آکادمیا کافه
ویزای کار آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: ویزای کار آلمان (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: ویزای کار آلمان - mis mis - 28-09-2017

(28-09-2017, 03:31 PM)automotive نوشته: سلام،
اگر شرایط Blue card آلمان را دارید برای آن اقدام کنید، موضوع زیر را مشاهده کنید.
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

اگر قصد کار و اقامت دائم دارید، حتما ارشد را در آلمان بگذرانید، هرچه سریع تر وارد خاک آلمان شوید برای شما بهتر است.

برای بلوکارت ک فعلا نمی تونم اقدامی کنم تا طبق فرمایش شما بعد از اتمام دوره کارشناسی در ایران برای فوق در المان اقدام کنم و سپس ویزای کاری ک در نتیجه بلوکارت...پس به نظر شما همین بهترین برنامه ی ممکن میتونه باشه؟ برای کار و اقامت...

RE: ویزای کار آلمان - automotive - 28-09-2017

(28-09-2017, 07:03 PM)mis mis نوشته: برای بلوکارت ک فعلا نمی تونم اقدامی کنم تا طبق فرمایش شما بعد از اتمام دوره کارشناسی در ایران برای فوق در المان اقدام کنم و سپس ویزای کاری ک در نتیجه بلوکارت...پس به نظر شما همین بهترین برنامه ی ممکن میتونه باشه؟ برای کار و اقامت...

بله،
اگر کارت آبی نیز درست نشد، شما پس از مقطع ارشد در آلمان هم می‌توانید کار کنید و اگر کار پیدا نشد می‌توانید برای دکتری ادامه تحصیل بدهید، معمولا کار پیدا می‌شود و مساله مهم‌تر اینکه شما حداقل 2 سال از 5 سال مورد نیاز برای دریافت اقامت را با ادامه تحصیل در آلمان ایجاد می‌کنید، سپس با 3 سال کار کردن می‌توانید اقامت دریافت کنید و از همه مهم‌تر این است که این موارد در صورتی اتفاق می‌افتد که کارت آبی درست نشود، اگر کارت آبی درست شود که کار شما به مراتب راحت‌تر خواهد شد.

RE: ویزای کار آلمان - mis mis - 28-09-2017

(28-09-2017, 07:08 PM)automotive نوشته: بله،
اگر کارت آبی نیز درست نشد، شما پس از مقطع ارشد در آلمان هم می‌توانید کار کنید و اگر کار پیدا نشد می‌توانید برای دکتری ادامه تحصیل بدهید، معمولا کار پیدا می‌شود و مساله مهم‌تر اینکه شما حداقل 2 سال از 5 سال مورد نیاز برای دریافت اقامت را با ادامه تحصیل در آلمان ایجاد می‌کنید، سپس با 3 سال کار کردن می‌توانید اقامت دریافت کنید و از همه مهم‌تر این است که این موارد در صورتی اتفاق می‌افتد که کارت آبی درست نشود، اگر کارت آبی درست شود که کار شما به مراتب راحت‌تر خواهد شد.
اگر طبق همین برنامه بعد اخذ فوق در المان توسط قرار داد کاری بلوکارت رو بگیرم به دلیل دو سال اقامتی ک از قبل دارم و سطح خوب زبان المانی ... تقریبا میشه بلافاصله اقامت دایم رو گرفت.درسته؟

RE: ویزای کار آلمان - automotive - 28-09-2017

(28-09-2017, 07:17 PM)mis mis نوشته: اگر طبق همین برنامه بعد اخذ فوق در المان توسط قرار داد کاری بلوکارت رو بگیرم به دلیل دو سال اقامتی ک از قبل دارم و سطح خوب زبان المانی ... تقریبا میشه بلافاصله اقامت دایم رو گرفت.درسته؟

برای کارت آبی باید قرار داد کاری 4 ساله داشته باشید، پس از 33 ماه حضور در خاک آلمان می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید و سطح زیان B1 اجباری است منبع: لینک

در هیچ کشوری و تحت هیچ شرایطی نمی‌‌توان اقامت را به صورت آنی دریافت کرد، ضمنا برای کارت آبی باید قبل از ورود به آلمان اقدام کنید و نه پس از ورود.

RE: ویزای کار آلمان - mis mis - 29-09-2017

(28-09-2017, 09:07 PM)automotive نوشته: برای کارت آبی باید قرار داد کاری 4 ساله داشته باشید، پس از 33 ماه حضور در خاک آلمان می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید و سطح زیان B1 اجباری است منبع: لینک

در هیچ کشوری و تحت هیچ شرایطی نمی‌‌توان اقامت را به صورت آنی دریافت کرد، ضمنا برای کارت آبی باید قبل از ورود به آلمان اقدام کنید و نه پس از ورود.

