آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - zahmat - 01-04-2016

(01-04-2016, 12:02 PM)Torkan نوشته: درود

به نظر من، استاد ایرانی یا هر کسی قبول نخواهد کرد. وقتی گفته مدارک رو بفرست دانشگاه بررسی کنه یعنی قال قضیه رو کنده و قطعی بودن نظرش ابتدا بستگی به دپارتمان مربوطه داره. استاد گفته رزومت خوبه و نیازی به مدارک شما نداره و اگر از دانشگاه پذیرش گرفتید اون موقع احتمالش زیاده برتون داره. البته استادای ایرانی متاسفانه عادت دارن شریف شریف بکنن!
با این حال چرا از خودشون نپرسیدید؟

بااحترام،
ترکان
می خواستم اول نظر شما دوستان رو بدونم که ایا بد نیست بهش همچین چیزی بگم؟
آخه من تا بخوام این استادای فیس و افاده ای رو برای ریکام پیدا کنم وقتم برای پذیرش دیگم ازدست خواهد رفت!!
بازم ممنون

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 01-04-2016

نه خوب دلیل دارین برای این کار مشکلی نیست. هر چند به معدتون قول ندید1

بااحترام،
ترکان

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - bahar456 - 11-04-2016

سلام
این جواب Graduate coordinator به سوال من در مورد TA هست (دانشگاهیه که ازش پذیرش دارم ). میخواستم ببینم قسمت بلد شده چه تعبیری داره؟ همه افرادی که پذیرش گرفتند اما TA نگرفتند در waiting list قرار میگیرند؟ این any میتونه به این معنی باشه که اگر کسی نره، من تو اولویت اولم؟

At this time, all teaching-assistant positions for the upcoming fall
semester are filled. You have been placed on a waiting list; should any
TA positions become open between now and the start of fall semester, you
will be considered. In the meantime, you can contact professors in your
area of research interest directly about research assistantships.

ممنون

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 11-04-2016

(11-04-2016, 09:53 PM)bahar456 نوشته:
سلام
این جواب Graduate coordinator به سوال من در مورد TA هست (دانشگاهیه که ازش پذیرش دارم ). میخواستم ببینم قسمت بلد شده چه تعبیری داره؟ همه افرادی که پذیرش گرفتند اما TA نگرفتند در waiting list قرار میگیرند؟ این any میتونه به این معنی باشه که اگر کسی نره، من تو اولویت اولم؟

At this time, all teaching-assistant positions for the upcoming fall
semester are filled. You have been placed on a waiting list; should any
TA positions become open between now and the start of fall semester, you
will be considered. In the meantime, you can contact professors in your
area of research interest directly about research assistantships.

ممنون

درود

این جوابی هست که میشه گفت به همه کسانی که در waiting list هستن داده شده! نه اون any به اون معنی نیست.
امیدوارم بتونید فاند رو بگیرید ولی روی این حرفها نمیشه متاسفانه حساب کرد. روی مخ اساتید هم کار کنید همزمان.

بااحترام،
ترکان

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - bahar456 - 20-04-2016

سلام

من به استاد اول دو ماه پیش ایمیل زدم و اون اینجور جواب داده:   

I do not have any openings in my group at this time; however, there may be openings in the near future. In order to be considered you need to have an application on file as I only accept students into my group that have been admitted by the graduate school.

من همون موقع بهش گفتم که اپلای میکنم. اما وقتی اپلای کردم یادم رفت که بهش ایمیل بزنم.

الان  یکماهه اپلیکیشن من کامل شده و من سه روز پیش ایمیل زدم بهش. اما جوا نداده. حالا میخواستم بدونم چرا ایمیل من رو CC کرده واسه graduate coordinator ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Matinking - 20-04-2016

(20-04-2016, 03:05 PM)bahar456 نوشته: سلام

من به استاد اول دو ماه پیش ایمیل زدم و اون اینجور جواب داده:   

I do not have any openings in my group at this time; however, there may be openings in the near future. In order to be considered you need to have an application on file as I only accept students into my group that have been admitted by the graduate school.

من همون موقع بهش گفتم که اپلای میکنم. اما وقتی اپلای کردم یادم رفت که بهش ایمیل بزنم.

