آکادمیا کافه
تشکیل پرونده در وزارت علوم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: تشکیل پرونده در وزارت علوم (/Thread-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - ka003 - 10-10-2013

(21-07-2013, 12:47 AM)'pdvhbr' نوشته: سلام. من یک سوال داشتم. من بزودی مدرک زبان آلمانی ZD می گیرم(مدرک مورد نیاز برای ویزا گرفتن از سفارت) و دانشگاهی که براش در مستر افدام کردم، به من پذیرش مشروط میده به شرط اینکه اونجا سر کلاسهای آلمانیشون بیشنم و قبل از شروع ترمم مدرک DSH (مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه های آلمانی زبان در آلمان)رو بگیرم. یکی از دوستانم رفته بود وزارت علوم و بهش گفته بودن که شما باید 1000 ساعت آموزش زبان دیده باشی اینجا و ما پذیرش مشروط رو قبول نداریم. البته این دوستم هنوز نامه ی پذیرشش رو دریافت نکرده. آیا این قضیه صحت داره؟ یعنی در صورت مشمول سربازی بودن و نداشتن مدرک DSH نمیشه از کشور خارج شد؟

با سلام سوال من هم تقریبا مشابه دوستمون هستش

آیا با مدرک ب۱ می شه برای وزارت علوم اقدام کرد

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - ka003 - 15-10-2013

(10-10-2013, 05:49 PM)'ka003' نوشته:
با سلام سوال من هم تقریبا مشابه دوستمون هستش
آیا با مدرک ب۱ می شه برای وزارت علوم اقدام کرد

این رو برای کسانی می نویسم که شرایطشون شبیه به من هستش

رفتم وزارت علوم و پرسیدم
پاسخ این بود که برای زبان آلمانی ۱۰۰۰ ساعت یا همون B2 نیاز هستش
اما می شه یک تعهد نوشت که این مدرک رو بهشون در یک تاریخ مشخص ارائه میدید

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - mtelec - 16-10-2013

با سلام
من ارشدم رو تموم کردم و تا بهمن وقت دارم برم سربازی...
از یکی از استادا اوکی گرفته ام...ولی office تو مدارک اولیه برا صدور پذیرش از من اطلاعات پاسپورت رو میخواد که من ندارم؟
از طرفی هم وزارت علوم نامه پذیرش رو برا پاسپورت دادن میخواد؟
به نظرتون من چیکار میتونم بکنم؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - ka003 - 16-10-2013

(16-10-2013, 06:28 PM)'mtelec' نوشته: با سلام
من ارشدم رو تموم کردم و تا بهمن وقت دارم برم سربازی...
از یکی از استادا اوکی گرفته ام...ولی office تو مدارک اولیه برا صدور پذیرش از من اطلاعات پاسپورت رو میخواد که من ندارم؟
از طرفی هم وزارت علوم نامه پذیرش رو برا پاسپورت دادن میخواد؟
به نظرتون من چیکار میتونم بکنم؟

فقط نظرم رو می نویسم
اگر من بودم سریع با دانشگاه مکاتبه می کردم و شرایط رو بهشون می گفتم و تعهد می کردم در اولین فرصت بهشون اطلاعات پاسپورت رو بدم
و یک سوال از شما : نمی دونم این راه بدرد شما می خوره یا نه ، ولی آیا می تونید برای اجازه خروج از کشور(برای سفر تفریحی) از طریق نظام وظیفه در زمان فرجه تحصیلی تون استفاده کنید؟(نمی دونم شما می تونید اقدام کنید یا نه چون نو ۶ ماه دوم فرجتون هستید)

