![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - delbina - 02-12-2017 (02-12-2017, 04:37 PM)butterfly نوشته: سلام. سابقه کار شما ابتدا برای مقطع لیسانس در نظر گرفته میشه و از هزینه ازاد کردن اون کم می کنه. قاعدتا لیسانس شما هشت ترم بوده و این دوسال سابقه کار بخشی از هزینه مدرک لیسانس رو کاور می کنه. بنابراین هم باید برای مابقی لیسانس و هم فوق لیسانس پول بدید. من لیسانسمو 9 ترمه گرفتم ولی سال 89، یک حساب که کردم نزدیک به یک تومن میشد، خوب حالال این یک تومن ، کل دو سال بیمه منو میخوره، یا هر سال بیمه متناظر با یک مقدار خاصی هست؟ ببخشید یک سوال دیگه، برای ازاد کردن میتونم همزمان هم برای لیسانس و هم ارشد اقدام کنم؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - delbina - 03-12-2017 (02-12-2017, 05:34 PM)delbina نوشته: من لیسانسمو 9 ترمه گرفتم ولی سال 89، یک حساب که کردم نزدیک به یک تومن میشد، خوب حالال این یک تومن ، کل دو سال بیمه منو میخوره، یا هر سال بیمه متناظر با یک مقدار خاصی هست؟ ممنون میشم اگر کسی سوال بالا رو جواب بده ,و یک سوال دیگه هم اینکه: من هنوز میرم سرکار و مدیرم هم نمیخوام که متوجه بشه، حالا من از کجا حکم کارگزینی بگیرم؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - delbina - 04-12-2017 سلام حکم کارگزینی رو از کجا باید بگیرم؟ یا گواهی انجام کار چجوری از مدیرم بگیرم که شک نکنه که این نامه رو واسه دانشگاه میخوام؟؟ (میخوام همزمان که دارم کار میکنم مدرک دانشگاهم رو ازاد کنم) RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - AitUniversity - 05-12-2017 (04-12-2017, 12:42 PM)delbina نوشته: سلام در مورد سوال اولتون - شما دوبرابر مدت تحصیل باید کارکنید، وقتی 4 سال درس خوندید میشه 8 سال و دوسال سابقه کار رو ازش کم می کنند و براتون حساب میکنند. فکر کنم سابقه بیمه مورد نیازه، به یک موسسه کاریابی مراجعه کنید کامل راهنماییتون میکنند RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - asalshirin - 13-12-2017 سلام . باتوجه به اینکه کلا رشته های ارشد زیست شناسی مثل , نوروساینس در کانادا تحت عنوان رشته ی thesis-based هست و در نتیجه برای پذیرش یک مقدار فاند هم داری من با این رزومه شانس پذیرش دارم؟ .کارشناسی از دانشگاه علوم پزشکی ازاد با معدل دو سال اخر : 3.4 .ایلتس 7.5 .تجربه در تکنیک های تخصصی رشته ی مورد نظرم برای ارشد(که چون در ایران وجود نداره در بیمارستان ها و ازمایشگاه های معتبر دوره های کوتاه مدتشو گذروندم) 1ماه کاراموزی درازمایشگاه دانشگاه شهید بهشتی(تخصصی رشته ی کارشناسی) در حال حاضر با یکی از استادان و تیمشون برای یک پروژه و مقاله همکاری دارم(هنوز به اتمام نرسیده) ایا اگر ازمون ایلتس دوباره شرکت کنم و نمره بالاتر بگیرم شانسم بیشتره میشه؟ واینکه اگر الان مکاتبه کنم با سوپروایزر برای ترم فال 2018 دیرنیست؟یا بزارم برای ترم وینتر؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - szeinalilathori - 13-12-2017 (13-12-2017, 12:01 AM)asalshirin نوشته: سلام . باتوجه به اینکه کلا رشته های ارشد زیست شناسی مثل , نوروساینس در کانادا تحت عنوان رشته ی thesis-based هست و در نتیجه برای پذیرش یک مقدار فاند هم داری من با این رزومه شانس پذیرش دارم؟