آکادمیا کافه
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل (/Thread-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - emaghdam - 30-06-2014

فکر میکنم سوالم رو خوب نپرسیدم بنده برای فرصت مطالعاتی خواهم رفت و همسرم که مسئله سربازی داره میخواد فقط اول سفر با من باشه و از اون 20 روز اجازه خروجش استفاده کنه.
مشکل اینه که نظام وظیفه گفته 2 ماه قبل خروج باید بیاد برای وثیقه گذاشتن ولی ما الان به پاسپورتش نیاز داریم تا بتونیم وقت مصاحبه بگیریم و اقدام کنیم برای ویزا ولی رفتنمون میشه (اگه ویزا بیاد تا اون موقع) اواسط نوامبر.
حالا من سوالم اینه که اگه الان بره و برای اوایل شهریور مجوز خروج بگیره و بعد که طبیعتا نرفت اون تاریخ ها رو آیا بعدا میتونه برای اون 20 روزی که واقعا خواهد رفت مجوز خروج بگیره؟؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - M1KE - 30-06-2014

تا جایی که یادم باشه یک محدودیت هایی از نظر تعداد دفعاتی که هر سال میشه ازش استفاده کرد هم وجود داره ولی وقتی خارج نرفته باشند بغید می دونم حساب بشه و می تونند به بهونه اینکه برنامه سفر عوض شده دوباره مجوز بگیرند. طرف اصلی دانشگاه هست که باید مجوز رو بده وگرنه وزارت علوم هر چیزی رو که دانشگاه داده باشه تایید می کنه و نظام وظیفه هم هر چیزی رو که وزارت علوم داده باشه تایید می کنه و اداره گذرنامه هم هر چیزی رو که نظام وظیفه داده باشه براش در سیستم مجوز خروج ثبت می کنه. بنابراین همه اش برمی گرده به اینکه اون منشی که نامه مجوز خروج رو در دانشگاه تایپ می کنه متفاعد کنید که بار قبل استفاده نکردن و دوباره براشون بنویسه (مثلا با نشون دادن گذرنامه که مهر ورود و خروج نخورده).

بنابراین یک بار اقدام کنند و سریغ گذرنامه رو بگیرند و بعد به نظام وظیفه رفته و بگن که تاریخ سفر عقب افتاده و می خواهتد که این مجوز رو باطل کنند و وثیقه رو بردارند. بعد برگردند دانشگاه دوباره به این بهانه که تاریخ سفر عوض شده یک مجوز خروج جدید برای حدود نوامبر بگیرند و حدود یک ماه مونده به اون بقیه مراحل رفتن به نظام وظیفه و گذاشتن وثیقه و اداره گدرنامه رو دوباره طی کنند.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - M1KE - 30-06-2014

این رو هم بگم که من این کار رو سال 84 و زمانی که دانشجوی ارشد بودم انجام دادم.  از اون زمان ممکنه روال و قوانینش یک مقدار عوض شده باشه. اون زمان گذرنامه هایی که به این شکل داده می شد در صفحه اولشون یک مهری زده بود با این درونمایه که "دارنده این گذرنامه مجاز است از تاریخ .... تا تاریخ .... برای یک بار از مرزهای ایران خارج شود". خود من هم بار اول که گرفتم فصد خروج نداشتم و تقریبا شش ماه بعد دوباره مجوز خروج گرفتم که این بار یک مهر دیگه در صفحه بعد اون زده بودند که فقط تاریخ ها تغییر کرده بود. الان دیگه این مهرها رو در ابتدای گذرنامه نمی زنند و از نظر ظاهری مثل همه گذرنامه های دیگه هستند. فقط در سیستم کامپیوتری اداره گذرنامه محدودیت زمانی وارد میشه. هر وقت کارت پایان خدمت رو گرفتند یک بار که به اداره گذرنامه مراجعه کنند می تونند درخواست برداشتن این مجدودیت زمانی رو بدن.

