهارتهاي هفتگانه کامپيوتر با نمره عالي از موسسه دانش پارسيان
- گواهينامه دوره هايEMBA و MBA گرايش عمومي،استراتژي و بازاريابي(با مدرك بين المللي)
- گواهينامه كنفرانس بين المللي مديريت استراتژيك
- گذراندن دوره هاي بدو خدمت و اخلاق و رفتار سازمانی در حرفه بانکداری، بانكداري داخلی، تفكر سيستمي، مديريت هيجان،مدیریت زمان، اصول و مفاهیم حسابداری، نرم افزار بانکداری نگین در موسسه 
- سابقه کار 8 سال- بانک و شرکت
با تشکر

RE: تحصیل در دانمارک - Matinking - 15-11-2015

(14-11-2015, 04:45 PM)hosseinit نوشته: با سلام و احترام
خواهشمند است شرایط بنده را برای بورس دکتری ارزیابی نماید.
کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه باهنر کرمان- معدل 14.38
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی پردیس فارابی دانشگاه تهران-معدل 16.91
در حال گذراندن دوره ایلتس-نمره احتمالی تا 4 ماه بعد 6.5
مقالات 9عدد و 1 کنفرانس بین المللی
نام ژورنال:
European Online Journal of Natural and Social Sciences
-MAGNT Research Report
-Journal of Scientific Research and Development
-Arth Prabhand: A Journal of Economics and Management
-International Journal of Basic Sciences & Applied Research
-Research Journal of Recent Sciences
-Journal of Middle East Applied Science and Technology
http://www.ekonomie-management.cz/en/(ISSN (Print) 1212-3609, ISSN (Online) 2336-5604),...
- همكاري در برگزاري سمينار چالش هاي مديريت در ايران در دانشگاه باهنر كرمان
- گواهينامه مهارتهاي هفتگانه کامپيوتر با نمره عالي از موسسه دانش پارسيان
- گواهينامه دوره هايEMBA و MBA گرايش عمومي،استراتژي و بازاريابي(با مدرك بين المللي)
- گواهينامه كنفرانس بين المللي مديريت استراتژيك
- گذراندن دوره هاي بدو خدمت و اخلاق و رفتار سازمانی در حرفه بانکداری، بانكداري داخلی، تفكر سيستمي، مديريت هيجان،مدیریت زمان، اصول و مفاهیم حسابداری، نرم افزار بانکداری نگین در موسسه 
- سابقه کار 8 سال- بانک و شرکت
با تشکر

سلام

رزومه خوبی دارید... ولی بدون حمایت یک استاد که اون هم در کنف تشخیص اون من باب تناسب شما با vacancy موجود هست، عملا قافیه رو به applicant هایی که قبلا با استاد هماهنگ کرده ان خواهید باخت...
توصیه می کنم در وبسایت اساتیدی که در زمینه کاری شما فعالند دنبال position باشید و سعی کنید با اونها ارتباط برقرار کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم