آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mehdana - 27-05-2012

باسلام من با این رزومه شانس پذیرش FULFUND رو دارم??

لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 28/14

فوق شیمی تجزیه دانشگاه علم وصنعت ایران با معدل 65/18

6مقاله داخلی و بین المللی

1 مقاله ISI چاپ شده

4مقاله ISI سابمیتی

4ثبت اختراع
TA بودن به مدت 1سال

اما نمره زبان فعلا ندارم

مرسی

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 27-05-2012

(27-05-2012, 05:34 PM)mehdana نوشته: باسلام من با این رزومه شانس پذیرش FULFUND رو دارم??

لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 28/14

فوق شیمی تجزیه دانشگاه علم وصنعت ایران با معدل 65/18

6مقاله داخلی و بین المللی

1 مقاله ISI چاپ شده

4مقاله ISI سابمیتی

4ثبت اختراع
TA بودن به مدت 1سال

اما نمره زبان فعلا ندارم

مرسی
به نظرم شانس متوسط به بالایی برای گرفتن فاند از استرالیا دارین. معدل ارشدتون خیلی خوبه. مقاله هم زیاد دارید. نمره زبان رو بسیار جدی بگیرید.
در کل شانستون خوبه و به نظرم حتما اپلای کنید. شانستون رو در دانشگاهای متوسط استرالیا هم امتحان کنید. رقابت زیادی برای دانشگاهای گروه 8 وجود داره و نمیشه از فاند مطمعن بود. اگر تا موقع ددلاین هم 1 یا 2 تا مقاله ISI چاپ کنید خیلی خوب میشه. امیدوارم موفق باشید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mehdana - 27-05-2012

دانشگاههای گروه 8 به چه معنیه؟

مثلا تودسته بندی که واسه دانشگاهها در این سایتتون هست تو کدومها امکان دادن فاند بیشتری وجود داره واسه من؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amin_mb - 27-05-2012

دوست عزیزم سلام
به تاپیک زیر مراجعه فرمایید
بررسی دانشگاههای استرالیا و آشنایی دانشجویان پذیرفته شده

سوال شما در مورد گروه هشت در این پست کاملا پاسخ داده شده.
دانشگاه های گروه هشت، معتبرترین دانشگاه های استرالیا هستند.

در دانشگاه های استرالیا، هر چی دانشگاه بزرگتر باشه، تعداد بورس هایی که داره بیشتر هست، اما رقابت هم بالطبع بیشتر خواهد شد.
همونطور که سعید جان، راهنمایی کامل فرمودند، شما رزومه خیلی خوبی دارید ولی برای احتیاط رنک های مختلفی از دانشگاه های استرالیا را در سبد اپلای خودتون قرار دهید.

موفق و موید باشید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sara12 - 01-06-2012

سلام
به نظرتون با این شرایط شانسی برای فاند دارم:
لیسانس:شریف معدل 16
ارشد: تربیت مدرس معدل 17
دو مقاله چاپ شده ISI با ایمپکت 2.5 و 3
IELTS: 6.5
تا حالا به 20 تا استاد ایمیل زدم فقط یکی جواب داد و گفت باید اپلای کنم واینجوری مشخص نمیشه واسه همین یکم ناامید شدم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amin_mb - 02-06-2012

(01-06-2012, 10:42 PM)sara12 نوشته: سلام
به نظرتون با این شرایط شانسی برای فاند دارم:
لیسانس:شریف معدل 16
ارشد: تربیت مدرس معدل 17
دو مقاله چاپ شده ISI با ایمپکت 2.5 و 3
IELTS: 6.5
تا حالا به 20 تا استاد ایمیل زدم فقط یکی جواب داد و گفت باید اپلای کنم واینجوری مشخص نمیشه واسه همین یکم ناامید شدم
سلام دوست عزیز،
به فروم آکادمیا خوش آمدید.
معدلت هاتون که خوبه خداراشکر. دانشگاه های کاملا شناخته شده و معتبری تحصیل کرده اید.
مقاله های خیلی خوبی هم چاپ کرده اید.
زبان هم که مینیمم همه دانشگاه های استرالیا را دارید.

