آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 09-09-2014

(08-09-2014, 02:39 AM)'the_y' نوشته:
ضمن تشکر از محبت شما

ممکنه بفرمایید مودبانه ترین جملاتی که میشه به انگلیسی در مورد درخواست اجازه برای ارسال رزومه از ایشون پرسید چی می تونه باشه؟

همچنین با توجه به اینکه من هنوز امتحان تافل ندادم و ظرف چند ماه آینده خواهم داد چی می تونم به ایشون بگم؟

مرسی
مطلب مربوطه در:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88
خیلی ببخشید اگه گیج زذم. واقعا یه کمی عادت کردن به ساختار این سایت سخته.

مودبانه‌ترین جمله انگلیسی رو نمی‌دونم، ولی همین که بگید may I send you my resume کافیه. البته این رو هم بگم که وقتی به استاد ایمیل می‌زنید می‌تونید رزومه‌اتون رو به ایمیل پیوست کنید و لزومی نداره که اول ازش اجازه بگیرید و بعد رزومه رو بفرستید.

برای مکاتبه با استادها نمره TOEFL و GRE لازم نیست. شما می‌تونید مکاتبه رو شروع کنید و بعد اگر استاد در مورد نمره پرسید، می‌گید که قرار فلان تاریخ امتحان بدید و وقتی نمره آماده شد بلافاصله به ایشون خواهید گفت.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 09-09-2014

(09-09-2014, 11:23 AM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا بابک شما تو ارسال شماره هفت این پست گفتین که دانشگاه ویکتوریا اون چیزی که فکر میکردین نبود... میخواستم بدونم چرا این فکر رو میکردین ... منظورم اینه که مگه چطور بود؟
ایرواین چطور بود ؟ خیلی باهم فرق میکردن؟
ممنون

شاید انتظارات من زیاد بود، ولی خوب بعد از این همه دردسر کشیدن و غیره وقتی این طرف می‌رسیدم انتظار داشتم که بتونم کارهای تحقیقاتی خوبی انجام بدم که در کنفرانس‌ها و ژورنال‌های معتبر رشته‌ام قابل چاپ باشه، ولی خوب این طور نبود. ضمن این که کلا دانشگاه ویکتوریا حداقل اون موقع استادهای خیلی شناخته شده‌ای در زمینه رشته من نداشت. دانشگاه ایرواین خیلی متفاوت بود. هم از نظر کارهای تحقیقاتی، هم از نظر استادها، هم از نظر بودجه و امکانات دانشگاه، هم از نظر توجهی که شرکتها به دانشگاه داشتند کاملا برتر دانشگاه ویکتوریا بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - the_y - 10-09-2014

سلام
ببخشيد آقا بابك من اين رو تو پست مربوطه پرسيده بودم ولي چون كسي جواب نداد گفتم اينجا بپرسم شايد شما لطف كنيد و كمك كنيد.
مي خواستم ببينم با اين وضعيت كجا بهتره دنبال پذيرش باشم؟
لیسانس برق (الکترونیک) دانشگاه دولتی زنجان با معدل 13/6
ارشد مخابرات امن علم و صنعت (الکترونیکی) با معدل 17
البته هنوز نمره پايان نامه نيومده و احتمالا بالاي ١٧ باشه (مخابرات امن جزو رشته هاي آي تي يا علوم كامپيوتره). مدرك هم همون مدرك علم و صنعته با قيد الكترونيكي.
تافل هنوز ندادم ولی احتمال می دم 90 بشم حالا يكي دوتا بالاتر يا پايين تر
احتمالا یه مقاله خارجی
یکی هم داخلی
دو سال سابقه کار در مخابرات
4 سال کار در یکی از اداره های دولتی به عنوان Network Administrator
ممنون می شم اگه پیشنهاداتتون رو بگید.
مشغول پرپوزال ارشد هستم.
برام مهمه که فاند بگیرم تو مهندسي كامپيوتر يا علوم كامپيوتر.
بازم معذرت مي خوام و
ممنون از لطفتون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 11-09-2014

