آکادمیا کافه
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت (/Thread-amin-mb-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - omid_xtc2010 - 27-02-2014

سلام مهندس
من کارشناسی ارشدهوا فضا دانشگاه تهرانم
بنظر شما چطور میتونم کسر خدنت بگیرم

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amin_mb - 27-02-2014

درود دوست خوبم

شما بهتره اول مراجعه کنید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و تشکیل پرونده بدهید.

سازمان هوافضا صنایع دفاعی در میدان نوبنیاد هست و دفتر امور نخبگان داره. هواپیماسازی ایران هم شرکت مناسبی هست برای پروژه های کسری خدمت. صنایع شهید باقری، شهید باکری هم کاملاً مرتبط با رشته شماست. 

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - mahmood1990 - 31-05-2014

سلام
شاید سوالم در رابطه با تخصص شما نباشه،  پیشاپیش ازتون عذر خواهی میکنم، ولی تجربه بیشتری دارین، دیپلم هنرستان (کاردانش)دارم، فوق دیپلم از آموزشکده فنی(شاگرد اول گروه)، لیسانس (کارشناسی ناپیوسته) از دانشگاه صنعتی ارومیه، دنبال اپلای از دانشگاه های آلمان بودم متوجه شدم برای پذیرش مدرک پیش دانشگاهی می خوان که من ندارم.  ممنون میشم اگر در این زمینه کمک کنید.

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amin_mb - 02-06-2014

درود دوست خوبم.

متاسفانه بنده اطلاعی در این زمینه ندارم و به صورت ممطئن نمی تونم راهنمایی کنم. 
زحمت بکشید در سایر انجمن ها مطرح بفرمایید تا دوستان دیگه ای که ممکنه اطلاع داشته باشند راهنمایی کنند.

ارادت

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - faren338 - 02-06-2014

سلام خوبین؟
من دانشجوی ارشد رشتهٔ بایومکانیک ورزشی هستم ( دانشگاه خوارزمی) لیسانسمو از دانشکده اولم پزشکی شهید بهشتی‌ گرفتم تو رشتهٔ کاردرمانی با معدل ۱۴.۴۷
زبان امتحان ندادم اما آیلتس۶.۵ یا ۷ می‌تونم بگیرم
؟.می‌خوام ببینم می‌تونم تو یه کی‌ از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس
یا بهتره مستقیم واسه دکترا اقدام کنم؟؟

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - Ehsan.T - 18-07-2014

سلام . الان ترم 3 برق علم و صنعت هستم . میخوام با استفاده از نخبگان به جای خدمت سربازی پروژه انجام بدم . باید تا ترم 8 یا یه مقاله در مجله ای معتبر چاپ کرده باشم یا ترم 6 المپیاد برق شرکت کنم و 1 تا 3 بشم !
برای المپیاد احتمالا مجبورم مرحله اول رو متمرکز شرکت کنم یعنی باید 1 تا 15 ارشد بشم ! چون اگه مثل امسال باشه تیم دانشگاه رو برای نیمه متمرکز بر اساس معدل انتخاب میکنند و به احتمال زیاد منو انتخاب نمیکنند . معدلم 17.40 و با رنک ها خیلی فاصله دارم که بعید میدونم بشه بهشون رسید البته اگه با اساتید صحبت کنیم شاید برای انتخاب تیم دانشگاه امتحان بگیرند که برا مرحله اول کارم راحت تر میشه . گفتم ترم 6 چون ترم  8 درگیر پروژه میشم و نمیرسم برا مرحله دومش بخونم .
البته اگه بتونم مرحله اول رو قبول شم (متمرکز یا غیر متمرکز) چون خیلی از کسایی که شرکت میکنند سال آخرند و هنگام مرحله دوم درگیر پروژه شانس رتبه اوردنم هست .
حالا به نظر شما احتمال موفقیت کدوم بشتره ؟ درسا رو خوب و مفهومی بخونم تا برم المپیاد یا برم دنبال مقاله ؟

