آکادمیا کافه
یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE (/Thread-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-GRE)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Sirjan - 27-04-2014

ممنون که پاسخ دادید دوست عزیز charming درست گفت و روش مطابقه همون مثالیه که زد و این میتونه هر زمانی که لغت رو میبینی یاد مثلا شال (مثال مورد نظر) بیفتی و خوب یادت بمونه و ضمنا این کد گذاری رو کسی به نام استاد ترقی به شیوه و به فراخور ذوق و حال خودش برای ۵۰۴ و تافل و ۱۱۰۰ و ... انجام داده که تو کوتاه مدت خوب جواب میده و راه میندازه ولی می خواستم بدونم که تو متون سخت GRE هم با مشکل درک مطلب و با در نظر گرفتن اینکه بذخی لغات در معنی درستی کد گذاری نشده، بهمون کمک میکنه یا نه؟ راستش من یکی دو تا از فایلهایی که دوستان برای ۱۱۰۰ و نرم افزار انکی گذاشته بودن دیدم و نصب کردم ولی به نظرم اومد علیرغم زحمت زیادی که کشیده بودند اشکالاتی داشتند. ممنون میشم بهترین نسخه ای رو که سراغ دارین بهم لینکش رو بدین و ضمنا آیا تو لغات ۱۱۰۰ اصطلاحات هم داره که تو اینا این همه اصطلاح هم گذاشته بودن؟ بهر حال از همگی ممنونم

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 27-04-2014

دوست عزیز خواهش میکنم. منتهی دقت کرده باشید همانطور که گفتم خیر این روش کدینگ خوب نیست. راجع به آنکی هم دوستان دیگه بیشتر راهنمایی میکنن.

بااحترام

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - mahnaz103 - 27-04-2014

(27-04-2014, 08:04 PM)'Sirjan' نوشته: ممنون که پاسخ دادید دوست عزیز charming درست گفت و روش مطابقه همون مثالیه که زد و این میتونه هر زمانی که لغت رو میبینی یاد مثلا شال (مثال مورد نظر) بیفتی و خوب یادت بمونه و ضمنا این کد گذاری رو کسی به نام استاد ترقی به شیوه و به فراخور ذوق و حال خودش برای ۵۰۴ و تافل و ۱۱۰۰ و ... انجام داده که تو کوتاه مدت خوب جواب میده و راه میندازه ولی می خواستم بدونم که تو متون سخت GRE هم با مشکل درک مطلب و با در نظر گرفتن اینکه بذخی لغات در معنی درستی کد گذاری نشده، بهمون کمک میکنه یا نه؟ راستش من یکی دو تا از فایلهایی که دوستان برای ۱۱۰۰ و نرم افزار انکی گذاشته بودن دیدم و نصب کردم ولی به نظرم اومد علیرغم زحمت زیادی که کشیده بودند اشکالاتی داشتند. ممنون میشم بهترین نسخه ای رو که سراغ دارین بهم لینکش رو بدین و ضمنا آیا تو لغات ۱۱۰۰ اصطلاحات هم داره که تو اینا این همه اصطلاح هم گذاشته بودن؟ بهر حال از همگی ممنونم

با سلام 
من از روش یادگیری لغات با آنکی استفاده میکنم. تجربه ام اینو میگه که اگه فلش کارت هارو خودتون بسازید درسته یه مدتی وقتتونو میگیره اما ارزششو داره.  من به شخصه وقتی لغتی رو وارد آنکی میکنم، براش از دو دیکشنری مختلف استفاده کرده و هم مثلا کلی مترادفاشو اضافه میکنم ، هم تا بشه مثال براش میزنم. این دوتا مزیت داره، یکی اینکه نوشتن مترادفهای زیاد باعث میشه حتی اگه تک تک اونارو حفظ نکنید هم با دیدن چندباره ی اونا در هر بار مرور لغت نا خودآگاه تو ذهنتون بمونه و هر جا اونارو دیدید یادتون بیفته اینها مترادف بودن ودیگه دایره لغتتون خیلی زودتر بهتر میشه. مزیت دوم اینه که با اضافه کردن مثال های متعدد ، معنی و مفهوم کلمه خوب براتون جا میفته. من خیلی وقتها شاید جمله ای که در وصف وشرح کلمه ای نوشتم یادم نیاد اما مثالی که خوندم تو ذهنم مونده و کلمه رو تو مثال یاد میگیرم. برای من که خیلی مفید بوده
من قبلا مثلا 504 رو حفظ کرده بودم به روش های قدیمی، شاید اکثر لغات رو بلد بودم اما نه مثالی براش حفظ بودم نه مترادف های متعدد!! مزیت آنکی به اینه که همه جوره کمک کننده س. 
تازه لازم هم نیست که شما دستی بیاید مثال بنویسید یا مترادف هارو! من خودم از دیکشنری که تو لپ تاپه ، کپی پیست میکنم .خیلی راحت!! برای یه لغت شاید سه تا مثال با 20 تا مترادف نوشته باشم(کپی پیست کرده باشم )

