آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: نتیجه پذیرش در رشته های ریاضی و فیزیک - butterfly - 14-08-2017

(13-08-2017, 03:29 PM)fatemeshaddel نوشته: با سلام در مرحله انتخاب رشته هستم و خواستار دانشگاه روزانه اما به دلایلی نمیتوانم رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنم سوال من این است ک آیا میتونم بعد از تحصیل در یک دانشگاه روزانه دوباره کنکور بدهم و رشته مورد علاقه ام را در دانشگاه روزانه بخوانم با توجه ب مطابقت واحد های رشته قبلی با رشته مورد علاقه ام ؟

سلام دوست عزیز، طبق قوانین وزارت علوم هر فرد در هر مقطع فقط یکبار می تونه از امکان تحصیل در دوره روزانه استفاده کنه. بنابراین شما بعد از گرفتن لیسانس در دوره روزانه می تونید برای ارشد روزانه کنکور بدید.

RE: نتیجه پذیرش در رشته های ریاضی و فیزیک - cavida - 16-08-2017

(14-08-2017, 06:39 PM)butterfly نوشته: سلام دوست عزیز، طبق قوانین وزارت علوم هر فرد در هر مقطع فقط یکبار می تونه از امکان تحصیل در دوره روزانه استفاده کنه. بنابراین شما بعد از گرفتن لیسانس در دوره روزانه می تونید برای ارشد روزانه کنکور بدید.

1( ضوابط و شرايط كلي تحصيل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي:

- طبق ابلاغيه مورخ 1396/3/27 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري، بند »و« شرايط اختصاصي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبتنـام )دفترچـه شـماره 1( آزمون سراسري سال 1396 ابطال شده است. لذا محدوديتي براي تحصيل مجدد آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانـات دولتـي )آمـوزش رايگـان( تحصيلات خود را در رشتهاي به پايان رساندهاند، وجود ندارد

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - MaMi - 16-08-2017

@cavida

نمیدونم، منبع مطلبی که ذکر کردید کجاست ولی این فایل رو مطالعه بفرمائید (سایت سازمان سنجش

http://www6.sanjesh.org/download/noazmoon95/Part-2-0-Ent_Res.pdf

بخش "شرايط و ضوابط كلي تحصيل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي" مورد 5؛

"با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرصت هاي موجود بين تمامي متقاضيان، پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشته هاي به اتمام رسانيده اند، در همان دوره (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل داوطلبان در صورت تمايل مي توانند براي دوره نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دوره روزانه میتوانند، با پرداخت شهريه همانند دانشجويان دوره نوبت دوم (شبانه) ،در رشته مربوط ادامه تحصيل نمايند."

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Abolfazl3104 - 21-08-2017

سلام
دانشجوی ترم ۲ عمران روزانه در یکی از دانشگاها هستم با رتبه ۲۹۰۰
قصد شرکت در کنکور تجربی را دارم ولی ولی خیلی چیز تا برایم مبهم است
اگر بخوام در کنکور ۹۸ شرکت کنم، کتاب های دهم و یازدهم و دوازدهم را بخوانم؟
آیا دو کنکور برگزار میشود؟
کتاب های قدیمی را بخوانم؟
تاثیر معدل چه میشود؟
و اینکه من از دانشگاه انصراف بدهم یا ن؟ اگر پزشکی روزانه قبول شوم، در صورتی که لیسانس عمران داشته باشم باید شهریه بپردازم؟؟ آیا انصراف از عمران بهتر است؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - hossmein - 23-08-2017

سلام.خداقوت
من مهندسی مکانیک سراسری روزانه میخوندم و بعد از چند ترم درخواست توقف در تحصیل و گرفتن مدرک کاردانی دادم و موافقت شد و مدرک کاردانی گرفتم
حالا سوالم اینه میتونم کنکور انسانی بدم و کارشناسی سراسری روزانه بخونم؟؟؟

شبانه چطور؟

الان مقطع قبلی من کاردانی حساب میشه یا کارشناسی؟تغییر مقطع حساب میشه؟؟

با تشکر

RE: نتیجه پذیرش در رشته های ریاضی و فیزیک - cavida - 27-08-2017

(16-08-2017, 12:03 AM)cavida نوشته: 1( ضوابط و شرايط كلي تحصيل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي:

