آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - szeinalilathori - 17-09-2017

(16-09-2017, 10:12 AM)پوریا دهقانی نوشته: باسلام.ببخشید یه سوال دارم اگه امکانش هست خدایی جواب بدید.
من فارغ التحصیل رشته برق مخابرات دانشگاه دولتی یزدم.میخوام بدونم میتونم تو کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی روزانه یزد قبول بشم و رایگانه تحصیلم یا نه.ممنونم.
دوست عزیز سلام

به آکادمیا خوش آمدید.
شرایط شما تفاوت خاصی با دوستی که تو پست قبلی براشون توضیح دادم، نداره؛ قائده کلی اینه: داوطلبانی که مدرک کارشناسی شون جز کارشناسی رشته های گروه غیرپزشکی است در صورتی میتونن مجددا در کنکور سراسری شرکت کنند که به ارگان خاصی تعهدی نداشته باشند و آقایون هم از نظر نظام وظیفه منعی نداشته باشند. در این صورت چنانچه در هر دانشگاهی در یکی از رشته های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و یا رشته های پیراپزشکی قبول بشید، هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ندارید. 
 اما حتما قسمت مربوط به برخورداری از آموزش رایگان رو که توی پست قبل توضیح دادم رو مطالعه کنید. چنانچه دوره قبلی رو روزانه بودید و مجددا رشته ی پزشکی رو روزانه قبول بشید و دانشگاه موردنظر از شما درخواست پرداخت شهریه کنه، باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید. اگر هم هر کدوم از این مقاطع روزانه نبوده باشه که مشکل خاصی نیست و وضعیت مشخصه دیگه. 

ارادتمند
الهام

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - امیرحسین ۴ - 24-09-2017

با سلام من امسال در کنکور شرکت کردم و در دانشگاه روزانه قبول شدم و در دانشگاه ثبت نام کردم آیا راهی وجود داره که درخواست بدم در کنکور ۹۷ شرکت کنم و بدون پرداخت خسارت از دانشگاه انصراف بدم چون میگن یکسال از کنکور محرومم میشه کاری کرد محرومیت از بین بره ونظام وظیفه ام به مشکلی برنمیخوره امسال پیش دانشگاهی گرفتم

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 25-09-2017

(24-09-2017, 08:18 PM)امیرحسین ۴ نوشته: با سلام من امسال در کنکور شرکت کردم و در دانشگاه روزانه قبول شدم و در دانشگاه ثبت نام کردم آیا راهی وجود داره که درخواست بدم در کنکور ۹۷ شرکت کنم و بدون پرداخت خسارت از دانشگاه انصراف بدم  چون میگن یکسال از کنکور محرومم میشه کاری کرد محرومیت از بین بره ونظام وظیفه ام به مشکلی برنمیخوره امسال پیش دانشگاهی گرفتم

سلام
خیر، اگر ثبت نام کرده باشید هیچ راهی وجود ندارد. البته اگر قصد ادامه تحصیل در پزشکی با مدرک لیسانس را داشته باشید باید در این آزمون شرکت کنید و در صورت قبولی به صورت رایگان ادامه تحصیل بدهید، البته فقط پس از دریافت مدرک کارشناسی.

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - fa_ahmadi2009 - 30-10-2017

سلام خسته نباشین..من لیسانس روزانه بودم و ارشد روزانه سال ۹۱ قبول شدم همه ی واحدای ارشدمو پاس کردم و پایان نامه هم کاراشو تموم کردم میخواستم دفاع کنم یه مشکلاتی پیش اومد نشد و دنبالش نرفتم تا الان… میخوام ببینم میتونم کنکور مجدد بدم و دوره پزشکی و دندان و دارو اگه قبول شم ادامه بدم؟؟یا باید تکلیف ارشدمو مشخص کنم و جریمه بدم؟
این که نرفتم دنبالش احتمال زیاد الان اخراجی محسوب میشم .. دانشجوی اخراجی مشکلی پیش نمیاد برا کنکور  مجدد ؟ و جریمه هم ازش ساقط مشه؟
ممنون اگه پاسخ بدین

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - yashibio - 15-11-2017

سلام
فارغ التحصیل ارشد هستم. هم لیسانس و هم ارشدمو روزانه خوندم. بنا به دلایلی قصد تحصیل رشتۀ دیگه ای رو در مقطع ارشد دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آیا امکان تحصیل در مقطع روزانۀ دانشگاه دولتی رو دارم؟ لازم به توضیحه دانشنامه های هر دو مقطع تحصیلیم آزاد هستن.
سپاس از توجه و راهنماییتون