الان  یکماهه اپلیکیشن من کامل شده و من سه روز پیش ایمیل زدم بهش. اما جوا نداده. حالا میخواستم بدونم چرا ایمیل من رو CC کرده واسه graduate coordinator ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام

ایشون پیش از جدی گرفتن case شما دنبال این هست که بدونه آیا از filter اولیه دپارتمان رد میشید یا خیر (همونطور که قبلا هم براتون عنوان کرده)...
این cc کردن دو معنا می تونه داشته باشه:

- اگر هنوز از وضعیت پرونده تون مطلع نیست، با این کار از graduate coordinator کسب اطلاع کرده تا اگر شانس دارید بهش اطلاع بده و case شما رو دقیق تر بررسی کنه...
- ممکن هست reject شده باشید و با این کار تلویحا از graduate coordinator خواسته که از وضعیت مطلعتون کنه تا هم تکلیف شما روشن بشه و هم دیگه لزومی به تماس مجددتون با استاد نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - zahmat - 22-04-2016

سلام دوستان
من جدیدا از یه دانشگاهی پذیرش بدون فاند گرفتم.
استادی که قرار باهاش کار کنم در جواب من برای درخواست فاند این جواب رو داده. به نظر شما چقدر میشه امید داشت(با توجه به لحن صحبتش)، بعد از رسیدن به اونجا به ادم فاند بده
Meraj,

Generally, MS students are not promised any funding. You need to be present on campus to find RA/TA as they are very competitive and it is possible to find some assistantship. The decision on these are made a couple of weeks before every semester. We don't guarantee any funding to newly admitted students because: 1) unless they don't show up, we are not sure if they decide to join, 2) we don't know them and therefore, we are uncertain how they perform.

Having said that, many qualified students have been funded by my research in the past.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Matinking - 22-04-2016

(22-04-2016, 04:20 PM)zahmat نوشته: سلام دوستان
من جدیدا از یه دانشگاهی پذیرش بدون فاند گرفتم.
استادی که قرار باهاش کار کنم در جواب من برای درخواست فاند این جواب رو داده. به نظر شما چقدر میشه امید داشت(با توجه به لحن صحبتش)، بعد از رسیدن به اونجا به ادم فاند بده
Meraj,

Generally, MS students are not promised any funding. You need to be present on campus to find RA/TA as they are very competitive and it is possible to find some assistantship. The decision on these are made a couple of weeks before every semester. We don't guarantee any funding to newly admitted students because: 1) unless they don't show up, we are not sure if they decide to join, 2) we don't know them and therefore, we are uncertain how they perform.

Having said that, many qualified students have been funded by my research in the past.

سلام

به طور واضح explicitly گفته که به محض رسیدن بعیده به کسی fund بدن و یکی از علل اون رو هم implicitly اهمیت اینکه اول اون فرد رو ساعی و به دردبخور ارزیابی بکنند بیان کرده...

به هر حال این همون فرآیندی هست که با چاشنی شانس و اقبالی هم می تونه به ثمر برسه و هم نتیجه نده...
در کل اگر برای اطمینان توان تامین هزینه های سال اولتون رو دارید، ریسک رفتن در چنین شرایطی به مراتب معقولانه تر هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - محمد مهدی - 24-04-2016

دوستان عزیز سلام.

وقتی یه استادی فقط به ادم میگه:
I encourage you to apply 
یا میگه 
All applicant should go through the our website for application
باید چه برداشتی کنیم از این جوابا؟؟

1. باید برای این دانشگاهها اپلای کنیم؟؟
2. باید باز به این استادا میل بزنیم ببینیم جوابمونو میدن؟ اگه دادن اپلای کنیم؟
3. اگه اپلای کردیم اسمشونو تو SOP بیاریم؟؟؟
4. یا کلا بیخیالشون بشیم با این جواب دادنشون؟؟

ممنون دوستان

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 24-04-2016

(24-04-2016, 11:02 AM)محمد مهدی نوشته: دوستان عزیز سلام.

وقتی یه استادی فقط به ادم میگه:
I encourage you to apply 
یا میگه 
All applicant should go through the our website for application
باید چه برداشتی کنیم از این جوابا؟؟

1. باید برای این دانشگاهها اپلای کنیم؟؟
2. باید باز به این استادا میل بزنیم ببینیم جوابمونو میدن؟ اگه دادن اپلای کنیم؟
3. اگه اپلای کردیم اسمشونو تو SOP بیاریم؟؟؟
4. یا کلا بیخیالشون بشیم با این جواب دادنشون؟؟

ممنون دوستان

این جواب کاملا template هست و بهتره مادامی که دانشگاه رو مد نظر ندارید بی خیال بشید کلا.
شما برید سراغ گزینه های بعدی و یادتون نره بایدی در کار نیست.

بااحترام،
ترکان