آکادمیا کافه
بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: مدیریت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA)
+---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - ashkan065 - 11-08-2014

سلام دوستان
چرا فول فاند و فاند درشته ي مديريت انقدر كمه؟
بچه هاي مهندسي رو ميبينم خيليا  فول فاند گرفتن اما كم ميبينم كسي مديريت فول فاند گرفته باشه
علتش بي رغبتي خودبچه اي مديريته يا اينكه كلا كم فول فاند ميدن براي مديريت يا هردو؟!

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - saaaaam - 11-08-2014

(11-08-2014, 12:31 PM)'ashkan065' نوشته: سلام دوستان
چرا فول فاند و فاند درشته ي مديريت انقدر كمه؟
بچه هاي مهندسي رو ميبينم خيليا  فول فاند گرفتن اما كم ميبينم كسي مديريت فول فاند گرفته باشه
علتش بي رغبتي خودبچه اي مديريته يا اينكه كلا كم فول فاند ميدن براي مديريت يا هردو؟!

سلام دوست خوبم  چندین علت داره :
1- دانشگاه های مدیریت و حسابداری در ایران حتی بهترین هاش مثل علامه شهید بهشتی کیفیت اموزشی و علمی بسیار ضعیفی در قیاس دانشگاه های معتبر دنیا دارند
2- حقیقت اینه که در رشته های فنی در سراسر دنیا ارتباط نزدیک بین صنعت و دانشگاه وجود دارد در خالیکه دانشگاه های مدیریت و یا حسابداری به دلیل تفاوت ذاتی این رشته با مهندسی نمی توانند ارتباط زیادی با صنعت داشته باشند در نتیجه فاند کمتری در مقایسه با دانشکده های مهندسی جذب کنند
3- رشته های مهندسی در ایران اکثرا نخبه های ایران تحصیل می کنند در حالیکه در رشته های علوم انسانی اکثرا دانشجو های متوسط به پایین از نظر علمی تحصیل می کنند ! خودم هم از علوم تجربی امدم انسانی کلا درک کردم این موضوع را!
4- البته این موضوع که بچه های مدیریت بیشتر تمایل به جذب در بازار کار دارند تا تحصیل بنظر شخصی من درست است

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - nasimi - 12-08-2014

سلام دوستان
من لیسانس مهندسی صنایع دارم با معدل 13 و ارشد مدیریت صنعتی دارم با معدل 18 از دانشگاه دولتی، دو تا مقاله ISI دارم  و 4 مقاله داخلی، می خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش برای "آلمان" با دارا بودن فاند رو چقدر دارم. ممنونم

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - soilman - 12-08-2014

رزومه تون در کل خوبه ولی در مورد آلمان اگه پوزیشنی پیدا نکردید که فاند داشته باشه باید با اساتیدشون هماهنگ کرده باشید تا بتونید برای بورس هاشون اپلای کنید.پس بهتره یه تماسی با اساتید اونجا داشته باشید در حین گشت و گذار برای پوزیشن های خالی
(12-08-2014, 11:35 AM)'nasimi' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس مهندسی صنایع دارم با معدل 13 و ارشد مدیریت صنعتی دارم با معدل 18 از دانشگاه دولتی، دو تا مقاله ISI دارم  و 4 مقاله داخلی، می خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش برای "آلمان" با دارا بودن فاند رو چقدر دارم. ممنونم

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - ALIREZA77 - 16-08-2014

سلام با این رزومه لطفا کشور و دانشگاه هایی که برای دکتری مارکتینگ و تجارت الکترونیک اقدام کنم و معرفی کنید و در صورت امکان شانس بورسیه هم بیان بفرمایید.
کارشناسی دولتی گرگان 15/29
ارشد مدیریت اجرایی پیام نور 17/80
زبان :ایلتس :5/6
مقالات:دو تا ای اس ای -یک ای اس سی-یک کنفرانس خارجی (ترکیه) -چهار کنفرانس بین المللی داخلی-3 کنفرانس ملی داخلی
مقطع پذیرش: ابتدا دکتری -اگه ارشد مجدد با فاند باشه هم میرم.

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - saaaaam - 16-08-2014

(16-08-2014, 12:33 PM)'ALIREZA77' نوشته: سلام با این رزومه لطفا کشور و دانشگاه هایی که برای دکتری مارکتینگ و تجارت الکترونیک اقدام کنم و معرفی کنید و در صورت امکان شانس بورسیه هم بیان بفرمایید.
کارشناسی دولتی گرگان 15/29
ارشد مدیریت اجرایی پیام نور 17/80
زبان :ایلتس :5/6
مقالات:دو تا ای اس ای -یک ای اس سی-یک کنفرانس خارجی (ترکیه) -چهار کنفرانس بین المللی داخلی-3 کنفرانس ملی داخلی
مقطع پذیرش: ابتدا دکتری -اگه ارشد مجدد با فاند باشه هم میرم.