فقط مونده تماس با استاد.
درسته که برای دانشگاه های استرالیا باید اول پذیرش بفرستید و استاد نقش اول تعیین کننده را نداره، ولی باید در تعیین موضوع و نوشتن پروپوزال به شما کمک بکنه.
بنابراین حتما به دنبال استاد باشید.
سعی کنید به استادهایی که در راستای موضوع تحقیق پایان نامه یا مقالات شما کار می کنند ایمیل بزنید.
از ایمیل زدن به اساتید هیچ گاه نا امید نشید.

ارادت

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sepidehhhhh - 08-06-2012

سلام دوستان به نظرتون من با معدل لیسانس 12.50 و ارشد (شاگرد سوم) 16.20 و 9 تا

ISI (چاپ شده معتبر و امپکت بالا و نویسنده اول) شانسی برای پذیرش همراه با فاند

از دانشگاه های غیر از G8 استرالیا دارم؟ دانشگاه های G8 چه طور؟ با توجه

به معدل پایین لیسانسم 12.5 (در استانه اخراج بودم!!). و البته IELTS 6.5

ممنون Sad

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amin_mb - 08-06-2012

(08-06-2012, 11:17 AM)sepidehhhhh نوشته: سلام دوستان به نظرتون من با معدل لیسانس 12.50 و ارشد (شاگرد سوم) 16.20 و 9 تا
ISI
(چاپ شده معتبر و امپکت بالا و نویسنده اول) شانسی برای پذیرش همراه با فاند
از دانشگاه های غیر از G8 استرالیا دارم؟ دانشگاه های G8 چه طور؟ با توجه
به معدل پایین لیسانسم 12.5 (در استانه اخراج بودم!!). و البته IELTS 6.5
با عرض سلام و خوش آمدگویی خدمت شما دوست خوبم

همونطور که خودتون هم فرمودید، تنها مشکل رزومه شما معدل 12.5 لیسانس هست. ولی به نظرم، 9 تا مقاله معتبر می تونند این مسأله را بپوشنند.
همونطور که در مطالب قبلی هم اشاره شده، برای بورس، به هر داوطلب برای معدل، مقاله، و سابقه تحقیقاتی در مجموع امتیازی داده میشه.

پیشنهاد می کنم، دانشگاه هایی هم از گروه هشت و هم سایر دانشگاه های استرالیا مد نظر داشته باشید و اپلای کنید.
به دنبال استادی باشید که در راستای مقالات شما و یا پایان نامه شما تحقیقاتی داشته باشه.

موفق و موید باشید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sepidehhhhh - 08-06-2012

(08-06-2012, 11:35 AM)amin_mb نوشته: با عرض سلام و خوش آمدگویی خدمت شما دوست خوبم

همونطور که خودتون هم فرمودید، تنها مشکل رزومه شما معدل 12.5 لیسانس هست. ولی به نظرم، 9 تا مقاله معتبر می تونند این مسأله را بپوشنند.
همونطور که در مطالب قبلی هم اشاره شده، برای بورس، به هر داوطلب برای معدل، مقاله، و سابقه تحقیقاتی در مجموع امتیازی داده میشه.

پیشنهاد می کنم، دانشگاه هایی هم از گروه هشت و هم سایر دانشگاه های استرالیا مد نظر داشته باشید و اپلای کنید.
به دنبال استادی باشید که در راستای مقالات شما و یا پایان نامه شما تحقیقاتی داشته باشه.

موفق و موید باشید.
من رو معدلم حساس شدم به این خاطر که از یه منبع غیر موثق شنیدم که امتیاز معدل خیلی بالاست و هر چه قدر هم مقاله داشته باشی باز هم قسمت کمی از کمبود معدل رو میپوشونه. می خوام بدونم درسته این؟و در مورد همه دانشگاه ها صدق میکنه؟
در کل خودم مد نظرم دانشگاه های رنک پایینه مثل کرتین،دیکین و.....واسه اینا شانس دارم؟
ممنون

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amin_mb - 08-06-2012

دوست خوبم، اینطوری که تجربه اپلای دیگر دوستان نشون میده، امتیاز معدل بالاست، ولی 9 تا مقاله در صورتی که معتبر باشند، و شما بتونید گواهی شاگرد سومی ارشدتون را هم داشته باشید، می تونه معدل لیسانس را جبران کنه، اگه معدل فوقتون پایین بود، اون موقع وضع فرق می کرد،
من بهتون پیشنهاد می کنم، حداقل برای 3 تا دانشگاه گروه 8 هم اپلای کنید، حیف رزومه تحقیقاتی شماست.

ارادت