![]() |
تحصیل در اتریش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- انجمن: تحصیل در اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- موضوع: تحصیل در اتریش (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) |
RE: تحصیل در اتریش - Shihan - 04-01-2015 (01-01-2015, 04:18 PM)'alisamadi' نوشته: اینجانب متولد 1368 فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در مقطع کارشناسی رشته مهندسی نفت گرایش بهره برداری از منابع نفت و گاز با معدل 13.50 قصد دارم به همراه همسر خود که لیسانس صنایع غذایی در دانشگاه پیام نور هستند جهت ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت کنیم .از حضور محترم شما خواستارم در زمینه هزینه تحصیل و چگونگی پذیرش در دانشگاه وین یا یکی از شهر های اتریش در رشته خود و همینطور در زمینه ی مخارج زندگی و اجاره منزل و کسب کار، بنده را راهنمایی فرمایید و همینطور بفرمائید در کدام دانشگاه من میتوانم در رشته خود ادامه تحصیل بدهم.منتظر پاسخ شما هستمامیدوارم بتوانم با یاری شما و در کنار شما مراحل مهاجرت خویش را پشت سر بگزارم.با سپاس فراوان علی صمدی دروود بر شما.
ما در اینجا در خصوص تحصیل و اینده اون بیشتر مباحث رو دنبال میکنیم نه بحث مهاجرت و زندگی. در خصوص رشته مهندسی نفت باید خاطرنشان کنم کشور اتریش اصولاً نفت خیز نیست و دانشگاه مرتبط خیلی به ندرت پپیدا میشه. یکی از اونها دانشگاه لئوبن هست که رشته شما رو به المانی-انگلیسی ارائه میده. اینجا مدارک مورد نیاز رو میتونی ببینید. و شهریه سالی 1500 یورو اخذ میشه و هزینه شهر کوچک هم بین 400-600 یورو در نوسانه. در کل برای داشتن شغل دانش المانی شما مرود اصلی خواهد بود. RE: تحصیل در اتریش - poooooria - 08-01-2015 با سلام . میخواستم بدونم برای رشته های ورزشی دانشگاهی توی اتریش هست و اگر هست راهنمایی کنید RE: تحصیل در اتریش - Shihan - 08-01-2015 (08-01-2015, 07:49 PM)'poooooria' نوشته: با سلام . میخواستم بدونم برای رشته های ورزشی دانشگاهی توی اتریش هست و اگر هست راهنمایی کنید دروود بر شما.
بله وجوود داره برخی به المانی و برخی به انگلیسی در اینجا میتونید مشاهده کنید. RE: تحصیل در اتریش - Emir - 12-01-2015 سلام [align=right][align=right]دوستان با کاردانی و لیسانس علمی کاربردی میشه واسه ارشد ادامه تحصیل داد؟
RE: تحصیل در اتریش - Shihan - 12-01-2015 (12-01-2015, 06:26 PM)'artash' نوشته: شما باید حتماً در ازمون ارشد ایران قبول بشی تا بعد بتونی از وزارت علوم نامه بگیری بتونی در اتریش تحصیل کنی. در کل اتریش مقرارات قبلی رو به حالت تعلیق دراورده و بسیار سخت شده. شما تنها کاری که میتونید در حال حاضر انجام دهید اینکه یا بیخیال بشی یا مجدداً از لیسانس مجدد از اتریش اون هم به المانی تحصیل کنید.
RE: تحصیل در اتریش - wolff - 13-01-2015 سلام.من معدل دیپلمم حدود ۱۶:۹۰ هست.پیش دانشگاهی هم همین حدودا.اگر زبان المانی هم فول کنم چقدر در گرفتن پذیرش موفق خواهم بود در اتریش.رشته اقتصاد میخوام بخونم.لیسانس. RE: تحصیل در اتریش - Shihan - 13-01-2015 (13-01-2015, 02:36 AM)'wolff' نوشته: سلام.من معدل دیپلمم حدود ۱۶:۹۰ هست.پیش دانشگاهی هم همین حدودا.اگر زبان المانی هم فول کنم چقدر در گرفتن پذیرش موفق خواهم بود در اتریش.رشته اقتصاد میخوام بخونم.لیسانس. دروود بر شما.
با توجه به معدل و اگر تا سطح B1 بتونی زبان المانی خودت رو تقویت کنی مسلماً برد کردی و میتونی به راحتی اقدام کنی. RE: تحصیل در اتریش - سارکو - 05-02-2017 سلام در حال حاضر مدرک کاردانی موسیقی رو دارم ومیخام برای کارشناسی به اتریش اپلای کنم یکی از اقوام ک از طریق یه موسسه اقدام کرده بودند بهشون گفته بودند ک دولت اتریش مبلغ 30 میلیون تومان ضمانت مالی میخاد همچین چیزی صحت داره ؟ کسیکه کارت پایان خدمت داره و مدرکشم مشکلی نداره نیازی به ضمانت مالی داره؟ RE: تحصیل در اتریش - automotive - 05-02-2017 (05-02-2017, 03:05 PM)سارکو نوشته: سلام در حال حاضر مدرک کاردانی موسیقی رو دارم ومیخام برای کارشناسی به اتریش اپلای کنم یکی از اقوام ک از طریق یه موسسه اقدام کرده بودند بهشون گفته بودند ک دولت اتریش مبلغ 30 میلیون تومان ضمانت مالی میخاد همچین چیزی صحت داره ؟سلام، این موضوع به چند طریق توضیح داده شده. در حالت کلی در دو وبسایت به رقم خاصی اشاره شده. برای ضمانت اگر زیر 24 سال هستید باید مبلغ حدودا 430 یورو لینک منبع و در وبسایت دیگری 488 یورو لینک منبع به ازای هر ماه در نظر بگیرید. اگر بالای 24 سال باشید این مبلغ بیشتر است. اما منبع رسمی اطلاعات دقیقتر و مبالغ دیگری را بیان میکنند. در منبع رسمی اعلام شده که باید وضعیت دانشجویی (هزینه دانشگاه، بیمه، مسکن، کمک هزینهی تحصیلی) مشخص باشد و بعد در ارتباط با این موضوع میتوان اظهار نظر کرد، هرچند برای هزینهی زندگی یک نفره مبلغ دقیقی عنوان شده. لینک رسمی @Shihan RE: تحصیل در اتریش - hamid19934 - 25-12-2017 سلام حدمت همه عزیزان من یه مدته دارم برایه پدیرش دانشگاه اتریش حالا دقیق نمیدونم چه دانشگاهی چون از طریق یه موسسه اقدام کردم میگیرم. موسسه به من گفته که دانشگاه اتریش برایه رشته علوم کامپیوتر مقطع کارشناسی راحت میشه پدیرش گرفت و ادامه تحصیل داد که تویه این مدت کاراش منم دارم میرم کلاسای آلمانی. سوال اول اینه آیا دانشگاه برایه اینکه من برم برایه تحصیل ازم امتحان یا کنکور ورودی میگیره یا نه؟ دوم اینکه هزینه سالیانه دانشگاه چقدره برایه رشته من؟ |