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - banafsheh7 - 13-12-2017

خیر فقط یه بار میتونین در هر مقطع تحصیل کنین

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - banafsheh7 - 24-03-2018

دوستان من چندوقت پیش از مسئولین یه دانشگاه علوم پزشکی پرسیدم اونا گفتن موقع ثبت نام فقط هرمدرکی داشته باشین کارشناسی یا ارشد روزانه فقط مدرک آزاد شده باشه دیگه نیازی به پرداخت شهریه نیس

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Ahmadreza_1996 - 30-03-2018

سلام...من در حال حاضر در دانشگاه پیام نور درس میخونم و ترم 4 هستم...من سال 94 اولین بار کنکور دادم بعدش یک سال پشت کنکور موندم و سال 95 دوباره کنکور دادم و اومدم دانشگاه...الان تصمیم گرفتم که کنکور سال 98 رو شرکت کنم و رشته پزشکی قبول بشم ولی مشکلم الان اینجاست که من اصن میتونم شرکت کنم یا اینکه مشمول خدمت سربازی میشم؟؟؟توی برگه ی معافیت تحصیلی الانم که برای این رشتمه تا 1400 معافیت دارم آیا من میتونم کنکور 98 رو شرکت کنم و اگه شرکت کردم و قبول شدم برام معافیت برای تحصیل در رشته جدید صادر میشه؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدم...

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 30-03-2018

(30-03-2018, 02:13 PM)Ahmadreza_1996 نوشته: سلام...من در حال حاضر در دانشگاه پیام نور درس میخونم و ترم 4 هستم...من سال 94 اولین بار کنکور دادم بعدش یک سال پشت کنکور موندم و سال 95 دوباره کنکور دادم و اومدم دانشگاه...الان تصمیم گرفتم که کنکور سال 98 رو شرکت کنم و رشته پزشکی قبول بشم ولی مشکلم الان اینجاست که من اصن میتونم شرکت کنم یا اینکه مشمول خدمت سربازی میشم؟؟؟توی برگه ی معافیت تحصیلی الانم که برای این رشتمه تا 1400 معافیت دارم آیا من میتونم کنکور 98 رو شرکت کنم و اگه شرکت کردم و قبول شدم برام معافیت برای تحصیل در رشته جدید صادر میشه؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدم...

سلام
معافیت شما در صورتی است که شما از تحصیل انصراف ندهید، اگر انصراف بدهید فقط یک سال فرصت دارید تا خود را به سازمان وظیفه عمومی معرفی کنید.
یا باید واحد کمتر انتخاب کنید یا مرخصی تحصیلی بگیرید.
ضمنا برای پزشکی تا آنجا که من اطلاع دارم شما میتوانید از معافیت تحصیلی آن برخوردار شوید، اما باز هم برای اطمینان قوانین معافیت تحصیلی را در لینک زیر مطالعه کنید.
لینک قسمت معافیت تحصیلی.

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Ahmadreza_1996 - 31-03-2018

(30-03-2018, 08:02 PM)automotive نوشته: سلام
معافیت شما در صورتی است که شما از تحصیل انصراف ندهید، اگر انصراف بدهید فقط یک سال فرصت دارید تا خود را به سازمان وظیفه عمومی معرفی کنید.
یا باید واحد کمتر انتخاب کنید یا مرخصی تحصیلی بگیرید.
ضمنا برای پزشکی تا آنجا که من اطلاع دارم شما میتوانید از معافیت تحصیلی آن برخوردار شوید، اما باز هم برای اطمینان قوانین معافیت تحصیلی را در لینک زیر مطالعه کنید.
لینک قسمت معافیت تحصیلی.

واقعا خیلی ممنون از پاسختون...در اصل من الان که این رشته رو میخونم قصد انصراف ندارم تا زمان کنکور و میخوام اگه کنکور 98 قبول شدم بعد انصراف بزنم و در دانشگاه و رشته جدید تحصیل کنم و سوال اصلیم اینه که آیا این اجازه رو نظام وظیفه به من میده که اون زمان واسه کنکور ثبت نام کنم یا اگه قبول شدم اجازه ی تحصیل در رشته جدید به من داده میشه؟؟؟ یا مشمول خدمت میشم؟؟؟؟