(10-09-2014, 03:50 PM)'the_y' نوشته: سلام
ببخشيد آقا بابك من اين رو تو پست مربوطه پرسيده بودم ولي چون كسي جواب نداد گفتم اينجا بپرسم شايد شما لطف كنيد و كمك كنيد.
مي خواستم ببينم با اين وضعيت كجا بهتره دنبال پذيرش باشم؟
لیسانس برق (الکترونیک) دانشگاه دولتی زنجان با معدل 13/6
ارشد مخابرات امن علم و صنعت (الکترونیکی) با معدل 17
البته هنوز نمره پايان نامه نيومده و احتمالا بالاي ١٧ باشه (مخابرات امن جزو رشته هاي آي تي يا علوم كامپيوتره). مدرك هم همون مدرك علم و صنعته با قيد الكترونيكي.
تافل هنوز ندادم ولی احتمال می دم 90 بشم حالا يكي دوتا بالاتر يا پايين تر
احتمالا یه مقاله خارجی
یکی هم داخلی
دو سال سابقه کار در مخابرات
4 سال کار در یکی از اداره های دولتی به عنوان Network Administrator
ممنون می شم اگه پیشنهاداتتون رو بگید.
مشغول پرپوزال ارشد هستم.
برام مهمه که فاند بگیرم تو مهندسي كامپيوتر يا علوم كامپيوتر.
بازم معذرت مي خوام و
ممنون از لطفتون

راستش به خاطر معدل پایین لیسانس به نظر من شانس پذیرش و فاند شما از امریکا و کانادا زیاد نیست. البته در امریکا اگر نمره فوق‌العاده‌ای در GRE بیارید شاید یک مقدار شانس داشته باشید، اما به هر صورت شانس‌تون خیلی زیاد نخواهد بود. اگر بتونید مقاله‌های خوبی چاپ کنید، شاید استرالیا شانس بیشتری داشته باشید. دانشگاه‌های استرالیا کمتر به معدل حساسند، اما مقاله براشون مهمه. به همین خاطر داشتن مقاله خوب می‌تونه شانس شما رو تغییر بده.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - اشکان قاسمی1990 - 11-09-2014

جناب بابک عرض ادب و احترام
حقیقتا بعد از جوابتون در مورد وضعیت کار عمران در امریکا زیاد دل و دماغ کار کردن ندارم. یک سری جست و جو و سوالاتی کردم و متوجه شدم که مهندسی تخریب و GIS یک مقدار رو بورس هستند. اما مهندسی تخریب در ایران یک حالت تجربی داره و به اون صورت اکادمیک نیست. نظرتون در مورد مهندسی تخریب و بازار کارش در امریکا چیه؟ یادم میاد که گفتین میانگین درامد مهندس عمران 65000 دلار هست با این میزان در امد زندگی متوسطی میشه داشت؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 12-09-2014

(11-09-2014, 02:14 PM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: جناب بابک عرض ادب و احترام
حقیقتا بعد از جوابتون در مورد وضعیت کار عمران در امریکا زیاد دل و دماغ کار کردن ندارم. یک سری جست و جو و سوالاتی کردم و متوجه شدم که مهندسی تخریب و GIS یک مقدار رو بورس هستند. اما مهندسی تخریب در ایران یک حالت تجربی داره و به اون صورت اکادمیک نیست. نظرتون در مورد مهندسی تخریب و بازار کارش در امریکا چیه؟ یادم میاد که گفتین میانگین درامد مهندس عمران 65000 دلار هست با این میزان در امد زندگی متوسطی میشه داشت؟