میزان وثیقه هم بسته به نوع سفر از 2 میلیون تومن (زیارتی ها) تا 15 میلیون تومن (غیر علمی ها) متغیر هست که در این قسمت از جزوه به اونها اشاره شده. اگر بتونند مثلا به بهانه شرکت در امتحان GRE ای چیزی خارج بشن فکر می کنم نیمه علمی محسوب بشه و حدود 8 میلیون وثیقه نیاز باشه. مفصد سفر رو هم سعی کنید واقعی باشه. مثلا برای سوریه ننویسید بعد قرار باشه به نروژ برین چون ممکنه مفصد مجاز رو هم در سیستم گذرنامه اعمال کرده باشند. در مورد این قسمتش چون خودم امتحان نکردم اطمینان ندارم.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - torpheh - 21-09-2014

سلام خدمت دوستان و @[size=16px]amin_mb [/size]عزیز
من شهریور 93 یعنی همین ماه مقط کارشناسی دفاع کردم و نمره ام وارد سیستم شده اما به دلیل بروکراسی اداری دانشگاه، انجام کارهای فارغ التحصیلیم حداقل یک ماه طول میکشه و تا اونموقع هم دانشگاه گفته که نامه نمیده به نظام وظیفه، و به دلیل اینکه واحد ها تموم شده گواهی اشتغال به تحصیل هم نمیدن.از طرفی برای یه کار بسیار مهم حتما باید  در اسرع وقت پاسپورت بگیرم و نمیتونم تا اون موقع صبر کنم
حالا سوال اینکه:
آیا بدون داشتن گواهی فراغت از تحصیل، راهی وجود نداره که بتونم برای پاسپورت اقدام کنم؟ کسی تا حالا همچین کاری کرده؟
مثلا کسی باشه تو نظام وظیفه که باهاش صحبت کنیم یا وثیقه بیشتر بذاریم؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 21-09-2014

(21-09-2014, 12:20 PM)'torpheh' نوشته: سلام خدمت دوستان و @[size=16px]amin_mb [/size]عزیز
من شهریور 93 یعنی همین ماه مقط کارشناسی دفاع کردم و نمره ام وارد سیستم شده اما به دلیل بروکراسی اداری دانشگاه، انجام کارهای فارغ التحصیلیم حداقل یک ماه طول میکشه و تا اونموقع هم دانشگاه گفته که نامه نمیده به نظام وظیفه، و به دلیل اینکه واحد ها تموم شده گواهی اشتغال به تحصیل هم نمیدن.از طرفی برای یه کار بسیار مهم حتما باید  در اسرع وقت پاسپورت بگیرم و نمیتونم تا اون موقع صبر کنم
حالا سوال اینکه:
آیا بدون داشتن گواهی فراغت از تحصیل، راهی وجود نداره که بتونم برای پاسپورت اقدام کنم؟ کسی تا حالا همچین کاری کرده؟
مثلا کسی باشه تو نظام وظیفه که باهاش صحبت کنیم یا وثیقه بیشتر بذاریم؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

متاسفانه بدون داشتن وضعیت مشخص (یعنی یکی از 3 حالت زیر) نظام وظیفه به شما اجازه خروج نمیده:
1- اشتغال به تحصیل
حتی اگر در ابتدا ترم هم گواهی اشتغال به تحصیلی گرفته اید که تاریخ اعتبار هنوز نگذشته است میتوانید از همان استفاده نمایید.
2- نامه فراغت از تحصیل
3- برگه سبز اعزام به خدمت که تا روز اعزام حداقل یکماه زمان باقی مانده باشد.

معمولا دوستان قبل از دفاع و ... گواهی اشتغال به تحصیل میگیرند که به چنین مشکلی نخورند. شما نیز دو راه دارید. یا این که با پیگیری فراوان یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید (با پیگیری و سماجت فروان امکان پذیر است) یا این که تلاش کنید هرچه سریعتر امور فارغ التحصیلی تان تمام شود. من راه دوم را پیشنهاد میکنم.

صحبت و وثیقه بیشتر اصلا امکان پذیر نیست چون همه چیز به صورت سیستماتیک و طبق قوانین مشخصی که وجود دارد انجام میشود.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 21-09-2014

(30-06-2014, 07:00 PM)'M1KE' نوشته: این رو هم بگم که من این کار رو سال 84 و زمانی که دانشجوی ارشد بودم انجام دادم.  از اون زمان ممکنه روال و قوانینش یک مقدار عوض شده باشه. اون زمان گذرنامه هایی که به این شکل داده می شد در صفحه اولشون یک مهری زده بود با این درونمایه که "دارنده این گذرنامه مجاز است از تاریخ .... تا تاریخ .... برای یک بار از مرزهای ایران خارج شود". خود من هم بار اول که گرفتم فصد خروج نداشتم و تقریبا شش ماه بعد دوباره مجوز خروج گرفتم که این بار یک مهر دیگه در صفحه بعد اون زده بودند که فقط تاریخ ها تغییر کرده بود. الان دیگه این مهرها رو در ابتدای گذرنامه نمی زنند و از نظر ظاهری مثل همه گذرنامه های دیگه هستند. فقط در سیستم کامپیوتری اداره گذرنامه محدودیت زمانی وارد میشه. هر وقت کارت پایان خدمت رو گرفتند یک بار که به اداره گذرنامه مراجعه کنند می تونند درخواست برداشتن این مجدودیت زمانی رو بدن.
میزان وثیقه هم بسته به نوع سفر از 2 میلیون تومن (زیارتی ها) تا 15 میلیون تومن (غیر علمی ها) متغیر هست که در این قسمت از جزوه به اونها اشاره شده. اگر بتونند مثلا به بهانه شرکت در امتحان GRE ای چیزی خارج بشن فکر می کنم نیمه علمی محسوب بشه و حدود 8 میلیون وثیقه نیاز باشه. مفصد سفر رو هم سعی کنید واقعی باشه. مثلا برای سوریه ننویسید بعد قرار باشه به نروژ برین چون ممکنه مفصد مجاز رو هم در سیستم گذرنامه اعمال کرده باشند. در مورد این قسمتش چون خودم امتحان نکردم اطمینان ندارم.

کاملا درسته [img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مورد آخر قوانین به این شکل هستش که در صورت گرفتن مجوز خروج برای سفرهای سیاحتی و علمی در موقع خروج اصلا کشور مقصد اهمیتی ندارد. فردی که مجوز خروج برای سفر سیاحتی مثلا به مقصد آلمان گرفته  میتواند به قصد ترکیه خارج شود چون بسیاری از این پروازهای سیاحتی دو سفره هستند.
اما در مورد سفرهای زیارتی که فقط به مقصد عربستان یا عراق هستند دقیقا چک میشوند و مثلا حتی کسی اجازه ندارد بلیط دو سفره به مقصد عراق بگیرد (مثلا از تهران به استانبول، استانبول به بغداد)

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - amirhossein714 - 23-09-2014

با سلام به همه دوستان عزیز...
من یک سری مشکلات و سوالاتی بابت خروج از کشور دارم که تو همه ی پست ها گشتم و پاسخ های متعددی دیدم در واقع یک جورایی گیج شدم. اومدم اینجا تا شاید با گفتن شرایط فعلی ام دوستان بتونن کمک کنن.
من دانشجوی ورودی 87 هستم و بخاطر شرایط تحصیلی بعد از 12 ترم موفق به فارق التحصیل شدن از دانشگاه نشدم. 8واحد از کل واحد ها باقی مانده که طبق تشکیل کمیسیون موارد خاص دانشگاه با ثبت نام مجدد من برای 2 نیمسال موافقت کرده... نامه ی موافقت کمیسیون رو برای نظام وظیفه بردم و اون ها هم با 2 نیم سال حضور من در دانشگاه موافقت کردند. من الان برای ترم 13 در دانشگاه ثبت نام کردم اما همونطور که گفتم 8 واحد باقی مانده من در همین نیمسال یعنی تا اسفند 93 تموم میشه.
حالا اصل مطلب...
1- من تقریباً آذر ماه امسال در ترکیه مصاحبه دارم... دوستان گفتن در سنوات ارفاقی نمیشه خارج شد. اما در چند سایت دیگه خوندم که اگر سنوات با تشکیل کمیسیون موارد خاص (البته برای همه، کمیسیون موارد خاص تشکیل میشه) و موافقت دانشگاه بوده خروج مشکل نداره. حالا واقعاً نمیدونم میشه خارج شد یا نه؟ اینو دوستان اگر مطمئن هستن به من بگن

2- در صورتی که مورد بالا با موافقت روبرو شد محدودیتی برای خروج دو دفعه از کشور مثلاً یک بار در آذر یک بار دیگر در دی ماه همان سال، وجود دارد؟

