آکادمیا کافه
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: علوم پزشکی و زیستی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C)
+--- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

شانس پذیرش - گلفا - 01-11-2017

سلام. میخواستم بدونم با این رزومه شانس پذیرش دکتری با فاند دارم.  اروپا و امریکا
معدل کارشناسی 15.1
ارشد فیزیولوژی پزشکی اصفهان 15.7
سه تا مقاله پژوهشی نویسنده اول که دوتاش پابمد هست در مورد سلولهای بنیادی
مجری دو طرح دانشجویی
چند کارگاه بین المللی 
در حال نوشتن یه کتاب گرداوری در مورد سلولهای بنیادی
زبان در سطح اینترمدیت و میخوام بدونم شانسم برای کجا بیشتره که ایلتس یا تافل بخونم. اصلا شانسی دارم؟
برای اروپا هم میشه تافل خوند؟
اینم بگم که 4 ساله گپ تحصیلی دارم و مرتبط با رشته کارشناسیم کار میکنم.
با تشکر

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - pari2kht.mo - 08-11-2017

با سلام
من لیسانس سلولی ملوکولی از ازاد تهران شمال با معدل 18.30 دارم و ایلتس 8.5 یک مقاله isi قصدم برای مستر ژنتیک و اروپا هستش میشه لطف کنید و راهنمایی کنید که کدوم کشورها در این رشته سرمایه گذاری کردن و بیشتر بهش بها میدند؟ و در اخر چندتا دانشگاه خوب معرفی کنید که با توجه به شرایط من امکان فول فاند شدن درش باشد من کاملا سردرگم هستم.
با تشکر دوستان.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - mary-afr - 19-03-2018

سلام 
من لیسانس بازرگانی دارم و چون علاقه ای به بیزینس ندارم  میخوام که دوباره لیسانس بخونم . در مورد پذیرش گرفتن که رشته های پزشکی و پیراپزشکی کلی مشکلات دارن و ترجیح دادم در رشته ای مثل زیست سلولی مولکولی یا ژنتیک مجددا ادامه تحصیل بدم(لیسانس مجدد) . شنیدم که میشه از لیسانس مستقیم به دکترا اپلای کرد . میخواستم بدونم اگر بتونم در دوره ی لیسانس با معدل عالی و زبان عالی و حتی الامکان با مقاله و کارهای ازمایشگاهی اقدام کنم می تونم برای امریکا یا کانادا فول فاند بشم؟ یا بهتره ارشد رو هم در ایران بخونم؟
دوستی گفتن اگر ایران لیسانس بگیرم و در اروپا (در دانشگاهی رایگان) مدرک بگیرم شانس بیشتری دارم. با توجه به اینکه اگر بخوام امسال برم سر کلاس کارشناسی 25 سالمه و شاید برای دکترا 30 الی 32 سالم بشه . میخوام بدونم سنم مشکلی ایجاد نمی کنه؟

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - automotive - 19-03-2018

سلام به شما

(01-11-2017, 11:09 PM)گلفا نوشته: سلام. میخواستم بدونم با این رزومه شانس پذیرش دکتری با فاند دارم.  اروپا و امریکا
معدل کارشناسی 15.1
ارشد فیزیولوژی پزشکی اصفهان 15.7
سه تا مقاله پژوهشی نویسنده اول که دوتاش پابمد هست در مورد سلولهای بنیادی
مجری دو طرح دانشجویی
چند کارگاه بین المللی 
در حال نوشتن یه کتاب گرداوری در مورد سلولهای بنیادی
زبان در سطح اینترمدیت و میخوام بدونم شانسم برای کجا بیشتره که ایلتس یا تافل بخونم. اصلا شانسی دارم؟
برای اروپا هم میشه تافل خوند؟
اینم بگم که 4 ساله گپ تحصیلی دارم و مرتبط با رشته کارشناسیم کار میکنم.
با تشکر

برای اروپا اقدام کنید و اگر استاد نظر مثبت داشتند اپلای کنید. TOEFL با IELTS از نظر ارزش تفاوت چندانی ندارند، ببینید با کدام راحت تر هستید و همان را انتخاب کنید.
گپ تحصیلی برای ویزا مشکل ساز است و نه دانشگاه البته شما کار مرتبط داشته اید و مشکلی نخواهد بود.