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - nooshin sweet - 31-07-2014

با سلام..من کارشناس ارشد روانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی هستم با معدل  18 به بالا که نمره اوورل آل آیلتس آکادمیکم 6.5 شد با نمره 7 در reading and writing. در حال حاضر در پی گرفتن اکسپت یک مقاله آی اس آی از جورنال خارجی هستم و 5 سال سابقه کار در کلینیک روانشناختی به عنوان مشاور و روان در مانگر را دارم و تصمیم به گرفتن scholarship از دانشگاه های کانادا را دارم.چند سوال دارم که خواهش می کنم اگر امکان داره جواب بدید:
1-من اصل دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس و ریز نمراتم رو دادم ترجمه رسمی و مهر وزارت دادگستری داره.می خواستم بدونم که الان باید اصل مدارکم(دانشنامه) رو بدم برای تاییدیه وزارت علوم و یا باید ترجمه شده رو بفرستم برای مهر تایید این وزارت خونه.
2-می خوام بدونم اگه تو این فاصله با آقایی عقد کنم آیا به ایشون هم ویزای همراه داده میشه؟و اینکه در چه مرحله ای از کارم بهتره این مسئله صورت بگیره.چون می ترسم مدارک و رزومه رو بفرستم برای سوپروایزر در حالی که هنوز مجردم و بعد از اکسپت عقد کنم و بخاطر همون اون شخص نتونه با من بیاد؟آیا متاهل یا مجرد بودن رو باید به دانشگاه اطلاع بدم یا فقط به سفارت خونه برای ویزا ارتباط پیدا می کنه؟می ترسم عقد کنم همسرم نتونه بیاد.خیلی سردرگم هستم.کمکم کنید

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amin_mb - 31-07-2014

(31-07-2014, 12:01 AM)'nooshin sweet' نوشته: با سلام..من کارشناس ارشد روانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی هستم با معدل  18 به بالا که نمره اوورل آل آیلتس آکادمیکم 6.5 شد با نمره 7 در reading and writing. در حال حاضر در پی گرفتن اکسپت یک مقاله آی اس آی از جورنال خارجی هستم و 5 سال سابقه کار در کلینیک روانشناختی به عنوان مشاور و روان در مانگر را دارم و تصمیم به گرفتن scholarship از دانشگاه های کانادا را دارم.چند سوال دارم که خواهش می کنم اگر امکان داره جواب بدید:
1-من اصل دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس و ریز نمراتم رو دادم ترجمه رسمی و مهر وزارت دادگستری داره.می خواستم بدونم که الان باید اصل مدارکم(دانشنامه) رو بدم برای تاییدیه وزارت علوم و یا باید ترجمه شده رو بفرستم برای مهر تایید این وزارت خونه.
2-می خوام بدونم اگه تو این فاصله با آقایی عقد کنم آیا به ایشون هم ویزای همراه داده میشه؟و اینکه در چه مرحله ای از کارم بهتره این مسئله صورت بگیره.چون می ترسم مدارک و رزومه رو بفرستم برای سوپروایزر در حالی که هنوز مجردم و بعد از اکسپت عقد کنم و بخاطر همون اون شخص نتونه با من بیاد؟آیا متاهل یا مجرد بودن رو باید به دانشگاه اطلاع بدم یا فقط به سفارت خونه برای ویزا ارتباط پیدا می کنه؟می ترسم عقد کنم همسرم نتونه بیاد.خیلی سردرگم هستم.کمکم کنید

سلام. سوال اولتون را پیشنهاد می کنم در قسمت مرتبط با مدارک دانشگاه های دولتی بپرسید. دانشگاه های کانادا معمولاً مدارکی که از طرف خود دانشگاه ارسال میشوند را میپذیرد. 

