آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - farhang1372 - 18-11-2013

مرسی mahyarelc جان.من توی چندجا از سایت خوندم که بچه ها میگفتن بازار کاره برق توی امریکا و کانادا خوب نیستش و بیشتر المان و استرالیا رو پیشنهاد میکردن.حتی یکی از دوستانم که رشته منو داشت و امریکا پذیرش شده بود(اونم با کلی التماسو..)میگفت اگه به قبل برمیگشته استرالیارو برای ادامه تحصیل انتخاب میکرد با این تفاصیر نظر شما و توصیتون برای من چیه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 18-11-2013

(18-11-2013, 04:05 AM)'farhang1372' نوشته: سلام.میخواستم این سوالو بپرسم من توی مقطع کارشناسی ام رشته برق گرایشه قدرت.ترمه 5 هستم معدلم خوب نیست حدوده 13 اما فک میکنم بتونم تا 15 یا 16 افزایشش بدم در مورد سابقه کار هم اینکه چند ماهی هست توی رشته خودم مشغولم و احتمالا تا اخر کارشناسی هم دارمش غیر از افزایش معدل چیکار میتونم کنم که شانسم برای پذیرش بیشتر بشه؟(اگه میشه کامل توضیح بدین) و اصلا اینکه شانسم چقدره؟مرسی

اگر براي آمريكا اقدام مي كنيد رو سابقه كار به عنوان آيتمي براي پذيرش زياد حساب نكنيد و حتي كار رو رها كنيد و رو زبان و معدلتون زمان بگذاريد البته اگر امكانش هست. حتي زماني رو كه كار مي كنيد مقاله كار كنيد موثر تر خواهد بود. 
برخي اساتيد به سابقه كار اهميت ميدن چون موردي در پروژه هاشون ممكنه باعث پيشرفت شه اما براي اصل پذيرش حتي مدارك سابقه كار هيچ تاثير قابل لمسي نخواهد داشت. معدلتون رو به 16 برسونيد و حتي بيشتر.از الان زبان و GRE رو شروع كنيد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 19-11-2013

(18-11-2013, 06:36 PM)'farhang1372' نوشته: مرسی mahyarelc جان.من توی چندجا از سایت خوندم که بچه ها میگفتن بازار کاره برق توی امریکا و کانادا خوب نیستش و بیشتر المان و استرالیا رو پیشنهاد میکردن.حتی یکی از دوستانم که رشته منو داشت و امریکا پذیرش شده بود(اونم با کلی التماسو..)میگفت اگه به قبل برمیگشته استرالیارو برای ادامه تحصیل انتخاب میکرد با این تفاصیر نظر شما و توصیتون برای من چیه؟

خواهش میکنم
سوالتون خیلی مرتبط به این تاپیک نیست و بهتره تو تاپیک بازار کار امریکا بپرسید (این پست رو هم بخونید) 
برای اینکه فقط سریع جوابتون رو بدم -من از کانادا و استرالیا متاسفانه خبر ندارم -  برای امریکا بازار کار بسیار خوب هست (مخصوصا رشته های فنی) اما مشکلی که وجود داره سر خارجی بودن ماست و در درجه بعدی ایرانی بودن ما
دانشحویان خارجی نیاز با ویزای کار دارن بعد تحصیل که بعضی شرکتها ویزا ارائه نمیکنن
در مرحله بعدی متاسفانه بعضی شرکتها از پذیرش متقاضیان ایرانی (به دلایل واضح) خودداری میکنن
در بعضی موارد هم یک background check اضافه برای ایرانیا نیاز هست که 2-3 ماه اضافه طول میکشه و بهمین دلیل شرکتها سعی میکنن متقاضیان دیگه رو بگیرن
البته این موارد ممکنه هر روز و هر ساعت تغییر کنه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - alirezazz - 20-11-2013

سلام دوستان اميدوارم كه همگي خوب باشيد. من با دو استاد از دو دانشگاه متفاوت در ارتباطم، به اون ها توضيح دادم كه اگر الان اپلاي كنم قبل از تاريخ ددلاين يعني ١ فوريه اپليكيشن رو پر منم اما مدارك ايلتس، جي ر اي و ارشدم رو بهدا بفرستم بهني در ماه جون ايا ممكنه و شانسي دارم،؟ هر دوتا گفتن بله الان اپلاي كن..
به نظر شما اگر اين سه مدارك روي اپليكيشن من نباشد و بعدا بفرستم ايا برسي مي شه و شانسي براي دريافت بورس دارم اگر اون تاريخ بفرستم؟ و مي تونم اول مهر سر كلاس باشم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - alirezazz - 20-11-2013

سلام دوستان
اگر بخواهي براي يك ترم مداركت رد شد و فاند نگرفتي اگر بخواهي دوباره ترم بعد مداركت را براي برسي به همون دانشگاه بفرستي بايد اپليكيشن في رو پرداخت كني؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - harry - 20-11-2013

ممنون از راهنماییت [b]mahyarelc[/b]
دو تا سوال دیگه داشتم:
1. همونطور که گفتم رشته من مکانیک هست ولی خوب موضوع پایان نامه من بیشتر به مواد نزدیکه. استادهایی که هم میشناسم و میخوام به اونها ایمیل بزنم اکثراً توی دپارتمان مواد اون دانشگاه ها هستن، این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ خودم هم دوست دارم دکتری همون مکانیک باشه نه مواد.
2. من شنیدم امریکا فاند کمتری نسبت به باقی کشورها میده، فکر کنم 1500 دلار میده. درحالیکه بعضی از جاها 2000 یا 2500 تا هم میدن. حالا با توجه به اینکه من متأهل هم هستم و میخوایم دوتایی بریم فکر میکنم که رقم 1500 دلار برای زندگی متأهلی جواب نده، درسته؟ حالا با توجه به رزومه من که قبلاً گفتم به نظرتون چکار کنم؟ بیخیال امریکا بشم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - siavash taheri - 20-11-2013