اینکه ک برای بلوکارت باید قبل از رفتن اقدام کرد منظورتون همون ویزای کاریه 6 ماهه هست ک در صورت موفقیت میشه اقدام کرد برای کارت؟

RE: ویزای کار آلمان - meysam fpb - 29-09-2017

سلام!
میخواستم بدونم گرفتن مدرک بین المللی نرم افزار های تخصصی رشته (به عنوان مثال خودم کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد واحد لاهیجان) در روند اخذ ویزای کاری ک در نتیجه قرارداد کاری تاثیر داره یا پذیرش تحصیلی مقاطع بالاتر(که خودم بعد اتمام دوره کارشناسی برای فوق المان اقدام کنم)؟!
و مورد بعدی اگر بخوام برای ارشد رشته ی خودم در المان اقدام کنم داشتن مقاله تا چه سطحی مورد نیازه؟!...چون در مقطع ارشد نیستم که پایان نامه ارایه بدم...به نطرتون این ایده چطوره که اینجا کارشناسی مقاله هایی ارایه بدم که در المان در صورت پذیرش ارشد پایان نامه ی جامع ای پیرامون همون موضوع ارایه بدم؟!
در مورد زبان المانی هم در این فرصت باقی مانده خودم رو تا سطح c1 برسونم کافیه؟!
پیشاپیش تشکر فراوان بابت راهنمایی و خدمات خیلی خوبتون!

RE: ویزای کار آلمان - automotive - 29-09-2017

(29-09-2017, 12:35 AM)mis mis نوشته: اینکه ک برای بلوکارت باید قبل از رفتن اقدام کرد منظورتون همون ویزای کاریه 6 ماهه هست ک در صورت موفقیت میشه اقدام کرد برای کارت؟

سلام
ویزای کار آلمان 6 ماه اعتبار دارد و با ورود به خاک آلمان 6 ماه زمان دارید تا شغل پیدا کنید و با کارت آبی متفاوت است.

کارت آبی به این صورت است که شما در ایران هستید و از طریق وب‌سایت‌های کاریابی آلمان اقدام به پیدا کردن شغل و عقد قرارداد میکنید و سپس با این کارت می‎توانید 4 سال در آلمان کار کنید که پس از گذشت 33 ماه از ورود شما به خاک آلمان می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

برای دریافت کارت آبی آلمان باید دو شرط زیر را دارا باشید.
Who can apply for the EU blue card?
A foreigner, a citizen of a non-EU- country, can apply for the EU blue card if
a) he or she has a German or an accredited foreign or a university degree that is comparable to a German one.
b) he or she has a working contract with a gross annual compensation of at least €50.800 (4.134 Euros per month), a contract in the so-called shortage occupation (scientists, mathematics, engineers, doctors and IT- skilled workers) with the amount of €39.624 (3302 Euros per month).

RE: ویزای کار آلمان - automotive - 29-09-2017

(29-09-2017, 01:01 PM)meysam fpb نوشته: سلام!
میخواستم بدونم گرفتن مدرک بین المللی نرم افزار های تخصصی رشته (به عنوان مثال خودم کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد واحد لاهیجان) در روند اخذ ویزای کاری ک در نتیجه قرارداد کاری تاثیر داره یا پذیرش تحصیلی مقاطع بالاتر(که خودم بعد اتمام دوره کارشناسی برای فوق المان اقدام کنم)؟!
و مورد بعدی اگر بخوام برای ارشد رشته ی خودم در المان اقدام کنم داشتن مقاله تا چه سطحی مورد نیازه؟!...چون در مقطع ارشد نیستم که پایان نامه ارایه بدم...به نطرتون این ایده چطوره که اینجا کارشناسی مقاله هایی ارایه بدم که در المان در صورت پذیرش ارشد پایان نامه ی جامع ای پیرامون همون موضوع ارایه بدم؟!
در مورد زبان المانی هم در این فرصت باقی مانده خودم رو تا سطح c1 برسونم کافیه؟!
پیشاپیش تشکر فراوان بابت راهنمایی و خدمات خیلی خوبتون!

سلام
برای فوق لیسانس در آلمان اقدام کنید.
مقاله نیاز نیست.
بله کافی است.

چند ارسال قبلی را نیز مطالعه کنید.

RE: ویزای کار آلمان - navid.m14 - 17-10-2018

سلام خدمت دوستان
بیشتر پست ها خوندم ولی جوابم پیدا نکردم ممنون میشم جواب بدید 
من مهندسی عمران خوندم به صورت ناپیوسته 
و 6 سال سابقه بیمه مرتبط دارم و چند تا مدرک بین المللی میخوام برای کار اقدام کنم و در حال خوندن زبان آلمانی هستم.

1-میخواستم بدونم رشته من جز رشته های مورد نیاز آلمان هست؟
2- مدرک کارشناسی ناپیوسته مورد تایید آلمان هست؟
3-اسم دانشگاه من در سایت anabin به صورت -/+H اومده و معدلم 13 هست ممکنه رد کنن به خاطر دانشگاه یا معدل؟

ممنون