امیدوارم که توضیحاتم به دردتون بخوره و موفق باشید 

[برش] مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - sepinaz - 17-06-2014

(12-02-2011, 10:48 PM)'AVA' نوشته: سلام
اگه قصد دارین نمره بالای 500 بیارید بهتره کتابهای کاپلان و 1100 و سری Verbal Advantage رو هم بخونید. ضمنا بهتره وقت کافی برای تمرین Reading و افزایش سرعت پاسخگویی در مدت زمانی شبیه آزمون اصلی هم بگذارید
موفق باشید

سلام
من حدودا یک سال پیش 1100 رو خوندم البته بیشتر چون دوست داشتم متن های سطح بالاتر ببینم
الان میخوام شروع کنید
یواش یواش بره لغت و با نرم افزار ANKI جوری بهونم که دو سال دیگه تو لغت مشکل نداشته باشم
این مطلب درسته که برای هر لغت از این کتاب باید 5 تا مترادف و متضاد هم یاد بگیرم؟
به نظرتون پشت و روی ANKI رو چطور بنویسم که لغتا یادم نره و بیشتر درگیر شم؟
میتونم از quizlet دانلود کنم ولی فک میکنم اون طوری نمیشه خوب حفظ کرد ؟؟؟

(06-06-2014, 01:25 AM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان،
من تا بحال کتابهای 1100، وربال ادونتج، ورد اسمارت و 800 رو با کمک انکی و جی ممورایز خوندم (تو جمله هم مثالهاشو دیدم). کلاسهای دکتر برزابادی رو هم رفتم.
قصدم اینه که واسه آخر اگوست یا اوایل سپتامبر امتحان بدم و تا اون موقع بیگ بوک و 19 سری و کل کتاب بارونز رو بخونم.
از دوستان با تجربه تقاضا دارم راهنمایی کنند که که آیا مسیرم درست و منطقی هست یا نه؟ در غیر اینصورت بهترین کار در این مدت (با روزی 2-3 ساعت زمان برای امتحان) برام چیه؟
مرسی

با انکی چجوری خوندین؟
فلش کارتا رو بره انکی هودتون درس میکردین؟
پشت و رو چی مینوشتین؟؟؟

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 17-06-2014

[font]sepinaz[/font]
یه سری از فلش کارت ها بصورت آماده وجود دارن. مثلا ما تو فروم در [font]تاپیک نرم افزار انکی[/font] یه سری رو داریم که می تونید استفاده کنید. خب مسلما روی کارت ها باید خود لغت و احیانا تلفظش باشه و پشت کارت ها هم معنی و مترادف و مثال ها باشن. لزومی بر نوشتن حتمی پنج تا مترادف و متضاد نیست. اصلا بعضی از لغات مترادف و متضاد ندارن ولی یاد گرفتن مترادف ها برای پاسخ به یه سری از سوالات مفیده (تو امتحانات قبلی GRE مفیدتر بودن چون یه سری سوالات مستقیما رو همین مترادف و متضادها بود ولی تو امتحان Revised اینطور نیست و خودتون یه ست تست بزنید دستتون میاد) و البته این مسئله به یادگیری بهتر هم عمق میده.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - sepinaz - 17-06-2014

(17-06-2014, 03:37 PM)'blur' نوشته: sepinaz
یه سری از فلش کارت ها بصورت آماده وجود دارن. مثلا ما تو فروم در تاپیک نرم افزار انکی یه سری رو داریم که می تونید استفاده کنید. خب مسلما روی کارت ها باید خود لغت و احیانا تلفظش باشه و پشت کارت ها هم معنی و مترادف و مثال ها باشن. لزومی بر نوشتن حتمی پنج تا مترادف و متضاد نیست. اصلا بعضی از لغات مترادف و متضاد ندارن ولی یاد گرفتن مترادف ها برای پاسخ به یه سری از سوالات مفیده (تو امتحانات قبلی GRE مفیدتر بودن چون یه سری سوالات مستقیما رو همین مترادف و متضادها بود ولی تو امتحان Revised اینطور نیست و خودتون یه ست تست بزنید دستتون میاد) و البته این مسئله به یادگیری بهتر هم عمق میده.

