آکادمیا کافه
مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - shapol46 - 26-06-2017

سلام دوستان
من تا چند روز دیگه باید اپلیکیشنم رو سابمیت کنم. الان مشکلم اینه که استادم ریکامی که برام فرستادن با ایمیل امضا نکردن و تو این مدت هم مسافرتن. مسافرتم نبودن کلی طول میکشید تا جواب بدن در هر صورت به ددلاین نمیرسید. بنظرتون بدون امضا بفرستم ارزشی داره اصلا؟ چه راهی به نظرتون میرسه؟

مرسی

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - butterfly - 26-06-2017

(26-06-2017, 08:18 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
من تا چند روز دیگه باید اپلیکیشنم رو سابمیت کنم. الان مشکلم اینه که استادم ریکامی که برام فرستادن با ایمیل امضا نکردن و تو این مدت هم مسافرتن. مسافرتم نبودن کلی طول میکشید تا جواب بدن در هر صورت به ددلاین نمیرسید. بنظرتون بدون امضا بفرستم ارزشی داره اصلا؟ چه راهی به نظرتون میرسه؟

مرسی

سلام. اپلیکیشنتون به چه صورتی هست؟ ایمیلی یا فرم آنلاین؟ معمولا اپلیکیشن ها به صورت فرم آنلاین هستند و برای توصیه نامه شما فقط باید مشخصات و اطلاعات تماس ( ایمیل) استادهایی که قراره براتون توصیه نامه بدند رو وارد کنید. ارسال فایل توصیه نامه از سوی خود اپلیکنت خیلی رایج نیست و من خودم فقط یکبار برای دانشگاهی که سابمیت اپلیکیشن به صورت ایمیلی بود اینکار کردم. حتی مواقعی که اپلیکیشن به صورت ایمیل سابمیت میشه مجددا خود توصیه نامه رو از شما نمی خوان بلکه اطلاعات تماس و نام استادها رو می نویسید. اگر به این صورت هست که شما می تونید اپلیکیشنتون سابمیت کنید و بعد با استادتون تماس بگیرین و برای توصیه نامه بهشون اطلاع بدید. 
همین طور فکر می کنم می تونید با دانشگاهی که دارید براش اپلای می کنید هم تماس بگیرید و ازشون در مورد مهلت ارسال توصیه  نامه بپرسید.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - shapol46 - 26-06-2017

مرسی از جوابتون. نه به این صورته که خودم باید آپلود کنم برای همین میگم امضا حتما باید لازم باشه تا از صحت و سقمش مطمئن بشن. قبلا برای یک دانشگاه دیگه بدون امضا همین و فرستادم ولی خب به هر دلیل رد شدم. 
کلا تا ددلاین که 30 جون هستش وقت هست برای آپلود همه مدارک از جمله ریکام. استادمم این طوری نیستن که ازشون بخوام برایم امضا و اسکن کنن و بعد دوباره برام ایمیل کنن. همون ایمیلیه هم یک ماه طول کشید تا با کلی ایمیل ریمایندر فرستادن و حرص خوردن برام فرستادن.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Torkan - 26-06-2017

(26-06-2017, 08:59 PM)shapol46 نوشته: مرسی از جوابتون. نه به این صورته که خودم باید آپلود کنم برای همین میگم امضا حتما باید لازم باشه تا از صحت و سقمش مطمئن بشن. قبلا برای یک دانشگاه دیگه بدون امضا همین و فرستادم ولی خب به هر دلیل رد شدم. 
کلا تا ددلاین که 30 جون هستش وقت هست برای آپلود همه مدارک از جمله ریکام. استادمم این طوری نیستن که ازشون بخوام برایم امضا و اسکن کنن و بعد دوباره برام ایمیل کنن. همون ایمیلیه هم یک ماه طول کشید تا با کلی ایمیل ریمایندر فرستادن و حرص خوردن برام فرستادن.

خیلی راحت
خودتون امضا کنید
هیچ مشکلی نیست

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - shapol46 - 27-06-2017

مرسی یک دنیا. باور کنید ته دلم منتظر بودم کسی همچین پیشنهادی بده با خیال راحت خودم امضا کنم.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - fatima204 - 03-09-2017

دوستان سلام ممنون میشم اگرمنو راهنمایی کنید
۱_اشکالی داره توصیه نامه از محل کار بگیریم
۲_مثلا من در یک آموزشگاه کوچک تدریس میکردم که تویه نت به فارسی چیزی در موردش نیست چه برسه انگلیسی و اینکه مشکل اینه که مدیرش اصلا به انگلیسی مسلط نیست من میخوام بگم فردی از طرف اون بنویسه اما مسلما بسیار ریکام خوب و عالی خواهد بود فقط نگرانم که آیا چک می کنند یا نه که اون فرد واقعا مدیره یا نه؟
۳-استادای من در دوره کارشناسی بسیار ناشناخته حتی در ایران میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه چون مقالات زیادی ندارن اصلا
۴- اشکالی داره استاد از ایمیل یاهو بفرسته نه آکادمیک
۵-کلا ریکام خیلی موثره؟

