آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-FSW-2014)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 14-03-2015

رفقا، من سه شنبه رفتم بیمه شعبه 22 و فرمی که از سایت پرینت گرفته بودم رو هم بردم و مهر زدم. بعد هم به دار الترجمه زنگ زدم و گفت با همین مهر هم ترجمه می کنیم و هم مهر دادگستری و خارجه رو هم می زنیم. حالا یکی از دوستان از قول یه وکیل گفته که باید یه فرم رسمی که از بیمه گرفته می شه رو ترجمه کرد و اونم اول نیاز به جمع آوری بیمه داره. در ضمن من امروز رفتم شعبه 22 و گفت باید یه نامه از محل کارت بیاری و تازه ما فقط برای همین شعبه این نامه رو بهت می دیم. از طرفی من یکی از بیمه هام عسلویس و شاید زمان بر باشه گرچه من تازه فایل نامبرم اومده و وقت دارم ولی راستش حوصله جمع کردن بیمه و سر و کله زدن با بیمه ایا رو ندارم و از طرفی راستش به نظرم گرفتن این نامه رسمی مهم نیست. در ضمن بر و بچ بیمه 22 فک کنم تو کل تهران معروفن.
امروز بیمه رو دادم ترجمه گفت مهرای دادگستری و خارجه رو هم می زنه و قبل از عید دستم میاد. می خوام بدونم وقتی یه نامه ترجمه می شه و مهر دادگستری و خارجه رو هم رو ترجمش می زنن بازم ممکنه آفیسر قبول نکنه؟ می خوام نظر دوستانو جویا شم.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 14-03-2015

(14-03-2015, 05:01 PM)'Soltaan' نوشته: رفقا، من سه شنبه رفتم بیمه شعبه 22 و فرمی که از سایت پرینت گرفته بودم رو هم بردم و مهر زدم. بعد هم به دار الترجمه زنگ زدم و گفت با همین مهر هم ترجمه می کنیم و هم مهر دادگستری و خارجه رو هم می زنیم. حالا یکی از دوستان از قول یه وکیل گفته که باید یه فرم رسمی که از بیمه گرفته می شه رو ترجمه کرد و اونم اول نیاز به جمع آوری بیمه داره. در ضمن من امروز رفتم شعبه 22 و گفت باید یه نامه از محل کارت بیاری و تازه ما فقط برای همین شعبه این نامه رو بهت می دیم. از طرفی من یکی از بیمه هام عسلویس و شاید زمان بر باشه گرچه من تازه فایل نامبرم اومده و وقت دارم ولی راستش حوصله جمع کردن بیمه و سر و کله زدن با بیمه ایا رو ندارم و از طرفی راستش به نظرم گرفتن این نامه رسمی مهم نیست. در ضمن بر و بچ بیمه 22 فک کنم تو کل تهران معروفن.
امروز بیمه رو دادم ترجمه گفت مهرای دادگستری و خارجه رو هم می زنه و قبل از عید دستم میاد. می خوام بدونم وقتی یه نامه ترجمه می شه و مهر دادگستری و خارجه رو هم رو ترجمش می زنن بازم ممکنه آفیسر قبول نکنه؟ می خوام نظر دوستانو جویا شم.

سال های پیش بچه ها همین رو میفرستادن برای فدرال و مشکلی نبود. کبک رو نمی دونم.

به نظرم این رو بفرست بره سریع تر و تو این فرصت سوابقت رو هم جمع کن که اگر گیری دادند دفعه بدی نامه رسمی آماده باشه.

(14-03-2015, 05:12 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سال های پیش بچه ها همین رو میفرستادن برای فدرال و مشکلی نبود. کبک رو نمی دونم.
به نظرم این رو بفرست بره سریع تر و تو این فرصت سوابقت رو هم جمع کن که اگر گیری دادند دفعه بدی نامه رسمی آماده باشه.