متاسفانه من در زمینه گرایش‌های مهندسی عمران اطلاعاتم خیلی کمه و در مورد تخریب هیچ دوست و آشنایی نداشتم که بتونم بهتون اطلاعاتی بدم.
در مورد سوال دوم، بله با ۶۵۰۰۰ دلار می‌شه زندگی متوسطی داشت. می‌گن که شما باید حدود سالی ۵۰ هزار دلار در امریکا درآمد داشته باشید تا دغدغه مالی نداشته باشید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - اشکان قاسمی1990 - 12-09-2014

جسارتا سوال دیگه ای داشتم. اگر به امید خدا پذیرش بگیرم همسرم هم میتونه با من بیاد. ایشون دانشجوی سال اخر دندانپزشکی هستن سوالم اینه که امکان دایر کردن مطب دندانپزشکی برای همسرم وجود داره یا اینکه باید تو خونه اشپزی کنه؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - never - 14-09-2014

سلام ادمین من امسال رشته کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام روزانه رو انتقالی بگیرم به شبانه تا بعدش بتونم در کنکور سراسری 94 تیر ماه برای روزانه شرکت کنم ایا امکانش هست  !؟
خیلی گیرم اگه الان جواب بدی ممنون میشم

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 15-09-2014

(12-09-2014, 12:36 PM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: جسارتا سوال دیگه ای داشتم. اگر به امید خدا پذیرش بگیرم همسرم هم میتونه با من بیاد. ایشون دانشجوی سال اخر دندانپزشکی هستن سوالم اینه که امکان دایر کردن مطب دندانپزشکی برای همسرم وجود داره یا اینکه باید تو خونه اشپزی کنه؟

همسر شما می‌تونه با شما بیاد، اما متاسفانه ورود به سیستم پزشکی امریکا به هیچ وجه ساده نیست. یکی از دوستان من که دندانپزشک هستند و از ایران مدرک گرفته‌اند و از شاگردان اول کنکور سراسری هم بوده‌اند و در دانشگاه تهران درس خونده‌اند، الان دو، سه سالی هست که در امریکا دنبال این هستند که بتونند وارد سیستم پزشکی بشن و هنوز موفق نشده‌اند. ظاهرا ابتدا دو امتحان پزشکی مورد نیاز برای دانشگاه‌های امریکا رو باید بدند و تافل هم امتحان بدند و بعد درخواست پذیرش کنند. اگر بتونند پذیرش بگیرند، دو سال درس می‌خونند تا مدرک‌شون مورد قبول قرار بگیره. یعنی بعد از این همه امتحان و گرفتن پذیرش و دو سال درس خوندن، فقط مدرک‌شون مورد قبول قرار می‌گیره ، نه این که مدرک جدید یا تخصصی بگیرن. با این حال، ظاهرا گرفتن پذیرش اصلا ساده نیست و احتمالش پایینه. این دوست من خودش رو به شهر و ایالت خاصی هم محدود نکرده و الان دو ساله که برای دانشگاه‌های متعددی درخواست پذیرش می‌ده و هنوز نتونسته پذیرش بگیره. اگر همسر شما بخوان که در همون شهری که دانشگاه شما درش قرار داره بمونن، شانس پذیرش‌شون خیلی پایین خواهد بود و باید واقعا خوش شانس باشن که بتونن پذیرش بگیرند.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 15-09-2014

(14-09-2014, 12:18 AM)'never' نوشته: سلام ادمین من امسال رشته کامپیوتر گیلان روزانه قبول شدم میخوام روزانه رو انتقالی بگیرم به شبانه تا بعدش بتونم در کنکور سراسری 94 تیر ماه برای روزانه شرکت کنم ایا امکانش هست  !؟
خیلی گیرم اگه الان جواب بدی ممنون میشم

درود،
من سال‌هاست که از سیستم آموزشی ایران دور بوده‌ام و متاسفانه جواب سوال شما رو نمی‌دونم. اگر سوال‌تون رو در انجمن راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش مطرح کنید احتمالا دوستان دیگه می‌تونند راهنمایی کنند.