خیلی ممنونم

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - butterfly - 03-09-2017

(03-09-2017, 01:57 PM)fatima204 نوشته: دوستان سلام ممنون میشم اگرمنو راهنمایی کنید
۱_اشکالی داره توصیه نامه از محل کار بگیریم
۲_مثلا من در یک آموزشگاه کوچک تدریس میکردم که تویه نت به فارسی چیزی در موردش نیست چه برسه انگلیسی و اینکه مشکل اینه که مدیرش اصلا به انگلیسی مسلط نیست من میخوام بگم فردی از طرف اون بنویسه اما مسلما بسیار ریکام خوب و عالی خواهد بود فقط نگرانم که آیا چک می کنند یا نه که اون فرد واقعا مدیره یا نه؟
۳-استادای من در دوره کارشناسی بسیار ناشناخته حتی در ایران میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه چون مقالات زیادی ندارن اصلا
۴- اشکالی داره استاد از ایمیل یاهو بفرسته نه آکادمیک
۵-کلا ریکام خیلی موثره؟

خیلی ممنونم

سلام دوست عزیز،
1- بهتره که اول شرایط خود دانشگاه مقصد رو برای توصیه نامه بخونید. برخی از دانشگاه ها من دیدم تاکید کردند حتما آکادمیک باشه. اما بعضی ممکنه بگن که امکانش هست که یکی از توصیه نامه ها از محل کار هم باشه که اونم معمولا برای افرادیه که بین تحصیلاتشون وقفه است و از محیط آکادمیک دور شدند. می تونید ایمیل بزنید  و از دپارتمان رشته تون هم بپرسید که قبول می کنند یا نه.

2- شما خیلی راحت متن رو به انگلیسی آماده کنید و بدید به همون مدیر. الان توصیه نامه ها به شیوه الکترونیکی ارسال باید بشه و گاهی لازمه که ریکامندر، علاوه بر آپلود توصیه نامه، چند تا سوال هم در مورد شما جواب بده. 

3- در کل استادهای دانشگاه های ایرانی، خیلی شناخته شده نیستند. نگران نباشید. اگر مدرکتون فوق لیسانسه بهتره یکی از ریکام ها رو استاد راهنماتون بنویسه. ضمنا دقت کنید که معمولا بین 2 تا 3 توصیه نامه لازمه و بعضی از استادها هم محدودیت می گذارند برای تعداد ریکام هایی که برای شما پر می کنند. پس ناگزیر هستید از هر استادی که به شما کمک می کنه و توصیه نامه می ده بهره ببرید.

4- ایمیل باید آکادمیک باشه.

5- توصیه نامه، شرط لازم برای پذیرش هست و تا توصیه نامه ها سابمیت نشن پرونده شما کامل نیست.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - clueless - 02-10-2017

سلام، من خیلی وقت از فارغ التحصیلی م می گذره و احتمالا فقط می تونم از استاد راهنمام توصیه نامه بگیرم ولی اغلب موقعیت هایی که می خوام براشون اپلای کنم حداقل 2 referees می خواند! (هیچ اشاره ای به موقعیت علمی شخص مذکور نشده که مثلا باید دانشگاهی باشه)باید چی کار کنم؟ Undecided
آیا ممکنه استاد دوره ی ارشد که شاید اصلا منو به خاطر نیاره به خاطر نمره ی نسبتا خوبم بهم توصیه نامه بده یا انتظار بیهوده ای هست؟اصلا به ریسکش میرزه؟
دوستایی که دکترا ی خودشون رو از دانشگاه های خارجی گرفتند زیاد دارم ولی کارشون تدریس نیست توصیه نامه از طرف اونا ممکنه به کار بیاد؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Torkan - 02-10-2017

(02-10-2017, 10:00 AM)clueless نوشته: سلام، من خیلی وقت از فارغ التحصیلی م می گذره و احتمالا فقط می تونم از استاد راهنمام توصیه نامه بگیرم ولی اغلب موقعیت هایی که می خوام براشون اپلای کنم حداقل 2 referees می خواند! (هیچ اشاره ای به موقعیت علمی شخص مذکور نشده که مثلا باید دانشگاهی باشه)باید چی کار کنم؟ Undecided
آیا ممکنه استاد دوره ی ارشد که  شاید اصلا منو به خاطر نیاره به خاطر نمره ی نسبتا خوبم بهم توصیه نامه بده یا انتظار بیهوده ای هست؟اصلا به ریسکش میرزه؟
دوستایی که دکترا ی خودشون رو از دانشگاه های خارجی گرفتند زیاد دارم ولی کارشون تدریس نیست توصیه نامه از طرف اونا ممکنه به کار بیاد؟

درود
توصیه نامه ها معمولا یه چیز فرمالیته هست. حتی دانشگاه اجازه میده بعثابت از محل کار هم یه دونه توصیه نامه بگیری که خیلیا خودشون تکمیل ش میکنن. 
من مورد دوم رو زیاد دیدم. فقط یه ایمیل دانشگاهی باشه با یک عنوان حتی lecturer

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - giga - 15-02-2018

نقل قول:سلام. اگه یه دانشگاه رکامندیشن بخواد و استادها پر نکنن صد در صد ریجکت می شیم . کسی تا حالا بدون رکامندیشن تونسته پذیرش بگیره؟