آکادمیا کافه
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - ahmadpashaei - 26-04-2013

(26-04-2013, 05:48 PM)'zahya' نوشته: با سلام به تمامی دست اندرکاران خوب این سایت:
من فارغ التحصیل کارشناسی (معدل 14.66)و ارشد (معدل:16.66) در رشته شیمی از دانشگاه بوعلی هستم.
ضمنا نمره  آیلتس ام   5.5 (R:6  W:5.5   S:5   L:5) هست.
اما مقاله ای ندارم و فقط میخواهم برای دکترا برم کانادا، البته با یه فاند خوب.
میشه بمن بگید من چقدر شانس دارم و اینکه آیا کسی رو میشناسید همرشته من باشد که بتواند مرا راهنمایی کند؟
با تشکر فراوان.
منتظر پاسختان هستم.

سلام.عضویتتون رو تبریک میگم و امیدوارم موفق بشید. در مورد سوالتون:
مهم ترین معیار قطعا معدل هست که شما معدل لیسانستون متاسفانه کمی پایینه و ولی معدل ارشدتون متوسط هست و در دانشگاه شناخته شده ای هم درس نخوندین.اما همه اینا عیبی نداره و شما میتونید تلاش کنید و رزومتون رو در قسمتهای دیگه بهبود ببخشید.یعنی gre و toefl|ielts و مقاله های خوب. و حتی ارتباط با اساتید. فقط چیزی که هست اینه که شما باید واجد شرایط باشید تا الکی پول و وقتتون رو هدر ندین.بهتره هم اینجا رو خوب بگردین و وقت بذارید تا از تجارب ارزشمند دوستان استفاده بکنید و هم خودتون شرایط پذیرش دانشگاه ها را ببینید تا آشنا بشید. الان اولین کار برای شما اینه که روی زبان انگلیسی کار کنید و بعد هم اگر تونستین مقاله دیگه ای بدین. فعلا شما با آیلتس 5.5 اصلا واجد شرایط برای هیچ جایی نیستین.
موفق باشید.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - ahmadpashaei - 26-04-2013

به zahya:
 یک نکته دیگه اینکه اینجا اتفاقا یک کارشناس شیمی عالی داره» آقا shahrouz که اگر ببینه حتما جواب بهتری میده.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - zahya - 27-04-2013

با سلام مجدد، استادم خیلی من رو تشویق کرد که میشه و میتونی ولی...
میشه آقا shahrouz به سوال من جواب بده؟ میشه در مورد گرایش و پذیرش خودشون هم کمی برام توضیح بدند؟ یا حداقل از بچه های هم رشته من که تونستند پذیرش بگیرند کسی رو به من معرفی کنند.
مرسی.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - soilman - 27-04-2013

(26-04-2013, 05:48 PM)'zahya' نوشته: با سلام به تمامی دست اندرکاران خوب این سایت:
من فارغ التحصیل کارشناسی (معدل 14.66)و ارشد (معدل:16.66) در رشته شیمی از دانشگاه بوعلی هستم.
ضمنا نمره  آیلتس ام   5.5 (R:6  W:5.5   S:5   L:5) هست.
اما مقاله ای ندارم و فقط میخواهم برای دکترا برم کانادا، البته با یه فاند خوب.
میشه بمن بگید من چقدر شانس دارم و اینکه آیا کسی رو میشناسید همرشته من باشد که بتواند مرا راهنمایی کند؟
با تشکر فراوان.
منتظر پاسختان هستم.

دوست عزیز
با توجه به اینکه گفتید برای دکترا می خواهید بروید کانادا با یه فاند خوب موارد زیر رو لازم دیدم براتون بنویسم:
1 - همانطور که دوستان گفتند با ایلتس 5.5 اصلا به جایی ره نمی برید
2- استادتان را هم گفتید میشود فکر کنم استاد ایرانتان را می گویید...شدن که بله می شود ولی اگر بررسی کنید با توجه به این شرایط شما به اضافه گرفتن فاند باید زبان تان را تقویت کنید و مقاله یا کنفرانس داشته باشید

