آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 08-11-2013

نمره زیاد خوبی هم نیست
شاید گفت متوسط
شما حتما سعی کن حداقل حداقل 145 رو بیاری

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 08-11-2013

(08-11-2013, 07:37 PM)'amintulips' نوشته: سلام دوستان من شرایطم به این صورت هست
لیسانس عمران دانشگاه بوعلی همدان معدل 13.94
ارشد دانشگاه تربیت مدرس معدل 16.95 بدون تز
مقاله داخلی دارم(که البته میدونم ارزشی نداره واسه اپلای)
دارم واسه تافل و جی ار ای میخونم چند ماه دیگه امتحان بدم. حالا چندتا سوال دارم
1-بنظرتون شانس گرفتن فاند هست؟
2- تو چه رنکی بیشتر مانور بدم بالای 50-60 شدنیه؟
3- جی ار ای با این سیستم جدیدش چند بیاریم خوبه ، 140 به بالا میگن خوبه؟
ممنون

معدل شما كمه و ممكنه برخي دانشگا ها نتونيد اصلا مدارك بفرستيد چون اكثرا شرط معدل دارند. لذا رو رنك هاي بالا شايد اولش نشه مانور داد. اگر بتونيد GRE‌بالا بياريد كمي جبران مي كنيد. 140 نمره ي فوق العاده اي نيست. تازه با يك نمره ي GRE حدود 315 به بالا و ترجيحا 320 نميشه تضمين كرد فاند بگيريد. شايد پذيرش. ولي ممكنه با اساتيد بتونيد مذاكره كنيد و شانستون هم خوب باشه. 
واقع بيني مهمه چون رقباي شما در كل دنيا هستند و اكثرا با معدل و مقاله و حتي ممكنه GRE‌ بهتر از شما.
اگر امكانش رو داشتيد رو پذيرش كار مي كرديد و سال اول خودتون رو نشون ميداديد امكان گرفتن فاند هم قابل تصور بود از سال دوم. ولي بازم ميگم با همين شرايط هم ممكنه بتونيد اقبال رو با خودتون همراه كنيد ممكنم هست نتونيد.
عرفا اين شرايط براي گرفتن فاند اون هم از اون رسته كه مد نظرتونه كمي سخته.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amintulips - 08-11-2013

(08-11-2013, 08:09 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
معدل شما كمه و ممكنه برخي دانشگا ها نتونيد اصلا مدارك بفرستيد چون اكثرا شرط معدل دارند. لذا رو رنك هاي بالا شايد اولش نشه مانور داد. اگر بتونيد GRE‌بالا بياريد كمي جبران مي كنيد. 140 نمره ي فوق العاده اي نيست. تازه با يك نمره ي GRE حدود 315 به بالا و ترجيحا 320 نميشه تضمين كرد فاند بگيريد. شايد پذيرش. ولي ممكنه با اساتيد بتونيد مذاكره كنيد و شانستون هم خوب باشه. 
واقع بيني مهمه چون رقباي شما در كل دنيا هستند و اكثرا با معدل و مقاله و حتي ممكنه GRE‌ بهتر از شما.
اگر امكانش رو داشتيد رو پذيرش كار مي كرديد و سال اول خودتون رو نشون ميداديد امكان گرفتن فاند هم قابل تصور بود از سال دوم. ولي بازم ميگم با همين شرايط هم ممكنه بتونيد اقبال رو با خودتون همراه كنيد ممكنم هست نتونيد.
عرفا اين شرايط براي گرفتن فاند اون هم از اون رسته كه مد نظرتونه كمي سخته.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید شاید من بد نوشتم منظورم رنک 50-60 تا 300 اینطورا بود حتی اگه دانشگاه های ضعیف تر هم فاند بدن خوبه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 08-11-2013

(08-11-2013, 08:25 PM)'amintulips' نوشته:
فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید شاید من بد نوشتم منظورم رنک 50-60 تا 300 اینطورا بود حتی اگه دانشگاه های ضعیف تر هم فاند بدن خوبه

نه امين جان. من منظور شما رو درست متوجه شدم [img]images/smilies/smile.gif[/img] افراد با شرايط بهتر از شما كم متقاضيه دانشگاه هاي آمريكا با فاند نيستند خصوصا بعد از وضعيت اقتصادي آشفته ي دنيا .پس رقابت در سالهاي اخير حتي اين دانشگاه ها رو از حوزه ي بد و ضعيف به خوب كشيده و ممكنه كساني با رزومه هاي آنچناني كه در رنك هاي بالا شانسي نياوردند در اين دانشگاه ها ملاقات كنيد. حالا انشا.. وقتي شروع كرديد به جستجو براي فاند تا حدي به صحبتهاي من مي رسيد. اما من براتون آرزو ميكنم كه از رنك خوب و با فاند پذيرش بگيريد.  
به قول شكسپير " بدون فاند يا با فاند مساله اين است!!!" [img]images/smilies/wink.gif[/img]
شادزي