شوبیز جان من این پستمو ویرایش کردم و بی زحمت یه بار دیگه بخون و بهش جواب بده.
کلا من فارغ از این حرفا یه سوال دارم. مگه ملاک اینا مهر دادگستری و حالا احیانا خارجه رو ترجمه مدارک نیس؟ اگه اینطوره دیگه چه مشکلی هست؟ مطلب دیگه اینکه وقتی می ری بیمه یه نامه رو بورد زده مبنی بر اینکه کسایی می تونن درخواست جمع آوری بیمه بدن که شرایط خاصی داشته باشن مثلا بازنشسته باشن، یا ... . البته یه چیزیم نوشته به نام اختیاری که نپرسیدم چیه.
یه سوال دیگه هم دارم و می خوام بدونم این شایعه نامه رسمی از بیمه از کجا در اومده؟ چون من که یه چند سالی هست تو کار مهاجرتم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم و کسی رو هم سراغ ندارم که این کارو کرده باشه. تا جایی که من می دونم ملت پرینت می گرفتن و مهر می زدن و می بردن برای ترجمه و مهر و مشکلی هم پیش نمیومد.

(14-03-2015, 05:51 PM)'Soltaan' نوشته:
کلا من فارغ از این حرفا یه سوال دارم. مگه ملاک اینا مهر دادگستری و حالا احیانا خارجه رو ترجمه مدارک نیس؟ اگه اینطوره دیگه چه مشکلی هست؟

تجربه ثابت کرده که ملاک مود آفیسر هست. اگر بخوان گیر بدن به مدرک اینگلیسی الاصل هم گیر میدن. بازم احتمال این که گیر بخوره بهتون رو خیلی خیلی کم میدونم. ولی محض احتیاط سابقه رو جمع کنید.

یه سوال دیگه هم دارم و می خوام بدونم این شایعه نامه رسمی از بیمه از کجا در اومده؟ چون من که یه چند سالی هست تو کار مهاجرتم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم و کسی رو هم سراغ ندارم که این کارو کرده باشه. تا جایی که من می دونم ملت پرینت می گرفتن و مهر می زدن و می بردن برای ترجمه و مهر و مشکلی هم پیش نمیومد.

(14-03-2015, 08:29 PM)'Soltaan' نوشته: یه سوال دیگه هم دارم و می خوام بدونم این شایعه نامه رسمی از بیمه از کجا در اومده؟ چون من که یه چند سالی هست تو کار مهاجرتم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم و کسی رو هم سراغ ندارم که این کارو کرده باشه. تا جایی که من می دونم ملت پرینت می گرفتن و مهر می زدن و می بردن برای ترجمه و مهر و مشکلی هم پیش نمیومد.

احتمال داره که مال کبک بوده باشه. چون کبک از این بامبول ها خیلی خیلی زیاد داره. شما بفرست کاریت نباشه. من ندیدم مشکلی بخوره. بازم محض احتیاط سوابق رو جمع کن.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - siyak2013 - 15-03-2015

(14-03-2015, 05:01 PM)'Soltaan' نوشته: رفقا، من سه شنبه رفتم بیمه شعبه 22 و فرمی که از سایت پرینت گرفته بودم رو هم بردم و مهر زدم. بعد هم به دار الترجمه زنگ زدم و گفت با همین مهر هم ترجمه می کنیم و هم مهر دادگستری و خارجه رو هم می زنیم. حالا یکی از دوستان از قول یه وکیل گفته که باید یه فرم رسمی که از بیمه گرفته می شه رو ترجمه کرد و اونم اول نیاز به جمع آوری بیمه داره. در ضمن من امروز رفتم شعبه 22 و گفت باید یه نامه از محل کارت بیاری و تازه ما فقط برای همین شعبه این نامه رو بهت می دیم. از طرفی من یکی از بیمه هام عسلویس و شاید زمان بر باشه گرچه من تازه فایل نامبرم اومده و وقت دارم ولی راستش حوصله جمع کردن بیمه و سر و کله زدن با بیمه ایا رو ندارم و از طرفی راستش به نظرم گرفتن این نامه رسمی مهم نیست. در ضمن بر و بچ بیمه 22 فک کنم تو کل تهران معروفن.