این شرایط منه آیا شانسی برای دکتری در رشته اقتصاد مالی همراه با فاند دارم لطفا مرا راهنمایی کنید
1-لیسانس اقتصاد دانشگاه بهشتی معدل 12.57
2-فوق لیسانس دانشگاه تهران 17.5 البته هنوز تمام نکردم
3-سابقه کار یک سال تو مجله اقتصاد ایران
4-تاقل 105
5-مدرک CFA مرحله اولش را دارم 
 GRE هم خواهم داد و فکر می کنم نمره خوبی خواهم گرفت

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Unbroken - 21-11-2013

(20-11-2013, 11:32 PM)'siavash taheri' نوشته: این شرایط منه آیا شانسی برای دکتری در رشته اقتصاد مالی همراه با فاند دارم لطفا مرا راهنمایی کنید
1-لیسانس اقتصاد دانشگاه بهشتی معدل 12.57
2-فوق لیسانس دانشگاه تهران 17.5 البته هنوز تمام نکردم
3-سابقه کار یک سال تو مجله اقتصاد ایران
4-تاقل 105
5-مدرک CFA مرحله اولش را دارم 
 GRE هم خواهم داد و فکر می کنم نمره خوبی خواهم گرفت

راستش دوست عزیز، متاسفانه معدل لیسانس شما خیلی پایینه، و یه مقدار کار شما رو سخت کرده...
ولی خوب نمره تافل خوبی دارید و از طرفی هم مدرک CFA هم مدرک خیلی خوبیه، اگه بتونید دومیش رو هم بگیری چه بهتر...
ولی در کل رزومه شما بدون معدل لیسانس خوبه، با GRE میتونید این نقطه ضعف رو بپوشونید، منتها یه مقدار باید نمره خیلی خوب و چشمگیری در GRE داشته باشید که بتونید شانس خودتون رو بالا ببرید.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 21-11-2013

(20-11-2013, 08:49 PM)'harry' نوشته: ممنون از راهنماییت [b]mahyarelc[/b]
دو تا سوال دیگه داشتم:
1. همونطور که گفتم رشته من مکانیک هست ولی خوب موضوع پایان نامه من بیشتر به مواد نزدیکه. استادهایی که هم میشناسم و میخوام به اونها ایمیل بزنم اکثراً توی دپارتمان مواد اون دانشگاه ها هستن، این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ خودم هم دوست دارم دکتری همون مکانیک باشه نه مواد.
2. من شنیدم امریکا فاند کمتری نسبت به باقی کشورها میده، فکر کنم 1500 دلار میده. درحالیکه بعضی از جاها 2000 یا 2500 تا هم میدن. حالا با توجه به اینکه من متأهل هم هستم و میخوایم دوتایی بریم فکر میکنم که رقم 1500 دلار برای زندگی متأهلی جواب نده، درسته؟ حالا با توجه به رزومه من که قبلاً گفتم به نظرتون چکار کنم؟ بیخیال امریکا بشم؟

خواهش میکنم
1- اصلا مشکلی نیست، دوستان بسیاری هستند که بین دپارتمانهای مختلف هستند، مهم تخصص شما و استاد و موضوع ریسرچ شماست وگرنه اسم دپارتمان مهم نیست. بطور مثال یک سری دوستان من مکانیک خوندن ،در دپارتمان برق الان دارن با استاد کار میکنند؛ یا شیمی و مکانیک خوندن، الان تو دپارتمان عمران هستند..همه اینا بستگی به تخصص، گرایش، و موضوع ریسرچ شما داره
2- راستش از کشورهای دیگه بی اطلاعم، اما امریکا کاملا بستگی به دانشگاه، شهر، و ایالت داره مقدار فاندش؛ چون هزینه زندگی متفاوته. من از 900 دلار در ماه تا 2400 دلار میشناسم. برای اطلاع بیشتردر مورد هزینه ها برای زندگی متاهلی میتونید این تاپیک رو مطالعه کنید که دوستان همین مورد رو بحث کردن. ولی در مجموع به نظر شخصیم اگه فاند مقدار معقولی باشه (نسبت به هزینه زندگی شهر) و آدم زیاد اهل خرج کردن نباشه مشکلی نیست. ضمنا گزینه دیگه برای دوستان متاهل اینه که همسرشون بعد مدتی در داخل امریکا اپلای میکنن، که با توجه به امکان تخقیق بیشتر شانسشون برای پذیرش بیشتر میشه.
من کلا فکر کردم شما فقط حدفتون امریکاست، ولی اگه بقیه کشورها هم مشکلی ندارید بد نیست امریکا، کانادا، و استرالیا اپلای کنید و بعدا با توجه به پذیرش و فاندهای احتمالی تصمیم گیری کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - harry - 21-11-2013

مرسی از جوابت
یک سوال خاص دیگه دارم که فکر کنم تاحالا برای هیچکس پیش نیامده باشه. همونطور که گفتم معدل فوق من به خاطر یک درسی که حذف پزشکی کردم و قبول نشد و صفر شدم 2 نمره افت کرد و 15.5 شد. جالب اینجاست که این درس رو هم اضافه بر واحدهام گرفته بودم. یکجا خوندم که بعضی از دانشگاه ها نمرات افتاده رو حساب نمی کنن. آیا این درسته؟
حالا اگه هم حساب کنن و همون 15.5 درنظر بگیرن آیا من می تونم جایی توضیح بدم که به دلیل این مشکل معدل من کم شده؟
این معدل برای من شده مثل یک دیوار بتنی...