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - mtelec - 16-10-2013

(16-10-2013, 06:42 PM)'ka003' نوشته:
فقط نظرم رو می نویسم
اگر من بودم سریع با دانشگاه مکاتبه می کردم و شرایط رو بهشون می گفتم و تعهد می کردم در اولین فرصت بهشون اطلاعات پاسپورت رو بدم
و یک سوال از شما : نمی دونم این راه بدرد شما می خوره یا نه ، ولی آیا می تونید برای اجازه خروج از کشور(برای سفر تفریحی) از طریق نظام وظیفه در زمان فرجه تحصیلی تون استفاده کنید؟(نمی دونم شما می تونید اقدام کنید یا نه چون نو ۶ ماه دوم فرجتون هستید)

خیلی ممنون از راهنماییتون...یه سوال دیگه هم داشتم... من تو بورس خارج 92 وزارت علوم قبول شده ام(علاوه بر فاند از اون طرف)...آیا میشه از این طریق (قبل از گرفتن نامه accept) اقدامی کرد؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - ka003 - 17-10-2013

(16-10-2013, 10:44 PM)'mtelec' نوشته:
خیلی ممنون از راهنماییتون...یه سوال دیگه هم داشتم... من تو بورس خارج 92 وزارت علوم قبول شده ام(علاوه بر فاند از اون طرف)...آیا میشه از این طریق (قبل از گرفتن نامه accept) اقدامی کرد؟

متاسفانه اطلاعی درباره بورسهای وزارت علوم ندارم

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - Amir2 - 24-12-2013

سلام
دانشجوی سال 3 مترجمی زبان هستم و درصدد اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای خارج از کشور  هستم میخواستم بدونم با گواهی اشتغال به تحصیل باز هم نیاز به گرفتن معافیت تحصیلی هست یا نه؟ و اینکه قبل از اقدام در وزارت علوم میشه اقدام به اخذ وثیقه کرد؟چون من ساکن شهرستان هستم و نمیتوتنم چند بار بیامو برم.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - arsamkiany - 16-01-2014

با سلام و خسته نباشید.
من الان دانشجوی ارشد دانشگاه سراسری هستم اگه از دانشگاه خارج از کشور تو مقطع ارشد پذیرش بگیرم می تونم از تحصیل انصراف بدم و درخواست اعاده به تحصیل بدم و دوباره از معافیت تحصیلی ارشد تو سربازی استفاده کنم،حالا سوال من اینکه علاوه بر خرید مدرک کارشناسی باید برای انصراف از ارشدم و بابت اون تعهد از خدمتم پولی پرداخت کنم؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - rulany - 16-01-2014

(16-01-2014, 02:36 PM)'arsamkiany' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
من الان دانشجوی ارشد دانشگاه سراسری هستم اگه از دانشگاه خارج از کشور تو مقطع ارشد پذیرش بگیرم می تونم از تحصیل انصراف بدم و درخواست اعاده به تحصیل بدم و دوباره از معافیت تحصیلی ارشد تو سربازی استفاده کنم،حالا سوال من اینکه علاوه بر خرید مدرک کارشناسی باید برای انصراف از ارشدم و بابت اون تعهد از خدمتم پولی پرداخت کنم؟

براي هر مقطع يكبار معافيت تحصيلي صادر ميشه. يعني اينكه اگر شما يكبار براي مقطع ارشد در ايران از معافيت تحصيلي استفاده كردين نميتونين بار ديگه براي اين مقطع از معافيت تحصيلي استفاده كنين

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - arsamkiany - 17-01-2014

(16-01-2014, 02:53 PM)'rulany' نوشته:
براي هر مقطع يكبار معافيت تحصيلي صادر ميشه. يعني اينكه اگر شما يكبار براي مقطع ارشد در ايران از معافيت تحصيلي استفاده كردين نميتونين بار ديگه براي اين مقطع از معافيت تحصيلي استفاده كنين

یه قانونی داریم به اسم "اعاده به تحصیل" اینم عین متن نظام وظیفه:
معافیت تحصیلی  دانشجویان انصرافی
دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری ،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند که در اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند .

ولی این سواله من نبود،سواله من اینه که برای دو ترم تحصیل ارشدم و اون تعهد خدمت باید پولی پرداخت کنم؟؟؟؟