3- بعد از فارق التحصیل شدن در سال 93 اسفند ماه امسال طبق اجازه نظام وظیفه یک نیم سال دیگه وجود داره یعنی از اول اسفند ماه 93 ت 31 شهریور 94 من دیگه دانشجو نیستم.(درسم تموم میشه) نمیدونم آیا تو این شرایط غیبت خورده میشه و باید خدمت رفت یا بهش میگن دوران فراغت از تحصیل و میشه از کشور خارج شد؟ در صورتی که میشه خارج شد فرایند خروج به چه صورت هست؟

4- سوال آخر هم اینکه با فرض این مساله که اگر شخص مشمول دانشجو باشه یا در دوران فراغت از تحصیل قرار داشته باشه آیا ممکنه نظام وظیفه با خروج این شخص با ارفاق 10روز بیشتر یعنی 30روز موافقت کنه؟ یا ماکسیمم 20روز هست؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 23-09-2014

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

1- در قانون قبلی برای سنوات ارفاقی مشکلاتی وجود داشت ولی در قانون جدید که میتونید اینجا ببینید در بند 16 صراحتا گفته شده که برای سنوات ارفاقی هیچ مشکلی نیست:
نقل قول:صدور مجوز خروج از کشور برای دانشجویانی که با موافقت کمسیون موارد خاص دانشگاه و وظیفه عمومی در حال تحصیل در سنوات ارفاقی می باشند بلامانع می باشد.

کلا عمده تاکید نظام وظیفه روی عدم غیبت است.

2- بعد از فارغ التحصیلی یا در حین دوران دانشجویی؟ در دوران دانشجویی که محدودیتی ندارید. در دوره فارغ التحصیلی قبلا محدودیت فقط یکبار بود که اطلاع ندارم هنوز پاربرجا باشد یا خیر.

3- پس از فارغ التحصیلی تا یکسال بعد فرصت دارید خودتان را معرفی کنید و برگه سبز بگیرید. این ربطی به مجوز صادره برای دوران ارفاقی ندارد. اگر در یکسال خودتان را معرفی نکنید غیبت میخورید و اجازه خروج نخواهید داشت.
مطالب بیشتر در جزوه سایت 

4-برای دانشجو / فارغ التحصیلان لیسانس تا جایی که میدانم حداکثر 20 روز مهلت میدهند. اطلاع دقیق تری ندارم

موفق باشید

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - amirhossein714 - 24-09-2014

دوست عزیز واقعاً ممنون از لطفتون. مدت ها دنبال این جواب ها بودم...
خیالم راحت شد.

بابت مورد سوم که فرمودید؛ شخصی به گفته ی خود اطمینان داشت به من گفته چون شما در سنوات ارفاقی هستید اگر درستان تمام شود پس از فارغ التحصیل شدن چون به شما ارفاق شده بلافاصله باید دفترچه نظام وظیفه رو پست کنید (یعنی در دوران یک سال فراق از تحصیل قرار نمیگیرید) ولی در همین حین اگر دانشگاه برای ارشد قبول شدید میتونید دوباره به دانشگاه برگردید. شما از صحت این مساله مطلع هستید؟

یه سوال دیگه هم داشتم [img]images/smilies/blush.gif[/img]
-میتونم برای اخذ پاسپورت برم نظام وظیفه بگم برای کشور عراق میخوام گذرنامه بگیرم 5میلیون بدم و گذرنامه بیاد اما نرم عراق؛ هروقت که خواستم برای مصاحبه برم 15میلیون وثیقه بزارم؟
اگه این راه امکان داره بفرمایید که اگر این راه ممکن باشه آیا پشت پاسپورت نام کشور عراق نوشته میشه و یا این که این پاسپورت فرقی با پاسپورت بین المللی داره؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 24-09-2014

خواهش میکنم.
خیر بازهم ربطی به سنوات ندارد. شما از زمان فارغ التحصيل شدن یکسال وقت دارید. فرقی نمیکند که از سنوات استفاده کرده باشید یا خیر.

درباره سوال دوم
بله میتوانید. گذرنامه شما هم یک گذرنامه کاملا معمولی خواهد بود و در آن چیزی درج نمیشود. در گذشته داخل گذرنامه مهر میزدند ولی مدتهاست که دیگر اینطور نیست.