آکادمیا کافه
راهنما و آموزش نرم افزار STATA - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: نرم‌افزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C)
+--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار STATA (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-STATA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - 0700 - 26-02-2015

سلام 
من می خوام pvar را با استفاده از استتا کارکنم چون از چند نفر پرسیدم میگن با اوویوز نمیشه. با استتا الان به مشکل برخوردم و کدی که بشناسه pvar و ندارم هر کدی از اون فایل زیپی که گذاشتید می زنم ارور می دهد من زیاد وقت ندارم خواهش میکنم کمکم کنید که از چه کدایی استفاده کنم در استتا و اگر در اوویوز استفاده کنم چطور است. البته من می خوام اثر نااطمینانی نرخ ارز را هم اندازه گیری کنم. لطفا اکر امکانش هست شماره یا ایمیلتان را برایم ارسال کنید
sepide.yari@gmail.com

الی جان نیاز به تعریف pvar در استتا نیست چطور باید تخمین بزنم هرکدی که میرم ارور میده که ناشناخته است.دارم دیوانه میشم

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - eliroz - 26-02-2015

(26-02-2015, 08:56 PM)'0700' نوشته: سلام 
من می خوام pvar را با استفاده از استتا کارکنم چون از چند نفر پرسیدم میگن با اوویوز نمیشه. با استتا الان به مشکل برخوردم و کدی که بشناسه pvar و ندارم هر کدی از اون فایل زیپی که گذاشتید می زنم ارور می دهد من زیاد وقت ندارم خواهش میکنم کمکم کنید که از چه کدایی استفاده کنم در استتا و اگر در اوویوز استفاده کنم چطور است. البته من می خوام اثر نااطمینانی نرخ ارز را هم اندازه گیری کنم. لطفا اکر امکانش هست شماره یا ایمیلتان را برایم ارسال کنید
sepide.yari@gmail.com

دوست عزیز 
درسته وقت کم داری اما با عجله کردن یکی از فاکتورهای مهم که اونهم دقته از دست میدی. 
از اول کارات رو مرور کن . ببین داده هات رو درست وارد کردی و خطا نداشتی ؟
داده هات به چه صورت بوده ؟ 
آیا برای استاتا تعریف کردی که داده هات پانل یا سری زمانی هستن؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - 0700 - 27-02-2015

الی جان آیا باید pvar  را تعریف کنم با نه باید به صورت پنل باید وارد کنم .آیا کدی مخصوص pvar نیست؟ من هر دستور از فایل زیپ وارد می کنم ارور می دهد.میشه یک توضیح کامل بدی بهم که باید چیکارکنم.متشکرم

من اول کل داده هامو تو اکسل وارد کردم و بعد در استتا past کردم ولی در استتا اولین کاری که برای اینکه بخام تخمین بزنم چیست؟ من یک سری کد که تو فایل زیپ شده هست را دارم ولی نمی دانم چطور از آن استفاده کنم. ممنون میشم دوستان اگه کمک کنند

ایا در اوویوزم انجام می شود چون من بهم گفتن نمیشه در اوویوز چطور هست؟

سلام عزیزم
ببخشید اگه میشه بهم پاسخ بدید من کارم خوابیده ممنونم
ایمیلمم دادم اگه میشه برام ایمیل بزنید
ممنونم

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - مهمان - 28-02-2015

سلام . من میخوام آزمون اینکه متغیری در مدل اضافی هست رو در استاتا انجام بدم ایا کسی می تونه منو کمک کنه؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - iravanif68 - 15-03-2015

با سلام من مراحل انجام روش varباداده های سری زمانی در استتا را میخواهم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - eliroz - 15-03-2015

(27-02-2015, 09:14 AM)'0700' نوشته: الی جان آیا باید pvar  را تعریف کنم با نه باید به صورت پنل باید وارد کنم .آیا کدی مخصوص pvar نیست؟ من هر دستور از فایل زیپ وارد می کنم ارور می دهد.میشه یک توضیح کامل بدی بهم که باید چیکارکنم.متشکرم
 من اول کل داده هامو تو اکسل وارد کردم و بعد در استتا past کردم ولی در استتا اولین کاری که برای اینکه بخام تخمین بزنم چیست؟ من یک سری کد که تو فایل زیپ شده هست را دارم ولی نمی دانم چطور از آن استفاده کنم. ممنون میشم دوستان اگه کمک کنند
ایا در اوویوزم انجام می شود چون من بهم گفتن نمیشه در اوویوز چطور هست؟
سلام عزیزم
ببخشید اگه میشه بهم پاسخ بدید من کارم خوابیده ممنونم
ایمیلمم دادم اگه میشه برام ایمیل بزنید
ممنونم

دوست عزیز 
تا اونجا که میدونم داده ها تو به صورت پانل وارد میکنی و بعد باید pvar  رو بدی. 
با ایویوز هم انجام میشه .خودم دقیقا مراحلش یادم نیست. بزارید چک کنم تو تاپبک براتون میزارم. 
فایل های زیب رو که باز میکنی احتمالا برای داده های خاصی کدش تعریف شده که شما باید مطابق با داده های خودت اونها رو تغییر بدی 

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - iravanif68 - 21-03-2015

با سلام من در حال نگارش مقاله ای با روش var با داده های سری زمانی هستم  لطفا مراحل انجام  این روش را برایم بفرستید با [email]تسکرiravanif68@yahoo.com[/email]

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - eliroz - 25-03-2015

(21-03-2015, 10:45 AM)'iravanif68' نوشته: با سلام من در حال نگارش مقاله ای با روش var با داده های سری زمانی هستم  لطفا مراحل انجام  این روش را برایم بفرستید با [email]تسکرiravanif68@yahoo.com[/email]

سلام دوست عزیز 
به آکادمیا خوش اومدید
دوست عزیز، مراحل انجام این کار را میتوانید در سایت خود نرم افزار مربوطه یا در ویدئوهای آموزشی فراوانی که وجود دارد ببینید
سوالی داشتید در خدمت هستم 

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - AMINEH - 01-04-2015

سلام بچه ها من می خوامم از روش پنل جی ام ام(پویا) برای تجزیه و تحلیل داده هام در اویوز  استفاده کنم  ولی اصلان بلد نیستم چطوری باید این کار بکنم لطفان راهنمایم کنید تازه اگر جزوه یا فایلی در این زمینه داری می شه کمکم کنید خیلی ازتون ممنون می شم[img]images/smilies/sad.gif[/img] اگه بشه به ایمیلم بفرستید amineh.r1990@gmail.com

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - ecokhandeh - 01-06-2015

با سلام خدمت دوستان عزیز
برای مقاله ام از مدل پانل دیتا استفاده کردم و هم واریانس ناهمسانی وجود داشت هم وابستگی مقطعی و هم خودهمبستگی
در نهایت برای رفع این مشکلات مدل رو با fgls تخمین زدم
الان برای اصلاحیه مقالم گفتن که باید آماره دوربین واتسون تخمین نهایی رو هم بیاری
ولی من هرچی به تخمین نگاه میکنم این اماره وجود نداره
منظور چی بوده؟