3- تنها حالت نادری که می تونه بدون اینها باشه شانس بسیار زیاد و اینکه استادی در رزومه ی شما ببینه که با تکنیک ها و روش هایی آشنایی خوبی دارید ولی در مقطع دکترا فقط این موارد مهم نیست

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - zahya - 27-04-2013

با تشکر از دوستای مهربانم: تمامی حرفهای شما متین و درست، اما من شنیده ام که:
1- اگر بتونی نظر استاد خارجی را جلب کنی با نشان دادن پویا بودنت و علاقمندبودنت استاد فرصت کافی در اختیار شماقرار میدهد که دوباره نمره زبان بالاتری بگیری. آیا این موضوع صحت ندارد؟ 
2- در حال حاضر با یه دانشجوی دکترا در حال کارکردن بر روی پروژه محاسباتی(مربوط به رشته خودم) می باشم. اما با توجه به تحریمها اینکه این مقاله چقدر طول بکشه تا چاپ بشه، واقعا مشخص نیست؟؟!! راستی میتوانم Abstract اش را در رزومه ام بیاورم یا نه؟
اگر خودتان را معرفی بفرمایید خیلی ممنون می شوم.
سپاس در سپاس...

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - ahmadpashaei - 27-04-2013

(27-04-2013, 09:54 AM)'zahya' نوشته: با تشکر از دوستای مهربانم: تمامی حرفهای شما متین و درست، اما من شنیده ام که:
1- اگر بتونی نظر استاد خارجی را جلب کنی با نشان دادن پویا بودنت و علاقمندبودنت استاد فرصت کافی در اختیار شماقرار میدهد که دوباره نمره زبان بالاتری بگیری. آیا این موضوع صحت ندارد؟ 
2- در حال حاضر با یه دانشجوی دکترا در حال کارکردن بر روی پروژه محاسباتی(مربوط به رشته خودم) می باشم. اما با توجه به تحریمها اینکه این مقاله چقدر طول بکشه تا چاپ بشه، واقعا مشخص نیست؟؟!! راستی میتوانم Abstract اش را در رزومه ام بیاورم یا نه؟
سپاس در سپاس...

سلام مجدد به zahya عزیز،
1- استاد درست میگه ولی چون احتمالا فقط یک چیزایی شنیده دقیق نتونسته راهنمایی کنه، به این راحتیا هم نیست! من فکر کردم شما مقاله دارید گفته بودم مقاله دیگه ای بدین! خوب برای دکترا تقریبا مقاله داشتن بعد از معدل خیلی مهمه،البته من و دوستان داوطلبایی دیدیم که بدون مقاله برای دکترا حتی فاند هم گرفتن ولی باید یک چیز خاص داشته باشید + ارتباط خوب که اونم لازمش همون چیز خاص و متمایز کننده هست. پس جدی به فکر مقاله باشید اونم فقط بین المللی نه فارسی داخلی! اینکه استاد تشویقتون کرده برای ادامه تحصیل خیلی خوبه و باید برای این استادا دعا کرد چون هم روحیه میدن و هم راه رو معرفی می کنن،ولی این شمایید که باید وقت بذارید و تحقیق کنید چیا لازم دارید دقیقا. شما بدون داشتن شرایط مورد نیاز قطعا و 10000% نقص پرونده خواهید داشت و 99.9% ([img]images/smilies/biggrin.gif[/img])اصلا استاد کاری نمیتونه بکنه چون به هر حال کمیته پذیرش دانشگاه صاحب نظر هست و اونام ضوابطی دارن.تازه در نظر داشته باشید که راقبت در سطح جهانی هست و کلی اپلیکنت عالی از سایر کشورها آماده اند.کشورهایی مثل کانادا اصلا شدیدا روی مینیمم ها حساسن و حتی دوستم برای 1 نمره کمتر تافل پارسال ریجکت شد(فقط یک نمره اونم فنلاند که بورس و ... نداره)
2- بله می تونید توضیحی بدین درباره پروژه جاری خودتون و اگر مصاحبه ای داشتین با استادا می تونید اونجا هنر خودتون رو نشون بدین اونم لازمه اش زبان انگلیسی بسیار خوب به بالا هست که شما هنوز کار دارید.
پی نوشت: می تونید از طریق پیام خصوصی ارتباط و معرفی و ... بخواید چون اینجا فروم هست خلاف مقررات محسوب میشه.
موفق باشید

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Simon2007 - 27-04-2013

(27-04-2013, 09:54 AM)'zahya' نوشته: با تشکر از دوستای مهربانم: تمامی حرفهای شما متین و درست، اما من شنیده ام که:
سپاس در سپاس...

