آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: ویزای تحصیلی ایتالیا - natanayil - 11-02-2013

یه سوال دیگه هم داشتم. تو دعوت نامه ای که برام اومده نوشته a Visa for Self-Employment . یعنی ویزای خود اشتغالی برای پست دکتری
از نوع این ویزا اطلاعی دارید؟ ممنون میشم کمکم کنید

RE: ویزای تحصیلی ایتالیا - Shihan - 11-02-2013

(11-02-2013, 07:49 PM)natanayil نوشته: یه سوال دیگه هم داشتم. تو دعوت نامه ای که برام اومده نوشته a Visa for Self-Employment . یعنی ویزای خود اشتغالی برای پست دکتری
از نوع این ویزا اطلاعی دارید؟ ممنون میشم کمکم کنید
این مورد ویزا بهش نوع c یا نوع D گفته میشه که بیشتر برای متقاضیان شغلی یا موقعیت بالای تحصیلی که یک نوع شغل محسوب میشه صادر میشه.
خیلی از جزییاتش اطلاعی ندارم اما بهتره به لینک پایین نگاهی بندازید. (به زبان انگلیسی)
لینک
لینک

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا - kia.shadmehr - 05-03-2013

با سلام
دوست عزیز من 25 سالمه مهندسی برق قدرت خوندم (معدلم 15:92) قصدم فقط ورود زدن به اروپا و گرفتن شینگن هست چطور میتونم در کوتاه ترین زمان اینکار رو انجام بدم چون شنیدم الان ایتالیا از بقیه ی کشورها راحت تر ویزا میده.
ایا امکان داره تو کنفرانسی تو ایتالیا در مورد برق شرکت کنم و از طریق اون ها دعوتنامه بگیرم ؟از کجا میتونم اطلاعاتی در این مورد پیدا کنم
(میخام هزینه هام کمتر بشه)

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا - Shihan - 05-03-2013

(05-03-2013, 02:10 PM)'kia.shadmehr' نوشته: با سلام
دوست عزیز من 25 سالمه مهندسی برق قدرت خوندم (معدلم 15:92) قصدم فقط ورود زدن به اروپا و گرفتن شینگن هست چطور میتونم در کوتاه ترین زمان اینکار رو انجام بدم چون شنیدم الان ایتالیا از بقیه ی کشورها راحت تر ویزا میده.
ایا امکان داره تو کنفرانسی تو ایتالیا در مورد برق شرکت کنم و از طریق اون ها دعوتنامه بگیرم ؟از کجا میتونم اطلاعاتی در این مورد پیدا کنم
(میخام هزینه هام کمتر بشه)

دروود.
دوست عزیز، ارزانترین و ساده ترین راه برای اخذ ویزای شینگن Schengen Visa بصورت انفرادی و گروهی و ثبت نام در تورهای تفریحی, جهانگردی, تجاری و نمایشگاهی این شرکت و اخذ ویزای شینگن جهت سیاحت و حضور در نمایشگاه های بین المللی شرکتها , سمینارها و کنگره ها در اروپا و منطقه ویزای شینگن است. بنابراین اگر نیاز به کوتاهترین حالت دارید برای ویزای از طریق دعوتنامه یا توریستی اقدام کنیدولی در کل باید واجد شرایط باشی ... اگر دعوتنامه از فرد معتبری داشته باشی و اگر مدارکی داشته باشی که اینجا ، هم کار داری ، هم دارایی نسبتا خوب ( سند مالکیت از هرچیزی بهتره ) مشکلی نداری و میتونی بری . تمام دغدغهء اونها اینه که تو اگه رفتی اونجا بعدش حتما برگردی ضمناً فعلاً سفارت ایتالیا، فنلاند خوب ویزا می دهند.   

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - hadi2050 - 24-03-2013

سلام وخسته نباشید
از دوستان کسی که اطلاع داره لطفا شرایط مارو هم یه نگاه بندازه ممکنه؟باتشکر
1.معدل دیپلم14.53
2.معدل پیش دانشگاههی 11
3.زبان انگلیسی در حال تقویت می باشم انشالله تا سال دیگه مدرکش دستم هست
4.دانشجو سال دو مدیریت دولتی{یه سال هم نرم افزار خوندم}
5.یه ترم16 ترم دوم11.5
6.زبان ایتا لیایی هیچ بلد نیستم ولی بعد انگلیسی قدام می کنم
.7.برای مقطع فوق لیسانس میخوام
8..در رشته مدیریت
اگه لطفا کنید بگید هزینه تحصیل چقدره خوب میشه؟
دانشگاه بدون شهریه با تایید وزارت علوم پیدا میشه؟
من الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم{نظام وظیفه}
با تشکر