در مورد سوال دومتون چه قبل از پذیرش چه بعد از پذیرش چه بعد از اخد ویزای خودتون، در هر شرایطی ازدواج کنید همسرتان مشمول دریافت ویزای همراه چه به صورت ویزیتوری چه به صورت کاری خواهند بود. فقط هر چه تاریخ عقد عقب تر باشد ویزا راحت تر داده خواهد شد. به بیان دیگه برای عقدهای کمتر از یکسال باید آفیسر را مجاب کنید که عقد واقعی بوده. برای سوالات بیشتر پیشنهاد می کنم در انجمن ویزای کانادا سوالاتتان را مطرح بفرمایید.

ارادت

RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amin_mb - 31-07-2014

(18-07-2014, 07:58 PM)'Ehsan.T' نوشته: سلام . الان ترم 3 برق علم و صنعت هستم . میخوام با استفاده از نخبگان به جای خدمت سربازی پروژه انجام بدم . باید تا ترم 8 یا یه مقاله در مجله ای معتبر چاپ کرده باشم یا ترم 6 المپیاد برق شرکت کنم و 1 تا 3 بشم !
برای المپیاد احتمالا مجبورم مرحله اول رو متمرکز شرکت کنم یعنی باید 1 تا 15 ارشد بشم ! چون اگه مثل امسال باشه تیم دانشگاه رو برای نیمه متمرکز بر اساس معدل انتخاب میکنند و به احتمال زیاد منو انتخاب نمیکنند . معدلم 17.40 و با رنک ها خیلی فاصله دارم که بعید میدونم بشه بهشون رسید البته اگه با اساتید صحبت کنیم شاید برای انتخاب تیم دانشگاه امتحان بگیرند که برا مرحله اول کارم راحت تر میشه . گفتم ترم 6 چون ترم  8 درگیر پروژه میشم و نمیرسم برا مرحله دومش بخونم .
البته اگه بتونم مرحله اول رو قبول شم (متمرکز یا غیر متمرکز) چون خیلی از کسایی که شرکت میکنند سال آخرند و هنگام مرحله دوم درگیر پروژه شانس رتبه اوردنم هست .
حالا به نظر شما احتمال موفقیت کدوم بشتره ؟ درسا رو خوب و مفهومی بخونم تا برم المپیاد یا برم دنبال مقاله ؟

والا به نظر هیچ کس به خوبی خودتون نمی تونه تعیین کنه کدوم گزینه برای شما بهتره
ثبت اختراع را هم می تونید به گزینه هاتون اضافه بفرمایید.

ارادت

(02-06-2014, 10:43 PM)'faren338' نوشته: سلام خوبین؟
من دانشجوی ارشد رشتهٔ بایومکانیک ورزشی هستم ( دانشگاه خوارزمی) لیسانسمو از دانشکده اولم پزشکی شهید بهشتی‌ گرفتم تو رشتهٔ کاردرمانی با معدل ۱۴.۴۷
زبان امتحان ندادم اما آیلتس۶.۵ یا ۷ می‌تونم بگیرم
؟.می‌خوام ببینم می‌تونم تو یه کی‌ از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس
یا بهتره مستقیم واسه دکترا اقدام کنم؟؟

سلام معذرت میخوام بابت تاخیر

معمولاً دانشگاه های کانادا یک مینیمم معدلی برای دانشجویان ایرانی تعیین کردند. پیشنهاد می کنم دانشگاه های مد نظرتان را باهاشون تماس بگیرید و معدل کاردانی را ازشون پرس و جو کنید که این معدل قابل قبول هست براشون یا خیر.

برای دانشگاه های کانادا هم می تونید فوق پذیرش بگیرید هم دکتری. اگه فوق مجدد پذیرش بگیرید یک مقدار کار برای ویزا و متقاعد کردند آفیسر سخت خواهد بود. می تونید دکتری پذیرش بگیرید اینجا ترنسفر کنید به فوق. 

ارادت