یه جای فروم دیدم یکی از دوستان گفته بودن بهتره روی کارت یک جمله ی فارسی وپشت اون ترجمه رو بنویسیم
من قبلن با انکی مدت کوتاهی کار کردم
وقتی روی کارت کلمه ی انگلیسی و پشت اون فارسی می نویسید این قانون که دایره ی لغات انگلیسی به انگلیسی تقویت بشه نقض میشه
وقتی هم که مترادف یا توضیح می نویسی تکرار اون توضیح گیجت می کنه و حتی اگه قسمت کوچیکی از توضیح یادت رفته باشه باید کلمه رو جز ندانسته ها قرار بدی؟؟

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 17-06-2014

(17-06-2014, 07:20 PM)'sepinaz' نوشته:
یه جای فروم دیدم یکی از دوستان گفته بودن بهتره روی کارت یک جمله ی فارسی وپشت اون ترجمه رو بنویسیم
وقتی روی کارت کلمه ی انگلیسی و پشت اون فارسی می نویسید این قانون که دایره ی لغات انگلیسی به انگلیسی تقویت بشه نقض میشه
وقتی هم که مترادف یا توضیح می نویسی تکرار اون توضیح گیجت می کنه و حتی اگه قسمت کوچیکی از توضیح یادت رفته باشه باید کلمه رو جز ندانسته ها قرار بدی؟؟

خب دوست من معنیش رو انگلیسی بنویس. ولی اینکه جمله فارسی بنویسی و اینا به درد GRE نمی خوره. منظورتون از توضیح توضیح معنیشه؟ کافیه شما معنیش یادت بیاد که چیه لازم نیست لغت به لغت معنی انگلیسی رو بخاطر بیاری (اصلا این حالت شدنی نیست!) اگر معنی یادت باشه دیگه یعنی بلدی. یه جمله هم براش بنویسی کاربردش رو هم تو جمله یاد می گیری و بهتر هم میشه

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - Simon2007 - 17-06-2014

(17-06-2014, 07:20 PM)'sepinaz' نوشته:

سلام
blur عزیز گفتنی ها رو گفتند. من هم از دید خودم بهتون یک توصیه میکنم. تا میتونید متون تافل مثلا ریدینگ ها رو بخونید و لغات رو در متون یاد بگیرید. لغاتی که با کارت میان بعد از ازمون به زودی فراموش میشن مگر اینکه تکرار خوبی روشون بوده باشه. در اونصورت هم چون جاش در جمله و متن دیده نشده کاربردی براتون نخواهد داشت. اگر لغتی یاد میگیرید در روزنامه های انلاین سرچش کنید و متنی رو که میاره حداقل جمله ایی که از اون لغت استفاده کرده رو ببینید و یادداشت کنید.
شادزی
شادزی

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - sepinaz - 17-07-2014

(17-06-2014, 03:37 PM)'blur' نوشته: sepinaz
یه سری از فلش کارت ها بصورت آماده وجود دارن. مثلا ما تو فروم در تاپیک نرم افزار انکی یه سری رو داریم که می تونید استفاده کنید. خب مسلما روی کارت ها باید خود لغت و احیانا تلفظش باشه و پشت کارت ها هم معنی و مترادف و مثال ها باشن. لزومی بر نوشتن حتمی پنج تا مترادف و متضاد نیست. اصلا بعضی از لغات مترادف و متضاد ندارن ولی یاد گرفتن مترادف ها برای پاسخ به یه سری از سوالات مفیده (تو امتحانات قبلی GRE مفیدتر بودن چون یه سری سوالات مستقیما رو همین مترادف و متضادها بود ولی تو امتحان Revised اینطور نیست و خودتون یه ست تست بزنید دستتون میاد) و البته این مسئله به یادگیری بهتر هم عمق میده.

سلام
آیا ساخت فلش کارت به شکل زیر برای gre میتونه مفید باشه؟
آخه ساخت فلش کارت وقت زیادی ازم میگیره و من فلش کارت های فروم رو هم دان کردم
اکثرا پشتشون قارسی نوشته
https://www.dropbox.com/s/2e1wejv4spszqp5/Screenshot%202014-07-17%2023.42.54.png

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - blur - 18-07-2014

(17-07-2014, 11:52 PM)'sepinaz' نوشته:
سلام
آیا ساخت فلش کارت به شکل زیر برای gre میتونه مفید باشه؟
آخه ساخت فلش کارت وقت زیادی ازم میگیره و من فلش کارت های فروم رو هم دان کردم
اکثرا پشتشون قارسی نوشته
https://www.dropbox.com/s/2e1wejv4spszqp5/Screenshot%202014-07-17%2023.42.54.png

بله خوبه. معنی انگلیسی با مثال و مترادف ها.