سلام دوست خوب
والا اکثر دانشگاه های معتبر دنیا مدرک دانشگاه پیام نور را یا قبول ندارند و یا فقط برای پذیرش مدنظر قرار می دهند در هنگام بررسی برای بورس در مقایسه با سایر داوطلبان رنک پایینی می دهند.
بنظر من با توجه به این موضوع شما بهتره برای مستر اقدام کنی ولی بورس مستر در این رشته مدرک جی ار ای الزامی هست ان هم با نمره بالا مثلا 310 به بالا
راه دوم تحصیل در دانشگاه های رایگان اروپا هست که من پیشنهاد می کنم فنلاند و استونی اقدام کنی چون ویزا هم به نسبه راحت می دهند و جی ار ای هم ازامی نیست فقط ماهی 500 یورو هزینه زندگی باید داشته باشی
هر وقت نمره جی ار ای گرفتی بگو تا دقیق دانشگاه هایی که احتمال داره بورس بگیری را برای شما معرفی کنم فعلا رو هوا برنامه ریزی نمیشه کرد
شاد باشی

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - ashkan065 - 16-08-2014

sam عزيز من هم پيام نور ميخونم .مديريت.چرا قبول ندارند مدرك پيام نور رو مدركش زير نظر وزارت علومه؟
يكي از دوستان ميگفت هيچ فرقي نميكنه از كدوم دانشگاه مدريك بگيري براي امريكا و كانادا تنها دانشگاه شريف شناخته شده است.طبقه بندي اون در دو گروهه دانشگاه شريف و ساير دانشگاه ها!درسته اين قضيه؟
من كه دارم پيام نور ميخونم اگر ارشد رو در دانشگاه ازاد بخونم ميتونم فول فاند براي دكترا بگيرم؟با ايلتس و جي مت خوب
متشكر از وقتي كه گذاشتي

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - saaaaam - 16-08-2014

(16-08-2014, 01:19 PM)'ashkan065' نوشته: sam عزيز من هم پيام نور ميخونم .مديريت.چرا قبول ندارند مدرك پيام نور رو مدركش زير نظر وزارت علومه؟
يكي از دوستان ميگفت هيچ فرقي نميكنه از كدوم دانشگاه مدريك بگيري براي امريكا و كانادا تنها دانشگاه شريف شناخته شده است.طبقه بندي اون در دو گروهه دانشگاه شريف و ساير دانشگاه ها!درسته اين قضيه؟
من كه دارم پيام نور ميخونم اگر ارشد رو در دانشگاه ازاد بخونم ميتونم فول فاند براي دكترا بگيرم؟با ايلتس و جي مت خوب
متشكر از وقتي كه گذاشتي

سلام دوست خوبم
من تقریبا تمام اروپا و تمام دانشگاه های حوزه اقیانوسیه اپلای کردم! بیش از 200 اپلیکشن داشتم و به عینه دیدم بچه هایی که از دانشگاه هایی غیر از سراسری هستند شانس کمتری برای بورس شدن داشتند شما کل نتایج پذیرش در رشته مدیریت را چک کنید به مطلب من خواهید رسید
حقیقت اینه که بر عکس ایران که نخبه ها در رشته های فنی تحصیل می کنند در کشورهای دیگه اکثرا رشته های مدیریت تحصیل می کنند و بخاطر همین رقبای ما معدل های بالا و از دانشگاه های شناخته شده هستند و گرنه فکر نکنم در ایران رزومه مثل من زیاد باشه ولی اخر سر مجبور شدم مستر دوم اقدام کنم!
شاد باشید

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - ashkan065 - 16-08-2014

(16-08-2014, 01:29 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوبم
من تقریبا تمام اروپا و تمام دانشگاه های حوزه اقیانوسیه اپلای کردم! بیش از 200 اپلیکشن داشتم و به عینه دیدم بچه هایی که از دانشگاه هایی غیر از سراسری هستند شانس کمتری برای بورس شدن داشتند شما کل نتایج پذیرش در رشته مدیریت را چک کنید به مطلب من خواهید رسید
حقیقت اینه که بر عکس ایران که نخبه ها در رشته های فنی تحصیل می کنند در کشورهای دیگه اکثرا رشته های مدیریت تحصیل می کنند و بخاطر همین رقبای ما معدل های بالا و از دانشگاه های شناخته شده هستند و گرنه فکر نکنم در ایران رزومه مثل من زیاد باشه ولی اخر سر مجبور شدم مستر دوم اقدام کنم!
شاد باشید

ممنون از پاسخت
1.اگر در دانشگاهي مثل فردوسي -شهيد بهشتي-...تحصيل كنم شانسم براي  گرفتن فول فاند در دكتراي مديريت خوبه؟
2. سوال ديگه هم دارم درس خوندن در دانشگاه پرديس چه طور؟مثلا اگر پرديس صنعتي شريف تهران شهيد بهشتي اين ها بخونم شانس پذيرش چه طوره؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - نيلو - 19-08-2014

با سلام
من داراي مدرك ليسانس معماري هستم و براي فوق ليسانس ميخواهم در رشته هاي مديريت اقتصاد درخواست بدهم در كشور امريكا براي دانشكاه هاي north carolina ,miami , albany , cincinnat .
معدل. ليسانس ١٦،٠٦ ،نمره ي تافل ٨٥ و تا ١٠ روز ديكر امتحان جي ارجي ميدهم.
احتمال بذيرش در اين دانشكاه ها و احتمال كرفتن فاند جقدر است .