- طبق ابلاغيه مورخ 1396/3/27 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري، بند »و« شرايط اختصاصي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبتنـام )دفترچـه شـماره 1( آزمون سراسري سال 1396 ابطال شده است. لذا محدوديتي براي تحصيل مجدد آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانـات دولتـي )آمـوزش رايگـان( تحصيلات خود را در رشتهاي به پايان رساندهاند، وجود ندارد
@MaMi

www6.sanjesh.org/download/sar96select/Tajrobi-1396-2.pdf

صفحه ۶ بند ۱-۸

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - فروزان عامل - 30-08-2017

سلام.من دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم.میخوام فوق دیپلممو بگیرم و از دانشگاه انصراف بدم.دوباره در کنکور 97شرکت کنم.
چون من دانشگاه دولتی خوندم و دوباره میخوام برای دولتی شرکت کنم،ایاباید هزینه ی شبانه رو پرداخت کنم یا نه؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - banafsheh7 - 13-09-2017

سلام وقتتون بخیر.
اگه کسی کارشناسی و ارشدشو روزانه وزارت بهداشت باشه میتونه در کنکور سراسری رشته پزشکی روزانه بخونه ؟ یا حتما باید شهریه بده؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - szeinalilathori - 13-09-2017

(13-09-2017, 12:33 PM)banafsheh7 نوشته: سلام وقتتون بخیر.
اگه کسی کارشناسی و ارشدشو روزانه وزارت بهداشت باشه میتونه در کنکور سراسری رشته پزشکی روزانه بخونه ؟ یا حتما باید شهریه بده؟
دوست عزیز سلام

اگر دوره طرح تون رو گذرانده باشید (در صورتی که اجباری باشد) و به طور کلی تعهدی به ارگان خاصی نداشته باشید، (آقایان: دوره خدمت سربازی خود را گذرانده باشند و از نظر نظام وظیفه مشکل خاصی نداشته باشند) میتونید مجددا در کنکور سراسری شرکت کنید، و در صورت قبولی هر یک از رشته های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، در هر دانشگاهی، به ادامه تحصیل یپردازید.
اما با توجه به برخورداری از مزایای آموزش رایگان (دوره روزانه کارشناسی و کارشناسی ارشد) در صورتی که برای بار دوم نیز در دانشگاه دولتی قبول شوید، طبق قوانین و مقررات دانشگاه برای ادامه تحصیل باید شهریه ای معادل داوطلبان پردیس های خودگردان بپردازید. (مصوبه سال 89)
این مصوبه در بهمن 94 توسط دیوان عدالت اداری (در پی شکایت یکی از پذیرفته شدگان کنکور) باطل و شهریه ای که دانشگاه ها برای تحصیل مجدد داوطلبان در دانشگاه دولتی اخذ می کند، غیر قانونی اعلام شد.( این رای مجددا در آذر 95 تایید و تکرار شد.)

ضمن اینکه اگر فردی علاوه بر کارشناسی، در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا نیز تحصیل کرده باشد، فقط مدرک کارشناسی اون فرد در نظر گرفته میشه و در صورت پذیرفته شدن دریکی از دوره های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، اگر دانشگاه درخواست شهریه بکند، این مسئله خلاف رای دیوان عدالت اداری در آذر ماه 95 است و فرد میتونه با مراجعه به دیوان عدالت اداری شکایت کند.( دوره رسیدگی به شکایات هم حدودا سه ماه اعلام شده است.)

در نهایت،هر سال در دفترچه کنکور در مورد امکان شرکت مجدد داوطلبانی با شرایط مشابه شما مواردی ذکر میشه و با توجه به اینکه هنوز دفترچه سال 97 در دسترس نیست، به نظرم شما بهتره تا اون موقع صبر کنید و نتیجه رو در دفترچه هم چک کنید.

ارادتمند
الهام

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - پوریا دهقانی - 16-09-2017

باسلام.ببخشید یه سوال دارم اگه امکانش هست خدایی جواب بدید.
من فارغ التحصیل رشته برق مخابرات دانشگاه دولتی یزدم.میخوام بدونم میتونم تو کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی روزانه یزد قبول بشم و رایگانه تحصیلم یا نه.ممنونم.