(08-11-2017, 10:29 PM)pari2kht.mo نوشته: با سلام
من لیسانس سلولی ملوکولی از ازاد تهران شمال با معدل 18.30 دارم و ایلتس 8.5 یک مقاله isi قصدم برای مستر ژنتیک و اروپا هستش میشه لطف کنید و راهنمایی کنید که کدوم کشورها در این رشته سرمایه گذاری کردن و بیشتر بهش بها میدند؟ و در اخر چندتا دانشگاه خوب معرفی کنید که با توجه به شرایط من امکان فول فاند شدن درش باشد من کاملا سردرگم هستم.
با تشکر دوستان.

این مورد را خود شما باید جست و جو کنید، برای ارشد اروپا ببینید که آیا اصلا کمک هزینه تحصیلی وجود دارد یا خیر هرچند هلند ایتالیا و ترکیه فاند دارند، به هر حال جست و جو مقدمه این کار است.

(19-03-2018, 10:36 AM)mary-afr نوشته: سلام 
من لیسانس بازرگانی دارم و چون علاقه ای به بیزینس ندارم  میخوام که دوباره لیسانس بخونم . در مورد پذیرش گرفتن که رشته های پزشکی و پیراپزشکی کلی مشکلات دارن و ترجیح دادم در رشته ای مثل زیست سلولی مولکولی یا ژنتیک مجددا ادامه تحصیل بدم(لیسانس مجدد) . شنیدم که میشه از لیسانس مستقیم به دکترا اپلای کرد . میخواستم بدونم اگر بتونم در دوره ی لیسانس با معدل عالی و زبان عالی و حتی الامکان با مقاله و کارهای ازمایشگاهی اقدام کنم می تونم برای امریکا یا کانادا فول فاند بشم؟ یا بهتره ارشد رو هم در ایران بخونم؟
دوستی گفتن اگر ایران لیسانس بگیرم و در اروپا (در دانشگاهی رایگان) مدرک بگیرم شانس بیشتری دارم. با توجه به اینکه اگر بخوام امسال برم سر کلاس کارشناسی 25 سالمه و شاید برای دکترا 30 الی 32 سالم بشه . میخوام بدونم سنم مشکلی ایجاد نمی کنه؟

شما قصد دارید کنکور شرکت کنید، حداقل 4 سال دیگر فارغ التحصیل شوید و TOEFL و GRE را اضافه کنید میشود حدودا 5 سال دیگر و سپس میتوانید برای دکتری-مستقیم اقدام کنید.
اینکه در 5 سال آینده وضعیت به چه صورت خواهد بود، اصلا مشخص نیست.
دکتری-مستقیم Direct PhD فقط در آمریکا وجود دارد و فاند کامل برای آن وجود دارد، برای ارشد فقط ترکیه، ایتالیا به صورت کامل و چند کشور دیگر به صورت جزئی کمک هزینه تحصیلی دارند، البته تحصیلات رایگان وجود دارد اما هزینه زندگی بالا است همانند آلمان یا فرانسه.
امسال 25 ساله هستید؟ یعنی کارشناسی دوباره حداقل 29 ساله و در صورت دریافت پذیرش و ویزا در بهترین حالت 5 سال دکتری مستقیم زمان میبرد که 34 ساله خواهید شد.
مشکلی ایجاد نمیکند مگر اینکه خودتان با این موضوع مشکل داشته باشید.
ضمنا هرکس اپلای میکند به جز آمریکا برنامه های دیگری نیز دارد، معدل بالا و نمرات زبان بالا و ده ها مقاله با تلاش و کوشش به دست آوردنی و قابل کنترل است، اما هیچکس به هیچ نحوی هیچگونه کنترلی برای ویزا ندارد و دریافت ویزای هیچ کشوری مخصوصا آمریکا قطعی نیست، حتما برنامه دوم و سوم نیز داشته باشید.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - mary-afr - 19-03-2018

(19-03-2018, 07:27 PM)automotive نوشته: شما قصد دارید کنکور شرکت کنید، حداقل 4 سال دیگر فارغ التحصیل شوید و TOEFL و GRE را اضافه کنید میشود حدودا 5 سال دیگر و سپس میتوانید برای دکتری-مستقیم اقدام کنید.
اینکه در 5 سال آینده وضعیت به چه صورت خواهد بود، اصلا مشخص نیست.
دکتری-مستقیم Direct PhD فقط در آمریکا وجود دارد و فاند کامل برای آن وجود دارد، برای ارشد فقط ترکیه، ایتالیا به صورت کامل و چند کشور دیگر به صورت جزئی کمک هزینه تحصیلی دارند، البته تحصیلات رایگان وجود دارد اما هزینه زندگی بالا است همانند آلمان یا فرانسه.
امسال 25 ساله هستید؟ یعنی کارشناسی دوباره حداقل 29 ساله و در صورت دریافت پذیرش و ویزا در بهترین حالت 5 سال دکتری مستقیم زمان میبرد که 34 ساله خواهید شد.
مشکلی ایجاد نمیکند مگر اینکه خودتان با این موضوع مشکل داشته باشید.
ضمنا هرکس اپلای میکند به جز آمریکا برنامه های دیگری نیز دارد، معدل بالا و نمرات زبان بالا و ده ها مقاله با تلاش و کوشش به دست آوردنی و قابل کنترل است، اما هیچکس به هیچ نحوی هیچگونه کنترلی برای ویزا ندارد و دریافت ویزای هیچ کشوری مخصوصا آمریکا قطعی نیست، حتما برنامه دوم و سوم نیز داشته باشید.

ممنونم 
فقط میشه بپرسم که امکانش هست که در سال اخر لیسانس برای gre و مدرک زبان اقدام کنم که یکسال وقت برای این مدارک هدر نره؟
در مورد سن هم اگر دانشگاه و اساتید مشکلی نداشته باشند خب منم مشکلی ندارم

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - automotive - 19-03-2018

(19-03-2018, 07:40 PM)mary-afr نوشته: ممنونم 
فقط میشه بپرسم که امکانش هست که در سال اخر لیسانس برای gre و مدرک زبان اقدام کنم که یکسال وقت برای این مدارک هدر نره؟
در مورد سن هم اگر دانشگاه و اساتید مشکلی نداشته باشند خب منم مشکلی ندارم

بله این موضوع کاملا در اختیار شما است. اگر درست برنامه ریزی کنید امکانپذیر خواهد بود.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - Tenacious - 07-07-2018

با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظر شما به شرایطی که می نویسم، شانسی برای دانشگاه های کانادا دارم؟ هم از نظر پذیرفته شدن در دوره دکترا و هم از نظر دریافت فاند.

۱- مدرک کارشناسی: زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد با معدل ۱۳/۵
۲- مدرک کارشناسی ارشد: میکروبیولوژی دانشگاه آزاد با معدل ۱۶/۷۵
۳- مقاله ISI چاپ شده:‌۳ تا 
۴- مقاله سابمیت شده در مجلات که هنوز به مرحله داوری نرسیدن:‌ ۴ تا ISI
5- تالیف کتاب:۳ جلد کتاب به زبان انگلیسی در انتشارات Lambert آلمان (که قابل خرید از سایت آمازون هست)
۶- گواهی شرکت در کنگره بین الملی: ۱ کنگره (بدون دادن مقاله یا پوستر)
۷- گواهی شرکت در کارگاه های آموزشی: شرکت در ۱۵ کارگاه انستیتو پاستور ایران که به گفته خودشون مدرک بین المللی هست.
۸- شغل: مدرس (بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس کنکور دارم و در این زمینه کتاب و ... دارم)
۹- مدرک زبان:‌ متاسفانه هنوز امتحان ندادم ولی آخر تابستون امتحان می دم که می شه روی ۶/۵ حساب کرد

ممنون