بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان (/Thread-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - aloci - 30-08-2016 سلام من الان دارم به استادها ایمیل می زنم. سه تاسوال دارم اید مسخره به نظر بیاد اول می خواستم بدونم الانن دیر هست؟ زود هست؟ دوم برام خیلی مهمه بدونم چه ساعت و جه روزی مناسب تر هست؟ می دونم شنبه و یکشنبه اگر ایمیل بزنم بین کلی ایمیل ممکنه اصلا دیده نشه، نمیدونم این موضوع چقدر صحت داره؟ سوم هم اینکه اگر معدلم خوب نیست توی ایمیل بهش اشاره نمی کنم ولی توی رزومه که باید بذارمش یا نه؟ و اگر هم معدلم خوبه باید بگم توی ایمیل؟ برعکس GRE ام خوبه درست هست که توی ایمیل نمره GRE رو بیارم یا خیلی ضایعه؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - rojano - 31-08-2016 دوستان من میخوام به اساتید ایمیل بزنم و حضوری ببینمشون.ایا اول ایمیل بزنم ببینم دانشجوی دکترا میخوان بعد قرار ملاقات بذارم یا اول بگم نیخوام ببینمتون بعد حضوری پذیرش رو مطرح کنم؟اگر فقز بگم میخوام ببینمتون اصلا اهمیت میدن؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - PeymanSa - 27-09-2016 با سلام به دوستان... سوالی داشتم درباره تماس با اساتید (مشخصا برای مقطع دکترا - کانادا): از اونجایی که من سه ماه دیگه ارشد فارغ میشم (اروپا)..معدلم هم تاپ نیست (B مقیاس آمریکای شمالی).میخاستم بدونم آیا توصیه میکنید بعد از اتمام تحصیل به استادها ایمیل بدم یا اینکه حتما مقاله دستم باشه؟( هرچند تاثیر مثبت داره مقاله اما زمان می بره تا آماده شه)..آیا زمان مناسبیه برای مکاتبه اون هنگام؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Matinking - 28-09-2016 (27-09-2016, 10:10 PM)PeymanSa نوشته: با سلام به دوستان... سوالی داشتم درباره تماس با اساتید (مشخصا برای مقطع دکترا - کانادا): سلام سه ماه ممکنه برای شروع مکاتبات دیر باشه... چه با مقاله و چه بی مقاله باید با رزومه بهینه در زمان درست سعی کنید با اساتید ارتباط داشته باشید... مثلا اگر در زمان تماس مقاله ای رو submit کردید اون رو اعلام کنید... یا شرح مفصلی از اون کاری که قصد دارید انجام بدید ارائه کنید... ولی دیر عمل کردن ممکن هست خیلی از فرصت ها رو از دستتون خارج کنه... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - PeymanSa - 28-09-2016 (28-09-2016, 12:24 AM)Matinking نوشته: سلام سپاس از پاسختون..من راستش ذهنیتم این بود که حالا که مقاله ای آماده ندارم ،حداقلش وقتی تزم آماده شد و دستم بود برای استادا میل بزنم تا دست خالیم نباشم..دو تا حضور در کنفرانسم دارم تو اروپا که یکیشو سخنرانی هم کردم...با این وجود باز هم توصیتون اینه که تماسو آغاز کنم؟ با سپاس RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Matinking - 28-09-2016 (28-09-2016, 01:02 AM)PeymanSa نوشته: سپاس از پاسختون..من راستش ذهنیتم این بود که حالا که مقاله ای آماده ندارم ،حداقلش وقتی تزم آماده شد و دستم بود برای استادا میل بزنم تا دست خالیم نباشم..دو تا حضور در کنفرانسم دارم تو اروپا که یکیشو سخنرانی هم کردم...با این وجود باز هم توصیتون اینه که تماسو آغاز کنم؟ با سپاس سلام در واقع برای یک تماس موفق در کنار "دست پر" و حتی مهم تر از اون به جلب نظر استاد (با سایر پارامترها) نیاز دارید... داشتن رزومه خوب شاید مهمترین عامل باشه ولی تنها دستاویز نیست... فرض کنید که: - ریزنمرات قابل توجهی دارید که نمراتش می تونه روی استاد اثر مثبت داشته باشه... - قبلا روی سمیناری کار کردید که در راستای تحقیق استاد هست... - در work shop ی بوده ید که سمت و سوی تحقیق آینده تون رو bold می کنه... - در پروژه تحقیقاتی نقش داشته ید که موضوعش مد نظر تحقیق استاد هست... - مقاله نیمه اماده و ترجیحا submit شده ای دارید که حس می کنید می تونه باعث جلب نظر استاد بشه... - و ... این عوامل در کنار تنظیم مناسب متن ایمیل و تعامل خوب می تونه کارساز باشه... کما اینکه خیلی از حضرات سالانه اصلا بدون مقاله پذیرش می گیرند... نهایتا شکی نیست که مقاله داشتن کار رو ساده تر می کنه ولی به نظرم مقاله به خودی خود نمی تونه باعث تاخیر در کاری بشه که گذشتن زمان مناسبش می تونه مسئله ساز بشه... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - PeymanSa - 14-10-2016 با سلام به دوستان... من یه یک چند هفته ای هست شروع کردم به اساتید تو کانادا ایمیل میدم ..جدا از اینکه برخی ها جواب ندادند حتی بعد از ایمیل چندم تو چند هفته ( که فکر کنم برای کانادا چیز طبیعی هست) برخی ها هم جواب میدن و میگن پروژه ندارن یا فاند ندارن(این جوابو اساتید آلمان هم بهم دادن که پروژه ندارن)...طیف گسترده ای از دانشگاه ها رو اساتیدشو میل زدم...میخاستم بدونم آیا دلیل این پاسخشون،فصل و زمان نامناسب ایمیل زدن من بوده یا اینکه این اتفاق برای خیلی ها میفته تو پروسه ی اپلای برای کانادا؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Matinking - 14-10-2016 (14-10-2016, 01:30 AM)PeymanSa نوشته: با سلام به دوستان... سلام جواب اینکه fund یا position ندارن در بعضی موارد می تونه به این دلیل باشه که applicant رو به هر دلیل نپسندیده ان... به هر حال اگر استادی جواب نداد بهتر هست یک هفته صبر کنید و مجددا ایمیل رو ارسال کنید... اگر بازهم جواب نداد یعنی کلا تصمیمی در این باب نداره و بهتره تلاشتون روی بقیه گزینه ها متمرکز کنید... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Sa Rezaei - 24-10-2017 با سلام, جناب @Matinking بنده برای ترم بهار 2018 میخواستم برای PhD اپلای کنم، ولی هنوز آیلتس ندارم و با این وجود احتمال می دم تا اواخر دسامبر بتونم امتحانشو بدم. سوالم اینه که آیا باید بعد دریافت مدرک آیلتس شروع به ایمیل زدن به اساتید کنم یااینکه از الان میتونم این کار رو انجام بدم. اصلا آیا احتمال داره که یک استاد بنده رو به عنوان دانشجوی دکتری قبول کنه و برای مدرک زبان بهم فرصت بده؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - ardavan - 16-08-2018 سلاک دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم که چون ترم جدید در آمریکا اکثرا از اواخر آگوست شروع میشه بهتر هست از این موقع ایمیل بزنیم یا نه و اینکه چرا برخی افراد توصیه میکنن که از مهر به بعد ایمیل بزنیم؟ سپاس |