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 09-11-2013

(08-11-2013, 08:25 PM)'amintulips' نوشته:

دوست عزیز درسته رنک معیار خوبیه ولی مهمترین عامل بررسی مینیموم های دانشگاه و رشته های اون و آیا اینکه نزدیک هستن فیلد های کاریه اساتید به شما یا نه؟
با نمرات بالای جی ار ای شانس دارید ولی بحث فاند جداست

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ابوالفضل - 11-11-2013

نظر شما را درباره سن 32 سال برای دکتری میخواستم بدونم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 11-11-2013

دوست عزیز تا اونجا که میدونم محدودیت سنی برای پذیرش وجود نداره و مهم رزومه هستش
ولی ممکنه واسه سفارت یکم حساسیت ایجاد کنه به خصوص واسه امریکا که باید قانعشون کنین چرا تو این سن میخواین ادامه تحصیل بدین و ...
وگرنه فکر نکنم دانشگاه زیاد گیر بده

گرفتن پذیرش با همسر - sasan1990 - 12-11-2013

سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی کارشناسی هستم و میخوام برا دکترا مستقیم اپلای کنم امریکا
رشتم هم عمران هست
من چون دانشگام خوبه و معدلم هم به نسبت بد نیست امیدوار هستم که فاند بگیرم
دوستای من که شرایطشون شبیه من بود یا حتی پایین تر موفق شدن فاند بگیرن
ولی نکته ای که وجود داره اینه که من متاهل هستم و میخوام همسرم هم باهام بیاد ولی ایشون خودشون قصد اپلای ندارن و فقط دیپندنت من هستن
خواستم ببینم اگه به من فاند بدن به ایشون هم میدن ؟؟
بعضی ها میگفتن ممکنه بدن
سوال دیگه اینکه شرایط خوابگاه و اینا چه جوری هست ؟ خوابگاه متاهلی میدن ؟؟
و در نهایت برای ویزای ایشون چه شرایطی لازمه ؟؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیارم بذاره

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - siavash_2210 - 12-11-2013

سلام دوستان من میخواستم واسه لیسانس به فوق،، یا لیسانس به دکترا،، apply کنم (کانادا یا آمریکا-به صورت بورس (فاند) البته)
میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید:
1.من دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرمانشاه هستم.
2.معدلمم تا به اینجا 15.06 هستش
3.میخواستم ببینم با این دانشگاهی که هستم شانسی برای apply کردن دارم یا نه
4.چه کارایی لازمه انجام بدم (نمره زبان ندارم مقاله هم ندارم اصن نمیدونم چی هست Big Grin )
5.تو قسمت توصیه نامه تو یه تاپیک خوندم که باید استاد بین المللی باشه استادای ما بین الشهری هم نیستن [عکس: 109.gif] باید چیکار کنم ؟!
پیشاپیش ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 12-11-2013

(12-11-2013, 08:25 PM)'sasan1990' نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی کارشناسی هستم و میخوام برا دکترا مستقیم اپلای کنم امریکا
رشتم هم عمران هست
من چون دانشگام خوبه و معدلم هم به نسبت بد نیست امیدوار هستم که فاند بگیرم
دوستای من که شرایطشون شبیه من بود یا حتی پایین تر موفق شدن فاند بگیرن
ولی نکته ای که وجود داره اینه که من متاهل هستم و میخوام همسرم هم باهام بیاد ولی ایشون خودشون قصد اپلای ندارن و فقط دیپندنت من هستن
خواستم ببینم اگه به من فاند بدن به ایشون هم میدن ؟؟
بعضی ها میگفتن ممکنه بدن
سوال دیگه اینکه شرایط خوابگاه و اینا چه جوری هست ؟ خوابگاه متاهلی میدن ؟؟
و در نهایت برای ویزای ایشون چه شرایطی لازمه ؟؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیارم بذاره

درود
به فروم خوش امدید
بدون اینکه رزومتون رو اینجا عنوان کنید نمیشه حرفی در مورد پذیرش یا فاند زد، معدل، مقالات، نمرات زبان، نام دانشگاه و.... مواردی هستن که برای نظر دادن احتیاج هستن
اگه فول فاند بگیرین معمولا کفاف زندگی دو نفر رو میده (اطلاعات بیشتر در این تاپیک)
برای خوابگاه متاهلی بستگی به دانشگاه داره. برای پیدا کردن خونه به این تاپیک و سوالات در مورد خوابگاه به این تاپیک مراجعه کنید
نوع ویزای همسرتون F2 خواهد بود که میتونین برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید