آکادمیا کافه
چگونه SoP بنویسیم؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Statement of Purpose - SoP (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP)
+---- موضوع: چگونه SoP بنویسیم؟ (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-SoP-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Behnoush - 29-07-2012

(29-07-2012, 09:49 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید از کجا میتونم اطلاعانی در مورد edit صفحه SoP بدست بیارم ؟! مثلا پارگراف ها رو چطور تنظیم کنم و فاصله از کناره ها و ... ممنون
منظورت اینه که فرمتی که مخصوص SOP باشه و مثلا گفته باشه فاصله چقدر باشه؟ فکر نمیکنم فرمت خاصی بخواد میتونی از همون تنظیمات default برنامه word استفاده کنی.
یا اینکه کلا فاصله های رو توی word چطور باید تنظیم کرد ؟

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Paradise4 - 29-07-2012

بله منظورم اینه که مثلا پارگراف بندی چوری باشه. گاهی خط اول یکم جلوتر هست و یا الان که heaedr گذاشتم فاصله تا خط اول چطوری باشه خوبه ؟!
یک چیزهایی مال خورده word هست ولی همش نیست !

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Behnoush - 30-07-2012

(29-07-2012, 10:12 PM)Paradise4 نوشته: بله منظورم اینه که مثلا پارگراف بندی چوری باشه. گاهی خط اول یکم جلوتر هست و یا الان که heaedr گذاشتم فاصله تا خط اول چطوری باشه خوبه ؟!
یک چیزهایی مال خورده word هست ولی همش نیست !
پاراگراف بندی ویژه ای برای SOP من ندیدم مگر اینکه دانشگاه نکاتی رو قید کرده باشه ولی در کل این ها یه سری از اصول پایه ی پاراگراف بندی در متون انگلیسی هست:
همونطور که گفتید جمله ی اول پاراگراف با کمی تو رفتگی به سمت راست شروع میشه که بهش indentation میگن. تو رفتگی معمولا نیم اینچ.
حاشیه از بالا و پایین حدود یک اینچ ( تقریبا دو و نیم سانتی متر) و از چپ و راست حدود 1 یا 1.25 اینچ است.
معمولا سایز استاندارد فونت 12pt است.
در مورد فاصله خط اول با header مطمئن نیستم اما چندخط فاصله بذاری کافیه.
جمله شروع کننده پاراگراف معمولا باید یک جمله کلی (general statement) باشد که در جملات بعدی با جزییات بیشتری به آن پرداخته می شود. جملات بعدی supporting sentences هستند. جمله آخر پاراگراف هم معمولا حالت جمع بندی و نتیجه گیری از آن پاراگراف را دارد ( concluding sentence).
ساختار نوشته در متون اکادمیک باید رسمی باشد و از به کار بردن حالت مخفف کلمات مثل don`t ، can`t و ... خودداری کرد.
یک ایده باید در یک پاراگراف مطرح باشید و اگر قصد دارید درباره ایده یا مفهومی جداگانه صحبت کنید آن را در پاراگراف جداگانه ای مطرح کنید.
فاصله space در برخی فونت ها کم است و باعث ناخوانا به نظر رسیدن متن می شود و بهتر است از double-space استفاده کنید.

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - ice - 13-10-2012

در صورتی که به دلیل بیماری و شرایط درمانی به مدت یک سال نتوان هیچ نوع فعالیتی انجام داد آیا باید توضیحی داد یا نکته منفی حساب می شه. اگه نباید آورده بشه اون یک سال فاصله خالی رو چگونه باید توضیح داد؟

سپاس

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Babak - 14-10-2012

به نظر من بد نیست که در حد یک خط یک توضیح مختصری بدید که چرا یک سال خالی هست و این طور به نظر نرسه که شما در این مدت هیچ کاری نمی‌کردید.

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - parsley - 01-11-2012

دوستان، نظرتون درباره بولد نوشتن متن چیه؟
و اینکه آیا باید اول سوپ بنویسیم این متن خطاب به کدوم دانشگاه نوشته میشه و کلا مقدماتی از این نوع یا اینم به دلخواهه؟

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - spt - 02-11-2012

(01-11-2012, 09:40 PM)parsley نوشته: دوستان، نظرتون درباره بولد نوشتن متن چیه؟
و اینکه آیا باید اول سوپ بنویسیم این متن خطاب به کدوم دانشگاه نوشته میشه و کلا مقدماتی از این نوع یا اینم به دلخواهه؟
بولد نوشتن متن اشتباهه و من جایی ندیدم، هرگز سعی نکنین چیز جدیدی در مواردی که ست شده هست برای خارجی ها، مخصوصا افرادی که با اون درگیر هستن اضافه کنید، اشتباه بزرگیه...

اس او پی خطاب به دانشگاه خاصی نیست اما معمولا اولش رو برای هر دانشگاه یا هر استادی که میفرستید عوض میکنید...
یادتون باشه که معمولا یه دونه مینویسید و بعد برای هر کجا یه سری اصلاحش میکنید چون توی اس او پی باید خودتون و سابقتون رو به اون مقصد یه جوری ارتباط بدید...

موفق باشید..

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - MaMi - 23-11-2012

دوستان یک سوال؛ من در مورد دوران کارشناسی و بعدش دوره کارشناسی ارشدم به صورت جدا (در حد یک پاراگراف) نوشتم (از لحاظ علمی و آکادمیک) از طرفی در اواخر دوران کارشناسی به صورت نیمه وقت و در دوران کارشناسی ارشد به صورت تمام وقت کار هم میکردم (تقریبا مرتبط بود). حالا این کار کردن رو در پاراگراف های بعد بنویسم یا در همون پاراگراف ها که در مورد کارشناسی و کارشناسی ارشد صحبت کردم؟ (کار دوران کارشناسی ارشدم بعد از فارغ التحصیلی و تا قبل از اعزام به خدمت هم ادامه داشت). چون بحث در مورد کارشناسی ارشدم رو با صحبت درباره پایان نامه و مقاله ای که ازش در آوردیم تموم کردم.
ضمن اینکه بنظر شما اشاره کنم که حدود 16 ماه رفتم سربازی و به همین دلیل بین تحصیل و کارهای علمی ام فاصله افتاده (یعنی بین کارشناسی ارشد و دکتری که قراره بخونم)؟!

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Pejman - 24-11-2012

(23-11-2012, 06:11 PM)MaMi نوشته:
دوستان یک سوال؛ من در مورد دوران کارشناسی و بعدش دوره کارشناسی ارشدم به صورت جدا (در حد یک پاراگراف) نوشتم (از لحاظ علمی و آکادمیک) از طرفی در اواخر دوران کارشناسی به صورت نیمه وقت و در دوران کارشناسی ارشد به صورت تمام وقت کار هم میکردم (تقریبا مرتبط بود). حالا این کار کردن رو در پاراگراف های بعد بنویسم یا در همون پاراگراف ها که در مورد کارشناسی و کارشناسی ارشد صحبت کردم؟ (کار دوران کارشناسی ارشدم بعد از فارغ التحصیلی و تا قبل از اعزام به خدمت هم ادامه داشت). چون بحث در مورد کارشناسی ارشدم رو با صحبت درباره پایان نامه و مقاله ای که ازش در آوردیم تموم کردم.
ضمن اینکه بنظر شما اشاره کنم که حدود 16 ماه رفتم سربازی و به همین دلیل بین تحصیل و کارهای علمی ام فاصله افتاده (یعنی بین کارشناسی ارشد و دکتری که قراره بخونم)؟!
به نظر من این مورد تا حدی سلیقه ای هست و بستگی به ساختار SOP شما داره. من خودم معمولاً به ترتیب زمانی جلو رفتم و سابقه کارم داخل همون پاراگراف ارشدم و در ادامه اون اومده بود.

در مورد سربازی خیلی نظری ندارم و دوستانی که سربازی رفتن بهتر می تونن نظر بدند.

RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - spt - 25-11-2012

(23-11-2012, 06:11 PM)MaMi نوشته:
به نظر من هم اگه ترکیب کنی بهتره اما اگه خوب تسلط داری به اس او پی!! البته مهم ترین چیز اینه که با سناریوت بخونه!!! کار خیلی آسونی نیست ترکیب کردن مسایل مختلف و اگه فک میکنی خوب نمینویسی جدا بنویسی بهتره...
کلا جدا نویسی رو خارجی ها خیلی دوست دارن تا اونجا که من فهمیدم!!! ساده و راحت نوشتن و نه پیچیدگی....
در مورد سربازی هم آره خب اشاره کن اگه جا داری... مشکلی نداره بابا نمیترسن ؛)