بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) |
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - sadeghes - 30-12-2015 با سلام. من ارشد برق تربیت مدرس میخونم. اگه برا دکترای برق یکی از دانشگاه های آمریکا اپلای بگیرم میتونم در کنار دکترای برق ماینور اقتصاد هم بخونم؟ یا کلا میتونم برا اقتصاد اپلای بگیرم. خیلی ممنون RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - nasim1234 - 30-12-2015 (30-12-2015, 01:34 PM)sadeghes نوشته: با سلام. در اکثر دانشگاه ها شما امکان ماینور کردن رشته دیگه ای رو دارید. البته در دوره دکترا اگر فاندتون RA باشه رضایت استاد هم شرطه. ممکنه بگه وقت نداری و باید رو ریسرچت تمرکز کنی. البته باز اکثرا راضی میشن. خلاصه که جواب سوالتون بله هست اما با توجه به شرایط نمیشه گفت ۱۰۰ درصد میتونین. اپلای مستقیم به اقتصاد اگر تجربه ای در این زمینه ندارید توصیه نمیشه. چون ریکام مرتبط هم نخواهید داشت. اگر کورس اقتصاد پاس کردید و ریسرچ مرتبط دارید بله میتونید اپلای کنید. چرا که نه؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - sb_urmia - 20-10-2016 (15-12-2015, 12:43 AM)sb_urmia نوشته: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD یه تغییرات جزیی برای رزومه م بود که بالا اعمال کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید. تو انتخاب دانشگاه موندم از کجا و چطوری شروع کنم. همه اطلاعات هم که فقط برای دوستان رشته های فنی و مهندسی هست. برام گرفتن فاند کامل خیلی مهمه چون متاهل هستم حالا لطفا شما پیشنهاد بدید کدوم دانشگاهها رو انتخاب کنم. یا حداقل با چه معیارهایی انتخاب کنم. با این قیمت دلار، بودجه م برای 10 تا 12 دانشگاه فکر کنم کافی باشه. شاید یکی دو تا این ور اون ور. ممنون برای همه آرزوی موفقیت میکنم RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 24-10-2016 (20-10-2016, 06:19 PM)sb_urmia نوشته: یه تغییرات جزیی برای رزومه م بود که بالا اعمال کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید. تو انتخاب دانشگاه موندم از کجا و چطوری شروع کنم. همه اطلاعات هم که فقط برای دوستان رشته های فنی و مهندسی هست. برام گرفتن فاند کامل خیلی مهمه چون متاهل هستم سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم بابت رزومه خوبت. خودت مطمنا بهتر از من میدونی ، برای دوره دکترا، شما باید علاوه بر ریزنمرات و معدل ، نمرات خوب در تافل و جی ار ای داشته باشی. نمره تافل شما خوب هست و با جی ار ای بالای 310 میتونی از دانشگاه های رنک 100-200 آمریکا و کانادا و استرالیا و اروپا پذیرش بگیری. این نکته رو بدون اقتصادی که ما میخونیم برای دانشگاه های خارج حکم اقتصاد جهان سوم داره و به راحتی برای دکترا پذیرش بهمون نمیدن. واسه همین رنک ها رو بالا گفتم. برای کاهش دادن ریسک معمولا رزومه های موفق ایرانی، اومدن برای ارشد دوم در کشور اروپایی یا امریکا اقدام کردن و بعد برای دوره دکترا اقدام کردن. با علم به اینکه جی ار ای بالای 310 بیاری. برای دکترا برای دانشگاه ارکانزاس میتونی فاند بگیری. برای اروپا کشورهای المان، نروژ ، هلند و سوید برای اقتصاد حرف زیاد برای گفتن دارن و بهتره برای این کشورها اقدام کنی. المان دانشگاه گوته فرانکفورت از دانشگاه های عالی است که حتما بهت توصیه میکنم براش اقدام کنی. نروژ دانشگاه اقتصاد اسلو ، دانشگاه تیبرگ هلند و مدرسه اقتصاد استکلهم، دانشگاه لاند سوید جز دانشگاه های خوب هستند و دانشجو دکترا حقوق ماهیانه دریافت میکنه و یه جورهایی کارمند حساب میشه. روی هم رفته شانس برای پذیرش داری ، اما مهم اینکه برای کدوم دانشگاه میخوای اقدام کنی. باید با دقت انتخاب کنی چون برعکس رشته های فنی ، شانس برای ما کمتر است . انشالله به زودی خبر پذیرش با فاندت رو بشنویم. موفق باشی دوست عزیز RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Sadegh.al - 26-05-2018 با سلام. ممنون میشم راهنمایی کنید. معدل کارشناسی 12.9 معدل ارشد 17.1 (دانشگاه علامه) تافل 100 Gre 320 3 مقاله isi با توجه به معدل کارشناسی پایین، آمریکا و کانادا شانسی برای فول فاند هست؟ بنظرتون بهترین دانشگاهی که شانس دارم کدومان؟ ممکنه یه استاد از رزومه خوشش بیاد بگه میخوامت ولی بعدا کمیته پذیرش بگه معدل کارشناسیش زیر حد نصابه و ریجکت کنه؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mehmoh - 09-11-2018 مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD یا مسترز بستگی به فاند داره رشته مورد نظر: همه گرایشهای اقتصاد معدل لیسانس: 12.49 رشته لیسانس: ریاضی محض دانشگاه لیسانس: خواجه نصیر معدل ارشد: 18.04 رشته ارشد: اقتصاد محض دانشگاه ارشد: علامه طباطبایی مدرک زبان انگلیسی: تافل 95 سایر مدارک زبان: جی آر ای هم در دست اقدامه ضمن اینکه فکر می کنم ریاضیش رو بتونم کامل بزنم مقالات خارجی: 0 مقالات داخلی: 0 کنفرانس: - تالیف کتاب: تایف دو تا کتاب مریوط به آمورش ریاضی کنکور کارشناسی سابقه کار: 8 سال سابقه کار معلمی و 2 سال سابقه کار به عنوان خبرنگار اقتصادی سایر مدارک: دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی): فول فاند که حتما و ضروریه... فقط دانشگاه های کانادا. اولویت اولم پی اچ دی کونکوردیا است. کلا ترجیح می دم مونترال برم. غیر اون برام فرقی نداره هر جای کانادا باشه RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - saaaaam - 09-11-2018 (09-11-2018, 05:13 AM)خmehmoh نوشته: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD یا مسترز بستگی به فاند داره سلام دوست خوب برای دکتری شما حداقل به یک مقاله ای اس ای در مجله ای اس ای نیاز دارید و نمره بالای جی ار ای مستر دوم نمی تونم نظر بدم ولی معدل لیسانس شما مانع بسیار بزرگی هست انشاله بعد از چاپ مقاله و اخذ نمره جی ار ای دوستان بهتر راهنمایی خواهند کرد RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Torkan - 09-11-2018 (09-11-2018, 05:13 AM)mehmoh نوشته: مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: PhD یا مسترز بستگی به فاند داره گرفتن پذیرش با این معدل لیسانس تقریبا ممکن نیست چه برسد به فاند. نمره جی ار ای فوق العاده بالا و مقاله مورد نیاز خواهد بود. سابقه کار خیلی مهم نیس برای فضای آکادمیک مگر فایننس بخواین بخونین RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mehmoh - 10-11-2018 (09-11-2018, 12:04 PM)saaaaam نوشته: سلام دوست خوب دوست عزیز من برای کانادا می خوام اپلایی کنم و اینطور که اینور و اونور و از دوستانی که دارند در کانادا اقتصاد می خونند پرسیدم از دانشجوی مسترز اونا هیچچ توقعی برای مقاله ISI ندارند وحتی دانشجوی دکتری نیز توانایی مقاله دادن نداره اونوقت من چطور مقاله ISI بدم؟ من حتی رزومه Asistant Professor های اونجا رو نگاه کردم تقریبا هیچ کدومشون مقاله ای نه تنها توی دوره ارشد بلکه در دوره دکتری هم نداشتند و بعد از چند سال که درسشون تموم شده تونستند مقاله بندند. پس فکر می کنم باید بیخیال مقاله ISI بشیم که سرش به تنش می ارزه برای معدل امیدوارم با نمره کامل کوانت جی ار ای بتونم این رو جبران کنم. مرسی از راهنمایی هاتون RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Torkan - 10-11-2018 (10-11-2018, 03:33 AM)mehmoh نوشته: دوست عزیز من برای کانادا می خوام اپلایی کنم و اینطور که اینور و اونور و از دوستانی که دارند در کانادا اقتصاد می خونند پرسیدم از دانشجوی مسترز اونا هیچچ توقعی برای مقاله ISI ندارند وحتی دانشجوی دکتری نیز توانایی مقاله دادن نداره اونوقت من چطور مقاله ISI بدم؟ من حتی رزومه Asistant Professor های اونجا رو نگاه کردم تقریبا هیچ کدومشون مقاله ای نه تنها توی دوره ارشد بلکه در دوره دکتری هم نداشتند و بعد از چند سال که درسشون تموم شده تونستند مقاله بندند. پس فکر می کنم باید بیخیال مقاله ISI بشیم که سرش به تنش می ارزه ایشون گفتن بهتره مقاله آی اس آی بدین و اینکه جستجو کردین و عده ای رو پیدا کردین مقاله ندادن دلیل نمیشه قید این کار رو بزنین. علت اصلی اینکه گفتن مقاله بدین معدل شماست هر چند در اقتصاد بله سخته. همانطور که گفتین کانادا میخواین کانادا شدیدا به معدل حساسه و من هم صادقانه گفتم که معدل کار شما رو خیلی سخت میکنه. شاید برا پذیرش نه ولی فاند قطعا کوانتومی جی ار ای کافی نیست وربال هم بالا باید باشه. من چند نفر از دوستان که اقتصاد خونده و الان در بهترین جاها هستن قبلا معرفی کردم از اونها بپرسین اطلاعات خوبی دارن |