سلام. سابقه بیمه ای پرینت شده شما رو چطور بیمه مهر زده؟ من که شعبه 18 رفتم گفتن سوابق رو مهر نمیزنیم. و تایید نمیکنیم. تازه سابقه تایید شده را به هیچ عنوان به شما نمی دن مگر اینکه نامه از شرکت یا ارگانی ببری که درخوانست سوابق شما از آن شعبه را داده باشه.  شما چجور این کارو انجام دادین؟؟؟ ممکنه توضیح بدین.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - el_kiani2 - 15-03-2015

(15-03-2015, 10:28 AM)siyak2013 نوشته:
سلام. سابقه بیمه ای پرینت شده شما رو چطور بیمه مهر زده؟ من که شعبه 18 رفتم گفتن سوابق رو مهر نمیزنیم. و تایید نمیکنیم. تازه سابقه تایید شده را به هیچ عنوان به شما نمی دن مگر اینکه نامه از شرکت یا ارگانی ببری که درخوانست سوابق شما از آن شعبه را داده باشه.  شما چجور این کارو انجام دادین؟؟؟ ممکنه توضیح بدین.

همونجا توی اداره بیمه میتونید 1 درخواست دست نویس برای سفارت کانادا بنویسید و ببرید پیش رییس شعبه ایشون دستورات لازم برای صدور سابقه را میدن

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - f_goo - 15-03-2015

(15-03-2015, 10:28 AM)'siyak2013' نوشته:

از اونجایی که یه مدت کارم زیاد به این اداره های بیمه می خورد و تا جایی که من متوجه شدم، سیاست هر کدوم از شعبه ها تو این جور موارد فرق می کنه. ببینید به نظرم یه خورده باید تو این جور اداره ها سیاست به خرج بدید، مثلا
- مواقعی که سرشون خیلی شلوغه یا عصبانین ازشون سوال نکنین، وقتی کیفشون کوکه سوالتونو بپرسین.
- باهاشون مثل گل با ملاطفت و عطوفت برخورد کنین [img]images/smilies/heart.gif[/img]
- سعی کنید چهره شناسی کنید و اگه مثلا تو یه باجه چند تا کارمند هستن از لحاظ اخلاقی بهترینشونو انتخاب کنین و روابط حسنه ایجاد کنید [img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 15-03-2015

(15-03-2015, 10:28 AM)'siyak2013' نوشته:

دوست من، من کار خاصی نکردم. رفتم سایت و صفحه سابقمو پرینت گرفتم و بردم شعبه 22 طبقه دوم. فقط یه متصدی خانم داشت فقط پرسید برای خودته منم گفتم آره و کارت شناساییمو بهش نشون دادم و دو تا مهر خوشگل زد (چون دو صفحه بود) و گفت برو به سلامت. گفتم نیازی نیس جمع کنم گفت نه. ربطی هم به جمع بودن بیمه هات نداره. تازه اگه بگی می خوام بیمه هامو جمع کنم اوقاتش می ره تو هم چون هزار تا کاغذ به دیوار چسبوندن که فقط برای بیمه های بازنشستگی و اجباری و ... نیاز به جمع کردن بیمه هست و اگه اجباری باشه با بدبختی قبول می کنن. به قول فرمایش دوستمون هر شعبه تریپ خودشو داره. تو 22 که راهش این بود.
من سال 90 رفتم شعبه 18 و اونجا هم پرینت گرفتم و رو پرینتم مهر و امضا کرد و مشکلی نبود. شاید جدیدا اینطوری شده.
من طبق تجربیاتم و چیزایی که تو اینترنت خوندم 18 شرف داره به 22.
حالا پس با این حساب شما چی کار باید بکنین برای ترجمه بیمتون؟