دوست عزیز سلام تا جایی که من دیدم، در کانادا شما اگه مینیمم نمره ی زبان دانشگاهی رو داشته باشید کافیه، بنابراین به نظر من نمره ی زبان شما مشکلی نداره. اما ممکنه نیاز داشته باشید آزمون GRE ثبت نام کنید، هم General هم subject، این رو باید تو وب سایت دانشگاهها ببینید و مطمئن بشید. (برای دکتری مطمئنم تعداد زیادی از دانشگاهها به عنوان requirement اعلام کردند.) بابت زمان هم اکثر دانشگاههای کانادا در رشته ی زیست شناسی و گرایشهای اون معمولا سه دوره پذیرش دانشجو دارن و برای ترم پاییز شما هنوز زمان دارید، چه بسا که بعضی هاشون خیلی دیرتر هست و مثلا deadline تا March هم میره. بهترین کار اینه که دانشگاهها رو موردی چک کنید و بابت ددلاین مطمئن بشید. به نظر من سعی کنید در این بازه ی زمانی همزمان کار تحقیقاتیتون رو به سرانجام برسونید و همزمان با اساتید مرتبط در رشته ی خودتون مکاتبه داشته باشید. خیلی مهمه که بتونید supervisor پیدا کنید و بعد اقدام کنید. در مورد رزومه شما، پایین بودن معدلتون به نسبت میانگین فارغ التحصیلان رشته زیست شناسی و مینیمم هایی که من گاهی در بعضی دانشگاهها دیدم ممکنه براتون مشکل ساز بشه، اما در کل همیشه شانس وجود داره ![]() ارادتمند الهام RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - pvya - 09-01-2018 سلام دوستان من چند ماهیه که به اساتید میل میزنم اما هیچ خبری نشده سوالی که برام پیش اومده اینه که من قصد مستر eng را دارم و اصلا دور فاند نمیگردم ولی نمیدونم این اساتید چرا اصلا توجهی نمیکنند کارشناسی عمران دانشگاه آزاد معدل کل 15.54 - 60 واحد آخر 16.5 ایلتس 7 بنظرتون اپلای برای مونیتوبا یا ساسکاچوان بیش از حد منه؟ اگر پیشنهادی دارین ممنون میشم بگید RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - AitUniversity - 09-01-2018 (09-01-2018, 05:34 PM)pvya نوشته: سلام سلام شما برای Meng اصلا نیاز نیست به اساتید ایمیل بزنید، خیلی راحت اپلی کنید و با شرایط شما و دانشگاه های مدنظرتون تقریبا 100 پذیرش میدن بهتون حتی به دانشگاه های انتاریو هم فکر کنید RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - delbina - 10-01-2018 سلام ایا ققط از دانشگاه ریزنمرات و دانشنامه رو بخوام کفایت میکنه برای پر کردن اپلیکیشن فرم (و ببرم دارالترجمه)؟؟ کارنامه انگلیسی هم نیاز هست که از دانشگاه بگیرم؟؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - shapol46 - 10-01-2018 سلام دوستان من شاغل هستم. بهمن 94 از محل خدمتم نامه و فرم های لازم رو برای دانشگاه فرستادم که مدرک کارشناسیم رو بخرم. بعد پیگیر نشدم تا مرداد 95. ولی وقتی برای آزاد سازی رفتم تا همون بهمن میزان اشتغالم رو محاسبه کردن و بقیه رو نقدی دادم. الان که دلم خوش بود میرم مدرک ارشدم و بدون هزینه آزاد میکنم دیدم تاریخ صدور دانشنامه مرداده و هیچ جا اسمی از بهمن نیست. الان سوالم اینه که چطور من این رو اثبات کنم؟ برم دانشگاه کارشناسیم بهم فرمی چیزی می دن؟ مرسی |