مورد يك در دانشگاه هايي كه من ديدم به اينصورت بوده كه استاد قطعا شما رو خواسته و الان فقط ميخواد طبق قوانين دانشگاه نمرهي زبانت مينيمم باشه يا بيتشر كه مشروط ميزارن زبانتو تقويت كني. اينم وقتيه كه طرف ابعاد تحقيقاتيش از بس عاليه استاد نميخواد از دست بده و بهش اين فرصت داده ميشه. اين مورد خيلي زياد نيست و به نظر معقول نمياد ادم زياد رو استثناها برنامه ريزي كني كه شايد بشه شايدم نه. 
در مورد 2  به نظرم خلاصه رو جدا بفرستي و عنوانش فقط تو رزومه باشه كافيه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Shellerx - 28-04-2013

با عرض سلام خدمت دوستای گلم.
من تازه عضو شدم. میخواستم ببینم با شرایط ما اوضاع اپلای فول فاند چه جوریه؟؟؟ شانسی واسه Master داریم؟؟؟ کدوم کشور راحت تر قبولمون میکنه؟؟؟ اینکه دو نفریم چه مزیت یا عیبی داره؟؟؟
من و همسرم هر دو:
لیسانس کامپیوتر
فارغ التحصیل از جهاد دانشگاهی یزد
معدل کل 16.54      معدل دروس تخصصی  حدود 16
ایلتس 6.5 آکادمیک  (اگه لازم باشه GRE هم می تونیم بگیرم)
فعلا مقاله نداریم و رو پروژه پایانیمون(راجع به WSN هست و خیلی جاها رو این فیلد مشغولن) کار می کنیم، اما حتما ازش 2   یا 3   تا مقاله درمیاد.
plz help us
با سپاس

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - spt - 04-05-2013

(28-04-2013, 11:44 PM)'Shellerx' نوشته: با عرض سلام خدمت دوستای گلم.
من تازه عضو شدم. میخواستم ببینم با شرایط ما اوضاع اپلای فول فاند چه جوریه؟؟؟ شانسی واسه Master داریم؟؟؟ کدوم کشور راحت تر قبولمون میکنه؟؟؟ اینکه دو نفریم چه مزیت یا عیبی داره؟؟؟
من و همسرم هر دو:
لیسانس کامپیوتر
فارغ التحصیل از جهاد دانشگاهی یزد
معدل کل 16.54      معدل دروس تخصصی  حدود 16
ایلتس 6.5 آکادمیک  (اگه لازم باشه GRE هم می تونیم بگیرم)
فعلا مقاله نداریم و رو پروژه پایانیمون(راجع به WSN هست و خیلی جاها رو این فیلد مشغولن) کار می کنیم، اما حتما ازش 2   یا 3   تا مقاله درمیاد.
plz help us
با سپاس

سلام دوست من   Smile
والا برای مستر فول فاند گرفتن خیلی مشکله...  اگه خیلی خلاصه بهتون بخام بگم اولین قدمتون خوندن جزوه ی اپلای باشه بهتره....   به هر حال اگه حتما دنبال فاند هستید بهترین راه اینه که جی آر ای امتحان بدید و برای آمریکا اقدام کنید اگرچه حتی با نمره ی خوب جی آر ای هم شانس بالایی ندارید...

امیدوارم موفق باشید و امیدتون رو از دست ندید   Smile

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - narges123 - 10-05-2013

با سلام
من لیسانس فیزیک از دانشگاه تبریز با معدل 13.33 و فوق لیسانس از دانشگاه علم و صنعت با معدل 16.28 با داشتن کنفرانس و مقاله داخلی و isi سابمیت شده، و هنوز امتحان زبان ندادم.
می خواستم راهنماییم کنید برای کدومکشورها احتمال گرفتن فاند دارم. و به نظر شما ایلتس بدم یا تافل
ممنون از راهنماییتون