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 24-03-2013

(24-03-2013, 01:05 PM)'hadi2050' نوشته: سلام وخسته نباشید
از دوستان کسی که اطلاع داره لطفا شرایط مارو هم یه نگاه بندازه ممکنه؟باتشکر
1.معدل دیپلم14.53
2.معدل پیش دانشگاههی 11
3.زبان انگلیسی در حال تقویت می باشم انشالله تا سال دیگه مدرکش دستم هست
4.دانشجو سال دو مدیریت دولتی{یه سال هم نرم افزار خوندم}
5.یه ترم16 ترم دوم11.5
6.زبان ایتا لیایی هیچ بلد نیستم ولی بعد انگلیسی قدام می کنم
.7.برای مقطع فوق لیسانس میخوام
8..در رشته مدیریت
اگه لطفا کنید بگید هزینه تحصیل چقدره خوب میشه؟
دانشگاه بدون شهریه با تایید وزارت علوم پیدا میشه؟
من الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم{نظام وظیفه}
با تشکر

دروود هادی عزیز. ضمن خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید، شما بدلیل معدل پایین ترم گذشته مقطع لیسانس هنوز دقیق نمیشه نظر کلی داد، اما با این شرایط شانس مناسب ندارید. برای ایتالیا بهتره معدل لیسانس رو بالای 15 نگه دارید. همچنین رشته شما در 2-3 دانشگاه به انگلیسی ارائه میشه. که بیشتر اونها شهریه سالیانه 3000 - 3500 یورو از شما طلب میکنند. به نظر من اگر فرصت چندانی برای تقویت معدل ندارید، بهتره برای دوره تحصیل به زبان ایتالیایی اقدام کنید که شانست رو افزایش بدید. ضمناً ایتالیا دانشگاه رایگان نداره اما در مقاطع دکتری شهریه ناچیزی در حد 1000 یورو سالیانه اخذ میکنه. به هر حال اگر تمایل به تحصیل در دانشگاههای رایگان دارید، بهتره کشورهای اسکاندیناوی و اتریش و المان رو مد نظر قرار بدهید.
ازاد اندیش باشی

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا - comer - 24-03-2013

سلام

بعد از انگشت نگاری برای ویزای توریستی و گرفتن رسید مدارک چقدر طول میکشه ویزا رو بدن

با تشکز

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا - Shihan - 24-03-2013

(24-03-2013, 04:11 PM)'comer' نوشته: سلام
بعد از انگشت نگاری برای ویزای توریستی و گرفتن رسید مدارک چقدر طول میکشه ویزا رو بدن
با تشکز

دروود.
بین بیست روز تا ماه طول میکشه البته این روال ویزای توریستی شینگنه. ممکن کمی بیشتر بشه که به سفارت کشورهای مختلف بستگی داره.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - hadi2050 - 25-03-2013

بسیار ممنون از شما دوست عزیز
کجا می توانم در مورد دانشگاههای کشورهای که گفتید {این دانشگاهها رایگان که میفرمایید آزمون دارند چطوریاست سخته؟}
اطلاعات کامل پیدا کنم فکر نکنم از عهده ترمی 3000یورو+هزینه های دیگه بر بیام {ولی ایتالیا یه چیز دیگه هست}
طبق گفته شما بری دکتری بهتره
اگه لطف کنید ممنون میشیم

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 26-03-2013

(25-03-2013, 07:40 PM)'hadi2050' نوشته: بسیار ممنون از شما دوست عزیز
کجا می توانم در مورد دانشگاههای کشورهای که گفتید {این دانشگاهها رایگان که میفرمایید آزمون دارند چطوریاست سخته؟}
اطلاعات کامل پیدا کنم فکر نکنم از عهده ترمی 3000یورو+هزینه های دیگه بر بیام {ولی ایتالیا یه چیز دیگه هست}
طبق گفته شما بری دکتری بهتره
اگه لطف کنید ممنون میشیم

دوست عزیز.
در ابتدا اگر مطالب بخش اروپای این فروم رو کامل مطالعه نمایید دستتون میاد، من از کشورهای اتریش، المان، و نروژ و فنلاند اطلاع دارم که هنوز رایگان یا نیمه رایگانند. خیر ازمونی هم قبل و بعدش گرفته نمیشه!! اما دوست من شما شرایط کلی خیلی بالایی ندارید و ممکنه نتونید پذیرش بگیرید (بدلیل رقابت بالای متقاضیان برای این کشورها) پس یا بهتره به کشورهای همچون ایتالیا و اسپانیا و اروپای شرق فکر کنید یا یک مقطع دیگر رو ایران بخونید تا معدل و رزومه بهتری برای خودتون فراهم کنید و سپس اقدام کنید. در ضمن بنده نگفتم ترمی 3000!!! سالی عرض کردم. که ترمی 1500 یورو میشه. خب دکتری هم نمیشه گفت دقیق کجا خوبه کجا بده، باید به رزومه و رشته و میزان فاندی که کشوری خاص ارائه میده توجه کرد و انتخاب نمود.